![]() |
3 Eklenti(ler)
Ve yine; hiçbir bitki sever, hiçbir bahçe fesleğensiz olmaz deyip fesleğenim. :o
Eklenti 414257 Eklenti 414258 Eklenti 414259 |
Alıntı:
|
Kadife fideleri biraz benziyor domatese:D Zaten sebzelerin dibine kadife dikilir börtü böcek musallat olmasın diye,demek ki domatesler iyi ürün verecek:D:D:D
İşiniz, çok ve zor Allah yardımcınız olsun sevgi ve selamlar...:)) |
Teşekkür ediyorum sevgili berçin; :D benim kadife fidelerimin dibine domates diktiler. Ben de şu ara onları az az söküp başka bir yerlere dikmeye çalışıyorum.
Çok teşekkür ettim; sağolasın. |
2 Eklenti(ler)
Bahsettiğim kadife fidelerimin dibine dikilen domates fideleri. Şimdilik beraberce büyüyorlar.
Eklenti 415266 Eklenti 415267 |
1 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
Bunlar da mutfak artıklarını devamlı toprağa gömdüğüm için çıkan patates ve domateslerim. Kıyamadım onları sökmeye...
Eklenti 415279 Eklenti 415280 Eklenti 415281 Eklenti 415287 |
2 Eklenti(ler)
Bugün renk, çiçek yok, yeşillikleri fotoğrafladım şaşırttığım fideler galiba, sanki hüsnü yusuf fideleri gibi. İnşallah yanılmıyorumdur.
Eklenti 415288 Eklenti 415289 |
Bir süredir foruma girme fırsatı bulamıyordum bir türlü. Site bahçesi görmeyeli ne kadar da güzelleşmiş! :p Kadifelerinizin dibine domates dikmeleri biraz saygısızca bir davranış olmuş ama olur o kadar, bu kadar güzelliği yaratırken elbette bazı sorunlarla karşılaşılır :D Ellerinize sağlık, rastgele :D
|
2 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Bina önündeki son durumlarımız. Yeni dikilenler, artık geçenler.
Eklenti 415297 Eklenti 415298 Eklenti 415299 |
1 Eklenti(ler)
Ceylanlarım ve aman sakın Sevgili Berrin Hanım görmesin tohumdan ancak bu kadar oldular nemesialar, maviş de gelişmedi hep aynı duruyor.
Eklenti 415305 |
Alıntı:
Teşekkür ediyorum, sağol. |
Sayın YeniGine.
Sitenizin bahçesindeki ortak alanlarda yarattığınız güzelliklere hayranım. Adeta botanik parkı olmuş bahçeleriniz. Çeşit, renk, tür farklılıkları ile kıskanılacak bir cennet yaratmaya devam ediyorsunuz. Emeğinize, çabalarınıza Allah güç ve sabır versin, sağlık ve mutluluğunuzu daim kılsın. Saygılarımla. |
Sayın s.serdar çok teşekkür ediyorum, sağolun... Gerçekten sizler bu şekilde beğenilerinizi dile getirdikçe ben çok memnun, mutlu oluyorum. Elimden geldiğince, tek başımayım yardım edenim yok gibi, farkındayım fazla açıldım az biraz da yetişemiyorum, yetişemeyince de sinirleniyorum, üzülüyorum. Fakat sitede de paylaştıkça hoşuma gidiyor, seviniyorum. Yine tüm arkadaşlarımın beğeni, yorumları, destekleri ile elimden geldiğince nacizane başarmaya çalışıyorum kendimce.
Çok teşekkür ediyorum, sağolun. |
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Yine tohumdan yetiştirdiğim kardinal sarmaşığım. Hep fotoğraflarını gördükçe çok beğenmiştim. Fakat anladım ki fotoğraflar kesinlikle yanıtlıyor. Meğerse minik bir sarmaşık... Ben hep sabah sefaları gibi düşünmüş idim. Tarlalarımda 3-4 yere diktim henüz açmış çiçeğini göremedim benim gördüğüm çiçekleri hep kapanmış hali galiba kardinal de sabah sefaları gibi akşam üzeri kapanıyorlar diye düşünüyorum... Şimdilik. Zira çok minikler...
Eklenti 415520 |
Sizin kasımpatılar tomurcukta,benimkiler üçer beşer çiçek açtılar.Mevsim değişiminden kaynaklanıyor galiba,araştırmadım ama şimdi açan çiçek ve tomurcuklar zaten çok zayıf,bunları budamayı düşünüyorum mevsiminde daha güçlü olmaları için...
Zıpçıktılar da bu gece içimi dağladı sevgili loveforlife dan sonra sizinkiler...Benim kızlar açmadan yaprakları kuruttular.:(İlk denemem hata olacak elbet ) |
Sevgili berçin kasımpatlar için geçen sene de temmuz ayı idi ama; yine böyle tomurcuklandılar çimdikleme usulü koparılmalı kararı alında Kasımpatı sayfasında. Ve öyle yaptık. Zamanında da yani kasım ayında valla çimdikle koparttıklarımdan daha az idi çiçekleri. Bu sene erken. Yine de kasımpatı konu başlığına bir bak istersen derim.
Evet zıpçıktılar :( benim daha çok zıpçıktı soğanım var idi fakat işte site bahçesi sayfamın ilk sayfalarında da izah ettiğim gibi çok soğanım yok oldu gitti. Beyaz zıpçıktılarım da var e onları da sağolsun saz ekibimden Kestane mahvetti. Yani kalan sağlar benimdir deyip devam ediyorum... Teşekkür ediyorum, sağolasıın. |
Sevgili Yenigine çok güzel paylaşımlarda bulunuyorsunuz. Emeğinize sağlık. Bu arada Zıpçıktılar çok güzel, çok beğendiğim bir çiçektir.
|
Sayın mandalinleerik, çok teşekkür ediyorum, sağolun... Elimden geldiğince, nacizane çabalıyorum, görüyorum beğeniyorum, olsun diyorum... İmkânlarım el verdiğince bu kadarını başarmaya çalışıyorum.
Teşekkürler, sağoluun. |
benim yine en çok dikkatimi çeken sardunyalar:rolleyes: herşey çok güzel ablacım sen bu işi biliyorsun:rolleyes: eline sağlık.. bu arada zıpçıktılar 6 nisanda Güler hanımdan gelenlerden mi?
|
Sevgili hira hoşgelmişsin, teşekkür ediyorum, çok da bildiğim söylenemez yani. Sadece çok seviyorum, :D yerim dar oynayamıyorum.
Bende 3-4 senedir zıpçıktılar var sevgili hira onun için 6 Nisan'da almadım zıpçıktı soğanı. |
:eek: Hiii! Yine harikalar yaratmışsın.. Komşum olsaydın ne güzel olurdu diye iç geçirdim güzel ablam.. Maşallah maşallah, sepet saksına, şaşırttığın fideciklerine, kardinal sarmaşığına, ceylanlarına, minelerine ve özellikle yenigine'ne vallahi de bayıldım.. :)
|
Canım Sudenur'um sağolasın, ben de hep derim Sayın malina bizlere bir de oturabileceğimiz site yapıverse!.. Hepimiz hepimize komşu olabilsek... Neyse çok şükür artık şaşırtma işlemim bitti gibi, bundan sonra da geçenleri kes, tohuma kaçanları kopart buraya kadar çok şey öğrendim. İnşallah bakalım bundan sonrası için de sora sora öğreneceğim.
Sağolasıın!.. |
Alıntı:
|
:) Teşekkür ediyorum Sayın mandalinleerik; evet çok şükür, tüm destekleyenlerimden, takipte olan, beni yalnız bırakmayan arkadaşlarımdan, sevenlerimden, Allah razı olsun, hepinize teşekkür ediyorum; elbette ben de tüm arkadaşlarımı seviyorum. Herşey için teşekkürler.
|
fotoğraf yokmu ablacım bugün?
|
:)) Canımsın sevgili hira valla bütün olanları fotoğrafladım; çok üzgünüm şimdilik kalmadı. aslında ben de kara kara düşünmeye başladım bundan sonra ne fotoğraflayabileceğim diye.
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:59. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025