![]() |
3 Eklenti(ler)
Altın çilekler,en verimli zamanlarında üzerinde çürüdüler.Dikkatli bakarsanız suçlu üzerinde belli olur,:o ,,,kırağı:mad:
|
2 Eklenti(ler)
Yine,yine kasımpatı,,,,,,,napıyım avunuyorum bunlarla :D
|
1 Eklenti(ler)
Özgür kovboyyyy :D
|
Alıntı:
Annemin teyzesinin vitrininde bulunan 7-8 senelik süs kabağını kırıp aldık bunların tohumunu. Ekerken hiç umudum yoktu, filizleneceğini sanmıyordum açıkcası.Ama güzel süpriz yaptılar.Tohumunu aldığım kabakta aynı renk geçişleri vardı, belki tohumdan olabilirmi :confused: |
Sevgili hanndan;
Ben bu siteyi geç farkedenlerdenim. Elime nereden geçti bilmiyorum. Bayadır bir tohum kafamı kurcalıyordu. Bildiğimiz tohumlar gibi değil ya da bana öyle geldi. (Acemiyim ondandır.) Acaba bu tohum ne tohumu diye düşünürken daha önce bir çok kez gezdiğim sizin bahçenize uğramak istedim. AAAa bi de ne göreyim ne olduğunu merak ettiğim tohumun kudret narı tohumları olduğunu öğrendim, nasıl sevindim anlatamam. Tohumları tanımak için bir başlık açılsa. (Şimdi aklıma geldi belkide vardır ) Bahçenizi bizimle paylaştığınız bu güzellikleri bize sunduğunuz için çok teşekkür ederim. Sevgiyle kalın. |
Canım süs kabaklarına bayıldm ne kadar güzel görünüyorlar. İkinci resimdekilerini boncuklarla süsleyebilirsin değişik bir hava verir.Bozulan çiçeklerine üzüldüm burda kırağı başlamadı şimdilik hava normal gidiyor. Kızınında ellerine sağlık ne güzel sana yardım ediyor ço çok çok öpüyorum karabibri......
|
Burada da hava cok soğudu canım. Şükür kırağı yok daha. Pastırma yazı bekliyorum ben hala, bu yazdan bişi anlamadım zaten:(
Özgür kovboyu görünce, mideme giden kendi kovboyum aklıma geldi. Ağlama ikonu istiyorummm:((( Canım bolca kasımpatı dik bu sene, seneye görceksin süper olacaklar. |
Alıntı:
Bende henüz acemiyim buradaki dostlar sayesinde çok şey öğrendim,dahada öğrenecek çooooooooook şey var. Sevgiler,hoşcakalın. |
Alıntı:
Sizin gibi yetenekli birinden fikir almak benı çok mutlu etti.Boncuklu tablonuzu unutmuş değilim. Ankara merkezde de kırağı düşmemiş burada göl olduğundan nem oluşuyor.Sanırım ondan etkilendiler:( Kızımda bende kocaman öpüyoruz sizi. |
Alıntı:
Bizimde 2 horozumuz var,kavga edip duruyorlar,birini kesmemiz gerekecek ama ben kıyamıyorum diğeride çilli,ama ben bunu çok seviyorum.Karar veremediğimizden ikiside hayatta. Kasımpatıları yanyana artırarak dikicem,senın bahçende olduğu gibi :D Allahtan kopya çektiğimde disiplin cezası almıyorum:o Sevgiler,öpüyorum. |
Alıntı:
Her bahce bir kopya bana, her başlık delirtmekte beni. Akıllara zarar durumlardayım anlayacağın:D Bir çöplükte 2 horoz olmaz mış, kıy kes birini bence ve indir midene:) |
Handan Hanım Kırağı nın verdiği zarar için geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Bir sonraki fotoğraflarınızda tekrar hayat buluyoruz. Kasımpatılar harika çiçekler.Bodur olan renk renk kombinasyonlarını çok seviyorum.Birkaç rengi bende vardı fakat kökten kurudular .Aslında dayanıklı ve azgın yayılgan bir özelliği vardır.Beni hayal kırıklığına uğrattılar.Şimdi yeni çeşitlerle yeni renk kombinasyonları yapacağım.Formatları ve renkleri çok güzel olanlar var. Horoz çok güzelmiş.Bahçenize renk katmış.Hani onun bayan arkadaşları nerede:)) Sevgiyle sağlıkla kalın ,saygılar selamlar Hanndan Hanım. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Kasımpatıların varlığını bu ayda fazlasıyla hissettim açıkcası,bollaştırmam gerekecek benimde.Bodur cinslerinden almalıyım. Bu horozu çok sevdiğim en çok bunun resimlerini ekliyordum.Resimdeki çilli horoz ve tavuklarımız. Bahçeye saldığımızda genellikle onları izlerim, beni çok mutlu eder.Yine elimde makinam onları izlerken,horozun öttüğünü ve tavukların hemen oraya geldiğini izledim.Allahın hikmetine bakın ki,horoz orada yiyecek bulduğunda tavuklara uyarı gönderdi ve tavuklar hemen oraya geldi....Ve öyle resim çekmiştim. Ders alınacak bir tablo. Sevgiler saygılar....... |
Sevgili hanndan, baharda hepsi yeşerecek. O zinniaları yazmamıştım ama çok beğenmiştim. Kasımpatıları da öyle. Tek tesellimiz yeniden yeşerecek olmaları. Bizde henüz kırağı düşmedi, eli kulağındadır. Sevgiler...
|
Merhaba Hanndan,
Hep hayalimde büyük bir bahçem olsun isteğim vardı. Ama İstanbul'da iş güç, apartman hayatı bunu hep engelledi. Bazıları yazlık al, orada eker biçersin diyor ama iki üç hafta gidebileceğim bir bahçe ne kadar canlı olabilirki... Sizin bahçeyi görmek beni okadar mutlu etti ki inanamazsınız. Bir tarafta meyve ağaçları, bir tarafta çiçekler, sebzeler... harika doğrusu. Hele buraya yakışan o tavuklar ve horoz. Her şey muhteşem. Hayallerimdeki gibi. Ankara'nın soğuğunun kusuruna bakmayın. Tabiat ana bazen de öldürüyor. Elden ne gelir. Belki tecrübeleriniz ışığında daha dayanıklı çiçekler keşfedersiniz. Ama daha çok çiçekleriniz olacak inşallah. Allah mutlu ve huzurlu bir ömür versin. Sizin bahçe benim balkonu güzellik açısından kat kat geçmiş. Tebrik ederim. Hoşçakalın, Toprak |
Sevgili Sdurul, umutlarımız bu yönde,inşallah yeşerecekler,kalan sağlar bizimdir misali kasımpatıları daha bi seviyorum artık :)
Sevgili toprak,İnşallah sizde hayallerinize kavuşursunuz... Belki tecrübeleriniz ışığında daha dayanıklı çiçekler keşfedersiniz.Haklısınız.İlk sene olduğu için tecrübesizliğin azizliğine uğradık. Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim,sevgiler saygılar..... |
kasımpatı
1 Eklenti(ler)
Hanndan Hanım iş yerinde kendim diktiğim bodur kasımpatılardan bir fotoğraf vardı böyle bir karma yapmıştım arka bahçeye.Etrafındaki çimenler makineyle temizlendiğinde çok daha güzel bir görüntü sunuyorlardı.Paylaşmak istedim.
Tavuklar konusunda bizimde eskiden vardı ve onları avucumda yemlemek çok hoşuma giderdi. Allah nasip ederse birde tavuk kümesini tamir edip hayata tekrar geçirmeyi düşünüyorum.Yeri hazır Sadece tamir işleri yapılacak.Fakat şu anda sera işini bitirdim kamelyanın alt betonunuda döküp Belki biraz ara verebilirim.İş asla bitmiyor Biri bitiyor biri başlıyor.Dünyanın doğası bu.:))Yaptığım her işi siz değerli dostlarımla paylaşmaya devam edeceğim. Saygılar selamlar. |
Sayın Adil Bey,ne güzel bir görüntü, çok teşekkür ederim paylaştığınız için.Çok mutlu oldum.
Her renk ayrı bir güzellikte.Ne kadar hoş görünüyorlar.Tablo gibi. Bahçemde sayılarını artırıp bi düzenleme yapmamız lazım.Böyle güzellikleri gördükçe kıskanmamak elde değil. Maşallah sizde bu beceri varken korkulur vallahi,siz herşeyin üstesinden en iyi şekilde geliyosunuz.Eminim kafaya kümes yapmayıda koyarsanız yaparsınız. Saygılar.... |
Sevgili Handan kırağıdan yanan çiçeklerinize üzüldüm ama arkadaşlarımızın dediği gibi seneye yeniden çıkacaklar. Özgür ve mutlu tavukları horozları görünce sevindim, çok tatlılar. Kızımızda çok güzel bir çiçek bahçenin en güzeli, Allah bağışlasın. Sevgi ve selamlarımla.
|
Hanndan hanım.
Seneye Tavuk kümesini yapmak istiyorum.Sadece üzeri tamir edilecek.Eski bir kümes çatısı değişecek yani bir nevi restorasyon.Önceden burada tavuk bakardık ve yumurtaya para vermezdik.Üstelik satılan yumurtadan çok daha lezetli,sağlıklı ve taze.İş dolayısıyla fazla ilgilenemezdik.Şimdi emekli olunca vaktimiz olacak. Kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlar,Sevdiklerinizle ,Sağlık sıhhat mutluluk dolu nice güzel yıllar dilerim . Saygılar selamlar. |
Alıntı:
İnşallah seneye yenıden yeşerecekler umuduyla şimdiden yazı beklıyorum. Tavuk ve horozlara muebbet geldi,yediler kasımpatıları,buz çiçeğini.Özgürlük yaramadı onlara:D Kızım solmayan çiçeğim,güzel dileklerini için teşekkürler.Sevgiler. |
Alıntı:
Havalar ısındıgında ilk işiniz kümesi restore etmek olsun,dediğiniz gibi yumurtaların lezzeti başka.Bebeğiniz için çok büyük bi şans olur eminim. Sizinde geçmiş bayramınız hayırlı olsun, bayram için İstanbula gittiğimizden dolayı şimdi yazıyorum,kusuruma bakmayın. Güzel dilekler için çok teşekkür ederim.Saygılar selamlar......... |
2 Eklenti(ler)
İstanbul dönüşü bolu tüneline girerken çektiğim resim.Manzara çok güzel,tabiyat harikalarıyla dolu bi mekan,yağmur,sis ve ağaçlar......
|
4 Eklenti(ler)
Sarı kasımpatılarımızda açmaya hazırlanıyor.
|
4 Eklenti(ler)
Bahçemizi bahara hazırladık,gübre aldık bahçeye dağıtıldıktan sonra bellendi.Toprak kabardı yeni tohumlar yeşertmenın sevincinde...
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
O renklerin güzelliğine mest oldum tünel girişi. Kasımpatınına bayıldım ayrıca, yaprak görünmüyor çiçekten süperrr. |
Ablacım bu kadar olur,
Çektiğim resme dönüp bir kere daha baktım.Şaşırdım. Zevklerimiz aynı ki burdayız. Sevgiler...... |
Gönüller bir imiş canım.
Yavaşlayın dedimse de çocuklara, net çekemedim o güzellikleri. Bir ara camı açtım. kızım, anne makinayı düşüreceksin, bak valla babam artık sana makina da almaz dedi:)) Ama içim gitti renklerin güzelliğine. Makinayı düşünen kim:) |
5 Eklenti(ler)
En çok da kamyonlu olan resim karesi hoşuma gidiyor:D
Evet ablacım güzellikler karşısında kaybediyoruz kendimizi.Resim çekicem diye camı açtığımda arkada kızım ve yeğenlerim koro şeklinde üşüdük diye bağırıyolardı,bende onları duymadım :rolleyes: |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:45. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025