agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   hanndan / bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/24070.htm)

hanndan 24-11-2011 20:33

4 Eklenti(ler)
Mor kasımpatılar son demlerini yaşarlarken...

hanndan 24-11-2011 20:37

5 Eklenti(ler)
Bu kasımpatının kokusu muhteşem...yaprağında bile kokusu saklı :p

hanndan 24-11-2011 20:38

2 Eklenti(ler)
Açelya...

hanndan 24-11-2011 20:41

3 Eklenti(ler)
Kırağıyı seviyorum artık,,,içindeki kristaller gülümsüyor sanki:D

hanndan 24-11-2011 20:43

3 Eklenti(ler)
....

sevim4 25-11-2011 10:41

Sevgili handan kasım patılar çok güzel havalar çok soğuk artık.
Bahçen genişmiş salıkla tadını cıkar.

hanndan 30-11-2011 08:32

Sevgili sevim hanım,kasımpatıların bazı tomurcukları açamadan dondu :(

hanndan 30-11-2011 09:41

1 Eklenti(ler)
Havalar soğudu artık içeri giriyoruz,bahçedeki çiçekleri içeriye taşıdık...
Salon çiçeklerimde gösteri sırası.:o

hanndan 30-11-2011 09:45

5 Eklenti(ler)
Aynı saksıya diktiğim pembe, somon ve beyaz yılbaşı çiçeklerim.somon renkli tembel çıktı :mad:

Selehattin 67 30-11-2011 09:47

sayın hanndan bahçedeki kasımpatılar çok güzel gözüküyor sonbahar fotoğraflarıda çok güzelmiş selamlar

hanndan 30-11-2011 09:49

2 Eklenti(ler)
Çelik alarak büyüttüğüm yılbaşı çiçeği,çiçek açacağını sanmıyordum bu sene:rolleyes:

Uzaylı 30-11-2011 12:16

Sevgili Handan; Yılbaşı çiçekleri çok güzelmiş. Benimkilerde daha tomurcuk belirtisi bile yok. Ankaradaki soğuk onlara yaramış demek ki.

Donmuş yaprak fotoğraları çok ilginç olmuş. Kristallerin görünmesi çok hoş bir görüntü. Ama benim alerjim olduğundan mı bilmem, görünce sıcak odada bile üşüdüm.

Her yerin kendine göre avantajları ve dezavantajları var. Avantajlarını ve buna göre bahçe tanzimini araştırmanı tavsiye ederim. Bitki deryasının sınırı yok. Bahçelerimize hepsini sığdırmak mümkün değil. Mesela Yılbaşı çiçeklerinde bu durum sizin için avantaj görünüyor.

Sağlıcakla ve tüm sevdiklerinle tadını çıkarmanı dilerim...

Sevgiler...

fatma sunay 30-11-2011 18:56

Sevgili hanndan dışardaki çiçekler artık bizi terkettiler seneye kadar onlardan ayrı kalacağız ama sizin içerdeki güzeller gözlerimize bayram ettirecek gibi görünüyorlar...

cemo 30-11-2011 19:01

Canımmm, kasımpatılar solunca ciceklerini kırp üstten. Temmuz gibi dipten bir güzel buda. Bak seneye deli olacaklar. Çiçeklerini görünce (yaprak görünmüyor zaten o zaman) sende delireceksin:))

mandalinci 05-12-2011 13:30

Sevgili handann,

Gene konuşturmuşsunuz çiçekleri, fotoğrafları. maşallah kasımpatları coşmuş, yılbaşı çiçeği de öyle.

Özgür kovboy, aile reisi olmanın idrakinde anlaşılan, hepsi çok sevimli.

Kırağı resimleri de çok başarılı, buralarda da oluyor, ben de çektim ama 1-2 saat sonra ısınıyor hava, sabah araba camları buz tutuyor, sonra hiç öyle bir şey olmamış gibi pırıl pırıl.

Benim bulunduğum bölge şehre göre yaz ve kış 5-6 derece daha serin oluyormuş, ondan herhalde.

Neyse, bundan sonra, gezi, hava durumuna göre resimler çekip konuşacağız herhalde.

berrinb 05-12-2011 22:17

Sevgili Handanncığım; çoktandır bahçeleri gezemiyorum..bahçenize girdiğimde şaşırdım...cinyalarınız harika olmuşlar:)) Bahçede ne kadar büyükmüş ,ne mutlu size istediğiniz her türü yapabilirsiniz...Bence kasımpatlarını bir kış köşesi olarak dikiniz...Çünkü yazın yeşillik olarak görüntü veriyorlar..Süs ve susak kabaklarına bayıldım....Saksı çiçekleri de çok sıhhatli ve güzeller...Sevgili yavrunuzu tohum etiketlerken görünce çocukluğum aklıma geldi...Aynen öyle tohumları zarfa koyup isimlendirirdim.bende:))) Ne iyi alıştırıyorsunuz...harika bir uğraşı olacak ileride ....Kırağı yağmış kasımpatı ve kuru yaprak resimleri de mükemmeldiler...Profesyoneller gibi fotoğraflamışsınız...teşekkürler....selam ve sevgiler size:))

hanndan 15-12-2011 11:42

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Uzaylı (Mesaj 883737)
Sevgili Handan; Yılbaşı çiçekleri çok güzelmiş. Benimkilerde daha tomurcuk belirtisi bile yok. Ankaradaki soğuk onlara yaramış demek ki.

Donmuş yaprak fotoğraları çok ilginç olmuş. Kristallerin görünmesi çok hoş bir görüntü. Ama benim alerjim olduğundan mı bilmem, görünce sıcak odada bile üşüdüm.

Her yerin kendine göre avantajları ve dezavantajları var. Avantajlarını ve buna göre bahçe tanzimini araştırmanı tavsiye ederim. Bitki deryasının sınırı yok. Bahçelerimize hepsini sığdırmak mümkün değil. Mesela Yılbaşı çiçeklerinde bu durum sizin için avantaj görünüyor.

Sağlıcakla ve tüm sevdiklerinle tadını çıkarmanı dilerim...

Sevgiler...

Sevgili uzaylı,
10 gundur pcde problem olduğundan cep tlf ile yaptığım girişlerde detaylı arama yapamadığımdan mesajları geç cevaplıyorum.Pc eve geldiğinde ilk işim agaclar.net e girmek oldu.Çok özlemişim çoooook...

Yılbaşı çiçekleri bir sene açmaz dinlenir diye beklerken tomurcuklarıyla süpriz yaptılar.Sevindiriyolar beni :p
Bitki deryasına yanlış dalışlardan vazgectim.Dediğiniz gibi avantajlara cevirmeli,,,agaclar.net nöbetindeyim bi kış boyunca :p
Sevgiler...

hanndan 15-12-2011 11:49

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi fatma sunay (Mesaj 883878)
Sevgili hanndan dışardaki çiçekler artık bizi terkettiler seneye kadar onlardan ayrı kalacağız ama sizin içerdeki güzeller gözlerimize bayram ettirecek gibi görünüyorlar...

sevgili fatma hanım,
Dışarıda kış manzaralarından başka resmedecek görüntüler kalmadı bahçemde.Kar manzaralarını bekliyorum:D
Bu günlerde öyle güzel bir hava varki sanki kış değilde bahar ayları gibi,,,
Salon çiçeklerim şimdilik mutlular, aynı çiçekleri resimlemekten sıkılmazsınız umarım:(
Sevgiler....

hanndan 15-12-2011 11:53

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi cemo (Mesaj 883882)
Canımmm, kasımpatılar solunca ciceklerini kırp üstten. Temmuz gibi dipten bir güzel buda. Bak seneye deli olacaklar. Çiçeklerini görünce (yaprak görünmüyor zaten o zaman) sende delireceksin:))

Ablacım,,,
Dediğin gibi kasımpatıları budadık.Alttan yenı yenı sürgünler vermişler.
Dağınıktı kasımpatılar,bahçendekileri görünce hepsini biraraya toplamak istedim.Baharda yerlerini değiştirmeyi planlıyorum.:confused:
Sevgiler...

hanndan 15-12-2011 12:06

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mandalinci (Mesaj 885189)
Sevgili handann,

Gene konuşturmuşsunuz çiçekleri, fotoğrafları. maşallah kasımpatları coşmuş, yılbaşı çiçeği de öyle.

Özgür kovboy, aile reisi olmanın idrakinde anlaşılan, hepsi çok sevimli.

Kırağı resimleri de çok başarılı, buralarda da oluyor, ben de çektim ama 1-2 saat sonra ısınıyor hava, sabah araba camları buz tutuyor, sonra hiç öyle bir şey olmamış gibi pırıl pırıl.

Benim bulunduğum bölge şehre göre yaz ve kış 5-6 derece daha serin oluyormuş, ondan herhalde.

Neyse, bundan sonra, gezi, hava durumuna göre resimler çekip konuşacağız herhalde.

sevgili mandalinci,
resimleri ne güzel analiz etmişsiniz,teşekkürler...
Artık sis de kırağıya eşlik ediyor.Geceden bakıyoruz gökyüzü pırıl pırıl,sabah 6-7 den sonra sis ve kırağı düşüyor.Saat 9dan sonra heryer mis gibi toprak kokuyor.Ankara merkezde hiç şahit olmadığım durumlar...
Sevgiler...

hanndan 15-12-2011 12:15

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi berrinb (Mesaj 885389)
Sevgili Handanncığım; çoktandır bahçeleri gezemiyorum..bahçenize girdiğimde şaşırdım...cinyalarınız harika olmuşlar:)) Bahçede ne kadar büyükmüş ,ne mutlu size istediğiniz her türü yapabilirsiniz...Bence kasımpatlarını bir kış köşesi olarak dikiniz...Çünkü yazın yeşillik olarak görüntü veriyorlar..Süs ve susak kabaklarına bayıldım....Saksı çiçekleri de çok sıhhatli ve güzeller...Sevgili yavrunuzu tohum etiketlerken görünce çocukluğum aklıma geldi...Aynen öyle tohumları zarfa koyup isimlendirirdim.bende:))) Ne iyi alıştırıyorsunuz...harika bir uğraşı olacak ileride ....Kırağı yağmış kasımpatı ve kuru yaprak resimleri de mükemmeldiler...Profesyoneller gibi fotoğraflamışsınız...teşekkürler....selam ve sevgiler size:))

Sevgili berrin hanım,
Kasımpatıları dediğiniz gibi bir araya toplamayı bende kopya çekerek(cemo ablacımdan :D) planlıyordum ki sizdende böyle bir fikir gelmesi iyice tastikledi planımı.
Süs kabaklarını kurutmayı başaramadım,kırağı düşünce topladık acaba olgunluğa erişmemişlermiydi ki:(
Kızımda cok mutluydu benım ıcın yardım, kızım için faaliyetti.Demekki kızımda sizin gibi ilerki yıllarda doğa aşığı olacak.
Ben teşekkür ederim sevgiler...

berrinb 16-12-2011 16:27

Sevgili Handann ..Su kabaklarının üst kısımlarının o parlak görüntüsünü hafifçe zımparalayınız..Benim eşim bana bu fikri söylediği halde yapmadığım için bütün su kabaklarım çürümüştü ...İçinin tohumları da bozuldu ..Bu yazı kabaksız geçirmeme sebeb oldu... Sevgiler..selamlar canım..:))

hanndan 17-12-2011 21:42

1 Eklenti(ler)
Sevgili Berrin Hanım sanırım geç kaldık,kaybediyorum süs kabaklarıni:(
İnşallah seneye yetiştirebilirsem önerinizi dikkate alıcam.çok teşekkur ederim sevgiler.

hanndan 17-12-2011 21:43

2 Eklenti(ler)
Gecen hafta yağan kar, pc de problem oldugundan dolayı resimleri geç eklıyorum.

hanndan 17-12-2011 21:46

5 Eklenti(ler)
Geçen hafta tomurcukta olan yılbaşı çiçekleri,şimdi saksılarına sığmayacak güzellikde....

hanndan 17-12-2011 21:47

2 Eklenti(ler)
Kırmızı yılbaşı çiçeği....

hanndan 17-12-2011 21:48

1 Eklenti(ler)
Mor menekşede açtı

hanndan 17-12-2011 21:51

3 Eklenti(ler)
Bu günlerde en cok sevdiğim,KRAĞI........seviyorum diyorum,böyle olunca iyi anlaşıyoruz:rolleyes:

hanndan 17-12-2011 21:54

2 Eklenti(ler)
İlk aldığım siklamen,,,İnşallah soldurmam

hanndan 17-12-2011 21:56

1 Eklenti(ler)
Çiğdem ve nergiz soğanları yeşeriyorlar...

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:52.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025