![]() |
kasımpatılarınız çok çok güzel bayıldım.:)
|
:eek: Kasımpatılar müthiş. ;) Formunda ve harika görünmeyen tek bir çiçek yok bu bahçe de.. :)
|
Alıntı:
Bir süredir cep telefonu ıle gırıp yazıları okuyordum yorum yazamamıştım.Sizin yazılarınızı okumuştum bende :) Teşekkür ederim övgü dolu sözleriniz için.sizin bahçede cok güzellikler olacak,eminim.Saygılar. |
Alıntı:
zor şartlara dayanıklı olmasını sevıyorum. 2 senedır kasımpatılarımız var maşallah daha hıc boceklenmedı.Bizim oyle sorunumuz olmadı cok sukur. Saygılar |
Alıntı:
pamuk yumağı gıbı evet...çok güzel :) |
Alıntı:
|
bak sen şu işe yine yıldızlar geçidi gibi olmuş yine çok güzel kıskandıracak güzellikler
|
Alıntı:
formunda olmayan çiçekleri yüklemiyorum :) |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Selehattin Bey,Ankara toplantısında gül biberin güzelliğinden bahsetmiştiniz sanırım bu bıber dımı.
Selehattin Bey guzelliğini anlattınızda acı olduğunu nıye demedınız.:p Uzaktan bı komşumuzun bahcesınde olduğunu oğrenınce bırkac tane ıstedım.O gunde bahcede tohumları duzenlıyordum.Gul bıberın tohumunu ayırdım dıger tohumlara gecmıstım.Gözüme toz kaçınca kaşımıştım gozlerımı tabı sonrasını sız dusunun 1 saat yaş aktı gozumden :( |
yıldızlar şımarmaz [ hem olsun biraz şımarın çünki hak ediyorsunuz ]
|
2 Eklenti(ler)
İlk kez bi orkıdem oldu,şimdilik keyfı yerınde ınsallah kaybetmem.
|
güzel bazen acı olabiliyor acı olacağını tahmin edersiniz diye düşündüm [ düşüncesizlik etmişim ] umarım gözünüz çok yanmamıştır
|
:( :( :(
|
1 Eklenti(ler)
Yazın yaprakları kışında seker pancarı,çok amaçlı bıtkı :)
Pastasını yapmadım ama;) |
Alıntı:
Bundan sonra DİKKAT!!! |
sanırım yanlış hatırlamıyorsam bir yerli belgesel proğramında şeker pancarının pekmezini yapıyorlar trakya tarafları olabilir
|
Şeker Pancari Pekmezi nasıl Yapılır
Siz diyince hemen baktım bu linkı buldum pekmezıde yapılıyormuş.İlk kez duyuyorum. |
4 Eklenti(ler)
Gecen hafta babamın kızım ıcın aldığı tavşanlar.Çimenlerin üstünde kar yumağı gibiydiler.Ama çimeni fazla yediler sanırım zavallı tavşanları kaybettık malesef,resimleri hatıra kaldı:(
|
Handan hanım tavşanlar için üzüldüm.Çok hassas hayvanlar korkutulduklarında,Fazla elde tutuldukları zaman yine hastalanıp ölebiliyorlar.Hava değişimi.Yedikleri gıdalar özenle seçilmeli.
Kızınıza artık daha dayanıklı alternatif hediyeler almak lazım.:) Bahçenize uzun bir aradan sonra tekrar ziyarete gelebildim.Tavşanlar haricinde herşey iyi gidiyor.Ellerinize sağlık. |
Sevgili Handan Hanım; tavşanlarınız için üzüldüm, çok da sevimli güzellermiş.
|
Alıntı:
Saygılar... |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Ankaranın son guneşli günü,Mogan Gölü....Ankaranın resimlerini paylaşmamıştım,buyrun Mogan Gölüne :D
|
2 Eklenti(ler)
Gezinirken köpeğimiz buzun resmini cekmek istemişlerdi.Resim çekerken çekildiğinden haberleri yok :D
Köpeğimizin ilk sosyalleşmesi,fakat karşılaşma kötü sonuçlanıcakken ayrıldık oradan |
5 Eklenti(ler)
...
|
3 Eklenti(ler)
Bu akşamlık bu kadar :)
Adını bılmediğim sedum cınsı olmalı,sarı mınık cıceklerı cok hoş. |
Sevgili hanndan, adını bilmediğiniz sarı çiçekli bitkiyi sedum palmeriye benzettim.
Paylaşımlar için teşekkürler... Sevgiler... |
siteye giremediğim günlerde kaçırdığım güzellikleri gezdim [ tavşanlar için üzüldüm ] yine güzeller senenin son günlerinde güneşli günleri değerlendirmek lazım ilerideki günlerde arayacağız
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:36. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025