![]() |
2 Eklenti(ler)
Geçtiğimiz kış komşum cemakânına almıştı sağ salim kalabildi çok şükür.
Eklenti 574615 Bu yılbaşım da üzerinde bir sürü tomurcuğu ile donmuştu çok şükür yeniden yeşerdi. Eklenti 574616 |
5 Eklenti(ler)
Yılan kaktüslerim.
Eklenti 574617 Eklenti 574618 Eklenti 574619 Eklenti 574620 Kalan bir tanecik aloeveram. Eklenti 574621 |
5 Eklenti(ler)
3 sene önce rahmetli komşumun bahçesinde kendiliğinden minicik bir fide, incir; alıp yine ortak alanda bir yere dikmiş idim. 3 sene sonra gerçekten benim için yok böyle bir güzellik, üzerimizde bir sürü incirimiz var bir de lezzetli. Bütün komşular koparıp koparıp yedik bugün üzerinde kalanlar.
Eklenti 574622 Eklenti 574623 Eklenti 574624 Eklenti 574625 Eklenti 574626 |
Sevgili YeniGineciğim;İncir çok iştah açıcı gözüküyor.:)Bu ara iş yoğunluğumdan forma bir bakıp kaçsamda sayfanı takipteyim.:)Bol hasatların olsun arkadaşım.
|
Yılbaşının tekrar yeşermesi beni çok şaşırttı ablacım. Maşallah :)
Yılan kaktüslerin çok güzeller, bende bu ara çoğaltmayı deniyorum çünkü saksımın biri nedenini anlayamadan buruş buruş oldu ve cansızlaştı. Yedek olması lazım bi köşede :) İncirleri göremedim ama eminim güzellerdir. En sevdigim meyveler listesinde zaten :) |
Alıntı:
Çok teşekkür ediyorum arkadaşım, sağolasın; incirim 3 yaşında ve gerçekten çok da lezzetli bunu sadece ben söylemiyorum zira çoğu komşularıma nasip oldu çok şükür. Ve bu sene tarlamın hasadının da maşallahı vardı. |
Alıntı:
Yılanın neden öyle olmuş şimdi ben de merak ettim, benim de 2 yılanım çok umutlu idim bu yaz dolu dolu çiçek açar diye ama bir tanesinde hiç bir tanesinde de 2 tanecik çiçek açtı. :( İncirlerimi göremediğine üzüldüm, görmeni isterdim. Ben pek incir yemem ama benim incirlerimi valla bayıla bayıla yedim. Maşallah. :) |
Ah ah o incirler yenmezmi valla yakın olsaydık kızlarla ağaçları talan ederdik Yenigineciğim:)
|
:) Sevgili günebakan'cım üzerinde hâlâ incirler var, gelin buyrun hep birlikte yiyelim.
|
3 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Sakız sardunyalarım yeniden çiçeklenmeye başladılar...
Eklenti 574945 1 aylık çelikten dikmiş idim. Eklenti 574946 Eklenti 574947 Eklenti 574948 Eklenti 574949 |
Alıntı:
|
:) Farkedilebilir mi acaba diye de düşünmüştüm...
:( Sayın sinbas bu seneye kadar o kadar çok arı, hatta bombus arıları, kelebek vardı ki bir anda sanki bir şey oldu, bu yaz hiç görmedim desem yeridir. :( |
Alıntı:
|
:( İnşallah aşırı sıcaklardandır. Yoksa zaten devamlı sivrisinek mücadelesi diye ilaçlanıp duruyoruz... :(
|
Alıntı:
Hoş buldum Sayın YeniGine. Geç cevap yazıyorum ama mesajınızı şu anda okudum. Ben sitede çok zaman geçiremiyorum. Sadece arasıra giriyorum. Yayınlayacağım resimler varsa onları yüklüyorum ve çıkıyorum. Onun için okumakta geç kalıyorum. Benim kusuruma bakmayın lütfen. |
Alıntı:
Benim bahçe tüm sokak kedilerinin ve komşuların kedilerinin uğrak yeri. Geldiklerinde Biyaz Kızım'ın kendine ayırdığı bölgeye yaklaşamazlar. Yemek yerler ve hemen giderler. İsmini "Biyaz Kızım" diye Yanlışlıkla değil, bilerek öyle yazıyorum. Çünkü ismi Biyaz Kızım. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili YineGineciğim,fırsat buldukça siteyi takip etmeye çalışıyorum ama yoğunum bu aralar.İnşallah sakin dönemlerim olacak :)Benimde 3 yaşında incirim var.Üzerinde tek bir inciri var.Merakla bekliyorum.:)
Görüşmek dileğiyle canım.. |
Alıntı:
Teşekkür ediyorum, sağolun. |
:) Sevgili Aliyye incirim maşallah bereketli idi bu sene, darısı başına olsun inşallah!.. Hatta dün bir komşum toplamış iki-üç komşuya da vermiş; senin de vereceğini düşündüğüm için verdim helal et diyor. :)
|
Alıntı:
Benim bahçede bulunan bir kovan arıda bile hareketlilik azaldı. Hatta ortalıkta vızıldayarak gezen arı sayısında azalma oldu. Bazı günler hiç arı göremiyorum.Sabahları dışarıda vızıldayarak gezinmeye başladılar. Öğlen sıcakları başlayınca çekiliyorlar. |
4 Eklenti(ler)
Sayın öğretmenim inşallah dediğiniz gibi sıcaklarla ilgilidir diyeceğim fakat havalar serinledi ama yine de asterlerimin üzerinde hiç arı yok. Geçen sene üzerleri arı kaynıyordu. :(
Eklenti 577586 Eklenti 577587 Eklenti 577588 Eklenti 577589 |
1 Eklenti(ler)
Hep bekliyorum keşke hepsi birden açsa diye ama kısım kısım açıyor asterlerim, üzerleri de tomurcuk dolu.
Eklenti 577594 |
4 Eklenti(ler)
Kardinal sarmaşığım, her yere sarılmaya çalışıyor...
Eklenti 577595 Eklenti 577596 Eklenti 577597 Eklenti 577598 |
3 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
:) Çok şükür tarlamın bugünkü hasatı...
Eklenti 577607 Eklenti 577608 Eklenti 577609 Ve tabi ki acı biber hasatımın yine turşusu... :) Acı macı, yiyemem ama bu turşulardan birinden ille de bir tane yemeliyim diyorum... Eklenti 577610 Eklenti 577611 |
OOO yine turşu :) Bence siz o tepsidekileri kuşbaşı et alın patlıcan tavası yapın fırına verin yanına da bulgur pilavı cacık ha bide turşu :D afiyet olsun
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:13. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025