agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   hanndan / bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/24070.htm)

hanndan 29-06-2012 18:29

3 Eklenti(ler)
Anneler gunu için kızımın filizlendirdiği aster :D
ve lavantalar

hanndan 29-06-2012 18:37

1 Eklenti(ler)
Nevsune Hanımın ziyaretinde getirdiği delosperma,harikaymış bu

ayhan219 29-06-2012 20:40

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hanndan (Mesaj 991707)
Anneler gunu için kızımın filizlendirdiği aster :D
ve lavantalar

bahçeden görüntüler harika çok zevkli ve de canlı
olay gelsin handan hanım

Sudenur 06-07-2012 00:25

Merhaba Handan hanım, bahçenizi keyifle gezdim dolaştım, elinize sağlık, çok huzurlu bir mekan yaratmışsınız. Bir de yangın tehlikesi atlatmışsınız geçmiş olsun, beterinden korusun Allah. Ankara bahçelerini gezip dolaşmak en zevkli hobim oldu son günlerde. Özellikle çin karanfillerinizi, lavantalarınızı ve papatyalarınızı eklediğiniz fotoğraf karelerinizi çok çok beğendim, dönüp dönüp tekrar baktım, maşallah diyeyim. Ne kadar zaman da bu forma ulaştı lavantalar? Ceylan göz olanlar bunlar mıydı? Sevgiler, sağlıkla kalın.. ;)

Sevgi Durul 06-07-2012 00:41

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hanndan (Mesaj 991702)
geçen sene komşumuzun bahçesinden aldığım melek borusu cinsi nedir bilmiyorum ama görüntüsü güzel:)

Sevgili hanndan, bu bitki bildiğim kadarıyla datura.

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hanndan (Mesaj 991703)
Marketten aldıgım soğanlı bi çiçek adını bilmiyorum :D

Bu da anemon sanırım.:)

Son günlerde kısa kısa bakıp çıktığım için son güzellikleri kaçırmışım. Her şey yerli yerinde ve çok güzel. Lavantaları, katmerli aynısafaları çok sevdim. Gülleri de. Lavantayı tohumdan mı yetiştirdin? Hakkında biraz bilgi verirsen sevinirim.

Anneler günü hediyesi asteri daha çok sevdim.;) Az daha yazmayı unutuyordum.:p Zeynep Nurdan'a çok beğendiğimi söylersen sevinirim. Her ikinize de.. Sevgiler...

hanndan 29-08-2012 08:42

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Sudenur (Mesaj 994752)
Merhaba Handan hanım, bahçenizi keyifle gezdim dolaştım, elinize sağlık, çok huzurlu bir mekan yaratmışsınız. Bir de yangın tehlikesi atlatmışsınız geçmiş olsun, beterinden korusun Allah. Ankara bahçelerini gezip dolaşmak en zevkli hobim oldu son günlerde. Özellikle çin karanfillerinizi, lavantalarınızı ve papatyalarınızı eklediğiniz fotoğraf karelerinizi çok çok beğendim, dönüp dönüp tekrar baktım, maşallah diyeyim. Ne kadar zaman da bu forma ulaştı lavantalar? Ceylan göz olanlar bunlar mıydı? Sevgiler, sağlıkla kalın.. ;)

Begeniniz için tesekkur ederım,uzun zamandır forma ugrayamadım yazınızı gec gordum.Lavantalar 2 senedır bızımle.Sevgiler

hanndan 29-08-2012 08:43

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ayhan219 (Mesaj 991799)
bahçeden görüntüler harika çok zevkli ve de canlı
olay gelsin handan hanım

Tesekkur ederım Ayhan Bey,saygılar...

hanndan 29-08-2012 08:50

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi SDurul (Mesaj 994760)
Sevgili hanndan, bu bitki bildiğim kadarıyla datura.

Bu da anemon sanırım.:)

Son günlerde kısa kısa bakıp çıktığım için son güzellikleri kaçırmışım. Her şey yerli yerinde ve çok güzel. Lavantaları, katmerli aynısafaları çok sevdim. Gülleri de. Lavantayı tohumdan mı yetiştirdin? Hakkında biraz bilgi verirsen sevinirim.

Anneler günü hediyesi asteri daha çok sevdim.;) Az daha yazmayı unutuyordum.:p Zeynep Nurdan'a çok beğendiğimi söylersen sevinirim. Her ikinize de.. Sevgiler...

Sevgili SDurul,

Beğeniniz ıcın tesekkur ederım. Ankara'ya uygun sartlarda anca bu kadarını yapabıldık.

Temmuz ayında Antalya'ya gıttık de dogaya hıc bu kadar yakından bakmamıstım, bızım gozunun ıcıne baktıgımız japon gulu, ağaç mine vs orada dogal bir şekilde yetişiyorlar. Bız de zoru mu başarıyoruz acaba;)

Lavantayı seradan almıştık saksıda tohumdan yetısır mı kı denemedım.

Asterlerimiz açtı,kendı fılızlendırdıgı cıcegın actıgını gormek nurdanı cok sevındırdı.

Zeynep Nurdanla öpüyoruz sizi. Sevgiler saygılar

hanndan 29-08-2012 08:53

4 Eklenti(ler)
guzeller....

hanndan 30-08-2012 17:03

3 Eklenti(ler)
Hatmi ve arı,
dahliya,
su sümbülü

hanndan 30-08-2012 17:06

4 Eklenti(ler)
Üstteki sarı çiçeğin adını bılmıyorum,
datura,
lilyum,
sarı papatya

hanndan 30-08-2012 17:09

5 Eklenti(ler)
Kara dut,
esans kokulu gül,
sarı çiçeğin adını bilmiyorum,
akşam sefası,
aster

hanndan 30-08-2012 17:13

2 Eklenti(ler)
Sevgili sabah ın hediyesi lilyumlar,,,,çok güzeller

hanndan 30-08-2012 17:16

1 Eklenti(ler)
....ve ailemizin yeni üyesi:D Buz
25 gunlukken aldıgımız golden retriever

hanndan 30-08-2012 17:18

1 Eklenti(ler)
Buz şimdi 2 aylık,onunla oynarken kızım cok eğleniyor,,,tavşan gibi koşmasına hayranım:D

_Esin_ 30-08-2012 23:07

Sayın hanndan bahçeniz ve yetiştirdiğiniz bitkiler harika. Seçimleriniz (bitki seçimi ve bitkilerin renk seçimi) çok zevkli. Anneler günü için kızınızın çimlendirdikleri şahane. Ailenizin yeni üyesi Buza bayıldım. Yanınıza gelip de doya doya sevesim geldi. Siz benim yerime de sevin lütfen. Dilerim aileniz ve siz bu güzellikler için de sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürersiniz. Her şey gönlünüzce olsun, sevgiyle kalın.

handanhanım 10-09-2012 00:04

Hayırlı, uğurlu olsun:) Sağlıkla oturun sevgiyle yaşayın bahçenizde.

sibelim 10-09-2012 17:40

bahçeniz çok güzel ellerinize sağlık. bahçenizde var mı bilmiyorum ama hanımeli , mor salkım, yasemin , manolya çok yakışır. yaz günleri çiçeklerin kokusu ve görselliğide ayrı bir zevktir.

dünyam1 10-09-2012 19:25

handancım yavruya bayıldım ismide güzelmiş buz..

hanndan 18-09-2012 14:30

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi _Esin_ (Mesaj 1013524)
Sayın hanndan bahçeniz ve yetiştirdiğiniz bitkiler harika. Seçimleriniz (bitki seçimi ve bitkilerin renk seçimi) çok zevkli. Anneler günü için kızınızın çimlendirdikleri şahane. Ailenizin yeni üyesi Buza bayıldım. Yanınıza gelip de doya doya sevesim geldi. Siz benim yerime de sevin lütfen. Dilerim aileniz ve siz bu güzellikler için de sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürersiniz. Her şey gönlünüzce olsun, sevgiyle kalın.

Sevgili Esin Hanım,
cok teşekkür ederim.Buzu sızın yerinizede sevdim,yalnız kötü bi haberim var;buz sevildikçe seviliyor.....:p

hanndan 18-09-2012 14:31

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi handanhanım (Mesaj 1016981)
Hayırlı, uğurlu olsun:) Sağlıkla oturun sevgiyle yaşayın bahçenizde.

Çok teşekkür ederim Handan Hanım, adaşım:p

hanndan 18-09-2012 14:36

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sibelim (Mesaj 1017148)
bahçeniz çok güzel ellerinize sağlık. bahçenizde var mı bilmiyorum ama hanımeli , mor salkım, yasemin , manolya çok yakışır. yaz günleri çiçeklerin kokusu ve görselliğide ayrı bir zevktir.

Sevgili Sibelim,
hanımeli 4 kök var,
Mor salkım geçen sene dikildi yalnız;kıştan fazla etkılendı sanırım yenı yenı filizleri büyüyor,kendıne gelmeden kış tekrar gelecek:(
Yasemin almıştık ama kışı geçiremedi,tohumdan yetiştirdiğim var ama daha küçük şimdilik saksıda büyüdüğünde napıcam bilmiyorum,kışı geçiremez Ankarada.
Manolyayıda denemedim bahçede
Teşekkür ederim tavsiyeniz için.

hanndan 18-09-2012 14:45

1 Eklenti(ler)
Buz büyüyor:D
ama çiçeklerimi de kırıyor:(

hanndan 18-09-2012 14:53

2 Eklenti(ler)
Buz ve Çiçek Aşk ı

hanndan 18-09-2012 14:54

1 Eklenti(ler)
Tohumdan yetiştirdiğim katmerli datura,çok güzel kokuyor

hanndan 18-09-2012 14:58

4 Eklenti(ler)
Komşumuzdan aldığımız mor güzel yalnız adını bilmiyorum:confused:
Ankara şartlarına uygun bir çiçekmiş,görünümü çok güzel.

hanndan 18-09-2012 15:00

3 Eklenti(ler)
Rudbeckia,diğer yetiştirdiğim çiçeklere göre çiçeği daha dayanıklı, aster zinya gibi çiçeklerden daha fazla sürede sarı görselliğini bizimle paylaştı.

berrinb 18-09-2012 15:10

Sevgili Handann , çoktandır bahçenize girememiştim..Bu mevsemde bahçenizde harikalar yarattığınızı gördüm....Ellerinize ve gönlünüze sağlık....Bahçede herşey coşmuş...Sebzeler kısmı da çok çok güzeldi...Kayaların içindeki çiçekler ve bahçe aydınlatma ışıklarına bayıldımm...:))

İyi günlerde harika ev ve bahçenizin tadını çıkarınız...Selam ve sevgiler..:)

gilan 19-09-2012 00:14

Handan Hanım, bahçenize bir süredir göz atamamışım. Ne güzel yeşillendirmişsiniz. :)

Güller için tasarladığınız pergola birkaç sene içinde inşallah şöyle görünecek. :)
http://www.agaclar.net/forum/attachm...4kfuo1_500.jpg

(By fotoğrafta altta dümdüz devam eden yeşil çalı da çok yakışmış (şimşir sanırım). Belki size de fikir verebilir. ;) )

s.serdar 19-09-2012 01:06

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hanndan (Mesaj 1020229)
Buz büyüyor:D
ama çiçeklerimi de kırıyor:(

Sayın hanndan.

Buz'u çiçekler konusunda eğitime almaz iseniz ilerde zorluk yaşayabilirsiniz. Golden'ler kolay eğitim alan havhavlar olduğundan, bir iki günlük ciddi bir eğitimle çiçekler üzerinde dolaşma ve yatma alışkanlığından kolayca vazgeçirebilirsiniz.

Saygılarımla.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:15.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025