![]() |
Allah kolaylık versin..Kediler ve bitki yetiştirmek..Çok zor..Sabrınız ve sevginizden dolayı sizi tebrik ediyorum..
|
Alıntı:
Çok teşekkür ediyorum, sağoluun... |
4 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
Sanki geçen sene hepsi bir yöne bakıyorlardı. Bu sene :) sanki küsmüşler.
Eklenti 599358 Eklenti 599359 Eklenti 599360 Eklenti 599361 |
5 Eklenti(ler)
:) Bahar dallarım 3 tane oldular... 3.'nün renginin farklı olması sevindirdi beni...
Eklenti 599362 Eklenti 599363 Eklenti 599364 Eklenti 599365 Eklenti 599366 |
Bahar dallarınız , nergisleriniz bir harika sevgili Yenigine.....
|
2 Eklenti(ler)
:) Bana da rastgelsin inşallah!.. Bugün biber tohumlarımı ektim. Sevgili İsmail Kuzucu, Sevgili akçabardak'ıma ve emeği geçen aile fertlerine tekrar çok teşekkürler.
Eklenti 599367 Eklenti 599368 |
Alıntı:
|
:pNergisleriniz küsmemiştir dört koldan etrafı gözetiyorlar gören göremeyeni haberdar ediyor , güzel bir gün dilerim.
|
Nergisler, bahar dalları muhteşem :)
Bahar dalı çelikten tutuyordu değil mi? Emekçi kadınlar gününüz kutlu olsun bu arada :) sevgiler... |
Alıntı:
Güle güle çimlensinler, büyüsünler ve de bol sebzeleri olsun, turşular yapılsın sevgili YeniGinem rast gelsin inşallah, ellerine emeklerin, yüreğine sağlık. Bu arada nergislerin ve bahar dalların çok güzel açmışlar, bahçen yine renga renk olmuş. |
Sevgili pınar59 çok teşekkür ediyorum, sağolun. Evet dediğiniz gibi 4 bir tarafı gözetliyorlarmış gibiler de... :)
Sevgili duygu çok teşekkür ediyorum, sağolasın... Bahar dalı çelikten tutuyor evet. Geçen gün tohumlarını da topladım bakalım başarabilecek miyim? Senin de kadınlar günün kutlu olsun, hep beraber daha nicelerine olsun inşallah... Sevgili akçabardak'ım çok teşekkür ediyorum, sağolasın. Yine tohumların nasıl atıldığını senden görüp öyle atmaya çalıştım. Üzerlerine de yine inceden bir toprak atarak naylonla kapladım. Bakalım inşallah çimlenirler de turşusunu yaparız... |
4 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
Sevgili YeniGine sümbüller çok güzel.. Renkleri harika.. :)
Ne kadar süre çiçekli kalıyorlar acaba? Ben 3 soğan diktim, biri açtı, diğerleri de sırayla açacaklar. Acaba üçünü birden çiçekli görebilir miyim diye sordum. |
Sevgili Jakin çok teşekkür ediyorum, sağolasıın... Tahminim üçünü birden çiçekli görebilirsin. Valla tahminim diyorum, çünkü benim sümbüllerim çiçeklenince kalmıyorlar, gelen koparıyor, giden koparıyor... :(
|
Alıntı:
Ben de kuşlardan çok çekiyorum. Yolup yolup atıyorlar çiçekleri.. :( |
Bahar dalları..Nergisler..Sümbülller...Nihayet baharı getirdik YeniGineciğim.:)
Bana verdiğin bahar dalı fidesi sanırım tuttu,üzerinde iki üç tane çiçeği pek bir güzel duruyor. Teşekkürler canım artık benimde bahçemde bahar müjdecisi var.. |
Bahar dalları..Nergisler..Sümbülller...Nihayet baharı getirdik YeniGineciğim.:)
Bana verdiğin bahar dalı fidesi sanırım tuttu,üzerinde iki üç tane çiçeği pek bir güzel duruyor. Teşekkürler canım artık benimde bahçemde bahar müjdecisi var.. |
Sevgili Aliyye çok şükür bu sene de baharı getirdik...
Senin bahar dalın turuncu renktekinden. :( Fidelerin bir tanesi mi tuttu gibi? Üzülürüm valla. İnşallah diğer renkten de sana vermeyi düşünüyorum. |
5 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Echeveriama maşallaah... Bugün dışarı çıktık, alt kurumuş yapraklarımız temizlendik...
Eklenti 599792 Eklenti 599793 Eklenti 599794 |
3 Eklenti(ler)
Sardunyalarım da çıktı dışarı, :( fakat pek bir cılızız. Budayayım diye bakındım yine bilemedim nereden budayabileceğimi...
Eklenti 599795 Eklenti 599796 Eklenti 599797 |
3 Eklenti(ler)
Ben budamayı da başaramıyorum. Sevgili CAN Adalet Hanım'ın hediyesi solanumum budadım... :o Budanmış halimiz...
Eklenti 599798 Eklenti 599799 Eklenti 599800 |
Harikasın sen, nergislerine sümbüllerine bahar dalına hayran oldum.
Solanum kışı atlatmış, budama da tam zamanında olmuş, bol çiçek göreceksin inşallah. |
:) Çok teşekkür ediyorum CAN Adalet Hanım. Solanumumuzu bugün budadım olmuş mu bari? Ve eveeet inşallah çiçeklerini görebilmeyi çok istiyorum...
|
Olmaz olur mu hiç YeniGine'ciğim, daha bile sert budayabilirdin, şöyle çamlara verilen form gibi toparlacık bir budama hem bitkiyi güçlendirir hem de daha bol çiçeklenme sağlardı.
Yine de kıyamazsın sen bilirim, istersen bu sene bu kadarla kalsın, seneye daha derli toplu budarsın. |
Sevgili Yeni Gine, tum çiçekleriniz cok guzel. Ama ben hercai menekşelere bayıldım. Ne guzel renkleri var. Bugun seraya gittim hercai menekse almak icin. Bir tane bile begenemedim. Oysa cok secici biri de degilimdir. Sizinkilerin renklerinden bulsam kesin alırdım. Elimde cuha çiçekleri ve nergislerle ciktim seradan.
|
Sevgili abk çok teşekkür ediyorum sağoluun. Menekşe, çuha ben de çok seviyorum her sene alıyordum fakat bu sene az menekşe aldım, çuha almadım. Yakınlarımda çiçek satış yerleri yok, geçen gün Koçtaş'a gittim hüsran; çiçek bölümünü ne kadar küçültmüşler hiçbirşey alamadan çıktım. :(
|
Günaydın Yenigineciğim sümbüller hercailer harika görünüyor kokuları ta buraya kadar geldi:)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:26. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025