agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   hanndan / bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/24070.htm)

Orhan Özbilgiç 02-04-2012 07:30

Sevgili hanndan;

Yaşadığınız olaya üzüldüm. Geçmiş olsun.
Ben İstanbul'da yaşıyorum. Bahçem Samsun'da. Bu nedenle tohum ve bitkilerimde orada. Geçen yıl bu günlerde orada idim. Bu yıl 16 nisanda gideceğim.
Size oradan tohum göndereyim desem, çok geç olur. Ama arzu ettiğiniz bitki tohumları varsa, buradaki yapımarketlerden alıp hemen gönderebilirim. Bu yaz bahçeniz çiçeksiz kalmaz.

Tekrar geçmiş olsun.

pulibet 02-04-2012 07:30

Büyük geçmiş olsun Handan Hanım. Umarım kısa zamanda kaybınızı telafi edersiniz. Paylaşımın bu kadar gönülden olduğu bu sitede zor olmasa gerek, ne dersiniz?;)

kocasinan 02-04-2012 08:25

Handan Hanım çok üzüldüm, geçmiş olsun, Allah böyle kötü olayları tekrar yaşatmasın, Cana birşey olmasın.

hanndan 02-04-2012 11:35

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi füsunANK (Mesaj 938555)
Ama fide zamanı bakarsın kapmış gelmişim bir kaç fideyi, "siparişiniz varmış Handan hanım " diye :p

Çok hoşsunuz...:pbu sefer siparis var yok demem bile alırım fideleri...

hanndan 02-04-2012 12:41

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi gçakar (Mesaj 938512)
Çok üzüldüm, geçmiş olsun. Allah'dan bu kadarla kalmış, tavuklara bir şey olmamış. Ailenize ve tüm canlılarınıza kazasız, belasız, sağlıklı günler dilerim.

Çok şükür ederim,sağlıklı günler sizlerle olsun

hanndan 02-04-2012 12:42

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi fikreteren (Mesaj 938516)
Sevgiili Handan hanım büyük geçmiş olsun.Cana gelmesin..Yapabileceğimiz birşey varsa yardıma hazırım...

Cok teşekkür ederim,sağlıcakla kalın

hanndan 02-04-2012 12:45

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mrduran (Mesaj 938566)
Merhaba efendim,

Köklü bitkileriniz yansa dahi, bahçenizde 1-2 m2 bir yere toplu olarak dikin lütfen.

Kökleri zarar görmemiş olabilir ve tekrardan filiz verebilir.

Denemekte yarar var efendim.

Sağlıkla kalın inşallah.

Saygılarımla lütfen.

Sayın mrduran,2 kök ortanca var üzeri yanmış,dediğiniz gibi denemekte fayda var.Teşekkür ederim,Saygılar

hanndan 02-04-2012 12:48

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Adil (Mesaj 938652)
Handan hanım çok geçmiş olsun.Birkaç gündür hastahanede işlerim vardı.Sayfanızı ziyaret edememiştim.Bu üzücü haberi abimden öğrendim.Gerçekten çok üzüldüm.Her şeyde bir hayır vardır derler.Sonu hayrolsun siz mutlu olun yeterki.Cana gelene kadar mala gelsin.Maddiyat yerine bir şekilde gelir, giden canlar asla gelmiyor.Teselli kaynağımız ,moral kaynağımız bu olsun.
Trabzondan saygılar selamlar.

Çok teşekkür ederim Adil Bey,
Hayırmı hastane işiniz fln geçmiş olsun sizede.öyle teselli kaynağımız can kaybının olmaması ve sizler gibi değerli dostlarımın yanımda olması...

hanndan 02-04-2012 12:51

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sevda271 (Mesaj 938938)
bende mini sera yaptım ama karanlıkta tutmadım yaklaşık on gün oldu ama henüz bir kıpırdama yok :( her sabah ilk işim tohumlara bakıyorum filiz varmıdır diye ***. yarın sabah beni sevindirirler :)

İnşallah filizlenirler,
benim 6 filizim oldu şimdiden size gönderirim 1 filiz.

hanndan 02-04-2012 12:51

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi nılgun_dogan (Mesaj 938956)
Handan hanım çok geçmiş olsun cana gelmemiş gerisi telafi olur Allahın izniyle.

çok teşekkür ederim,çok şükür cana gelmedi.Allah razı olsun

hanndan 02-04-2012 12:56

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Orhan Özbilgiç (Mesaj 938997)
Sevgili hanndan;

Yaşadığınız olaya üzüldüm. Geçmiş olsun.
Ben İstanbul'da yaşıyorum. Bahçem Samsun'da. Bu nedenle tohum ve bitkilerimde orada. Geçen yıl bu günlerde orada idim. Bu yıl 16 nisanda gideceğim.
Size oradan tohum göndereyim desem, çok geç olur. Ama arzu ettiğiniz bitki tohumları varsa, buradaki yapımarketlerden alıp hemen gönderebilirim. Bu yaz bahçeniz çiçeksiz kalmaz.

Tekrar geçmiş olsun.

Orhan Bey,çok teşekkür ederim,ne kadar iyi niyetlisiniz...çok duygulandırdınız beni.
Çardaktaki harfiyat işi bitsin en kısa zamanda yapımarkete gidip tohum almak olucak.Dün 50 çuval harfiyat çıktı daha bi sürü iş var :(
saygılar,

hanndan 02-04-2012 13:01

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi pulibet (Mesaj 938998)
Büyük geçmiş olsun Handan Hanım. Umarım kısa zamanda kaybınızı telafi edersiniz. Paylaşımın bu kadar gönülden olduğu bu sitede zor olmasa gerek, ne dersiniz?;)

Çok teşekkür ederim,
kesinlikle katılıyorum dostlarımız sayesinde hafifliyor acılarımız.

hanndan 02-04-2012 13:03

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi kocasinan (Mesaj 939008)
Handan Hanım çok üzüldüm, geçmiş olsun, Allah böyle kötü olayları tekrar yaşatmasın, Cana birşey olmasın.

Çok teşekkür ederim,Allah razı olsun

hanndan 02-04-2012 13:06

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi limon_sever (Mesaj 938285)
Geçmiş olsun Handan hanım. Allah daha büyük afatlardan korusun.

Allah razı olsun,amin inşallah cümlemizi korusun

hanndan 02-04-2012 13:08

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ciceksever70 (Mesaj 938342)
Cok gecmis olsun. Bahcede ne yenilikler var diye bakayim dedim son mesajlari görünce sok oldum. Cok sükür sizlere bir sey olmamis.

Çok teşekkür ederim ciceksever70,çok şükür bizlere bişey olmadı.

hanndan 02-04-2012 13:12

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Periş (Mesaj 938558)
Sevgili Handan çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun....

Çok teşekkür ederim sevgili Periş.

gulen 02-04-2012 15:38

handan hanım çok geçmiş olsun çok üzüldüm Allah beterinden korusun buna da şükür diyelim

hanndan 02-04-2012 15:49

Sevgili gülen,çok teşekkür ederim.Allah razı olsun...

canannuman 02-04-2012 18:10

http://www.agaclar.net/forum/uyeleri...htm#post939153
Handan hanım merhabalar çok geçmiş olsun bende Sevdaya veririm birşeyler yollar size hiç bir eksiğiniz kalmaz inşallah. Sanırım sitede el birliği ile telafi edilir böyle üzücü bir durum, öyle gibi gözüküyor.

nevsune 02-04-2012 18:11

hanndancım başına gelenleri yeni gördüm, çok geçmiş olsun.

Üzülme demenin bir anlamı yok. Üzülmüşsündür elbette, benim bile içim burkuldu görünce. Onca emek, onca umut yanıp bitip kül olmuş. Hayatın kötü sürprizleri var ne yazık. Yine de can sağlığı olsun diyelim. İyi ki içerde biri yokmuş da sizlere birşey olmamış. Bu bile bir avuntu.

hanndancım giden gitti, kalan sağlar bizimdir. Bundan böyle geleceğe bakalım. Sen yeni umutlar yeşertirsin, bundan adım gibi eminim. Bizler de hep senin yanındayız biliyorsun değil mi:)

Bu arada, benim beyaz balon çiçeğinin ilk yaprağı toprağın üstünde göründü, haberin olsun.

berrinb 02-04-2012 18:21

Sevgili handann geçmiş olsun, canınız sağ olsun...Üzülmeyiniz.. Tohumlar yine çimlenir.sizlere kötü birşeyler olmamış , herşeyde bir hayır vardır...

ben size tohum yolladım acaba elinize geçtimi ...Selam ve sevgiler..:))

hanndan 02-04-2012 18:30

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi canannuman (Mesaj 939324)
http://www.agaclar.net/forum/uyeleri...htm#post939153
Handan hanım merhabalar çok geçmiş olsun bende Sevdaya veririm birşeyler yollar size hiç bir eksiğiniz kalmaz inşallah. Sanırım sitede el birliği ile telafi edilir böyle üzücü bir durum, öyle gibi gözüküyor.

Merhabalar sevgili canannuman,
sağolsun dostlar sayesinde halilibrahim bereketi çöktü,en cok çesit bende oluyormuş:D

hanndan 02-04-2012 18:35

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi nevsune (Mesaj 939325)
hanndancım başına gelenleri yeni gördüm, çok geçmiş olsun.

Üzülme demenin bir anlamı yok. Üzülmüşsündür elbette, benim bile içim burkuldu görünce. Onca emek, onca umut yanıp bitip kül olmuş. Hayatın kötü sürprizleri var ne yazık. Yine de can sağlığı olsun diyelim. İyi ki içerde biri yokmuş da sizlere birşey olmamış. Bu bile bir avuntu.

hanndancım giden gitti, kalan sağlar bizimdir. Bundan böyle geleceğe bakalım. Sen yeni umutlar yeşertirsin, bundan adım gibi eminim. Bizler de hep senin yanındayız biliyorsun değil mi:)

Bu arada, benim beyaz balon çiçeğinin ilk yaprağı toprağın üstünde göründü, haberin olsun.

Sevgili nevsune,
çok teşekkür ederim az once haberlerde izledim Ankarada soba zehırlenmesınde 5 kişi ölmüş,bir kere daha şükrettim ki bizlere birşey olmadı.
Allah can sağlığı versin gerisi bi şekilde yerine geliyo gelmesede olur diyorum artık.
Yanımda oldugunuzu cok iyi biliyorum ve bu beni çookkk mutlu ediyor...
Benim balonda çiçeğimde hareket yok.Eşelesemmi köklerini.

hanndan 02-04-2012 18:39

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi berrinb (Mesaj 939334)
Sevgili handann geçmiş olsun, canınız sağ olsun...Üzülmeyiniz.. Tohumlar yine çimlenir.sizlere kötü birşeyler olmamış , herşeyde bir hayır vardır...

ben size tohum yolladım acaba elinize geçtimi ...Selam ve sevgiler..:))

Berrin hanım cok teşekkür ederim,elbette vardır bir hayır diyorum,şükrediyorum.
Tohumlar gelmedi,ne şekİlde yaptınız gönderimi posta - kargo yazarsanız takip ederım bende.
Sevgiler selamlar...

nevsune 02-04-2012 18:42

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hanndan (Mesaj 939341)
Benim balonda çiçeğimde hareket yok.Eşelesemmi köklerini.

Nasılsa eşeleyeceksindir:p de, bari toprak biraz kuruduğunda kenardan ortaya doğru yumuşak bir cisimle toprağı kabartıp ve yavaştan dökerek bakarsan sürgünler zarar görmemiş olur.

Hani arkeolojik bir kazı yapar gibi:)

Halil Önen 02-04-2012 19:39

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hanndan (Mesaj 939338)
Merhabalar sevgili canannuman,
sağolsun dostlar sayesinde halilibrahim bereketi çöktü,en cok çesit bende oluyormuş:D

...demişsiniz;
olur mu olur...;)

Koca T.T.E Bankasını var arkanızda sevgili Handan hanım... ;)Siz üzülmeyin. Çok geçmiş olsun.

loveflower 02-04-2012 19:55

Sevgili hanndan çok geçmiş olsun, size bir şey olmamış çok şükür.

KAPTANzst 02-04-2012 20:14

Aynı tohumlardan göndermemek için benim listem
Benim göndereceğim tohumlar
Marul kıvırcık
Altın çilek
Enginar
İri sivri domates
İri yuvarlak domates (Yerli)
Ayaş domates
Çeri kiraz domates
Çeri sivri domates Yumurta kadar olur
Çeri kırmızı domates
Red-robin domates
Badem salatalık
Dikenli küt salatalık
İri beyaz salatalık
İri yeşil salatalık
Top acı kırmızı biber
Dolma biber (Kandil)
Sarı tatlı biber
Sivri tatlı biber
Top patlıcan
Kadife patlıcan
Acı bakla çiçeği
Bodur kadife çiçeği Lif kabağı
karışık satmaşık
Goji beryy fidanı 2-3 adet
Hebe 2 adet
Kafkas gülü 1 adet

hanndan 03-04-2012 11:10

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi nevsune (Mesaj 939347)
Nasılsa eşeleyeceksindir:p de, bari toprak biraz kuruduğunda kenardan ortaya doğru yumuşak bir cisimle toprağı kabartıp ve yavaştan dökerek bakarsan sürgünler zarar görmemiş olur.

Hani arkeolojik bir kazı yapar gibi:)

Nevsune Hanım,
once arkeolojik kazı yapıp emin olduktan sonra harfiyat çalışmasını yaptım.Çiçeğim çoktan ölmüş:(

hanndan 03-04-2012 11:13

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Halil Önen (Mesaj 939379)
...demişsiniz;
olur mu olur...;)

Koca T.T.E Bankasını var arkanızda sevgili Handan hanım... ;)Siz üzülmeyin. Çok geçmiş olsun.

Çok şükür T.T.E.Bankasına güvenerek kefilsiz şartsız kredilerimi baştan alıp ödemeyi 6 ay sonra faiziyle yapıcam inşallah.İyiki arkamdasınız.
Çok teşekkür ederim

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:50.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025