![]() |
2 Eklenti(ler)
Tohum takastan gelen ağaç hatmiler.Filizlenmeleri çok kolay oldu.
|
1 Eklenti(ler)
Zengarden dan aldığım mor daturalar 1 haftada çimlendi.
|
5 Eklenti(ler)
.....hani derler ya güvenme güzelliğine bir sivilce yeter,güvenme malına bir kıvılcım yeter:(
Dun ve bugun havalar soğudu tohumlar üşümesin diye çardakta barbeküde odun yakmıştık.Bugünde barbeküde odun yaktık kullendi bizde markete gitmiştik,komşular aradı ki çardak yanıyo hemen itfaiyeye haber verdik eve geldik zaten olan olmuş.İçerde ne varsa yanmış...:( |
Geçmiş olsun Handan hanım. Allah daha büyük afatlardan korusun.
|
Geçmiş olsun efendim,
ALLAH beterinden korusun. Sizler sağ salimsiniz yeter o, yenisini yaparsınız malın. Belki emeklerinize üzüleceksiniz, ama onu bile yapmayın, dert edinmeyin lütfen. Cümleniz sağlık içinde kazasız belasız yaşam sürün bundan böyle inşallah. Saygılarımla lütfen. |
Büyük geçmiş olsun sevgili handan, Allah beterinden saklasın.
Size bir şey olmamış ya önemli olan o. Bir yardımım olacaksa lütfen çekinmeden söyleyin, tohum fide vs Elimden geldiğince göndermeye çalışırım. |
Cok gecmis olsun. Bahcede ne yenilikler var diye bakayim dedim son mesajlari görünce sok oldum. Cok sükür sizlere bir sey olmamis.
|
Geçmiş olsun Handan hanım.
Cana gelen mala gelsin derler ama mal da canın yongasıdır. Yapacak bir şey yok. Giden gitti. Artık yeniden daha bir şevkle sarılmak lazım yaşamaya yaşatmaya.. Allah beterinden korusun. A M İ N.. |
Kaybettiğiniz bitkiler konusunda bilgi verirseniz destek olabilecek arkadaşlar olabilir. Bende elimden geleni yaparım bu konuda.
|
Desteginiz için çok teşekkür ederim,cana gelmemesi tek tesellimiz.
Çardagın yandıgı kadar bıtkılerıme ve tohumlara uzuldum,gecen seneden üşümesinler diye ortancaları saksıya almıştık,gojiberry vardı yenı yenı yeşermeye başlamışlardı,sabahda gidip sulamıştım. Tohum takastan gelen tohumlar ve yapımarketten aldıgım tohumlar vs ne varsa hepsi gıttı.Çardagın arkasına denk gelen mazılar ve alt kısımdakı elma ağacıda yandı. Allahtan rüzgar yukarıdan aşağı doğru esmiş.Çardagın hemen üst kısmında kümes vardı zavallım tavuklar korkudan içeri girmişler. Tüp patlayınca camlar patlamış.Allahtan yakınında - içinde kimse yoktu. Yaşamaya ve yaşatmaya devam edicez KAPTANzst dediğiniz gibi hiç bi çeşitim kalmadı :( destek bekliyorum.......... |
çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun...:(
|
Sevgili Handan çok geçmiş olsun, çok şükür ki cana bir şey olmamış. Tohumlarına da üzülme hepsi yerine gelir.
|
Büyük Geçmiş olsun Sn hanndan.
İhtiyaç olan Sebze tohumları ve meyve fidanları belirtilirse yardımcı olmaya hazırım. Üzülmüye değmez. Saygılar. |
Alıntı:
Tohumların tamamını ektiğimden malesef o konuda yardımcı olamıyacağım. Dağıtımı yapan arkadaşlar destek vereceklerdir muhakkak. İlk başlangıç benden. Gerisi Halilibrahim bereketiyle gelsin inşallah. Adresinizi yollarsanız özele memnun olurum. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Offf , ne fena olmuş Handancım. Çok çok geçmiş olsun. Sende bu azim, üyelerimizde de bu güzel yürek olduktan sonra, her şey yerine gelir üzülme. Şu kıssadan hisse aklıma geldi hemen, kim bilir ne sebepler ve sonuçlar gizli bu yangında, okumak istersen tıkla
|
Desteginiz için çok teşekkür ederim,
Felaketlerin en iyi yanı dostların yanımızda olaması.Kötü olayın en ıyı yanı sizlersiniz.İyiki varsınız.Halilibrahim bereketi hepimizin bahçesine düşsün inşallah. Saygılar sevgiler........ |
Alıntı:
Tohumları derin olmadan ektip su püskürttüm sonrada poşete sarıp sıcak odaya karanlıkta bı yere koydum, 4 gun gecmeden çimlendiler. Yeni filizlendikleri için onları evden çıkartmamıştım.Birkaç yeni filizlendirdiklerim vardı iyiki onlar evdeymiş. İnşallah sizde filizlendirirsiniz. |
Alıntı:
Çok şükür nefes alıyoruz hala............ |
Çok üzüldüm, geçmiş olsun. Allah'dan bu kadarla kalmış, tavuklara bir şey olmamış. Ailenize ve tüm canlılarınıza kazasız, belasız, sağlıklı günler dilerim.
|
Sevgiili Handan hanım büyük geçmiş olsun.Cana gelmesin..Yapabileceğimiz birşey varsa yardıma hazırım...
|
Handan hanım, Adresinizi özelime yazarsanız çam sakızı çoban armağanğı
bir kaç çeşit tohum gönderebilirim. |
Elbette sağ ve salim olmanız en önemli olanı, çok şükür ki sizlere herhangi bir şey olmamış. Ama eminim o halini görmek çok üzücü olmuştur. Benim bahçede yetişen herhangi bir şey olmadığı için ve tohumda olmadığı için şimdilik sessiz kalıyorum. Ama fide zamanı bakarsın kapmış gelmişim bir kaç fideyi, "siparişiniz varmış Handan hanım " diye :p
|
Sevgili Handan çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun....
|
Merhaba efendim,
Köklü bitkileriniz yansa dahi, bahçenizde 1-2 m2 bir yere toplu olarak dikin lütfen. Kökleri zarar görmemiş olabilir ve tekrardan filiz verebilir. Denemekte yarar var efendim. Sağlıkla kalın inşallah. Saygılarımla lütfen. |
Sevgili handan çok geçmiş olsun çok üzüldüm cana gelmemiş yenileri olur elimizden gelen bir şey olursa seve seve ben kendime düşeni yaparım arkadaşım.
Sevgiler. |
Handan hanım çok geçmiş olsun.Birkaç gündür hastahanede işlerim vardı.Sayfanızı ziyaret edememiştim.Bu üzücü haberi abimden öğrendim.Gerçekten çok üzüldüm.Her şeyde bir hayır vardır derler.Sonu hayrolsun siz mutlu olun yeterki.Cana gelene kadar mala gelsin.Maddiyat yerine bir şekilde gelir, giden canlar asla gelmiyor.Teselli kaynağımız ,moral kaynağımız bu olsun.
Trabzondan saygılar selamlar. |
Alıntı:
|
Handan hanım çok geçmiş olsun cana gelmemiş gerisi telafi olur Allahın izniyle.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:12. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025