![]() |
Alıntı:
Ben soğansız çiçek yetiştirmiyorum ama sizin ilk paylaşımınıza talepsiz kalamazdım:D sizi bekliyorum.. Eğer sayfa açamadınızsa yardımcı olabilirim... |
:( Tohum talep edebilmek için tohum göndermek gerek. Ama benim de öyle paylaşabileceğim kaliteli tohumlarım yok. Bir tek kardinal sarmaşığımın tohumları olabilir diye düşündüm, sayın telato.
:) E sayfa açmayı da bilmiyorum. Tamam zaten sayfada paylaştım yardımınız için de şimdiden teşekkür ediyorum, gönlünüze sağlık. |
|
Sevgili YeniGineciğim,güzel olan toprağa dokunmak bence :) Bende her yıl üç kök biber ekiyorum çiçeklerin arasına ve o biberlerin tadı bir başka güzel oluyor.
Ellerine ve yüreğine sağlık arkadaşım,ürünün bol olsun.. |
sayın YeniGine bende bilmiyordum işin açıkçası ,baktım ,okudum. Denedim birde baktım olmuş. Başarmışım yani. Deneyin sizde yaparsınız . O kadar çiçekler böcekle uğraşıyorsunuz konu açmak ne demek size vız gelir bence.
|
sardunyalar çok güzel gözüküyor
|
Alıntı:
Biliyorum bahsetmiştin sebze ekmek yasakmış sizin orada, görmüştüm biberlerini çok da güzellerdi. Allah'tan bizde öyle yasak yok, çok şükür. Çok teşekkür ediyorum, sağolasın, senin de bahçenin, bitkilerinin güzelliği daim olsun inşallah!.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Kasımpatım bu sene çok güzel oldu, fakat o daha koyu kırmızı ve daha parlak rengini bir türlü yakalayamadım. :(
Eklenti 583407 Eklenti 583408 |
4 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
Yerleri değişenler...
Geçen sene üzerindeki tomurcuklarıyla donan yılbaşım tekrar yeşerdi. Bu sene de aynı şeyi yaşamak istemediğim için başladım çiçeklerimi komşulara dağıtmaya. Yılbaşımı bir komşum camekânına kabul etti. Eklenti 583413 Eklenti 583414 Eklenti 583415 Eklenti 583416 |
Kasımpatıların çok güzel maşallah kaktüsler de büyümüş keşke benimde geçen kış donan bitkilerimde canlansaydı.
|
Alıntı:
|
Sağlık olsun gidenlerin yerine daha güzelleri gelir inşallah .
|
Günaydın Sevgili Yenigine. Kasımpatılar çok güzel,bugünlerde kasımpatı avına çıkacağım..Seralarda, yollarda parklarda arayacağım onları.
Yılbaşı gerçekten ne kadar güçlü bir çiçek. Ben de geçen yıl bir minik fide dikmiştim soğukta kurudu, sıcakta yandı derken şimdi yine canlanmış.. sevgiler.. |
Bordo renkli kasimpatina bayildim cok guzelmis, Yilbasi epey buyumus actigindaki guzeliigini dusunemiyorum bile, benim ki daha minicik😊
|
Alıntı:
Geçen sene yılbaşım üzerindeki tomurcuklarla donunca tedbiri elden bırakmamak gerek dedim, sağolsun komşumun camekânına yerleşti bakalım. |
Alıntı:
Yılbaşım maşallah güzel gelişti, inşallah çiçeklerini de görebilirim. Çok teşekkür ediyorum, sağolasıın... |
Keşke komşunuz olsaydık sevgili YeniGine.Bütün çiçeklerinizi benim balkona koyardınız.Ben de karşılarında zevkle çayımı içerdim.
|
Alıntı:
Teşekkür ediyorum, sağolasın... |
Ne diyeyim. Bir şey diyemedim bu açıklamanız sonrasında.
|
4 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
Nergislerim büyüyorlar...
Eklenti 584190 Eklenti 584191 :( Üçgen tarlamdaki nergislerim ve saz ekibim üzerlerinde yatıyorlar. Dikebileceğim yer arıyorum... Eklenti 584192 Eklenti 584193 |
3 Eklenti(ler)
Komşumun sakız sardunyaları... :) Bana da sadece bakıp bakıp imrenmek ve kurumuş dallarını, yapraklarını temizlemek kalıyor...
Eklenti 584194 Eklenti 584195 Eklenti 584196 |
Alıntı:
Yinede bunu düşünmeden çiçeklerin keyfini çıkarmak gerekli. ;) |
5 Eklenti(ler)
Adına yakışan, yeni yeni çiçeklenen kasımpatlarım...
Eklenti 584197 Eklenti 584198 Eklenti 584199 Eklenti 584200 Eklenti 584201 |
5 Eklenti(ler)
|
kasımpatları çok güzeller YeniGinem, emeğine sağlık. Nergisler için erken değil mi. Benim soğanlılarımın da bir kaç tanesi filizlenmiş. Daha bahara çok var. Kışın donmazlar mı? Sevgilerimle.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:16. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025