![]() |
Sevgili Vehibe Hanım,
teşekkür ederim, dikkatinizden kaçmamış ne güzel,aslında 10 kök asma var yalnız küçük olduklarından resim karesine giremediler ;-) Sevgiler.... |
Sevgili Handan;
Yanlış hatırlamıyorsam eğin'lisiniz. O bölgede üzüm vermeyen, yanlızca yaprağı için yetiştirilen asma cinsi varmış. Sizde de varmı. Ya da bilginiz varmı. |
Sevgili Alanur,
Evet Eğinliyim.Ama dediğiniz türü duymadım onu birde Fatma Hanıma sormak lazım.Öyle bir türde varsa hemen temin etmek lazım :-) Sevgiler... |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Sayın Sakdag,sizin için gelsin.
Bende kır çiçeklerini çok severim :p Demek adın kalamuk ;-) |
Teşekkür ederim, Handan hanım...
Çok güzel bir fotoğraf olmuş... |
Rica ederim efendim,çiçeğin kendisi güzel.
|
2 Eklenti(ler)
Güzel çiçeğinizi bu kelebekle taçlandırıyorum....
Eklenti 262877 Bu kır çiçeği buketini de size armağan ediyorum efendim... Eklenti 262878 |
Sayın sakdag,en sevdiğim çiçek görüntüsü,çok teşekkür ediyorum.
|
Handan hanım merhaba
Krağı resimleri çok hoş Ankara da henüz böyle krağı yok bakalım bu hafta kar yağışı var deniyor özledik doğrusu |
Sevgili hanndan; İzmir'liler için çok ilgi çekici fotoğraflar eklemişsin. Ellerine sağlık. Yakın çekimlerde buz nakış gibi işlenmiş sanki. hele çitleri, hiç boşluk bırakmadan sarmaları ilginç geldi. Ee siz tecrübe etmişsiniz; bitkiler de bu durumdan sağlıcakla çıkabiliyorlarsa, geriye sıcak bir kahve ya da çay ile keyfini çıkarmak kalır. Doğanın ne güzel detayları var, kayıtsız kalmak mümkün değil...
Bahar dediğin çabucacık gelir. Öncesinde de bir sürü hazırlık lazım. Ben maratona başladım. Zira yeni bahçelerin bir sürü işi var. Birde acemiliklerimiz. Ustalar çay kahve ve karla gevşeye dursun bizim yol almamızlazım değil mi? Bir de bakmışlar yanlarında bitivermişiz. Kolaylıklar diliyorum. Sevgiler... Bu arada 2012 yılı ve tüm yaşamına, tüm sevdiklerinle sağlık, mutluluk ve huzur eşliğinde çok çok güzellikler sığdırabilmeni dilerim... |
geçen yıl baharından.
1 Eklenti(ler)
Handan hanım.
Kristalleşmiş bitki fotoğraflarınız görsel olarak harika görünüyorlar. Geçen yıl baharın gelmesini müjdeleyen bu yaban menekşelerini fındık bahçesinde çekmiştim. Bu kış mevsimi bu fotoğraf karesini paylaşmak istedim. Trabzondan saygılar selamlar. |
Maşallah:)))
|
yılbaşı çiçeklerinin sarısı da var çok güzel...
|
Merhabalar,
Bu bahar bahçede değişiklik yapmayı düşünüyordunuz. Yapacaklarınızı düşünmeye, planlamaya başladınız mı? Ben de ilkbahara hazır girmek istiyorum, sizden kopya çekmek için soruyorum :rolleyes:. |
Alıntı:
2 gündür cok güzel kar yağışı oldu,krağınında ayrı bi güzelliği oluyor. |
Alıntı:
Sonbaharı hissettiğim zaman, kış öyleki gözümde büyüdü.Sanki hiç bitmeyecekmiş gibiydi :rolleyes:neredeyse kışı yarıladık bile, günler çok çabuk geçiyor. 2 gündür kar yağışı her yeri bembeyaz yaptı,bugünse öyle güzel bi güneş vardı ki karlar eridi,birden içim kıpır kıpır oldu.Sanki baharı karşıladım gibi. Maratona bende her gün yeni fikir ile başlıyorum,yaza planlı gireyim derken plansız yazı geçiricem heralde. Ustaların tecrübeleri ile bizde alıcaz o yolu inşallah.Ama ne kadar da calışsak bahcenın kendine gelmesi için en azından bı 5 seneyı gözden çıkarmak lazım diye düşünüyorum.Daha yolumuz uzun gibi:confused: Yeni yıl dilekleriniz içinde cok tesekkür ederim.İnşallah o güzellikleri sığdırabilmek hepimize nasip olur.Sevgiler |
Alıntı:
Trabzon a selamlar. |
Alıntı:
yılbaşı çiçeğinin sarısını görmedim.pembe ve beyazın yanında olması gerekir ama dimi...Hemen arayışa geçmeliyim,teşekkürler. |
Sevgili Hanndan hanım, kırağı fotoğraflarınızı çok beğendim, böylesine güzel kar manzaralarına bayılırım ama görmek kısmet olmadı uzun zamandır.
Mersin'e kar yağmaz bilirsiniz, bizler de fotğraflara bakarak hatırlamaya çalışırız kışın güzelliklerini. Sevgiler. |
Alıntı:
Sevgili Sabah Bu sene bahcede yapılacak en önemli işimiz damlama sulama sistemini kurmak olacak. Her gün farklı bir fikirle uyanıyorum.Evin inşaat zamanı her gece bir odasını düzenler dizayn eder bi rahat uyuyamazdım.Eve yerleşince oh dedim rahat uyuyacağım,ama şimdide rüyalarımda tohum ekiyor çiçek yetiştirir oldum.Beden uyusa bile ruhum hep bahçede oluyor. Bahçenin bir köşesini kaya bahçesi haline getirmek istiyorum.Çimenin durumuna göre yonca ekimi yapılsın istiyorum.Çimenli olan kısımda ortalarda 3'erli grup olan gülleri kenara alsakmı diye düşünüyorum.Çardaktan çıkış kısmına ferforjeden yapılacak olan sarmaşık gül için sundurma tarzı bir çiçeklik yaptırmak istiyorum,bauhause da satılan süs havuzundan ön kısıma yerleştirip içinde nilüfer yetiştirmek istiyorum(Ankara şartlarına uyarmı diye saatlerce formu okuyorum) ,,,,,,,,,of of.......çok şey istiyorum....... Bahar ayının başlangıcında bir liste hazırlar bi gün buluşur planı detaylı görüşürüz inşallah. Sevgiler. |
5 Eklenti(ler)
Buyrun efendim; kar görmeyenler, kızımla kartopu oynarmısınız:D
10 cm lik kar pamuk gibi,sırılsıklam olana kadar içeri girmedik.Dün akşam çekilen resimler. Çimenlerin üzeri halı gibi kar ile kaplanınca kızım her yerde yürümek istedi,ayakları altında gıcırdayan kar sesini dinlemek de bana çok büyük huzur verdi. |
Başarılar dilerim
Bahçenizi ve çalışmalarınızı izledim Kolay gelsin
Ahmeter bahçe Saim Ergin |
Saim Bey, çok teşekkür ederim.Daha yolun başındayız sizler gibi değerli üstadların takipcisiyim.Saygılar
|
4 Eklenti(ler)
...ve bugün,eridi karlar :(
|
Handan hanım.
Bu güzen anları bizde çocukluğumuzda çok yaşadık.Kızakla kaymak kartopu oynamak gökten düşen karları ağzımızla yakalamak ,Kardan adam yapmak ,buz sarkıtlarını alarak yalamak,Karı yuvarlayarak büyük rulo haline getirmek,Ayak izlerimizi izlemek ve kıtır kıtır kar sesini duymak,aç kalan kuşları yemlemek,Sobanın başında camdan kar yağışını izlemek saymakla bitmez.Ne güzel günlerdi o günler.Şimdi kızınızı kıskanmıyorum desem yalan olur.Allah bağışlasın çok tatlı kızınız varmış. Trabzonda kar yağışını hala göremedik belki şubatta.Hasretimizi sizin karelerinizde gideriyoruz. Saygılar selamlar. |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 264001 Sen içerde falan mı tutuyorsun. Bence onu da, diğerini de dışarıya at. O diğer bitki (şimdi adını hatırlayamıyorum, delosperma olabilir) soğuğa dayanıklıdır, merak etme. Hatta belki çiçeklenmesi için soğuklanması gerekebilir. Balon çiçeği Ferda hanımın burada yazdığına göre kışın kuruyup baharda tekrar yeşeriyormuş. Ben de o umuttayım, bekleyelim bakalım. Bu arada bahçenin kar manzarası ve kartopu oynayan güzelliğe de bayıldım. Çok öp benim için:) |
Sevgili hanndann,
Bizim buralarda kar yok ama soğuğu geldi. Diyorlar ki İzmir böyle soğuk olmamıştı son zamanlarda. Biz getirdik herhalde. Manzara harika, kartopu oynamaya geldim ama kızımız içeri girmişti yakalayamadım, artık bir daha ki sefere inşallah:) |
Sevgili hanndan; kızını kıskanmamak elde değil. Maaşallah, ne güzel kar neşesi yaşamış. Biz bırak bahçeyi sokakta bile bile böyle oynamadık. Biz de hevesimizi onca yolu katedip Manisa Spil'de alıyoruz soluğu... Bir kaç senedir kızım daha küçük diye gitmiyorduk. Oğlum da hep şikayet ediyordu. Bu görüntüleri görmesin, demediğini bırakmaz.;)
En güzeli de, büyüyünce "bahçemizde karda yuvarmanıp oynardım" demesi olacak. Çok güzel bir anı... Bizim için ise bahçede kar hayâl... Ne yapalım her yerin, ayrı bir avantajı varmış.:( |
Sevgili hanndan ne güzel fotoğraflamışsınız.Böyle anları kaçırmamak lazım. Bizde çektik bir kaç kare yeni diktiğimiz fidanların yanında hevesle. Fakat daha ekleyemedim yoğun işlerden.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:12. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025