![]() |
4 Eklenti(ler)
Beyaz kasımpatı,sanki kar yumağı...
|
Handancığım ne güzel açmış maşalllah,gerçekten kar yumağı gibi,tohumdanmı yetişiyor? ben de bulup yetiştirsem sanırım kolay yetişiyor..
|
4 Eklenti(ler)
Kasımpatılara devam :D
|
5 Eklenti(ler)
Gaura çalısı açtıkca acıyor
|
4 Eklenti(ler)
Bu günlük bu kadar ......:D
|
Mükemmel kareler izledik sayenizde Handan Hanım, renkli papatyaların dolgun formları, kasımpatlarının serada yetişmiş gibi çiçekli halleri aklımı başımdan aldı. ;) Kasımpatlarına özel bir besin takviyesi var mı acaba? Ellerinize sağlık.
|
sanki kendim yetiştirmiş gibi seviniyorum çok güzel fotolar hele o kasımpatılar yokmu bayıldım
|
bereket kabağı adını taktığınız kabaklardan ankara toplantısında dağıttınız bana da kalmıştı baharda yerleri hazır
|
bahçeyi bir daha gezdim gerçekten çok güzel kocaman bir yüreğiniz var :) her şey gönlünüzce olsun :):):)
|
Mevsimi olması nedeniyle kasımpatıları normal karşılayacağımda onlar bile bizimkilerden farklı. Diğerlerine ne demeli..Süper bahçe.
Te3brik ederim. Azbuçuk da kıskandım:p |
Alıntı:
Saygılar |
Kasımpatılarınız çok güzel. Hele beyaz gerçekten yumak gibi.
Gaura çalısını çok sevdim. Ben daha önce yetiştirdim. Bir saksıda tek bir gaura çalısı çok zarif bir görüntüsü vardı. Emeklerinize sağlık. Ne zamandır bakmamıştım bahçenize keyifli bir gezinti oldu. |
Alıntı:
sizi kutlarım emeklerinize sağlık. Huzur içinde keyfle tadını çıkarmanız dileğiyle, saygı ve sevgiler... |
sevgili handan hanım bahçeniz harika ellerinize sağlık...
|
hu hu kimse yokmu boşver kimse yokken biraz gezeyim
|
Alıntı:
Gizli kamera verdır sakın çiçek çalayım deme:D:D |
ya kaptan azıcık kıyısından köşesinden birşey yapsak olmazmı :D
|
Alıntı:
Benden söylemesi.. Büyük lafı dinlemezsen senin sorunun:p Sonra demedi deme:D:D |
Tam yazicaktim internet gitti.Kablo kopmus cepten giriyorum.internetidemi kestiniz....himm buyuk bi organizasyon var sanirim
|
Ben savunmadaydım;)
Suçlu belli, itiraf bile ediyor. Kesin kablolarıda o kesmiştir.:D Gizli kamera kablosu sanmasın:D:D:D:D |
Malumunuz elektırıktende anlıyor,delilleri kaldırıyor demekki.
|
elektrik mesleğim ufak ufak aşırma işlerini bazı ismi lazım değil [ onlar kendini bilir ] büyüklerimden öğrenmeye çalıştım lakin tam öğrenememişim
|
tamam tamam itiraf ediyorum azıcık tırtıklayacaktım birde kendime şuç ortağı bulsaydım hımmm haika olurdu:D:D
|
Canınız sağolsun efendim...komşuda pişer bizede düşer misali ben üretip dağıtayım...buyrun talan edin....dermişimmmmmmmmmm
|
hepsi iyi güzeldi düşünmeniz yeter [ mesela yani ] :D
|
bu arada sizi tekrar aramızda görmek güzel şu sıralar sizin oralar çok soğuk olur burada korkunç bir yağmur başladı
|
Güneşimizi almaya gelin o zaman:D:D:D
müthiş bi sıcaklık harika bi hava var.Sanki kış gelmeyecekmiş gibi,papatyalar açtıkca açıyor. |
pastırma sıcakları aldanmayın güneşinizi iyi muhafaza edin kimseye vermeyin [ gerçi ihtiyacınız olmaz ]
|
.....ama güneşe ihtiyacımız var:(
|
herşey zamanında güzeldir yaz yazlığını kış kışlığını bilecek yazın tadı güzel kışın tadı güzel
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:18. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025