![]() |
1 Eklenti(ler)
Begonya
|
Handan hanım sayfanızda ilkbaharı iyice hissetmeye başladım.Çiçekleriniz bitkileriniz hele çiğdemin o güzel renklerini çok beğendim.Toprak uyanıyor ve bizlere gülümsemeye başlıyor artık.
Saygılar selamlar. |
Handancım içerdeki çiçekler ne kadar hoş olmuş. Çiğdeme bayıldım, bayıldım, bayıldım. Rengi çok güzel, sende çok güzel çekmişsin. Hadi resmini yapalım beraber onun. Ne dersin ? ;)
|
Sayın Adil bey,çok özledik baharı uzun süre kardan dolayı toprağı görememiştik.2-3 gündür kar eriyor toprak göründü çok şükür.
Toprağın görünmesi ile doğa ne kadar vefalı olduğunu gösteriyor.Geçen sene kötü oldu ama yinede dikelim dediğimiz nergiz sümbül lale soğanları yeşillenmiş.Memleketten getirdiğimiz dağ sümbülleri yeşermiş. :) Bahçede kendiliğinden çıkan çiğdemler ısıttı içimizi. Doğa dengesini bi şekilde buluyor... Sevgiler Selamlar.... |
3 Eklenti(ler)
Fusun Hanım,bu resimleri yenı çektim bunlarada bakın yapalım resimlerini...
|
2 Eklenti(ler)
Bu çiğdemlerde doğal yetişiyor bahcede,mor olanlarsa binbir özen gösterdiğim çiğdemler;)
Nilüfer çiçeği gibi dimi ama ,,,, |
2 Eklenti(ler)
Sevim Hanım,gönderdiğiniz çelik yeşillendi hatta çiçeği geliyor.Sanırım bu kelebek çalısı,açmasını bekleyemedım ama rengini merak ettim,,,,ne renk bu guzellik.
|
1 Eklenti(ler)
Salondaki Gül,erken oldu ama açıcak yakında :D
|
1 Eklenti(ler)
Kamkat,meyvası olgunlaştı sanırım...
Ama kamkat hasta oldu heralde,dallarında şerbet var gibi,ne yapmam gerekli. Bitkilerimin hasta olmasına çok üzülüyorum :( |
1 Eklenti(ler)
Kamkatında kırmızı örümcek olabilir. Bir büyüteç yardımıyla veya dallarına su püskürterek ağları ve örümcekleri görebilirsin. Veya başka bir zararlı olabilir. Zararlının ne olduğunu belirledikten sonra icabına bakmakta yarar var.
hanndancım hani beyaz balon çiçeği ile ilgili yazışmıştık ya, aşağıda görüldüğü üzere dipten sürmeye başlamış. Bir sorun yok, çiçeklenmesini bekleyeceğiz:) Eklenti 275215 Not: Feriha ile ikiniz merak ediyordunuz. Siz kurcalamayın diye ben kendimi feda edip kurcaladım. Toprağı biraz kaldırıp baktım, sürgünler daha toprağın altındalar. Bizimki neden görünmüyor diye elleşmeyin, tamam mı;) İkinci Not: Sana aman dışarı at dediğim delosperma bende perişan bir halde. Umarım seninki daha iyi durumdadır. Dipten sürecek mi bilemiyorum. Seni yanılttığım için kusura bakma. Neyse birisinin yedeğinde varmış, artık bir güzellik yapar da bize verir mi bilmem:p |
Maşallah çok güzeller . Ellerinize emeklerinize sağlık.
|
Handan Hanım çok beceriklisiniz maşşallah.
|
Sevgili handan,hatırladım kelebek çalısı tomurcuk bile vermiş siz onu bahçeye alın,
Ellerine sağlık, |
Amannnnn çok güzeller yaaa çokkk. Hangisini yapsak ki :)
|
Sevgile Nevsune Hanım,
balon çiçeğinin durumuna sevındım,benım balon çiçeğimede bakayım bugun.Delosperma sağlıklı bende olan.Ordan surgun alır çoğaltırız.Donlar gecsin bahceye alalım dimi,saksıda şimdi. Havalar ısınsın görüşelim yine........ Sevgiler. |
Alıntı:
|
Alıntı:
öğreniyorum sayanizde,çok teşekkür ederim. |
3 Eklenti(ler)
Tomurcuk açtı,
Bu mevsimde gülü görmek gülümsetiyor içimi :) Bu gül saksıda almıştım bayhausdan bahceye diksem kışa dayanırmı acaba:confused: |
1 Eklenti(ler)
Gecen sene çelik alarak büyüttüğüm gardenya bir senedir büyüme çabası içerisinde,,,ufacık boyu ile bi de çiçek açacak:p
|
Hepsi güzel
Kumkuatı açık havaya alın güzelleşeçek gardenyaya demir ağırlıklı gübre veya demir tozu
Kolay gelsin |
Alıntı:
Siz bir ölem aldınızmı:confused: |
Evet mor arkadaşım kokulu.
|
Handan hanım çalışmalarınızı takdirle izliyorum.Güzel gayretinizden dolayı sizi tebrik ediyorum.
Allah bu güzellikleri kullarının emrine vermeseydi halimiz ne olurdu diye düşünüyorum. Bende bugün tohum ekme işleriyle uğraştım.Toprağı ellerimle hissettim.Tohumları elimle toprağa ekerken,ellerimden tek tek dökülürken onların sevinç çığlıklarını duyar gibiydim. Benim mutluluğum ve heyecanım bir o kadar güzeldi. Çimlenip büyümelerini beklemek ayrı bir heyecan olacak. Hepimize böyle güzel mutluluklar diliyorum. Saygılar selamlar. |
Handan Hanım ne güzel çiğdemler onlar
Bizim çiftlikte sadece sarı çiğdemler açıyor Gülleriniz de çok canlı ve bakımlı yeni sezonda başarılar dilerim |
Alıntı:
Kamkat için erken olmazmı ankara için ? Gardenya içinde demir kullanmamıştım demek ondan sararmalar:( Teşekkür ederim uyarınız için. |
Alıntı:
Ahmeterın uyarılarına dıkkat ederek demir takviyesine başladım,inşallah düzelir. |
Alıntı:
gördüm sizinde çalışmalarınızı,serada yeşillenecekler inşallah. Toprağı hissetmek çok guzel,Rabbım oyle bi mizan ile kurmuş ki dunyayı,hiç kimseyı muhtaç etmeden dengesini kuruyor.Geçen hafta sanki kar kalkmayacakmış gibi şimdi bakıyorum toprak kurumuş,yeşil yeşil filizler başvermiş bile.Topraktan yeşil filizlerin çıkması ayrı bi heyecan.Bende 20 çeşit tohum ektim bakalım ilk kim yeşerecek ona ödül vericem :D |
Alıntı:
ne güzel,doğa bozulmadan koruyalım onları.Sizlerede hayırlı sezonlar. |
2 Eklenti(ler)
24 Martta 20 çeşit tohum buluştu toprak ile,ilk filizi hangi çeşit verirse ona hediye var.
Bakalım kim kazananacak,sezonun ilk filizi olma özelliğini taşıyacak olan filize kız tarafından bir kapak fazla sıvı gübre!!!!!!!!!:p |
4 Eklenti(ler)
Çiğdemlerin yanındaki nergizler,sanki gülümsüyorlar insana yaaaa:D
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025