![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bakalım nasıl eriyecek, erirken nasıl olacak bugün de onu düşünmeye başladım. |
Benim bahçemin duvarı yok. Bir birine bitişik 50 civarında yuka duvar görevi görüyor. Yani yukalara bir şey olsada üzülme. 70-80 cm. den 3 mt. ye kadar birini söker gönderirim. Olmadı ufaklıklar var geçen yıl ektim yoğurt kovalarına. 20 cm. kadar ondan gönderirim.
|
1 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Defne yapraklı kartopum tohumdan; annesi maalesef karları taşıyamamış dalları kırılmış, bina görevlisi de hepten yok etmiş. :mad:
Eklenti 538816 Eklenti 538817 |
1 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Sevgili Güler Hanım'a öncelikle çook teşekkür ediyorum, sağolsun. Yeniden yine aloeveralarım oldu sayesinde. Bugün diktim. Çok şekerler, çok...
Eklenti 539598 Eklenti 539599 Sevgili Güler Hanım bir de amarallis soğanları gönderdi, onları da saksıya diktim fakat su verip-vermemem konusunda şüpheye düştüm. Onun için sulayayım mı- sulamayayım mı bir sorayım dedim... |
Sevgili YeniGine ilk dikildiğinde biraz sulamak lazım sonrasında ise toprağının tamamen kurumasına izin verip ikinci sulamayı yapabilirsiniz.
Benim amaryllislerde sizlere ömür oldu içlerinden bir iki tanesini banim için bir köşeye ayır bak yoksa japon güllerini vermem ona göre. :D :D :D |
Sevgili lusoari merhaba, hoşgelmişsiin... Zaten ben sulayayım mı - sulamayayım mı diye düşünürken bina görevlisi kapı önlerini yıkarken kaktüstü-içi boş saksıydı-benim zaten suladığım derken Sevgili Güler Hanım'ın gönderdiği (Sağolsun) amarallislerimi de sulamış. :)
İnşallah çalınmaz ise, bina görevlisi sayesinde fazla sudan çürümüzlerse, yavrularından veririm... :o |
5 Eklenti(ler)
Çok şüküür inşallah bahar geliyor...
Eklenti 540713 Eklenti 540714 Eklenti 540715 Eklenti 540716 Eklenti 540717 |
5 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
:( Rahmetli komşumun bahçesinde kalan nergislerim... Uzun süredir giremiyordum bahçesine. :(
Eklenti 540732 Eklenti 540733 Eklenti 540734 Eklenti 540735 |
Sevgili YeniGine sümbüllerine bayıldım nasıl güzel açmışlar öyle dolu dolu maşallah, sarı çiçekli olan hindibağı bu gün eşim ondan toplayıp getirdi haşlayıp salatasını yaptım, bizim buralarda onu çok tüketiyorlar. Çayır papatyaları da çok şekerler, ne güzel siz onlara sevginizi veriyorsunuz, onlar da sizi mutlu ediyor, yüreğinize sağlık.
|
Teşekkür ediyorum sevgili akçabardak'ım bugün yine komşumun köpeği Şanslı ile gezerken bu güzellikleri görünce sizlerle de paylaşayım istedim. Hindibağı, papatyalar tamamen doğal, yani çok şükür bahar geliyor artık. Aman gelsin zaten zira renkleri, çiçekleri çok özledik.
:( Bizim buralarda fazlasıyla kedi köpek olduğu için sadece görsel güzellikleri ile yetiniyoruz. Bu sene ne lale, ne de sümbül soğanı almadım almadım derken yine sonunda 4-5 tane sümbül soğanı aldım, onların da saksısına bir pisicik tuvalet ihtiyacını gidermek için :) sevimli şey mahvetti sümbüllerimi. Fakat bakalım az biraz bir gayret çiçeklenme çabasındalar. |
3 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Tüm sümbüllerim açtılar çok şükür... Açmayan sümbülüm kalmadı artık.
Eklenti 541592 Eklenti 541593 Eklenti 541594 Eklenti 541595 |
Renkler süper.. KOCAMAN maşallah ablacım. Kartopuna ise bayıldım, nerde bulurum diye düşünmeye başladım inan. :rolleyes:
|
3 Eklenti(ler)
Nergislerim de öyle... Hepsi açtı. Açmayan bir tek minik minik çiçekli nergislerim var; onlar nisan-mayıs gibi açıyorlar.
Eklenti 541596 Eklenti 541597 Eklenti 541598 |
2 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
. Zahmet vermeyeyim, ben bulurum sağol ablacım. |
Sevgili YeniGine, maşallah bahçenize bahar gelmiş...
|
Teşekkür ediyorum, sağolun sevgili tarla kuşu, siz de yine uzun bir aradan sonra tekrar hoşgelmişsiniz.
|
sevgili yenigine,bahar sizinde bahçenize gelmiş.ne güzel açmış nergisler sümbüller renkleri de çok hoşmuş. kimbilr ne kadar mutlusunuzdur.bu kareler beni de mutlu etti. onca kayıpdan sonra elimizde kalanlar yüzlerimizi gülmeye başladılar ya artık gerisi gelir.sevgiler...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:30. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025