![]() |
Yonca çiçeklerim
5 Eklenti(ler)
Güneşte hepsi birden açtığında görüntü muhteşem, seyrine doyum yok... Fakat ben o saatleri fotoğraflayabilmek için yetişemiyorum.
Eklenti 492773 Eklenti 492774 Eklenti 492775 Eklenti 492776 Eklenti 492777 |
Minyatür güllerim
2 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Bizde güller henüz tomurcuk bile vermedi. Çok kıskandım bu yüzden.
Emek ve sevgi ile büyütülen çiçekleriniz çokkkk güzeller. |
Sayın s.serdar, merhaba, hoşgelmişsiniz. Sayenizde çok şükür senelerdir istememe rağmen bu sene hüsnüyusuflarım oldu ve çiçek bile açtılar. 2 tanesi çiçekli şu an 1 tanesi fotoğrafladığım, diğer açan da daha daha koyusu. Ha gayret inşallah kırmızı da açar.
Yorumunuz ve beğeniniz için çok teşekkür ediyorum, sağolun. |
Sardunyalarım...
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
Çok şükür bu sene de çiçeğini görebildim... Rengine bayılıyorum. Saksı değişimi yapmam gerekiyor artık, çiçekleri geçince yapılabiliyor mu?
Eklenti 493916 Eklenti 493917 Eklenti 493918 Eklenti 493919 |
4 Eklenti(ler)
Geçen sene fideleri gelmiş idi bana, çiçeklerini bu sene gördüm, maşallah çok da güzelmişler. :( Fakat çiçeğin ismini bilmiyorum.
Eklenti 493926 Eklenti 493927 Eklenti 493928 Eklenti 493929 |
Kocaman MAŞALLAH diyorum. Yoncalar harika görünüyor, sardunyalara ne demeli.... Bütün hepsi şahane... Ellerine sağlık sevgili YeniGine....
|
[QUOTE=YeniGine;1285198]Geçen sene fideleri gelmiş idi bana, çiçeklerini bu sene gördüm, maşallah çok da güzelmişler. :( Fakat çiçeğin ismini bilmiyorum.
çan çiçeği gibi geldi bana. çok güzeller. |
Bende çan çiçeği olduğunu düşünüyorum ablacım. Bu arada yine rengarenksin:)
|
Sevgili tarlakuşu, sevgili Münevver, sevgili hira çok teşekkür ediyorum, gönlünüze sağlık.
Evet ben de çan olabilir mi diye düşündüm ama yine de emin değil idim. Sağolun. 3 fide gelmiş idi birisi mor, birisi beyaz, diğeri henüz açmadı rengini bilmiyorum. Çok da hoşuma gitti çoğaltmakta fayda var diye de düşünüyorum. Nasip, kısmet. Yani, yine nacizane, elimden geldiği kadar!.. Buna da şükür. |
Sevgili YeniGine gözün aydın çökertmeni sonunda ben de görebildim, çok güzel açmış, çan çiçeklerin de çok güzel hele beyazına bayıldım, bu sene ben de tohumlarından ektim ama sadece bir tanesni yaşatabildim şu anda kocaman bir fide oldu ama çiçeğini kısmetse seneye görürüm rengi de sürpriz olacak inşallah beyaz çıkar.
|
Sevgili akçabardak teşekkür ediyorum, sağolasın. Senin yılanını görünce anladım ki benim saksısı küçük geliyor çiçekleri geçince değiştirebilirim sanırım.
Çan çiçeğime de çok sevindim geçen sene ne olduğunu bilmeden fidelerini dikmiş idim, mor-beyaz bir tane daha var o henüz açmadı, bakalım ne renk? |
Sevgili YeniGine;
O yoncalar ne kadar güzel coşmuş öyle maşallah ki ne maşallah... Gülleri gördükçe ben yine aynı şeyi söyleyeceğim ''ah o güller yok mu o güller'' süper... Sardunyalar çok güzel açmış özellikle 2138 nolu fotoğraflardan 3.-4.-5. fotoğraflar sanki yağlı boya ile yapılmış sardunya resimleri gibi gözüküyor. :) Çok güzel fotoğraflamışsınız. Sevgilerle... |
Sevgili Gürcan o yoncalar komşumun bahçesinde daha çok güneş vurduğu zaman ki ben ancak balkondan izleyebiliyorum bütün bahçe pembeye boyanıyor, çok güzel bir görüntü.
Güller gerçekten çok güzel oldular bu sene maşallah. Artık geçmişlerini budama zamanı bile geldi. :) Sardunyalar; biri ceylan, diğer ikisi sakız. Kendi renkleri çok güzel biri mor, diğeri daha koyu. Teşekkür ediyorum, sağolasııın... |
Sevgili ablam kaktüs saksını sonbahara doğru değiştirmeni tavsiye ederim, dinlenme dönemine girmeden evvel. Çiçeklenmesi bitince bol bol yavru verecek, şimdi ellersen kök gelişmeye harcar gücünü. :) Tüm bitkilerin çok güzel gelişmiş, sardunyaların muhteşem açmışlar ellerine emeklerine sağlık, özellikle çan çiçeğine bayıldım. Zengardenden aldığım tohumlarını ben de ekmiştim ama çimlenmedi, bu yıl tekrar deneyeceğim kısmetse. :)
|
Sevgili Sudenur'um çok teşekkür ediyorum, sağolasın. Tamam kaktüsler sonbaharda değiştireyim saksılarını. Bilmiyordum.
Garibimler gerçekten susuz susuz çiçek bile açıyorlar. Nerdeyse 1 haftayı geçti en son yağmur yağalı o zamandan beri hissediyorum su su diye inim inim inliyorlar. Neyse ki çok şükür bugün bina görevlisi hortumu çıkarttı da çiçeklerim sulandı. Bu gece huzurluyum o yüzden. Çan çiçeklerine ben de çok sevindim geçen sene fidelerini diktim merak ediyordum ne açacak bunlar acaba diye ama böyle güzellik sunacaklarını tahmin etmiyordum. İnşallah çoğaltabilirim. Teşekkür ediyorum, sağolasıın... |
Hangisine güzel desem diğeri kıskanacak...Hepsi muhteşem....Verdiğin emeklerin karşılığını böyle almışsın.Tebrikler...
|
Yoncalar harika görünüyor ama senin çekiminde harika olmuş sevgili YeniGine. Masaüstü resmi olmak için çekilmiş gibi.
|
Sayın YeniGine,
Çiçeklerin çok güzel,resim çekme becerin mükemmel... Selam ve sevgiler. |
Sevgili sonkez, sevgili yağmur, Sayın Muallim merhabalar beğenileriniz ve güzel yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum, sağolun.
Beğeniler ve güzel yorumlar karşısında inanın çok mutlu oluyorum, gönüllerinize sağlık. |
Yine bana, yeniden yağmur gerekiyor. Çiçeklerim ve çiçek fidelerim ölecek hâlâ site suyunu açmadılar bugün yönetime gittim konuşayım da açsınlar diye; 'Henüz açamayacağız çünkü insanlar kapı önlerini yıkıyor, bahçelerine diktikleri sebzeleri, çiçeklerini suluyor kimse İSKİ suyunu kullanmıyor' dediler. :( Yani olan bana olacak bu durumda. :mad:
|
Sevgili Yeni gine çiçeklerin coşmuş maşallah, aldın başını gidiyorsun, kendine ait bi bahçen olsaydı daha neler yapardın kimbilir, ellerine, yüreğine sağlık.
Ceylan gözüne, sardunyalarına maşallah, yonca çiçeklerin gerçektende göz alıcı, çan çiçeklerine bayıldım, tohumlarını kaçırma :) Yılan kaktüsün ne güzel çiçeklenmiş öyle, benim ki sürekli yavru veriyor pıtır pıtır, tomurcuk momurcuk yok görünürde, suyunu az mı veriyosun? |
Sevgili Yenigine çiçeklerin harika görünüyor ceylanlara ve yoncaya bayıldım çok güzeller. Emeklerini boşa çıkarmıyorlar bence arkadaşım:)
|
Alıntı:
Kaktüsün çiçek açması için kışın üşümesi ve susaması gerekiyormuş. Bütün kış tepsinin içinde bir dışarı, bir garaja götürdüm getirdim. Hiç su vermedim. 3 senedir de çiçeklerini açıyorlar çok şükür. Evet suyunu az veriyorum haftada bazen 10 günü falan bulduğu da oluyor ve az birşey veriyorum zaten saksısı küçük benim yılanın. Bu sene nasip kısmet olur ise saksısını da değiştirmeyi düşünüyorum. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:31. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025