![]() |
Eşinizi çoçukları alın oturmaya gelin çoçuklarda sevsinler köpeklerle oynarlar bizde bahçede çay içeriz.Çok güzel olur.İlkbahar da yazın da olabilir.
|
Sayın gülenyüz,teşekkür ederim davetiniz için,inşallah çay içmeye geliriz,sizide bekleriz bahçemizi şenlendirirsiniz.
|
5 Eklenti(ler)
Bauhause'a bahar gelmiş,çuhaları görünce dayanamadım
|
1 Eklenti(ler)
.....
|
2 Eklenti(ler)
Yeni aldığım arapsaçı ve areka.
|
2 Eklenti(ler)
Salondaki bazı bitkilerimiz.
|
1 Eklenti(ler)
Sonbahar Ankara toplantısında Feriha Hanımın verdiği kurdela çiçeği.Kamkatın saksısındaydı artık bağımsızlaşma vakti geldi.
|
2 Eklenti(ler)
Arapsaçı,,,,çöz beni arap saçı...
ve sümbül,rengide kokusuda muhteşem. |
Hepsi de çok güzeller, sağlıklı büyüsünler. Iyi günlerde keyfini sürün.:)
|
Dökül dökül,ne var ne yok.Asıl hazine sizlerde.Şaka bir yana keşke çuhanın ebruli renginide alsaydın Sn Hanndan,tüh neyse diğerleri de güzel güle güle büyüt sevgi ve Saygılar.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sevgili hanndan, bu kurdela çiçeği değil de, ahtapot çiçeği gibi geldi bana. Ahtapot çiçeği, callisia fragrans. Forumda bu bitki ile ilgili başlık da mevcut. Yeni cicilerinizin hepsi çok güzel, güzel günlerde büyütün. Sevgiler... |
1 Eklenti(ler)
Sn Hanndan hnm.Merhabalar.Arkadaşlarımın bahçesini geziyorum.Herkes üşümüş içeri girmiş.Bende kapıda kaldım.Elimde de çiçekler var.Herkese çiçek hediye ediyorum bu akşam:p
|
Alıntı:
Alıntı:
Sizdeki ebruliyi görünce pişman olmadım değil,en kısa zamanda gidip almak istiyorum. Saygılar.... |
Alıntı:
Daha önce arapsaçı nerteradan almıştım yaşatamadım bu türü de ilk kez alıyorum umarım bizimle olur uzun süre :) |
Alıntı:
Sevgiler. |
Alıntı:
|
Bir daki geldiğimde haberli geliceğim.Olmaz ki kapıda kalıyorum.Eşimle beraber çok ayıp oldu çok.Sevgi ve Saygılar...
|
Handan hanım arapsaçı bana selaginella gibi geldi. Güle güle büyütün.Çiçekleriniz çok güzel..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sn handan hanım hepsi çok güzel güle güle büyütün
saygılar |
1 Eklenti(ler)
Sevgili handann, uzun zamandır yoksunuz. Umarım her şey yolunda gidiyordur.
Gönderdiğin maviş renk değiştirerek bu hale geldi. Çokta güzel oldu. Tekrar çok teşekkür ederim. Memleketini özlemiş, ziyarete geldik.:) Eklenti 401731 |
ilk başlangıcından bu yana izlemek ne keyifli...yaşamayı düşünemiyorum bile...çook güzel...mutlu ve sağlıklı günler sizinle olsun hanndan ..
|
iyi akşamlar handan hanım. bahçenizi baştan sona kadar dört saatte, gezebildim. ellerinize emeğinize sağlık güle güle yaşayın..üç aydır yoksunuz umarım bir yaramazlık yoktur. yeni güzelliklerinizi görmek dileğiyle bekliyorum...
|
handan hanım nasılsınız ankara toplantısında epey sohbet etmiştik siteye bazı sorunlarımdan dolayı pek giremiyorum girdiğimde bahçeleri gezince kendimi dünyanın en güzel belgesellerini seyrediyorum sanıyorum selamlar
|
Handan sayenizde su sümbülleri çoğaldı.Yazın açtılar. Çok teşekkür ederim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:23. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025