![]() |
Sevgili hanndan;
Yaşadığınız olaya üzüldüm. Geçmiş olsun. Ben İstanbul'da yaşıyorum. Bahçem Samsun'da. Bu nedenle tohum ve bitkilerimde orada. Geçen yıl bu günlerde orada idim. Bu yıl 16 nisanda gideceğim. Size oradan tohum göndereyim desem, çok geç olur. Ama arzu ettiğiniz bitki tohumları varsa, buradaki yapımarketlerden alıp hemen gönderebilirim. Bu yaz bahçeniz çiçeksiz kalmaz. Tekrar geçmiş olsun. |
Büyük geçmiş olsun Handan Hanım. Umarım kısa zamanda kaybınızı telafi edersiniz. Paylaşımın bu kadar gönülden olduğu bu sitede zor olmasa gerek, ne dersiniz?;)
|
Handan Hanım çok üzüldüm, geçmiş olsun, Allah böyle kötü olayları tekrar yaşatmasın, Cana birşey olmasın.
|
Alıntı:
Çok hoşsunuz...:pbu sefer siparis var yok demem bile alırım fideleri... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Hayırmı hastane işiniz fln geçmiş olsun sizede.öyle teselli kaynağımız can kaybının olmaması ve sizler gibi değerli dostlarımın yanımda olması... |
Alıntı:
benim 6 filizim oldu şimdiden size gönderirim 1 filiz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Çardaktaki harfiyat işi bitsin en kısa zamanda yapımarkete gidip tohum almak olucak.Dün 50 çuval harfiyat çıktı daha bi sürü iş var :( saygılar, |
Alıntı:
kesinlikle katılıyorum dostlarımız sayesinde hafifliyor acılarımız. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
handan hanım çok geçmiş olsun çok üzüldüm Allah beterinden korusun buna da şükür diyelim
|
Sevgili gülen,çok teşekkür ederim.Allah razı olsun...
|
http://www.agaclar.net/forum/uyeleri...htm#post939153
Handan hanım merhabalar çok geçmiş olsun bende Sevdaya veririm birşeyler yollar size hiç bir eksiğiniz kalmaz inşallah. Sanırım sitede el birliği ile telafi edilir böyle üzücü bir durum, öyle gibi gözüküyor. |
hanndancım başına gelenleri yeni gördüm, çok geçmiş olsun.
Üzülme demenin bir anlamı yok. Üzülmüşsündür elbette, benim bile içim burkuldu görünce. Onca emek, onca umut yanıp bitip kül olmuş. Hayatın kötü sürprizleri var ne yazık. Yine de can sağlığı olsun diyelim. İyi ki içerde biri yokmuş da sizlere birşey olmamış. Bu bile bir avuntu. hanndancım giden gitti, kalan sağlar bizimdir. Bundan böyle geleceğe bakalım. Sen yeni umutlar yeşertirsin, bundan adım gibi eminim. Bizler de hep senin yanındayız biliyorsun değil mi:) Bu arada, benim beyaz balon çiçeğinin ilk yaprağı toprağın üstünde göründü, haberin olsun. |
Sevgili handann geçmiş olsun, canınız sağ olsun...Üzülmeyiniz.. Tohumlar yine çimlenir.sizlere kötü birşeyler olmamış , herşeyde bir hayır vardır...
ben size tohum yolladım acaba elinize geçtimi ...Selam ve sevgiler..:)) |
Alıntı:
sağolsun dostlar sayesinde halilibrahim bereketi çöktü,en cok çesit bende oluyormuş:D |
Alıntı:
çok teşekkür ederim az once haberlerde izledim Ankarada soba zehırlenmesınde 5 kişi ölmüş,bir kere daha şükrettim ki bizlere birşey olmadı. Allah can sağlığı versin gerisi bi şekilde yerine geliyo gelmesede olur diyorum artık. Yanımda oldugunuzu cok iyi biliyorum ve bu beni çookkk mutlu ediyor... Benim balonda çiçeğimde hareket yok.Eşelesemmi köklerini. |
Alıntı:
Tohumlar gelmedi,ne şekİlde yaptınız gönderimi posta - kargo yazarsanız takip ederım bende. Sevgiler selamlar... |
Alıntı:
Hani arkeolojik bir kazı yapar gibi:) |
Alıntı:
...demişsiniz; olur mu olur...;) Koca T.T.E Bankasını var arkanızda sevgili Handan hanım... ;)Siz üzülmeyin. Çok geçmiş olsun. |
Sevgili hanndan çok geçmiş olsun, size bir şey olmamış çok şükür.
|
Aynı tohumlardan göndermemek için benim listem
Benim göndereceğim tohumlar Marul kıvırcık Altın çilek Enginar İri sivri domates İri yuvarlak domates (Yerli) Ayaş domates Çeri kiraz domates Çeri sivri domates Yumurta kadar olur Çeri kırmızı domates Red-robin domates Badem salatalık Dikenli küt salatalık İri beyaz salatalık İri yeşil salatalık Top acı kırmızı biber Dolma biber (Kandil) Sarı tatlı biber Sivri tatlı biber Top patlıcan Kadife patlıcan Acı bakla çiçeği Bodur kadife çiçeği Lif kabağı karışık satmaşık Goji beryy fidanı 2-3 adet Hebe 2 adet Kafkas gülü 1 adet |
Alıntı:
once arkeolojik kazı yapıp emin olduktan sonra harfiyat çalışmasını yaptım.Çiçeğim çoktan ölmüş:( |
Alıntı:
Çok teşekkür ederim |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:50. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025