![]() |
Alıntı:
|
YeniGine'ciğim, şahane bahçen cennet olmuş, harikalar yarattın, süpersin.
Şimdilik iki sayfanı inceleyebildim, zaman buldukça bakacağım. O gülün rengi nasıl bir sarı öyle, bakmaya doyamaz insan. Ellerine yüreğine sağlık canım, keşke komşum olsaydın, inan bahçemi satmazdım :( |
Alıntı:
Sana verdiğim karanfil zaten gözde çiçeklerimden açmış olmasına çok sevindim, güle güle büyütesin; biliyorsun yayılıyor da... Çok teşekkür ediyorum sağolasıın... |
Alıntı:
Fakat bir ara Taner Bey yanlış yazmış galiba diye de aklımdan geçmedi değil. :o |
Alıntı:
Yine aynı yerde büyükçe bir saksıda kaynanatopuzum duruyor, o da şu anda oxalislerden kaktüs görünmüyor maalesef... Sanırsın oxalis saksısı... |
Alıntı:
:( Ah ah komşu olabilmeyi hiç sormayın, hep derim zaten keşke olsaydık okumak-öğrenmek sizden yapmak benden derdim hep... :( Kısmet değilmiş, sizi tanımış olmam bile benim için harika bir güzellik Sevgili Adalet Hanım'cığım... |
4 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
Gazanyalarımı yiyorlardı; yakalandılar... Gazanyalarımdan uzak çim alana bırakıldılar...
Eklenti 608531 Eklenti 608532 Eklenti 608533 Eklenti 608534 |
4 Eklenti(ler)
Minyatür güllerim... Zaten hiçbir zaman ilk aldığım zamanki gibi çiçeklenmediler... :(
Eklenti 608535 Eklenti 608536 Eklenti 608537 Eklenti 608538 |
4 Eklenti(ler)
Asma gülüm... :( Garibim bunun da saracak yeri yok...
Eklenti 608539 Eklenti 608540 Eklenti 608541 Eklenti 608542 |
Alıntı:
|
Asma gülleri benim bağa doğru sardıralım,Yenigine.Maşallah harika görünüyorlar.
|
Alıntı:
:) Bir gün sinirlendim tuttuğum gibi fırlattım bir tanesini gitti yolun ortasına düştü; ne bileyim işte üzerinden araba geçecek onu ezecek diye hemen gidip aldım ve yeşillik boş alana bıraktım. O günden sonra bulduklarımı hep oraya bırakıyorum... |
Alıntı:
Çok teşekkür ediyorum, sağolasın. |
Alıntı:
Ben de hayatta kıyamam. Toplayıp toplayıp taşıyorum mecbur. :o |
5 Eklenti(ler)
Fasulyeler; komşumun bahçesine ekmiş idim çimleniyor, büyüyorlar...
Eklenti 608761 Eklenti 608762 Eklenti 608763 Eklenti 608764 Eklenti 608765 Bugün de barbunyalarını ektim... |
2 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Hostam, çok şükür yerini buldu, komşumun bahçesi... Gölge, güneş almıyor.
Eklenti 608768 Eklenti 608769 Eklenti 608770 |
2 Eklenti(ler)
Ortancalarım da yerini buldu, site bahçesinde susuz, fıskıyeler açıldığı zaman gece sulaması üzerlerine üzerlerine geliyordu. Site bahçesinden söküp, komşumun gölge bahçesine diktim...
Eklenti 608771 Eklenti 608772 |
Alıntı:
|
Bitkilerinin hepsi harika Sevgili YeniGine. Forumun en canlı ve zengin bitkiye sahip bahçelerinden biri seninki:cool: emeklerine sağlık...
Bitkilerinin yanında çektiğin fotoğrafların ışığı da çok güzel. Buradaki gülleri pek çok yerde gördüm ama senin çekiminle güllerin ışığı bir başka ışıldıyor, askılarını bulamasalar da harikalar. O kabuklu Cingözler de senin gözünden bizim gözümüze bu kadar sevimli aktarılır, çok tatlı çıkmışlar, sanki poz vermişler:p Her şey gönlünce olsun canım, Sevgilerimle... |
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
Benim dikim alanım fazlaca geniş olduğu için neyi beğenirsem, neyi seversem alıyorum her yerlere dikiyorum. :) Bazen diktiklerimi unuttuğum da oluyor inan. Sağol, asma gülüm maşallah güzel çiçeklendi bu sene. Cingözlere gelince zaten ben öyle sıraya koydum onları, gazanyamın yapraklarının üzerinde idiler. Çok teşekkür ediyorum, sağolasıın... |
4 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Yaşlandı, çok akıllı, bina görevlimizin koruması. Çok güzel bir yüzü var fakat gözleri tam açık iken yakalayamadım. Arap...
Eklenti 608955 Eklenti 608956 Eklenti 608957 |
2 Eklenti(ler)
Geçen seneki yapraklarında lekeler oluştu; fazlaca güneş alıyor ondan mı acaba?
Eklenti 609162 Eklenti 609163 |
Sayın YeniGine her zamanki gibi elleriniz değmeye görsün. Maşallah.
Amarallisleri çoğaltıyormusunuz? Ortancalarıda tohumdan mı ektiniz? Emeklerinize sağlık. |
Sevgili Gürcan_keskin hoşgelmişsin; çok teşekkür ediyorum, sağolasın.
Niyetim amarallislerimi çoğaltmak, diğerleri çalınmasa idi, (:( Hem de sevgili Güler Hanım göndermişti) açmayan 3, yaprak bile çıkartmayan 1 soğanım daha var. Ortancalar fide idiler, 3 senede bu kadar oldular, doğru dürüst çiçeğini bile göremedim. Bakalım şimdi komşumun bahçesine aktardım ben de merakla bekliyorum orada ne olacaklar... Çok teşekkür ediyorum, sağolasıın... |
3 Eklenti(ler)
Diğerleri duymasın, en sevdiğim gülüm açtı... Maşallah!..
Eklenti 609342 Eklenti 609343 Eklenti 609344 |
5 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:17. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025