![]() |
Sevgili Feriha Hanım,bahceyle uğraşmaktan nete zaman ayıramıyorum.Çardağı toparlamaya çalışıyoruz,çardağı yapıyoruz derken birde balkonu kapatalım dedık.Ustalarla uğraşıp duruyoruz.
Toplantı başlığını görmedım bakayım hemen.Mavişim mavişelim....kısa zamanda buluşalım inşallah. |
Dün bayağı bir kulaklarını çınlattık.
Mayıs ayından bu yana sesin çıkmamış. Ben de merak etmiştim, iyi ki yazdın. Özledik seni toplantıda görüşelim:) |
Sevgili Nevsune Hanım,keşke bende yanınızda olsaydım,ama bir daha ki buluşmaya katılmak istiyorum.
Hatırlanmak ne güzel bir duygu :) teşekkür ederim,sevgiler |
2 Eklenti(ler)
Baharın telaşı ile bahçedeki hazırlıklardan dolayı bir süredir resim yükleyemedim.Çardağın yeniden yapılması,ve balkonun kapatılması derken gunlerimiz hep yoğun geçti.
Özledim sizleri :p Agaçlarımızda yeterli meyva olşumu olmadı nedense hatta bir çok ağaçlarımızda meyve yok bile:( Yeni diktiğimiz dut ağacı ve dalları kırılmak üzere olan şeftali ağacımız:D |
2 Eklenti(ler)
Sarmaşık fasulye ve bodur fasulyemiz.
|
Alıntı:
Bahçelerimiz sizinle aynı interland da sayılır. Bu yıl bahar güzel geçti Don, dolu tehlikesi yaşamadık. Ağaçların çiçeklenme ve tozlaşma döneminde havalar yağışsız ve oldukça güneşli geçmesine rağmen meyve azlığı yaşanması ilginç. Sanırım arı sayısında bir düşme var ki meyveye dönüşme eksikliği yaşıyoruz. Ya da ağaçların çiçeklendiği dönemde arılar meyve ağacı çiçeklerine değilde diğer başka çiçeklere yöneldiler !!!:confused: |
Alıntı:
Doğanın dengesini korumasını sağlamalıyız.geçen seneki dolulardan sonra çok korktuk bu sene olmadı,inşallah gün dönümünde sağ salim atlatırız.Geçen seneki ahlatlıbeldeki doluyu unutamıyorum ağaçlar kendine gelemedi bu sene söküp yenisini dikiyorlar. Sizin bahçe nerede? |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Güllerin içinden,
|
4 Eklenti(ler)
Gül :D
|
5 Eklenti(ler)
Güllll
|
5 Eklenti(ler)
Çardaga gecen yola güllerin sarılması için bir geçiş yaptırdık,clematisleri ve sarmaşık gülleri oraya diktik.Henüz küçük olduklarından pek doldurmadılar tacı seneye inşallah daha güzel görüntüler olur :D
Bende şimdilik mumluklarla fenerle süsledim :o |
4 Eklenti(ler)
Çiçeklerimiz :D
|
3 Eklenti(ler)
Sevgili dostlarımız sayesinde yangın sonrası gelen tohumlar ve sonuc:D
|
4 Eklenti(ler)
Katmerli aynısefa sarı ve turuncu...
|
4 Eklenti(ler)
Kedi tırnağı ve sarı papatya
|
5 Eklenti(ler)
ezan çiçeğinin açılışınız izlemek çok güzel,,,
lilyum, kayısı armur ( 6 adet):D |
Teşekkürler
Sebzeleri, meyveler ve çiçekleri kullanarak bahçesinze şahaserler yarattınız. Seyretmekte doyamadığım manzaralar. Emeklerinize sağlık.
|
Esas ben teşekkür ederim,
çardağın yanması bahçenin 1 ay ertelenmesine neden oldu,yeni yeni toparlıyoruz bahçeyi inşallah güzel olucak. |
3 Eklenti(ler)
Çin karanfili ve papatyalarımız.
|
Sevgili arkadaşım güller muhteşem olmuş diğer çiçeklerde ellerine sağlık.
|
bahçeniz çok güzel maşallah
|
Teşekkür ederim sevgili sevim4 ve attar,saygılar :)
|
5 Eklenti(ler)
Kamkat gecen sene uzerinde sayı ıle çiçeği varken bu sene çiçekten dalları görünmüyor :D
|
5 Eklenti(ler)
Gül ve yakın çekim,muhteşem bence;)
|
5 Eklenti(ler)
Sayın KAPTANszt nın göndermiş oldugu kafkas gülü,allisyum ve sardunya
|
3 Eklenti(ler)
geçen sene komşumuzun bahçesinden aldığım melek borusu cinsi nedir bilmiyorum ama görüntüsü güzel:)
|
3 Eklenti(ler)
Marketten aldıgım soğanlı bi çiçek adını bilmiyorum :D
|
3 Eklenti(ler)
Gecen sene isviçreden gelen tohumlar arasından bu seneye kalan sarı papatya gittikçe büyüyor,gittikçe güzelleşiyor
|
3 Eklenti(ler)
Lilyum,dahliya ve gül açmak üzere
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:52. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025