![]() |
Sevgili handancım,bahçen çok güzel olmuş uzunzamandır girmemiştim.
Ellerine sağlık. |
Alıntı:
yaz mevsiminde bende nete zaman ayıramıyorum,yazın resimler ekleyip kışında onlarla avunucaz :p Selamlar,sevgiler, |
Alıntı:
Eklemiş olduğunuz resmi inceledim,çok güzel.3 sıra halinde yaptık,daha uzun sıralar halinemi çevirsek acaba:confused:pembe kırmızı sarı sarmaşık gül ve mor ve beyaz 3 kökte clematis var.Beyaz sarmaşık gül bulamadım,bulduğumda beyaz gülüde dikmeyi planlamıştık. Planladığımız birşey değildi aslında yanan çardağı yapmaya gelen usta ile bir kaç fikir alışverişinden sonra yapalım dedik.Ektiğimiz bitkiler yerlerine uyum sağlasınlar bakalım seneye nasıl bir görüntü çıkacak. |
Alıntı:
Şimdiye kadar hiç köpeğimiz olmadığından nasıl eğitim vereceğimide bilemiyorum. |
Alıntı:
sevgiler,öpüyorum. |
Alıntı:
|
Handan hanım uzun süre Sayfanızı ziyaret edememiştim.Çok güzel gelişmeler olmuş.Harika çiçekler le sayfanızı süslemişsiniz.Hepsi harika görünüyor.
1166 nolu fotoğraflardaki mor çiçeğin adı Aster.gogle sayfasında görsellere yazarsanız karşınızda aster deryasını görebilirsiniz.:) Fazla bakım istemeyen, her yıl yayılarak çoğalan harika görselliği olan ,Arı ve kelebeklerin çok sevdiği ve vazgeçemeyeceği bir çiçek türü. Herşey çok güzel görünüyor. ellerinize sağlık.Kolay gelsin. |
Alıntı:
Sayın Gilan, İnsanı dellendirmeyi çok iyi beceriyorsunuz efendim:))). Tablo gibi bir yol... Teşekkürler. Sağlıkla kalın inşallah. Saygılarımla lütfen. |
Harika olmuş bitkilerin Handancım. Buz da çok şirin :p
|
2 Eklenti(ler)
Çekimlerini sevdiğim çiçeklerim
|
1 Eklenti(ler)
Gul :D
|
1 Eklenti(ler)
Rengini sevdiğim dahlia
|
Alıntı:
Bahçeniz çok güzel, lavantalara bayıldım emeklerinize sağlık, çiçekli günler dileğiyle esen kalınız... |
Alıntı:
Yukarıdaki mesajınızı malesef çok geç gördüm. Özür dilerim. Eğitim için 2 ay çok erken. Ancak bu günlerde biraz daha büyümüş olmalı kerata. :D Malesef köpekler mi suistimal ediyor ? yoksa bayanlarda mı bir eksiklik var bilemiyorum ? Profesyonel olmadığı taktirde köpeğin bir bayandan eğitim alması pek başarı sağlamıyor. Bu nedenle profersyonel bir eğitim öneririm. Gölbaşı Gökçehöyük mahallesinde, sanırım sizden 8-10 km haymana'ya doğru bir köpek eğitim merkezi var. İnternet adresi BUDUR dur. Komşumuzun köpeği Çamur burada eğitim gördü. Fiyatı biraz yüksek. Komşudan sanırım 2.000 $ istemişler. Ama pazarlık edip etmediğini fiyatı kaça çektiğini bilemiyorum. Golden'ler kolay eğitim alan köpekler olduğundan bana göre Temel İtaat Eğitimi için 400-600 $ uygun sayılabilir. Bundan fazlası fahiş olur. Eğitime başlangıç ayı olarak genellikle 4 aylık olması öneriliyor. Daha küçük yaştakiler bildiğim kadarı ile pek önerilmiyor. Henüz zamanınız var gibi görünüyor. Saygılarımla. |
Alıntı:
Devam. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Devam. |
Alıntı:
|
Gezdim, gördüm geldim... Handan Hanım ellerinize, emeğinize sağlık, bahçeniz çok güzel. Daim olsun inşallah.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Kızım eğitime vermemizi istemiyor ayrı kalamayacağını söylüyor.Sevgili sabah ın hediye ettiği kitap sayesinde disiplin ile buz daha sakin.Umarım başarırız...Toplantıda sizinle görüşmeyi çok isterdim ama denk gelmedik.saygılar... |
Alıntı:
2 dönem yaz geçirdik her sene tecrube oldu bizim için.begenmeniz memnun etti demekki doğru yoldayız. Beyaz çiçek,alisyum-kuduz otu... Sevgiler... |
4 Eklenti(ler)
Süs kabağı,bereket kabağı diyorum artık,,
|
4 Eklenti(ler)
Yaramazım :D
|
2 Eklenti(ler)
Sanırım göçmen kuşlar bahçemizi ziyaret edip cosmos tohumu yerken resim çekildiklerinden haberleri yok:D
|
2 Eklenti(ler)
Kamkat,meyveleri olgunlaşıyor.İlk kez bu sene bu kadar cok meyveleri var.
|
5 Eklenti(ler)
Neredeyse kış ayı geldı bahçemiz halaa renkli:)
|
5 Eklenti(ler)
Kışa doğru coşan çiçeklerimiz.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:13. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025