agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   hanndan / bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/24070.htm)

hanndan 13-12-2012 08:48

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Selehattin 67 (Mesaj 1066540)
siteye giremediğim günlerde kaçırdığım güzellikleri gezdim [ tavşanlar için üzüldüm ] yine güzeller senenin son günlerinde güneşli günleri değerlendirmek lazım ilerideki günlerde arayacağız

Sayın Selehattin Bey,her güneşe son güneş dedik ama güneş hala güzelliğini esirmedi bizlerden.Tuhaf bı mevsim geçişi,bi kar bi güneş.inşallah zorlu günler beklemiyordur bizi.Saygılar.

hanndan 13-12-2012 08:51

5 Eklenti(ler)
Yeni aldığım campanulalar,

dalya35 13-12-2012 08:54

Günaydınlar sabah sabah içim açıldı:) ne kadarda güzeller öyle...

hanndan 13-12-2012 09:01

Günaydın sevgili dalya35,bahar gibiler dimi.....inşallah bakımını güzel yapabilirsem paylaşırım.

sibelim 13-12-2012 11:28

campanulalar çok güzel bir sakıncası yoksa kaça aldığınızı yazarmısınız. katmerli olan nefis görünüyor.

hanndan 13-12-2012 14:29

Katmerli olan 5tl,digeri de 10tl ye aldim.

sevim4 13-12-2012 16:23

Sevgili handan nerden aldınız bunları?benimarayıpta bulamadığm mavişler.:((((

berrinb 13-12-2012 17:16

Sevgili handann bahçenize çoktandır girememiştim....Tek kelime ile harikalar yaratmışzsınız....Çiçekleriniz çok çok güzel gelişmişler....Bahçe dizaynı da mükemmel olmuş....Tebrikler canım..Ellerinize sağlık...

Pembe çin kasımpatınız harika ...Mavişi ve pembe kasımpatlarını nereden aldığınızı yazarsanız çok mutlu olurum...Belki İst. da bulabilirim.... Mutlu ve sağlıklı günlerde bahçenizin keyfini çıkarınız....Selam ve sevgiler..İst. dan......:))

Benol Hazaroğlu 13-12-2012 17:31

Merakla adres bekliyoruz sevgili handann. Katmerlisini yabancı sitelerde görüyordum hakikaten çok güzeller. Görselliğinin zevkini çıkarın.

Adres inşallah ulaşabileceğimiz bir yerdedir.

sibelim 13-12-2012 17:38

hanndan hanım güle güle büyütün mavişlerinizi. katmerlisi çok çok güzeldi fiyatı uygunmuş.

hanndan 13-12-2012 19:41

Mavişleri Panora alış-veriş merkezin -2 katta bulunan bi çiçekciden aldım.Diğer mavişler gibi çoğaltılıyorsa eğer demekki baharda paylaşabilirim.
Acaba isteyen dostlara saksısıyla alıp zarar görmeden gönderebilirmiyim?

berrinb 13-12-2012 19:46

Sevgili handann ben katmerli mavişlerimi geçen sene yazın malesef böcek katliamından kurtaramadım..Bu sene de hiçbir yerde katmerli maviş bulamadım....çok utanarak sizden katmerli mavişten bana göndermenizi rica etsem...Ücret ve kargoyu da lütfen kabul ediniz...Çok zahmetler vereceğim ama İst da bu yaz çok aradım...Selam ve sevgiler.......:))

Sevgi Durul 13-12-2012 19:48

Sevgili hanndan çok naziksiniz ama buna gerek yok sanırım, sizin güzel fotoğraflarınızda seyrederiz katmerli mavişi.:) Ama üretip, dağıtım yaparsanız ona bir şey diyemem.:p Su sümbülleri gibi.:p

Bu arada su sümbüllerim epey yaprak çıkardı ve irileşti, kötüleşen eski yaprakları temizlemeli miyim? Bir de ne zaman çoğalırlar? Teşekkürler...

hanndan 13-12-2012 19:49

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi berrinb (Mesaj 1067362)
Sevgili handann bahçenize çoktandır girememiştim....Tek kelime ile harikalar yaratmışzsınız....Çiçekleriniz çok çok güzel gelişmişler....Bahçe dizaynı da mükemmel olmuş....Tebrikler canım..Ellerinize sağlık...

Pembe çin kasımpatınız harika ...Mavişi ve pembe kasımpatlarını nereden aldığınızı yazarsanız çok mutlu olurum...Belki İst. da bulabilirim.... Mutlu ve sağlıklı günlerde bahçenizin keyfini çıkarınız....Selam ve sevgiler..İst. dan......:))

Sevgili Berrin Hanım,beğeniniz için teşekkürler.
Siz sayfanızda belirtmiştiniz buyuk çiçekli kasımpatı bulamadım dıye,bizim kasımpatıların çiçekleri büyük.Karşıyakadaki seradan almıştım ama 2 ay önce gittiğimde büyük çiçeklisinden bende bulamadım.Baharda size gönderirim.Mavişide alış-veriş merkezindeki bi çiçekciden aldım.
Sevgiler...

hanndan 13-12-2012 19:53

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi SDurul (Mesaj 1067499)
Sevgili hanndan çok naziksiniz ama buna gerek yok sanırım, sizin güzel fotoğraflarınızda seyrederiz katmerli mavişi.:) Ama üretip, dağıtım yaparsanız ona bir şey diyemem.:p Su sümbülleri gibi.:p

Bu arada su sümbüllerim epey yaprak çıkardı ve irileşti, kötüleşen eski yaprakları temizlemeli miyim? Bir de ne zaman çoğalırlar? Teşekkürler...

Sevgili SDurul,inşallah mavişlere iyi bakarsam ilk işim dağıtım yapmak olacaktır.
Su sümbülünün kötü yaprakları kalsın temizlerken kökü sarsılabilir.Sıcak ortamda kök gelişimi oluyor,baharda gelişiminin hızına yetişemeyeceksiniz :p

hanndan 13-12-2012 19:57

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi berrinb (Mesaj 1067494)
Sevgili handann ben katmerli mavişlerimi geçen sene yazın malesef böcek katliamından kurtaramadım..Bu sene de hiçbir yerde katmerli maviş bulamadım....çok utanarak sizden katmerli mavişten bana göndermenizi rica etsem...Ücret ve kargoyu da lütfen kabul ediniz...Çok zahmetler vereceğim ama İst da bu yaz çok aradım...Selam ve sevgiler.......:))

Berrin Hanım,estagfirullah utanmanızı gerektirecek bi sebep yok,eğer ki saksısı ıle göndermemi istersenız haftasonu gıttıgımde alırım...

berrinb 13-12-2012 20:06

Sevgili handann...Eğer zahmetler olmayacaksa rica edeceeğim..Çünkü bu çiçeğin beyazı ve mavisini de sümüklüböcekler içine girerek kuruttu...Ve çok aradm İst. daa bulamadım...Sizde görünce çok sevindim..Bana bir saksı alıp gönderirseniz çok çok mutlu olacağım....Çok teşekkürler....

hanndan 13-12-2012 20:13

Memnuniyetle,katmerlisinden istiyordunuz değilmi?

sevim4 13-12-2012 20:54

Bende isdesem mümkünmüdür?arkadaşım evet dersen bende katmerli katmersiz beyaz üçündende istiyorum özelden konuşuruz.
Sevgiler.

hanndan 13-12-2012 21:05

Haftasonu panoraya gidicem,eğer mavişlerden kalmışsa alıp gönderirim,inşallah yolculuğu kolay geçer.

sevim4 13-12-2012 22:12

1 Eklenti(ler)
Sevgili handan doğum günün kutlu olsun iyiki varsın.
Eklenti 354388

hanndan 14-12-2012 08:10

Tesekkur ederim Sevim Hanim gul cok guzel,mutlu oldum gorunce.Ben simdi alayim bu gulu ama bi yanlis oldu sanirim dogum gunum subatta,o zaman yine isterim gulumu....Sevgiler....

Benol Hazaroğlu 14-12-2012 09:29

Teşekkür ederiz sevgili handann.

hanndan 14-12-2012 15:22

Bugun mavişleri aldığımız çiçekciye gittik,annem mavişleri sorduğunda 'kalmadı agaclar.net den bi handan hanım var onun arkadaşlarına ayırdık İstanbula göndericez' dediğinde annem demiş 'ben annesiyim' :)
Gizli tanıklar kim acaba merak ettim...
Agaclar.net sayesinde meşhur mu oluyorum ne :)
Sevim Hanım ve Berrin Hanım,annem gitmişti çiçekciye ama kalmamış dedi,yarın tekrar gidicem kalan olursa alıp göndericem.
İnşallah kalmıştır.

Benol Hazaroğlu 14-12-2012 17:11

Vallahi ben aldırdım hemen kargoya verildi geliyor. Yeğenim panoranın karşısında oturuyor. O semtte Anaokulu var hemen aldırttı.

Çiçekçi internette yayınlanmış çok talep var. Biz İstanbul'dan getiriyoruz demiş.

seyfi0505 14-12-2012 18:32

hanndan hanım merak etmeyin gizli tanık benim seyfi0505

seyfi0505 14-12-2012 18:39

ayrıca ilgi çiçekde murat bey var gayet insanlara tatlı bir dille yardımcı olmaya çalışıyor
kendisine burdan çok teşekkür ediyorum işlerinde başarılar diliyorum.

hanndan 14-12-2012 19:46

Çiçekci anneme teşekkür etmiş işlerim açıldı diye :)
İnsanın istediği az ya da cok ne olursa olsun kavuşması araştırması ne güzel şey.
Güzel günlerde büyütün,

Benol Hazaroğlu 15-12-2012 14:04

1 Eklenti(ler)
Bunlara kavuşmama vesile olduğunuz için gönülden teşekkür.
sizinkiler de minik saksıda mı?

hanndan 15-12-2012 15:21

Rica ederim,mavisin ulasmasina sevindim,çiçeği geçene kadar saksısını değiştirmeseniz iyi olur,ben değiştirmedim aynı saksında duruyor.
Bugun tekrar gittim Berrin Hanim ve Sevim Hanim icin aldim.Son 2 tane kalmisti.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:08.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025