![]() |
Alıntı:
Çok şükür bizlere bişey olmadı. |
Alıntı:
KAPTANzst çok teşekkür ederim sizin listenizle bereket çöktü bile. |
Kargonuz hazır
Berrinb hanımdan adres bekliyorum. İki kargoyu aynı gün göndereceğim. Acaba sizde adresi varmıdır Olduğum yerle ptt arası uzak o nedenle ikisini aynı günde göndermek istiyorum. |
Çok teşekkür ederim.Berrin Hanımın adresi bende de yok.
Zahmet olacak sizede. |
Handan Hanım çok geçmiş olsun. Yerine koyabilinecek şeyler, canınızı sıkmayın. Sevgiler.
|
Alıntı:
30 çeşitten fazla çeşitli sebze ve çiçek tohumu gönderdim. Sürat kargo 'kargom nerede' d3ef30e3ff04 kotlarından takip edebilirsiniz. Kargonuzu ilk aldığınız gibi Gölbaşı şubesinden alacaksınız. |
Alıntı:
Sevgiler |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili Berrin hanım dün kargonuz ulaştı,çok teşekkür ederim tohumlar ve hediyeler için.Yalnız tohumları tanıyamadım isimlerini yazarsanız sevinirim.
|
Alıntı:
Diğer taraftan delosperma konusunda iyi haber var. Annem kapalı balkonda tutmuş, bugün baktım pırıl pırıl, yemyeşil:) Hemen bir iki çelik alıvereceğim. |
Handan Hanım, çok geçmiş olsun.
Canınızı sıkmayın, hepsi yoluna girer yavaş yavaş. Hatta girmeye başlamış bile. ;) |
Alıntı:
Bende olan delsperma sağlıklı cok sukur.Ondan üretirim bende sizin için. |
Alıntı:
çok teşekkür ederim,yoluna giriyo çok şükür. |
Sayın Halil Önen dün kargoyu teslım aldım.Nasıl teşekkür etsem az kalır.Çok mutlu oldum.Çeşit çeşit sebze ve çiçek tohumları var.Yeşillenmeleri için elimden gelen herşeyi yapıcam ,tekrar teşekkürler...
|
Alıntı:
Konu hakkında çok bilgim yoksa da davesgarden'da -39,9 derecelere kadar dayandığı yazılmış. Konu başlığına bakarsan (Platycodon grandiflorus), İstanbul'da yetiştirenler dışarda bırakıyorlar. Kışın bitkinin üst kısımları kuruyup baharda dipten canlanmaya başlıyor. Ben önceleri dışarda bırakmış sonra ikinci soğuk dalgasında artık kıyamayıp kapalı balkona almıştım. İçerde durmasının nasıl bir sakıncası olabileceğini bilemiyorum. |
Geçmiş olsun handan,Allah beterinden saklasın..
|
Alıntı:
bu mesajınızdan sonra kıyamadım saksısını sökmeye bi kenarda duruyor saksısı.-39 dereceye kadar dayanabılen guclu bir çiçekse canlanır dıye düşünüyorum. |
Alıntı:
|
Nasip ise el getirir yel getirir sel getirir,nasip değilse el alır,yel alır,sel alırmış.
Bir yel aldı çardağı yaktı bitti derken nasibin nerden çıkacağı belli olmazmış ya,halil ibrahim bereketi ile geliyor tohumlar ve çiçek soğanları. Fotograf makinamda sorun oldugundan tohumların resimlerini ekleyemedim. Sevgili berrinb,halil önen,alanur, sevda271 ve canannuman tohumlar için çok teşekkür ederim.Kargolar ulaştıgı gun tohumları toprak ile buluşturdum. Sevgili sabahın getirdiği glayor ve lilyum soğanlarınında ekimini yaptık. 3 gundurde çardakta tamiratlar başladı demirler yenilendi yıkılan barbekü yenıden örüldü. Bahara hazırız... |
Sn handan
Tekrar geçmiş olsun. Aşagıda Adları yazılı tohumları PTT ile bu gün gönderdim. Saygıla. 1.Beyaz Pitaya tohumu 2.Altın Çilek tohumu 3.Siyah mısır tohumu 4.Kıvırcık 5.Kudret narı 6.Kadife 7.Dere otu 8.Altuni taflan 9.Kivi 10.Hindiba Güzel günlerde yetişdirmeniz dileğimle. |
Sevgili handann , yolladığım tohumlar, cinya, sedef çiçeği, şebboy ve ağaç minesi dir...
Sedef ve şebboy, ağaç minesi fideleri bu sene çıkarsa ancak ertesi sene çiçeklenir.sizi şaşırtmasınlar..İnşaallah başarılı olarak büyütürsünüz...Sedef ve şebboy, ağaç minesi çok yıllık bitkilerdir... Selam ve sevgiler canım..:)) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Selam
Bende bir uyarıda bulunma gereği duydum. Kivi ve altuni taflan tohumları(Çekirdekleri) ekilince yabani olarak çıkar bilginiz olsun. Ancak fideleri aşı yaparsanız istediğinizi alırsınız. Bir örnek. Kivileri ekerseniz 2 sene sonra aşı olacak duruma gelirler. Aşı yaptıktan en erken 3 sene sonrada meyvaya başlarlar:dilli: Dikim için karar sizin Kolay gelsin. |
Alıntı:
Kivi ankara şartlarında yaşarmı peki,yaşarsa ne güzel bi çeşit olur. |
Ankarada havalar hala bir inişli bir çıkışlı.Bende bahçeme bazı tohumları ekmek istiyorum. İnşallah emekleriniz zayi olmaz güzel çiçekler alırsınız.
|
Sevgili hanndan , geçmiş olsun. Tekrar emekle yerine gelecek şeyler .
Arkadaşlarımızın paylaşımnı çok beğendim , sağolsunlar. Yeni güzellikleri görmek dileğiyle ,sağlıkla kalın. |
Çok geçmiş olsun ablacım ya ben geç fark ettim.
|
Sayın fazmit,
dediğiniz gibi havalar bi düzen tutmadı,üstüne birde fırtına :( hayırlısı diyorum.Emekler inşallah zayi olmaz. Sevgili nardane, bu sitede olduğum için kendimle cok gurur duyuyorum,vefakar dostlarım sayesınde yenı umutlar filizlendi. Sayın serkan istanbul, çok teşekkür ederim. Saygılar |
2 Eklenti(ler)
Yeni aldığım minyatür guller ve kanarya gülü.Çok yıllık olmaları alınmalarında ilk tercih nedeni:p
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:53. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025