agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   hanndan / bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/24070.htm)

hanndan 02-06-2011 21:26

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi cemo (Mesaj 815441)
Handan ım, bugün nasıldı bahce.? Sular çekilmiş, bitkiler toparlanmıştır umarım.
Sıkma canını sen, doğa halleder hepsini.
Şansımıza, bu yıl havalar bir garip. Kah yağmur, kah sis ve dolu. Diş sıkmaktan dişim kalmıyacak:))

Öpüyorum seni, sevgiyle.

Ablacım bugünde muhteşem bi yağmur yağdı, artık demeye çekinir oldum. Yan tarafa çim ektiğimiz zaman gübre serpmiştik bugün baktım sel önüne katmış götürüyo gübreyi. Haberlerde gösterdi gölbaşındaki evleri sel bastı diye,gölün suyu 1 metre yükselmiş. Bahçe doydu suya , direkt sel haline geliyor. Kaç senedir böyle yağış görmedim. Hayırlısı vardır bunda da bi hikmet.
Öpüldün ablacım

Uzaylı 04-06-2011 23:18

Sevgili hanndan; Geçmiş olsun. Bahçe yaşayan ve çok toparlanan bir ortam üzülme bence. Bunların hepsi sahip olduklarımızın kıymetini bilmemiz için hayat tecrübesi bence. Yani bence Rabbimizin sana sunacağı muhteşem güzeliklerin kıymetini bilmen için ön hazırlık. Öyle kabul etmelisin. İyiyi düşün, iyiyi davet edersin...

Bizim bahçeye de öylesine bir yağmur yağdı ki. Acaba biz bahçeden eve dönünce doluya mı döndü hava diye düşünmeden edemedik. Yemeklik kabaklar ve balkabaklarının yaprakları delik delik olmuş. Mısırların yaprakları bir tuhaf olmuş, parça parça ayrılmış. Daha yeni düzenlemeye çalıştığımız kısımda araba battı çamura oturunca, traktörü çağırıp arabayı çektirdik. Bunlar telafi edilir şeyler. Yeter ki sevdiklerin yanında olsun...

Sevgiler...

hanndan 08-06-2011 12:09

Sevgili Uzaylı çok teşekkürler, neyseki geçti o gri günler.Yavaş yavaş toplanıyor bahçe, toprak öyle olmuştuki nasıl anlatsam kayış gibi sertti. Bazı yerleri tekrar çapaladık.Güller gürleşti.
Dediğiniz gibi kıymet bilmek için ön hazırlıktı ve sınavı geçtik umarım.
Sizede geçmiş olsun,desenize sizde az badire atlatmamışsınız.
Hayırlısı olsun Allah cansağlığı versin bunlar geldi geçti bile.
sevgiler.........

hanndan 08-06-2011 19:26

2 Eklenti(ler)
Amaryllis, bir güzellik doğdu.........
net çekemedim ama eklemek istedim.

hanndan 08-06-2011 19:29

1 Eklenti(ler)
Süs kabakları büyüyor.İnşallah
çok kabaklarım olurda dağıtım için hazırlanırlanırlar......

hanndan 08-06-2011 19:31

1 Eklenti(ler)
Haftasonu annemin hediyesi,ağaçmıdır çalımıdır adını cinsini bilmiyorum ama çiçekleri çok güzel.

hanndan 08-06-2011 19:33

1 Eklenti(ler)
Bahçemiz yeşilleniyormu ne! :D

h.ışık 08-06-2011 22:32

Hayır handan hanım , yeşillenmiyor, kırmızılaşıyor. (Güller)

Uzaylı 08-06-2011 23:51

Bize de bahçemizde gül görmek nasip olur inşallah. Bizim çelikler beklemede, çitsiz cesaret edemem. Bu sene beklemedeyim. Sizinkileri görünce içim gitmiyor değil hani. Maaşallah...

limon 09-06-2011 06:56

Handan hanım, annenizin hediyesi sanırım Gelin Tacı-Weigela, çalı türüdür, baharda çok bol çiçeklenir, dalları sarkık formludur. Güle güle büyütün. :)

füsunANK 09-06-2011 21:44

Çimler ne durumda merak ettim :confused: Güllerin rengi çok güzelmiş.

hanndan 11-06-2011 06:53

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi h.ışık (Mesaj 819229)
Hayır handan hanım , yeşillenmiyor, kırmızılaşıyor. (Güller)

Evet haklısınız renkleniyor olarak değiştireyim.
Bahçem renkleniyorrrrrrrrr.......

hanndan 11-06-2011 06:56

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Uzaylı (Mesaj 819297)
Bize de bahçemizde gül görmek nasip olur inşallah. Bizim çelikler beklemede, çitsiz cesaret edemem. Bu sene beklemedeyim. Sizinkileri görünce içim gitmiyor değil hani. Maaşallah...

İnşallah olur sevgili Uzaylı, siz bu kadar başarıyı elde ettikden sonra yaparsınız.
Yerini iyi belirlemek lazım aslında,güller çimin arasında kaldı resim çekmekte zorlanıyorum.

hanndan 11-06-2011 06:59

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi limon (Mesaj 819337)
Handan hanım, annenizin hediyesi sanırım Gelin Tacı-Weigela, çalı türüdür, baharda çok bol çiçeklenir, dalları sarkık formludur. Güle güle büyütün. :)

Sevgili limon,
çok teşekkür ederim,bilgileri okudum İnşallah kışı atlatır.

hanndan 11-06-2011 07:01

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi füsunANK (Mesaj 819807)
Çimler ne durumda merak ettim :confused: Güllerin rengi çok güzelmiş.

Sevgili füsunANK, çimlerin hepsi çıkmadı çirkin bi görüntü var,ekimini yapan komşumuz çıkar merak etme diyor,İnşallah çıkar :(

Periş 11-06-2011 07:08

Sevgili Handan amaryllis harika gülün duruşu bile güzel maşallah annelerimiz bizi hep düşünüyor allah uzun ömür versin benim annemde sarkan begonya türlerinden almış getirmiş bana çok sevindim ellerine saglık herşey çok güzel Mersinden sevgiler...

hanndan 16-06-2011 19:56

Sevgili Periş, amaryllisi aslında güzel çekemedim bu aralar makina arızalandı eski fotograf makinesiyle çekmek zorunda kaldım, çiçeğinin bu kadar güzel olduğunu bilseydim başka renklerdende alırdım. Seneye inşallah.
Allah başımızdan eksik etmesin sevdiklerimizi, sizde güle güle büyütün begonyanızı......
sevgiler.

hanndan 16-06-2011 20:52

1 Eklenti(ler)
Ama haksızlık bu yaaaaaaaaa.
4.doluyuda atlattık,bahçeyi sel götürdü yine......ama mutluyuz :(

berrinb 16-06-2011 20:57

Sevgili Handan ,bugün haberlerde Ankarada dolu ve seli işitince ,aklıma siz ve diğer Ankaralı arkadaşlar geldi.Geçmiş olsun,inşaallah bitkilere dolu ziyan vermemiştir,Yağmurdan sonra bitkileriniz daha güzelleşecekler,kırılan olduysa da üzülmeyin,can sağlığı olsun yeniden alıp dikersiniz.Selamlar sevgiler ...

hanndan 16-06-2011 21:41

Sevgili berrinb,
artık ben sayfaya hep dolu haberleriyle katılmaya başladım. Güzel resimler ekleyemedi. Bizim buralara haberlerde gösterdiği kadar dolu düşmedi, fındık büyüklüğündeydi artık buna bile sevinir olduk bizden 3 km öteye ceviz büyüklüğünde dolu düşmüş. Yağmur çok hızlı yağdı bahçede her çukuru doldurdu. Artık interneti ilk açtığımda hava durumuna bakar oldum. Neyse pazardan sonra yağmurlar bitiyormuş.
Yağmurdan sonra çıkamadım bahçeye çok soğuktu sabah ilk işim teftişe çıkmak olacak, İnşallah fazla ziyan yoktur.
Sevgiler.......

hanndan 16-06-2011 21:52

4 Eklenti(ler)
Öyle bi güzellik ki sanki insanı içine çekecekmiş gibi. Yağmurlardan diğer çiçeklerim açamadı hiç değilse elimdekini değerlendireyim bari..........

Yakup Ünal 17-06-2011 07:39

handan hanım geçmiş olsun

hanndan 17-06-2011 10:22

Yakup Bey çok teşekkür ederim.İnşallah geçer.

Cumhur Tonba 17-06-2011 10:38

İnadına gülümseyin hayata.
Dolu da yağsa, sel de gelse, dallar da kırılsa. Bunlar yaşamın bize hediyesi. Birlikte yaşamayı öğreneceğiz.
Bahçeniz hem yeşillenmeye, hem de renklenmeye başlamış. Seneye siz de tanıyamayacaksınız. Bugünün fotoğraflarını kaybetmeyin. Bir kaç sene sonra, vay be! neydi ne olmuş diyeceğinize eminim.

Hem 162nci mesajdaki küçük bahçevanımız da usta bir bahçevan olacak.

hanndan 18-06-2011 06:20

Cumhur Bey, bakalım ne kadar direnebiliyoruz, eksildikçe coğalmayı öğretiyor hayat.
İnşallah dediğiniz gibi olur.
Fotografları yedekliyorum. Cemo bahçesinin önce ve sonraki hallerini resimlemiş umarım bizde o seviyeye geliriz.'vay be , neydi ne oldu' diyeceğimiz günlerin beklemesindeyim.

Küçük bahçıvanım kızım. Çapayla iş yapması en büyük zevki....

Saygılar,

Dudi 18-06-2011 08:23

Amarylis gerçekten çok güzel açmış sevgili handann, hemde favori rengim beyaz :D

hanndan 30-06-2011 20:09

Kusura bakmayın uzun zamandır ilgilenemedim internetle.şimdi sayfamı bulmakta bile zorlandım.
Sayın Dudi teşekkür ederim, evet çok güzel amaryallis, çiçekleri çabuk soluyormuş ama bu hafta yeniden 2 çiçeğiyle bizimle.

hanndan 30-06-2011 20:24

2 Eklenti(ler)
amaryallis 2. kez bizimle

hanndan 30-06-2011 20:28

3 Eklenti(ler)
Nisan ayında ablamın isviçreden gönderdiği gala, yapraklarında benekler oluşmaya başlayınca korktum aslında kötümü oluyor diye ama formda diğer gala resimlerine bakınca rahatladım.2 soğandı birisi daha sık yapraklı çiçeği küçük, diğerinin çiçeği daha büyük.

hanndan 30-06-2011 20:32

2 Eklenti(ler)
Dahlia uzun süren bekleyişten sonra aramızda

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:20.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025