![]() |
Sizi bitki delileri sizi...ne çabuk ya...ne zaman arayıverdiniz... getirtiverdiniz. :)
Oğlum git bak dedim....şimdi bana hâlâ yeri neredeydi baba diyor. :) |
Sayın Tura,son 2 kalmıştı sizin için de alayım mı.
Bugun kitap ve çiçek aldım,yok böyle mutluluk,keşke her delilik böyle olsa dimi ama ;) |
Sevgili handan hanım bahçenizi uzun zamandır gezmemiştim gerçekten harika bir bahçe çıkmış ortaya ellerinize sağlık. Yangın için çok üzüldüm allah beterinden saklasın İnşallah bir daha böyle bir şey olmaz. Papatyalara, kasımpatılara, mavişlere bayıldım hepside harika görünüyor Sevgiler:)
|
Alıntı:
|
hannndan hanım meleklerin borusu ve üçüz çiçeği tohumlarından gönderirseniz çok sevinirim
rica etesem |
seyfi0505,tohumlar çardakta,ne kadar tohum kaldığını bilemiyorum.En kısa zamanda bakıp size bilgi veririm.
|
5 Eklenti(ler)
Yılbaşı çiçekleri ve menekşem :)
|
Sn.hanndan; yılbaşı çiçeğinizin rengi harika..:) Campanula'lara bayıldım, oldukça sağlıklı görünüyorlar, iyi günlerde büyütün ve keyfini sürün.
Sevgiler selamlar... |
Teşekkür ederim Sevgili milaca2010,sevgiler.
|
Sevgili Handan Hanım,
Bahçenizi gezerken bir şey dikkatimi çekti: sadece iyi bir bahçevan değil, aynı zamanda çok iyi bir fotoğrafçısınız. Kutlarım. |
Çekilenler öyle saf ve duru ki,onların resimlerini çekmek çok güzel.
Teşekkür ederim. |
Yılbaşı çiçekleriniz benim nergisler gibi yeni yılı erken getirdiler:=))
Tam zamanları aslında. Güzel seyirler Handan hanım. |
Alıntı:
|
[QUOTE=KAPTANzst;1072284]Yılbaşı çiçekleriniz benim nergisler gibi yeni yılı erken getirdiler:=))
Zamane çiçekleri. |
[QUOTE=hk50;1075752]
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Ankara toplantısında Feriha Hanımın verdiği çelikler,adlarını bilmiyorum.
Yeşil olan gücü,kahverengi olanda sevgiyi temsil ediyor. |
5 Eklenti(ler)
Yapımarketten aldığım çiçek soğanları,ilk kez deniyorum.Karışık olarak aynı saksıya diktim,bakalım nasıl bir göresellik sergileyecekler.
|
Güle güle büyütün.
İyi olacaklarından eminim. |
Sn. handann; soğanlarınız rengarenk ve bol çiçekli olsunlar, güle güle büyüsünler.
saygılar sevgilewr... |
merhaba handann hanım paketlerdeki resimler çok hoş görünüyor eminim sizinkiler onlardan daha güzel olacaktır yılbaşı çiçeğinizede bayıldım bir harika güle güle büyütün :)))
|
Sevgili hanndan, ne güzel bir bahçeniz var, bütün çiçeklerinize bayıldım. Şöyle bi on sayfa geriye gidebildim ancak, rengarenk papatyalarınıza, lavantalarınıza, kasımpatlarınıza hepsine bayıldım maşallah ellerinize sağlık. Daha önce gezme fırsatım olmamıştı, küçük bir yangın atlatmışsınız geçmiş olsun Allah başka göstermesin. Yeni aldığınız cicişleriniz de çok güzel hepsini mutlulukla yetiştirin. Mutlulukla, sağlıkla sürün güzel bahçenizin keyfini. Sevgiler.
|
Sayin KAPTANzst, sevgili milaca 2010, sevgili tuya,sevgili aheste begeniniz icin tesekkurler.Sevgiler....
|
Sevgili handan,çok güzeller güle güle büyütün.
|
Sevgili Hanndan!
Bahçenizi gezmeyi bu gece bitirebildim.Tabiî bu arada yazışmıştık.Adı datura olan beyaz kokulu çiçeği ilk defa gördüm.Soğuğa da dayanıklıysa çok iyi Onun tohumundan da isterim o zaman.Ellerinize sağlık.Bahçeniz çok güzel.İçinde keyifle yaşarsınız inşallah.Bana verdiğiniz üçüz tohumlarını mart-nisan gibi saksıya ekip çimlendirdikten sonra bahçeye almayı düşünüyorum. |
Bu çiçek sevgisi bizde varken,bizi kim tutar.:D Yeni çiçekleriniz hayırlı olsun güle güle büyütün.
|
Alıntı:
ziyaretiniz için teşekkürler,bahçemde bizzat ağırlasaydım bu kadar yorulmazdınız:) Kokulu daturayı geçtiğimiz kışın çimlendirmiştim yazında bahceye aldık,ınsallah baharda yeşerir,ama bu cinsi soğuğa dayanıklı değil diye biliyorum.baharda belli olur.Tohumları tam olgunlaşmamıştı topladıgımda,şubatta çimlendirmeyi deniycem,inşallah çimlenirse sizede veririm. Üçüz çiçeği zahmetli bi bitki değil direk bahçeye de ekebilirsiniz. Sizi tanımak çok güzel.Sevgiler.... |
Alıntı:
Saygılar... |
sayın handan merhaba nasılsınız
sakın beni sormayın çok üzgünüm :( çünkü su sümbülüm kurudu ama sevindirici bir haberim var gönderdiğiniz buz çeliğini üçe bölüp ekmiştim artık 3 tane buz çiçeğim var hepside tuttu birde size bir şey sormak istiyorum gönderdiğiniz lablab tohumunu artık ekmelimiyim yoksa biraz daha vakit varmı cevap verirseniz çok sevinirim saygılar |
Sevgili tuya,su sumbulu icin uzuldum.Cok istekliydiniz yetistirmek icin.Kaybetmeniz moralinizi bozmasin.Baharda ilk kokleneni size gondermek isterim.
Buz cicegi icin sevindim,bahara kalmaz ciceklerinide gorebilirsiniz Lablabi mart gibi cimlendirirseniz daha iyi olur, isterseniz ev ortaminda deneyin bir tanesini. Sevgiler..... |
Teşekkür ederim sayın handan çok naziksiniz ozaman ben su sümbülüne şimdiden talibim :)lablab içinde şöyle düşündüm şimdi birtanesini çimlendireyim bahara balkonum için hazır olsun diğerlerinide mart gibi çimlendireyim her şey için çok teşekkür ederim sağolun
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:23. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025