![]() |
2 Eklenti(ler)
Şakayık,katmer katmer.
|
2 Eklenti(ler)
Bauhausedan aldıgım lavanta bu cinsini görmemiştim ve ceylan gözlü.
|
4 Eklenti(ler)
Yapı marketten aldıgımız sprey boya ıle kütüğü boyadım. Üzerine de yenı aldıgım saksı ve içine sardunyalar.:p
|
Handan hanım sıcaklar arttıkça ilkbahar ın bereketide gelmeye başladı.:)Beyaz şakayık harika görünüyor.Çok güzel fotoğraflarını karelemişsiniz.İnsan bu güzelliklere baktıkça ömrü artıyor.
Toprak ,su ,güneş ve tohum bir araya gelince. Saygılar selamlar. |
Sevgili Handann,bahçeniz baharla birlikte canlanmış...Yukarıda içi oyuk çok güzel bir falez kaya gördüm..Onun oyuk kısmını yukarı bakacak şekilde yerleştirip , içine de sukulent veya yer minesi dikiniz derim..:) harika olur...
Şebboy ve sedef çiçeğini direkt toprağa , ayrı bir köşeye dikiniz..Çünkü onlar ancak seneye çiçek verecek duruma gelecekler...Bilhassa sedef çiçeği ayrı bir yerde toplu halde olmalı...Çünkü Çok fazla tohumdan üreyip yer kaplıyor..Ve çok yıllık bir bitki... Bahçeniz daha da güzelleşecektir mayıs ayında ..Güle güle keyfini sürünüz...Güzel kızınızı ve sizi kucaklıyorum canım...Selam ve sevgiler canım...:)) |
Çiçekler harika.Bu sene fidanlarıma özen gösteriyorum ama seneye kısmetse çiçek bahçesi çalışmalarına başlayacağım.
|
Alıntı:
Dediğiniz gibi toprak su güneş ve tohum......sanırım huzurun denklemi bu. |
Alıntı:
sevgiler,çok öpüyorum... |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
bu sene kışı soğuk ve karlı geçirdiğimiz için bitkilerden çok korkmuştum kaybedicem diye ama havaların ısınması ile birlikte canlılık belirtileri verdiklerinde çok seviniyorum.Geçen sene yapımarketten aldığım clematis kuru dallar ile duruyorken birden yeşillenmesi, bir de üstüne tomurcuklarını görmek,cok büyük keyf.
|
2 Eklenti(ler)
Yangın zamanında yanan mazıların yerine mazı aldık,
Bazı mazıların yan dalları sararmış,bunları sökmedik, sizce canlanırmı bunlar:( |
1 Eklenti(ler)
Miğferine çiçek diken asker misali:D
|
4 Eklenti(ler)
Kışı sorunsuz atlattığını görünce yine clematis aldım.bahçe kenarına dikmeye kıyamadım,yeni bir mekan yapıyoruz onlar için:D
|
Geçmiş olsun Handan Hanım. Allah birdaha böyle felaketler göstermesin. Yeni bebişleriniz hayırlı olsun.
|
Tesekkur ederim sevgili almira.
|
Aman Handan hanım, neler olmuş, ben tamirat derdindeyken.
Geçmiş olsun, çok üzüldüm, sizin üzülmenize üzüldüm. Her şey yerine konur, cana gelmesin mala gelsin. Ben nasıl farkedememişim, sizin canınız sağ olsun, gerisi önemli değil. Sakın üzülmeyin, yangında, yanında yöresinde kimse yokmuş şükür. Sevgiyle ve sağlıkla kalın. |
Ablacım lastik güzel boyanmış.İçindekiyle harika görünüyor.Elimde bir tane lastik vardı atacaktım ama bakalım boyayabilirsem bende değerlendireyim bari :=))
|
Alıntı:
neyin nerden geleceği belli olmuyor işte,çok şükür can kaybımızın olmaması bizleri sevindirdi.Yavaş yavaş toparlıyoruz.Eski kalıpların aynısı yenıden yapıldı şimdi bi camları kaldı perşembe gunude takılırsa bitmiş olacak. Sevgiler,saygılar |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Gecen hafta yapı markette gördüğüm kaktüsler,çok şirinler
|
2 Eklenti(ler)
Clematisler,Ankara soğuğunun vefalı dostları,seviyorum sizi:p
|
4 Eklenti(ler)
2tane daha lastiğimiz vardı bunlarıda boyadık,içlerine mineleri yerleştirdik,yerlerine adapte olduklarında umarım daha guzel fotograflar cekebilicem :D
|
3 Eklenti(ler)
Clematis,
Taflanlar kışı zor geçirdiler ama çok şükür geçtiler bu kış sınavını.Yeni filizleri hızla büyüyor. |
Gözüm TRABZONSPOR formasını görür gibi oldu:D
Ve birden açıldı:p Boyayı ben yağlı boya olarak vurmuştum. Kabarmalar basladı. Bundan sonra yapacaklarımı su bazlı düşünüyorum. Kolay gelsin. |
1 Eklenti(ler)
Ben ayrıca lastik ağızlarını açmak için 13-14 cm lik çitalar kesip aralarına koydum. Lastik daha kabarık durdu
|
Alıntı:
sizden kopya aldığımıda farkettinizmi:D Pembe olanı sprey boya ıle boyamıştım,sonrakı boyadıklarımız yağlı boya,kabarırsa seneye yenilerim diye düşündüm. :pya nasip... Keşke bu çıtaları daha önce görseydim benim hiç aklıma gelmedi.Bahce toprağı ile doldurduk bızde o boşlugu,bu lastikler co kartın lastikleri.Sizin lastikler buyukmu? |
handan hanım güle güle oturun,bahçe çok güzel olmuş..bana tanıdık geldi binalar;merkezkent mi burası? ben de gölbaşında bahçeli bir ev aldım,bu yıl inşallah başlayacağım bahçe işlerine..irtibatı koparmayalım,bazı çiçekler ankara iklimine hele hele gölbaşı iklimine uygun olmayacak,teras deneyimimden biliyorum.. çarkıfelek,begonvil,ve yasemin Ankaraya uyum sağlayamıyor maalesef..deneyimlerimizi ve çiçeklerimizi paylaşmak üzere:)
|
Handan hanım clematisleri bahçeye ektiniz mi? koyu renklı olanları soğuğa daha dayanıklı diye biliyorum,sizdeki etoile violette cinsi sanıyorum,ben de bahçeye ekmek istiyorum,bilgi verirseniz sevinirim ,selamlar:)
|
Alıntı:
Benim kullandığım lastikler 13 veya 14 jant denen modeller. İki lastik de taksilerde kullanılan standart tiplerdir. Geniş tabanli olursa dahada güzel olur ve bitki dikilecek alan geniş olur. Seçimi zevkinize göre yapın , en iyisi bu.;) Kolay gelsin |
Handancım nerelerdesin?
Minik mavişin tomurcuk hazırlığında, Ankara toplantısı başlığı da açılmış.. Ne dersin?;) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:40. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025