![]() |
1 Eklenti(ler)
bakalım buralardan nasıl bi güzellik doğacak,glayöl
|
5 Eklenti(ler)
Çok net resimler olmasada bahçemdeki bazı çiçekler,
|
2 Eklenti(ler)
,,,,,,,,,,,
|
Sevgili Handan galanın çiçegine bayıldım sanki sarı kırmızı gibi geldi bana dogrumudur. Beyaz amarylis harika görünüyor ellerine emeklerine saglık sevgiler...
|
Sevgili hanndan, emekler karşılığımı vermeye başlamış, hepsi çok güzel. Beyaz amaryllis harika. Bende de kırmızısı açtı, fakat balkonuma tırtıl dadandı, bu sabah amaryllis çiçeğinin birini yerde buldum. Balkondaki bitkiler delik deşik oldu. Kısa sürede önlem almalıyım.
|
Alıntı:
selamlar hoşcakalın, |
Alıntı:
Sevgili SDurul, çok şükür emekler karşılık veriyor. daha çok resim eklemek istiyorum ama makinamda problem olğu için resimler net çıkmıyor. sebzeler ürün vermeye başladı çiçekler, çimler büyüdü. Sizin kırmızı amaryallisi gördüm çok güzel, bende kırmızı soğandan almak istiyorum. |
2 Eklenti(ler)
sebzeler büyüyor, fasülyemiz çok güzel kol atmadan büyüyor ve fasülyesi kılçıksız.
|
4 Eklenti(ler)
Bu sene bizimle olan ters dut, sürekli üstünde dut oluyor,
kızım çooooook seviyor. |
2 Eklenti(ler)
2 yaşındaki kiraz ağacında bu sene 9 adet kiraz oldu.
|
4 Eklenti(ler)
Çiçekli tepe için aldığımız aslanağızları bodur çıktı, sürekli çiçekleri oluyor.
Annemin aldığı küpelide saksısında yerini aldı. |
Sayın Handan, Dut'u mu ters tut'alım. Dut mu ters.
Kirazların ikisi zaten gelecekteki usta bahçevanımızın kuağına yerleşmiş bile. Fakat hakettiğine eminim. Bahçeniz yemyeşil olmuş. Çok güzel. Selamlar, saygılar. |
Sevgili Handan.. bahçeniz küpleriniz,çok güzeller. Hele o küpeli ve saksısına bayıldım.Sebze bahçeniz de bir hayli büyükmüş.Ne mutluluk ,iyi günlerde afiyetle yersiniz inşaallah....Güzel yavrunuzunda küpeleri çok yakışmış:)))...Renkli kalalarda yerlerini çok beğenmişler ki renklerinden belli oluyor.Ben iki defa alıp diktim ama etiket rengini tutmadı ve yerini sevmedi...Herşey çok güzeldi.İyi mevsimler dileği ile ,sevgiler,ve selamlar canım......
|
Sevgili Handan sebze bahçeniz çok güzel küpeli çiçeginiz ve saksısına bayıldım ellerinize saglık sevgiler...
|
Handancım herşey yoluna girmiş çok şükür. Hepsi çok güzel görünüyor. Tabii en güzeli kiraz güzeli . :) kocaman bir maşallah ona.
Aslanağzı iyi ki bodur cins çıkmış. Daha bol çiçekli ve gösterişli oluyor. Çiçekler soldukça kırarsan sürekli yenilenir ve açarlar ne güzel. Tohumlarını almayı unutma derim ;) Sevgiler. |
Alıntı:
Kızım hakediyor haklısınız,dün kabakları topladı aslında cok kabak yemeğini sevmezdi ama bahçenin diye diye bitirdi tabağını. |
Alıntı:
Bahçemizin güney kısmını sebze için ayırmıştık burası yeter dedik ama hadi ora hadi şura derken genişledi alan.Şimdilik fasülye ve kabak topladık,İnşallah verimi bol olur. Gala güzelliğiyle büyülüyor biz,umarım sizde yetiştirirsiniz.Sizin elinizden kurtulabileceğini sanmıyorum. Kucak dolusu sevgiler,,,,,,,,,,, |
Alıntı:
sevgiler hoşcakalın |
Alıntı:
Kiraz güzeli teşekkür ediyor. Aslanağzının bodur cinsi olduğunu bilmiyordum, yeni öğrendiğim bi konu. daha öğrenecek çok konu var çooooooook. Kızımla birlikte topluyoruz tohumları renk renk ayırıyoruz paylaşıma açmak için. Sevgiler......... |
Alıntı:
(Hani bir fıkra vardır. Bakkaldan helva istemiş fakat yanlışlıkla sabun almış. Yedikçe köpürüyor. Hiç köpürme, para verdim. Köpürsen de yiyeceğim, köpürmesen de demiş) Belkide bu kadar uğraştım. Yerim seni demiştir. |
Fıkra çok güzel, bizimkide o hesap Cumhur Bey.
Ekti, çapaladı, suladı, kolay değil aslında. Nasıl meydana geliyor öğreniyor. Çok emek istediğini bildiği için israf etmemesi gerektiğinide öğrendi. |
sayın hanndan çok güzel iyi günlerde sağlıkla oturun.. elinize emeğinize sağlık..
|
Canım benim bahçe çok renklenmiş eline sağlık. Kiraz güzeli kirazdan daha güzel allah bağışlasın. Karadut ekşi olan karaduttanmı yoksa normal dutun karasımı. Bizim burdaki karadutlarda olmaya başladı. Küpelinin saksısına bayıldım. Her şey çok güzel ve daha da güzel olacağını biliyorum. Selamlar....
|
Küpeli, kuluplu fiyakalı fincana dikildiğini bilse; daha çok çiçek açacağı kesin!
|
Alıntı:
|
Alıntı:
renkleniyor bahçe, önceleri güneş olsada çiçekler büyüse derken şimdide yağmuru ister oldum. Her gün 3-4 saat sulama yapıyoruz:( Kiraz güzeli teşekkürlerini iletiyor. Karadut ekşi olandan. Oraların dutu ayrı bi güzel hem beyazı hemde siyahı.Hatırlıyorumda küçükken bahçeden yerdik kara dutu da ellerimize renklenirdi , dedem derdi yaprağıyla silin elleriniz geçer. Sevgiler, hoşcakalın...... |
Alıntı:
|
Sayın hanndan;
Son bir yıl içinde o kadar çok arkadaşımız bahçesini gösterime sunduki, ben bu hıza ayak uyduramadım. bugün nasıl olduysa sizin bahçenizde dolaştım. İyiki dolaşmışım. Çok düzenli bir kurulum alanında, son derece güzel bir peyzaj anlayışıyla kısa zamanda çok güzel bir bahçe yaratmışsınız. Kutlarım. Kullandığınız saksılara varıncaya kadar özenli bir görünüm oluşturmuşsunuz. Birkaç yıl sonra, bir cennet bahçesi olacağı kesin. bu güzel bahçenizin, sağlık ve mutluluk içinde keyfini sürmenizi diliyorum. |
Bitkiler çiçeklerini göstermiş,sebze bahçesi,küpeli ve saksısı,kızınız ve siz harikasınız.Emek verdiniz çok,kaç defa dolu,yağmur yüzünden sıkıntı yaşadınız ama sonucu çok güzel gözüküyor.Emeğinize sağlık.
|
Sevgili Hanndan; Ohh oh mâşallah! Fasulyeler, dutlar, kirazlar ve harika çiçekler... Allah bereketini arttırsın. Doya doya yemek ve keyfini çıkarmak nasip etsin inşallah...
Kızını bahçede mutlu mutlu görünce eminim gururlanıyorsundur. Ben de bahçede çocuklarımı gözlemleyip kıkırdamalarını izledikçe gülümsemekten ağzım kulaklarıma varıyor. İyi ki cesaret etmişiz diyorum. İnşallah daha çoook güzellikler yaşarız. Aman sulamadan şikayet etmeyin. Yeni atlatmış su-zede olarak sabaha kadar sulamaya razıyım da.:p Allah hiç bir bahçeyi susuz bırakmasın.:( En üzücüsü buymuş. Neyse ki atlattık çok şükür...;) Daha çook güzellikler yaşamanızı ve görüntüleri bizimle paylaşmanı dilerim... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:17. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025