agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   hanndan / bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/24070.htm)

sevim4 19-09-2012 10:37

Sevgili handancım,bahçen çok güzel olmuş uzunzamandır girmemiştim.
Ellerine sağlık.

hanndan 20-09-2012 12:11

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi berrinb (Mesaj 1020244)
Sevgili Handann , çoktandır bahçenize girememiştim..Bu mevsemde bahçenizde harikalar yarattığınızı gördüm....Ellerinize ve gönlünüze sağlık....Bahçede herşey coşmuş...Sebzeler kısmı da çok çok güzeldi...Kayaların içindeki çiçekler ve bahçe aydınlatma ışıklarına bayıldımm...:))

İyi günlerde harika ev ve bahçenizin tadını çıkarınız...Selam ve sevgiler..:)

Sevgili Berrin Hanım,teşekkür ederim
yaz mevsiminde bende nete zaman ayıramıyorum,yazın resimler ekleyip kışında onlarla avunucaz :p
Selamlar,sevgiler,

hanndan 20-09-2012 12:21

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi gilan (Mesaj 1020450)
Handan Hanım, bahçenize bir süredir göz atamamışım. Ne güzel yeşillendirmişsiniz. :)

Güller için tasarladığınız pergola birkaç sene içinde inşallah şöyle görünecek. :)
http://www.agaclar.net/forum/attachm...4kfuo1_500.jpg

(By fotoğrafta altta dümdüz devam eden yeşil çalı da çok yakışmış (şimşir sanırım). Belki size de fikir verebilir. ;) )

Sevgili gilan,teşekkür ederim.
Eklemiş olduğunuz resmi inceledim,çok güzel.3 sıra halinde yaptık,daha uzun sıralar halinemi çevirsek acaba:confused:pembe kırmızı sarı sarmaşık gül ve mor ve beyaz 3 kökte clematis var.Beyaz sarmaşık gül bulamadım,bulduğumda beyaz gülüde dikmeyi planlamıştık.
Planladığımız birşey değildi aslında yanan çardağı yapmaya gelen usta ile bir kaç fikir alışverişinden sonra yapalım dedik.Ektiğimiz bitkiler yerlerine uyum sağlasınlar bakalım seneye nasıl bir görüntü çıkacak.

hanndan 20-09-2012 12:25

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi s.serdar (Mesaj 1020468)
Sayın hanndan.

Buz'u çiçekler konusunda eğitime almaz iseniz ilerde zorluk yaşayabilirsiniz. Golden'ler kolay eğitim alan havhavlar olduğundan, bir iki günlük ciddi bir eğitimle çiçekler üzerinde dolaşma ve yatma alışkanlığından kolayca vazgeçirebilirsiniz.

Saygılarımla.

Sayın s.serdar,buz yaramaz bir çocuk gibi kıpır kıpır durmuyor yerinde,eğitim konusunda ne yapmamızı önerirsiniz.henüz 2 aylık eğitim için uygun bir dönemmidir.
Şimdiye kadar hiç köpeğimiz olmadığından nasıl eğitim vereceğimide bilemiyorum.

hanndan 20-09-2012 12:26

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sevim4 (Mesaj 1020558)
Sevgili handancım,bahçen çok güzel olmuş uzunzamandır girmemiştim.
Ellerine sağlık.

Çok teşekkür ederim Sevim Hanım,
sevgiler,öpüyorum.

kocasinan 20-09-2012 13:32

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hanndan (Mesaj 1020233)
Komşumuzdan aldığımız mor güzel yalnız adını bilmiyorum:confused:
Ankara şartlarına uygun bir çiçekmiş,görünümü çok güzel.

Handan Hanım, bu güzel çiçeğin ismi yanılmıyorsam Saraypatı olarak geçiyor, ben de bir komşumda gördüm, çok beğendim, ismini O da bilmiyormuş, biraz araştırdım Saraypatı olarak buldum. Sizin çiçekleriniz ve köpeğiniz de çok güzeller, Allah nazardan esirgesin.

Adil 21-09-2012 16:45

Handan hanım uzun süre Sayfanızı ziyaret edememiştim.Çok güzel gelişmeler olmuş.Harika çiçekler le sayfanızı süslemişsiniz.Hepsi harika görünüyor.
1166 nolu fotoğraflardaki mor çiçeğin adı Aster.gogle sayfasında görsellere yazarsanız karşınızda aster deryasını görebilirsiniz.:) Fazla bakım istemeyen, her yıl yayılarak çoğalan harika görselliği olan ,Arı ve kelebeklerin çok sevdiği ve vazgeçemeyeceği bir çiçek türü.
Herşey çok güzel görünüyor. ellerinize sağlık.Kolay gelsin.

mrduran 21-09-2012 22:45

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi gilan (Mesaj 1020450)
Handan Hanım, bahçenize bir süredir göz atamamışım. Ne güzel yeşillendirmişsiniz. :)

Güller için tasarladığınız pergola birkaç sene içinde inşallah şöyle görünecek. :)
http://www.agaclar.net/forum/attachm...4kfuo1_500.jpg

(By fotoğrafta altta dümdüz devam eden yeşil çalı da çok yakışmış (şimşir sanırım). Belki size de fikir verebilir. ;) )

Sayın Gilan,

İnsanı dellendirmeyi çok iyi beceriyorsunuz efendim:))).

Tablo gibi bir yol...

Teşekkürler.

Sağlıkla kalın inşallah.

Saygılarımla lütfen.

füsunANK 21-09-2012 22:52

Harika olmuş bitkilerin Handancım. Buz da çok şirin :p

hanndan 28-09-2012 13:15

2 Eklenti(ler)
Çekimlerini sevdiğim çiçeklerim

hanndan 28-09-2012 13:16

1 Eklenti(ler)
Gul :D

hanndan 28-09-2012 13:19

1 Eklenti(ler)
Rengini sevdiğim dahlia

milaca2010 11-10-2012 12:31

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hanndan (Mesaj 991707)
Anneler gunu için kızımın filizlendirdiği aster :D
ve lavantalar

İyi günler sn. hanndan.
Bahçeniz çok güzel, lavantalara bayıldım emeklerinize sağlık, çiçekli günler dileğiyle esen kalınız...

s.serdar 11-10-2012 13:17

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hanndan (Mesaj 1021047)
Sayın s.serdar,buz yaramaz bir çocuk gibi kıpır kıpır durmuyor yerinde,eğitim konusunda ne yapmamızı önerirsiniz.henüz 2 aylık eğitim için uygun bir dönemmidir.
Şimdiye kadar hiç köpeğimiz olmadığından nasıl eğitim vereceğimide bilemiyorum.

Handan hanım.

Yukarıdaki mesajınızı malesef çok geç gördüm. Özür dilerim.

Eğitim için 2 ay çok erken. Ancak bu günlerde biraz daha büyümüş olmalı kerata. :D

Malesef köpekler mi suistimal ediyor ? yoksa bayanlarda mı bir eksiklik var bilemiyorum ? Profesyonel olmadığı taktirde köpeğin bir bayandan eğitim alması pek başarı sağlamıyor. Bu nedenle profersyonel bir eğitim öneririm.

Gölbaşı Gökçehöyük mahallesinde, sanırım sizden 8-10 km haymana'ya doğru bir köpek eğitim merkezi var. İnternet adresi BUDUR dur.

Komşumuzun köpeği Çamur burada eğitim gördü. Fiyatı biraz yüksek. Komşudan sanırım 2.000 $ istemişler. Ama pazarlık edip etmediğini fiyatı kaça çektiğini bilemiyorum. Golden'ler kolay eğitim alan köpekler olduğundan bana göre Temel İtaat Eğitimi için 400-600 $ uygun sayılabilir. Bundan fazlası fahiş olur.

Eğitime başlangıç ayı olarak genellikle 4 aylık olması öneriliyor. Daha küçük yaştakiler bildiğim kadarı ile pek önerilmiyor. Henüz zamanınız var gibi görünüyor.

Saygılarımla.

YeniGine 23-10-2012 00:22

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hanndan (Mesaj 802204)
Çörek otu çiçeği yavaşta olsa büyüyor,karnıyarık küpe ektiğim yer açelyası bayada sık ekmişim onu seyreltmem lazım. Küpler bahçede yerlerini alıyorlar bahçe düzene girecekkkk:rolleyes:

Bahçe düzene girecek; eminiimm SÜPER OLACAK.
Devam.

YeniGine 23-10-2012 00:56

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hanndan (Mesaj 819100)
Bahçemiz yeşilleniyormu ne! :D

Sevgili hanndan bence daha çok güzelleşiyor...

YeniGine 24-10-2012 23:48

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hanndan (Mesaj 854419)
,,,

Sevgili Handan Hanım; sabah sefalarınız gerçekten çok güzel olmuşlar.

YeniGine 24-10-2012 23:50

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hanndan (Mesaj 854424)
yaramaz tohumlar,

Handan Hanım beyaz çiçeklerin ismi nedir acaba?

YeniGine 25-10-2012 23:59

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hanndan (Mesaj 900624)
Akşam sokak lambasının kar üzerindeki pırıltısı net çekemedim ama paylaşmak istedim :D

Sevgili Handan Hanım; hep Beğen Beğen Beğen... Ama gerçekten de görüntüler, bahçe, paylaşımlarınız beğenilmeyecek gibi değil. Zevkle bahçenizi geziyorum.
Devam.

YeniGine 26-10-2012 23:29

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hanndan (Mesaj 988398)
Çardaga gecen yola güllerin sarılması için bir geçiş yaptırdık,clematisleri ve sarmaşık gülleri oraya diktik.Henüz küçük olduklarından pek doldurmadılar tacı seneye inşallah daha güzel görüntüler olur :D
Bende şimdilik mumluklarla fenerle süsledim :o

Handan Hanıım bayıldım; çok güzel olmuş çok.

YeniGine 26-10-2012 23:47

Gezdim, gördüm geldim... Handan Hanım ellerinize, emeğinize sağlık, bahçeniz çok güzel. Daim olsun inşallah.

hanndan 31-10-2012 16:56

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi milaca2010 (Mesaj 1030453)
İyi günler sn. hanndan.
Bahçeniz çok güzel, lavantalara bayıldım emeklerinize sağlık, çiçekli günler dileğiyle esen kalınız...

Sevgili milaca2010,teşekkür ederim,sevgiler...

hanndan 31-10-2012 17:01

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi s.serdar (Mesaj 1030470)
Handan hanım.

Yukarıdaki mesajınızı malesef çok geç gördüm. Özür dilerim.

Eğitim için 2 ay çok erken. Ancak bu günlerde biraz daha büyümüş olmalı kerata. :D

Malesef köpekler mi suistimal ediyor ? yoksa bayanlarda mı bir eksiklik var bilemiyorum ? Profesyonel olmadığı taktirde köpeğin bir bayandan eğitim alması pek başarı sağlamıyor. Bu nedenle profersyonel bir eğitim öneririm.

Gölbaşı Gökçehöyük mahallesinde, sanırım sizden 8-10 km haymana'ya doğru bir köpek eğitim merkezi var. İnternet adresi BUDUR dur.

Komşumuzun köpeği Çamur burada eğitim gördü. Fiyatı biraz yüksek. Komşudan sanırım 2.000 $ istemişler. Ama pazarlık edip etmediğini fiyatı kaça çektiğini bilemiyorum. Golden'ler kolay eğitim alan köpekler olduğundan bana göre Temel İtaat Eğitimi için 400-600 $ uygun sayılabilir. Bundan fazlası fahiş olur.

Eğitime başlangıç ayı olarak genellikle 4 aylık olması öneriliyor. Daha küçük yaştakiler bildiğim kadarı ile pek önerilmiyor. Henüz zamanınız var gibi görünüyor.

Saygılarımla.

Sayın s.serdar,ilginize teşekkür ederim.
Kızım eğitime vermemizi istemiyor ayrı kalamayacağını söylüyor.Sevgili sabah ın hediye ettiği kitap sayesinde disiplin ile buz daha sakin.Umarım başarırız...Toplantıda sizinle görüşmeyi çok isterdim ama denk gelmedik.saygılar...

hanndan 31-10-2012 17:05

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine (Mesaj 1037417)
Handan Hanım beyaz çiçeklerin ismi nedir acaba?

Sevgili YeniGine,beğenileriniz için teşekkürler.
2 dönem yaz geçirdik her sene tecrube oldu bizim için.begenmeniz memnun etti demekki doğru yoldayız.
Beyaz çiçek,alisyum-kuduz otu...
Sevgiler...

hanndan 31-10-2012 17:11

4 Eklenti(ler)
Süs kabağı,bereket kabağı diyorum artık,,

hanndan 31-10-2012 17:15

4 Eklenti(ler)
Yaramazım :D

hanndan 31-10-2012 17:33

2 Eklenti(ler)
Sanırım göçmen kuşlar bahçemizi ziyaret edip cosmos tohumu yerken resim çekildiklerinden haberleri yok:D

hanndan 31-10-2012 17:36

2 Eklenti(ler)
Kamkat,meyveleri olgunlaşıyor.İlk kez bu sene bu kadar cok meyveleri var.

hanndan 31-10-2012 17:56

5 Eklenti(ler)
Neredeyse kış ayı geldı bahçemiz halaa renkli:)

hanndan 31-10-2012 18:12

5 Eklenti(ler)
Kışa doğru coşan çiçeklerimiz.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:13.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025