agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   hanndan / bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/24070.htm)

mandalinci 26-01-2012 18:45

Sevgili hanndan,

Kırağı kaplı ağaçlarınızı görünce mutlaka Handan hanım yarışmaya katılmalı dedim, aşağı doğru okumaya devam edince Sn. sakdağ da aynı şeyi düşünmüş.

Kazanmak önemli değil, deneyin, kendi ağaçlarınız, bence denemeye değer.

Sevgiyle kalın.

hanndan 27-01-2012 22:03

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Adil (Mesaj 903267)
Handan hanım.
İlk kar Trabzona da yağdı fakat 1 gün kalabildi.Sahil e denize yakın olduğumuz için fazla tutunamadı.Asıl kış Şubat ayında olur 15-30 arası kar yağar.yani 2 hafta sürer.Ondan sonra ilkbahar hazırlıkları başlar.
Şu an kar yok, sizin fotoğraflarınızla yetiniyorum.
Dallardaki kristal karlar güzel görüntü sunuyor.
Hastalıkların bol olduğu şu soğuk günlerde,hastalıksız sıhhatli güzel günler diliyorum.
Saygılar selamlar.

Adil Bey,maşallah kışı doya doya geçiriyoruz biz.Yağan kar erimeden yenisi yağıyor.Uzun zamandır toprağı goremedik.
Hava durumu için hep deriz 'bu sene daha fazla yağdı' diye ama gerçekten bu sene çok kar yağdı:D
Kışı yarıladık,baharın sevinci doldu benimde içime.
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Rabbim sağlıklı huzurlu günleri cümlemize nasip etsin,saygılar

hanndan 27-01-2012 22:04

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi kamelyavadisi (Mesaj 903273)
Kış manzaraları çok güzel. Paylaşımınız için teşekkürler.

Sevgili kamelyavadisi ,ben teşekkür ederim,beğenmenize sevindim...

hanndan 27-01-2012 22:08

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mandalinci (Mesaj 904096)
Sevgili hanndan,

Kırağı kaplı ağaçlarınızı görünce mutlaka Handan hanım yarışmaya katılmalı dedim, aşağı doğru okumaya devam edince Sn. sakdağ da aynı şeyi düşünmüş.

Kazanmak önemli değil, deneyin, kendi ağaçlarınız, bence denemeye değer.

Sevgiyle kalın.

Sevgili mandalinci,böyle düşünmeniz beni çok sevindirdi.Demekki doğru yönde gidiyorum diye sevindim.Memleketimden 1 resim ekledim.Çok teşekkür ederim.
Sevgiler.

hanndan 27-01-2012 22:12

3 Eklenti(ler)
Yaz ayında büyük bir yaprağını hiç bir işlem yapmadan direkt toprağa dikimini yaptığım kalonşo,katmerli minik çiçeklerini çok seviyorum:D

hanndan 27-01-2012 22:17

4 Eklenti(ler)
2 gün önce sabah uyandığımızda karın güzel görüntüsü ile karşılaştık kahvaltı bile yapmadan kızımla dışarı çıktık.Kızım oynarken ben resim çekmenin derdindeydim.Yumuşak çok güzel bi hava vardı.

hanndan 27-01-2012 22:22

3 Eklenti(ler)
Beyaz örtüyü görüpte durmak olurmu,oynamaktan yere yatmaktan üzeri ıslanan kızım her ne kadar kardanadam yapmaya niyetlensede sonunu getiremedi,çok ıslanmıştı.:(

hanndan 27-01-2012 22:29

2 Eklenti(ler)
Gölbaşından merkeze doğru giderken çektiğim resim,bugunde çok güzel yağıyordu kar...durup resim çekmeyi çok istedim ama kazaya davatiye çıkarırız diye babam razı olmadı:(

Dünyalı 28-01-2012 08:22

Sayın Hanndan;
Kalonşo'larınız çiçeklerini açmış. Bizimkiler daha açmadı, balkonda olduğundan mıdır ne? Sizinkiler içeride galiba. Kar resimleriniz çok güzel, hele şu son 2 manzara resmi gerçekten çok harika, bu resimlerle resim yarışmasına katılmalısınız. Karda oynamak çok güzel hele birde hastalanmak olmasa...
Sağlıcakla kalın.

Adil 08-02-2012 09:44

Handan hanım
Kalonşo çiçeğiniz gayet iyi durumda.Benim kalonşo maalesef soğuktan etkilendi ve yaprakları dondu.Kar manzaraları iyi gidiyor ellerinize sağlık.
Kızınız karın zevkini çıkarmaya çalışıyor.Bizlerde bu duyguları çocukken yaşamıştık.Hasta olmasında,sağlık sıhat dolu günler diliyorum kızınıza size ailenize.
Saygılar selamlar.

Doğayla Barış 08-02-2012 20:31

Merhaba Hanndan hanım, harika bir ev, bahçe ve çiçekler. Maşallah en güzel çiçeğiniz kızınız çok şeker, şimdiden doğa sever olarak yetişiyor ne mutlu bizlere. Fotoğraflarınızı keyifle izledim ellerinize sağlık. Her mevsimin kendine özgü güzelliği var ama kar keyfi bambaşka. İnsanın içini sevinçli bir heyecan sarıyor, en güzel keyfini çıkaran da çocuklar.
Salon bitkileriniz de çok güzel, yılbaşılar, menekşeler ne güzel açmışlar. Dilerim gönül bahçenizdeki çiçekler hiç solmasın. Sevgiyle kalın.

kelebekçalısı 08-02-2012 23:08

Sevgili hanndan,bahçenize misafir oldum.Harikalar yaratmışsınız güle güle oturunuz ellerinize emeklerinize sağlık.

canannuman 10-02-2012 11:46

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hanndan (Mesaj 870389)
Menekşelerim, yerlerini sevdiler ama yaz olduğunda aşırı güneşten etkilendikleri için başka bir kısıma geçmişlerdi.Orada çiçeklerini sunmak için hazırlandılar.Şimdi gösteri sırası bunlarda.Yalnız bordo olanı yenı aldım.
2 senedirde bizde kasımpatı var yalnız bunların yaprağı ve çiçeği farklı.
Bu resimdeki 2 senelik kasımpatı baharda 8 e bölüp farklı yerlere dikildiler.Hoşcakalın

Hepsi birbirinden güzel Allah yardımcılarınızada uzun ve kaliteli bir ömür versin sevdiklerinizle bir ömür huzur içinde yaşayın bahçenizde.

hanndan 16-02-2012 21:47

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Dünyalı (Mesaj 904735)
Sayın Hanndan;
Kalonşo'larınız çiçeklerini açmış. Bizimkiler daha açmadı, balkonda olduğundan mıdır ne? Sizinkiler içeride galiba. Kar resimleriniz çok güzel, hele şu son 2 manzara resmi gerçekten çok harika, bu resimlerle resim yarışmasına katılmalısınız. Karda oynamak çok güzel hele birde hastalanmak olmasa...
Sağlıcakla kalın.

Sayın Dünyalı,
kalonşo içeride evet,pembe çıtı pıtı çiçeklerini çok seviyorum.

Karlı manzara resimlerine o kadar çok alıştık ki,geçen senede boylemıydı hatırlamadım ama muthiş kar yağdı, erimeden üzerine yenisi yağdı ,şimdi dışarda ince ince yağmaya devam ediyor kar.Dediğiniz gibi hastalanmak olmasa keşke :)
Sevgiler...

hanndan 16-02-2012 21:53

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Adil (Mesaj 909111)
Handan hanım
Kalonşo çiçeğiniz gayet iyi durumda.Benim kalonşo maalesef soğuktan etkilendi ve yaprakları dondu.Kar manzaraları iyi gidiyor ellerinize sağlık.
Kızınız karın zevkini çıkarmaya çalışıyor.Bizlerde bu duyguları çocukken yaşamıştık.Hasta olmasında,sağlık sıhat dolu günler diliyorum kızınıza size ailenize.
Saygılar selamlar.

Sayın Adil Bey,
kalonşoyu keşke içeri alsaydınız :( Her renginden almak istiyorum bende kocaman bi saksıya renk renk diksem diye düşünüyorum.Çiçekleri çok guzel.
Bu kış doya doya çıkardık tadını,kar 1 aydır nerdeyse kalkmadı yerden.
Selamlar...

hanndan 16-02-2012 22:04

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Doğayla Barış (Mesaj 909410)
Merhaba Hanndan hanım, harika bir ev, bahçe ve çiçekler. Maşallah en güzel çiçeğiniz kızınız çok şeker, şimdiden doğa sever olarak yetişiyor ne mutlu bizlere. Fotoğraflarınızı keyifle izledim ellerinize sağlık. Her mevsimin kendine özgü güzelliği var ama kar keyfi bambaşka. İnsanın içini sevinçli bir heyecan sarıyor, en güzel keyfini çıkaran da çocuklar.
Salon bitkileriniz de çok güzel, yılbaşılar, menekşeler ne güzel açmışlar. Dilerim gönül bahçenizdeki çiçekler hiç solmasın. Sevgiyle kalın.

Sayın doğayla barış,
öncelikle teşekkür ederim,
ilk yılın verdiği acemilik inşallah bu sene daha iyi olur.
Kızımda toprakla bitkilerle büyüyor inşallah ileride doğayı seven ve doğa için çalışan biri olur.
Kar Ankaraya çok yakışıyor, sokak direğinin ışığında gökyüzünden süzüle süzüle dökülen karlar yerde pırıl pırıl...........bu manzarayı seyretmek cok büyük keyf veriyor.Gönül bahçemiz solamasın inşallah :)
Sevgiler...

hanndan 16-02-2012 22:07

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi kelebekçalısı (Mesaj 909476)
Sevgili hanndan,bahçenize misafir oldum.Harikalar yaratmışsınız güle güle oturunuz ellerinize emeklerinize sağlık.

sevgili kelebek çalısı,
hoşgeldiniz bahçeme,çok teşekkür ederim.

hanndan 16-02-2012 22:10

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi canannuman (Mesaj 910041)
Hepsi birbirinden güzel Allah yardımcılarınızada uzun ve kaliteli bir ömür versin sevdiklerinizle bir ömür huzur içinde yaşayın bahçenizde.

Allah razı olsun, inşallah huzurlu sağlıklı ömürler hepimizin olsun,sevgiler.

mrduran 17-02-2012 08:27

....''Kızımda toprakla bitkilerle büyüyor inşallah ileride doğayı seven ve doğa için çalışan biri olur''....

Merhaba efendim,

Olacak ALLAH' ın izni ile inşallah.

Baksanıza nasıl kendinden geçmiş, kar-buz-su-çamur... kabullenmiş tabiatın her türlüsünü, nimet sayarak.

Bahar çalışmalarınızda şimdiden kolaylıklar dilerim.

Maşallah, cümleten sağlıcakla kalın inşallah.

Saygılarımla lütfen.

hanndan 29-02-2012 17:08

4 Eklenti(ler)
Sayın mrduran,
çok teşekkür ederim,
kabullendi doğa sefasınıda - cefasınıda,
sonuçta yine güzellikler sunarak.
Cemrelerin düşmesi ile hava ısınır bahar hazırlıgına başlarım derken bu hafta büyük süprizler yaptı doğa bize.2 gündür tipi mahsur bıraktı bizi.Hiç şahit olmadığım durumlar resimlerde net belli olmuyor ama kimi yerde toprak görünürken kimi yerde 1 metreye yakın kar kümeleri var.İnşallah baharda uyanır ağaçlarımız...:confused:
Sayfamda ne kadar çok doğa olaylarından bahsediyorum dimi...

fatma sunay 29-02-2012 18:15

Ah canım manzara çok güzel eline sağlık. Bu sene herkes kardan nasibini aldı doya doya yaşadı. Artık bahar gelsin diyoruz.

Yarışın favorilerindensin haberin ola yaza iyi hazırlan...

hanndan 29-02-2012 18:57

Evet bu sene herkes nasiplendi soğuklardan kardan.Dünya küsüyo bize donuyo :(
Öylemii yarışmı var ben girmeyeli neler oldu...
Sizlerin yanında benım lafım olurmu hiç.
Sevgiler

fatma sunay 29-02-2012 19:28

Aman kardeşim ne yarış ne yarş kıran kırana sen Yücel'in bahçesini bir dolanda yarışa nasıl hazırlanıyor gör.

Bizi yanlız bırakma...

Adil 03-03-2012 17:22

Ne kadar özlemişiz ilkbaharı.Hepimizin dileği bir sanırım.:)

hanndan 13-03-2012 13:11

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi fatma sunay (Mesaj 918685)
Aman kardeşim ne yarış ne yarş kıran kırana sen Yücel'in bahçesini bir dolanda yarışa nasıl hazırlanıyor gör.

Bizi yanlız bırakma...

Fatma Hanımcım yalnız bırakırmıyım hiç,
Ama sizler gibi üstatların yanında çömez kalırım ben :(

hanndan 13-03-2012 13:12

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Adil (Mesaj 920003)
Ne kadar özlemişiz ilkbaharı.Hepimizin dileği bir sanırım.:)

Evet Adil Bey çok özledim,hayırla gelsin baharlar inşallah.

hanndan 13-03-2012 13:15

2 Eklenti(ler)
Tohumdan yetişen jakaranda,

hanndan 13-03-2012 13:16

1 Eklenti(ler)
Tohum takastan gelen ağaç hatmi,

hanndan 13-03-2012 13:17

1 Eklenti(ler)
Tohumunu bi bahçeden aldığım japon ayvası

hanndan 13-03-2012 13:21

3 Eklenti(ler)
Çiğdemler

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:11.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025