![]() |
Sevgili hanndan,
Kırağı kaplı ağaçlarınızı görünce mutlaka Handan hanım yarışmaya katılmalı dedim, aşağı doğru okumaya devam edince Sn. sakdağ da aynı şeyi düşünmüş. Kazanmak önemli değil, deneyin, kendi ağaçlarınız, bence denemeye değer. Sevgiyle kalın. |
Alıntı:
Hava durumu için hep deriz 'bu sene daha fazla yağdı' diye ama gerçekten bu sene çok kar yağdı:D Kışı yarıladık,baharın sevinci doldu benimde içime. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Rabbim sağlıklı huzurlu günleri cümlemize nasip etsin,saygılar |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sevgiler. |
3 Eklenti(ler)
Yaz ayında büyük bir yaprağını hiç bir işlem yapmadan direkt toprağa dikimini yaptığım kalonşo,katmerli minik çiçeklerini çok seviyorum:D
|
4 Eklenti(ler)
2 gün önce sabah uyandığımızda karın güzel görüntüsü ile karşılaştık kahvaltı bile yapmadan kızımla dışarı çıktık.Kızım oynarken ben resim çekmenin derdindeydim.Yumuşak çok güzel bi hava vardı.
|
3 Eklenti(ler)
Beyaz örtüyü görüpte durmak olurmu,oynamaktan yere yatmaktan üzeri ıslanan kızım her ne kadar kardanadam yapmaya niyetlensede sonunu getiremedi,çok ıslanmıştı.:(
|
2 Eklenti(ler)
Gölbaşından merkeze doğru giderken çektiğim resim,bugunde çok güzel yağıyordu kar...durup resim çekmeyi çok istedim ama kazaya davatiye çıkarırız diye babam razı olmadı:(
|
Sayın Hanndan;
Kalonşo'larınız çiçeklerini açmış. Bizimkiler daha açmadı, balkonda olduğundan mıdır ne? Sizinkiler içeride galiba. Kar resimleriniz çok güzel, hele şu son 2 manzara resmi gerçekten çok harika, bu resimlerle resim yarışmasına katılmalısınız. Karda oynamak çok güzel hele birde hastalanmak olmasa... Sağlıcakla kalın. |
Handan hanım
Kalonşo çiçeğiniz gayet iyi durumda.Benim kalonşo maalesef soğuktan etkilendi ve yaprakları dondu.Kar manzaraları iyi gidiyor ellerinize sağlık. Kızınız karın zevkini çıkarmaya çalışıyor.Bizlerde bu duyguları çocukken yaşamıştık.Hasta olmasında,sağlık sıhat dolu günler diliyorum kızınıza size ailenize. Saygılar selamlar. |
Merhaba Hanndan hanım, harika bir ev, bahçe ve çiçekler. Maşallah en güzel çiçeğiniz kızınız çok şeker, şimdiden doğa sever olarak yetişiyor ne mutlu bizlere. Fotoğraflarınızı keyifle izledim ellerinize sağlık. Her mevsimin kendine özgü güzelliği var ama kar keyfi bambaşka. İnsanın içini sevinçli bir heyecan sarıyor, en güzel keyfini çıkaran da çocuklar.
Salon bitkileriniz de çok güzel, yılbaşılar, menekşeler ne güzel açmışlar. Dilerim gönül bahçenizdeki çiçekler hiç solmasın. Sevgiyle kalın. |
Sevgili hanndan,bahçenize misafir oldum.Harikalar yaratmışsınız güle güle oturunuz ellerinize emeklerinize sağlık.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
kalonşo içeride evet,pembe çıtı pıtı çiçeklerini çok seviyorum. Karlı manzara resimlerine o kadar çok alıştık ki,geçen senede boylemıydı hatırlamadım ama muthiş kar yağdı, erimeden üzerine yenisi yağdı ,şimdi dışarda ince ince yağmaya devam ediyor kar.Dediğiniz gibi hastalanmak olmasa keşke :) Sevgiler... |
Alıntı:
kalonşoyu keşke içeri alsaydınız :( Her renginden almak istiyorum bende kocaman bi saksıya renk renk diksem diye düşünüyorum.Çiçekleri çok guzel. Bu kış doya doya çıkardık tadını,kar 1 aydır nerdeyse kalkmadı yerden. Selamlar... |
Alıntı:
öncelikle teşekkür ederim, ilk yılın verdiği acemilik inşallah bu sene daha iyi olur. Kızımda toprakla bitkilerle büyüyor inşallah ileride doğayı seven ve doğa için çalışan biri olur. Kar Ankaraya çok yakışıyor, sokak direğinin ışığında gökyüzünden süzüle süzüle dökülen karlar yerde pırıl pırıl...........bu manzarayı seyretmek cok büyük keyf veriyor.Gönül bahçemiz solamasın inşallah :) Sevgiler... |
Alıntı:
hoşgeldiniz bahçeme,çok teşekkür ederim. |
Alıntı:
|
....''Kızımda toprakla bitkilerle büyüyor inşallah ileride doğayı seven ve doğa için çalışan biri olur''....
Merhaba efendim, Olacak ALLAH' ın izni ile inşallah. Baksanıza nasıl kendinden geçmiş, kar-buz-su-çamur... kabullenmiş tabiatın her türlüsünü, nimet sayarak. Bahar çalışmalarınızda şimdiden kolaylıklar dilerim. Maşallah, cümleten sağlıcakla kalın inşallah. Saygılarımla lütfen. |
4 Eklenti(ler)
Sayın mrduran,
çok teşekkür ederim, kabullendi doğa sefasınıda - cefasınıda, sonuçta yine güzellikler sunarak. Cemrelerin düşmesi ile hava ısınır bahar hazırlıgına başlarım derken bu hafta büyük süprizler yaptı doğa bize.2 gündür tipi mahsur bıraktı bizi.Hiç şahit olmadığım durumlar resimlerde net belli olmuyor ama kimi yerde toprak görünürken kimi yerde 1 metreye yakın kar kümeleri var.İnşallah baharda uyanır ağaçlarımız...:confused: Sayfamda ne kadar çok doğa olaylarından bahsediyorum dimi... |
Ah canım manzara çok güzel eline sağlık. Bu sene herkes kardan nasibini aldı doya doya yaşadı. Artık bahar gelsin diyoruz.
Yarışın favorilerindensin haberin ola yaza iyi hazırlan... |
Evet bu sene herkes nasiplendi soğuklardan kardan.Dünya küsüyo bize donuyo :(
Öylemii yarışmı var ben girmeyeli neler oldu... Sizlerin yanında benım lafım olurmu hiç. Sevgiler |
Aman kardeşim ne yarış ne yarş kıran kırana sen Yücel'in bahçesini bir dolanda yarışa nasıl hazırlanıyor gör.
Bizi yanlız bırakma... |
Ne kadar özlemişiz ilkbaharı.Hepimizin dileği bir sanırım.:)
|
Alıntı:
Ama sizler gibi üstatların yanında çömez kalırım ben :( |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Tohumdan yetişen jakaranda,
|
1 Eklenti(ler)
Tohum takastan gelen ağaç hatmi,
|
1 Eklenti(ler)
Tohumunu bi bahçeden aldığım japon ayvası
|
3 Eklenti(ler)
Çiğdemler
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:11. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025