![]() |
Alıntı:
Sizin çiftlikte yakın zamanda renkleneceğinden eminim,çalışmalarınızı takip ediyorum.Sağlık huzur dolu günler sizinle olsun,Saygılar |
:(
Alıntı:
Uzun süren bahçeyle mücadeleden sonra sanki sonbahar hemen geldi gibi:( Baharın çiçekleri ayrı güzel sonbaharın çiçekleri ayrı güzel.Kasımpatılarda öyle renkleriyle büyülüyorlar beni. Sizler gibi üstadların yanında benim durumum aciz kalır efendim.Beni çok mutlu ettiniz.Yazacak sözde bulamadım aslında :confused: ...yürekten gelen sevgiler sayesinde mutluyum,hoşcakalın |
5 Eklenti(ler)
Alıntı:
Kasımpatılar doludan sonra kötü oldular.Uzak çekimler de,yakınlar kadar başarılı değilim ama :( Bizde çok öpüyoruz sizi...sevgiler. |
Sonbahar ayrı güzeldir Gölbaşında. Amerikan sarmaşıkları kızarır, yapraklar sararır, kasımpatılar rengarenk güler, hercai menekşeler her baktığında sana neşe verir. Akşamları gün batımı bir başka güzel olur. Poz poz fotoğraf çekmeye doyamazsın. Yağmurlar bereketi ile yağar, kuşlar ürkek ürkek cıvıldar. Artık sukunet zamanıdır yaza kadar. Uğraşların yorgunluğu ancak dinlenme ile çıkar. Bir kahve yaparsın akşam üzeri gün batarken , açarsın RADYO İLEF i , yudumlarsın kahveni sıcacık evinde camdan bakarken ve tüm yaz yaşadıklarını düşünerek ,gelecek yaza planlar yaparak. Ve huzur yanı başında minik zetin gözlünün gülümşeyisindedir.
İçimden geldi böyle , yazdım bende ;) Sahi hercai menekşe diktin mi Handan'cım ? Şimdi tam zamanı. |
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Bir güneş açtı bir dolu yağdı,hayatı anlattı aslında,sabrı öğretti,mutlu olmayı,üzüntüyü paylaşmayı öğretti... Gecen hafta dolu öyle hızlı yağdı ki resim çekerken bile çok zorlandım.Kapıdan içeri giriyorlardı.Bahçemin adını değiştirsem diye düşünüyorum.DOLU-ZEDE BAHÇE..........SEVGİLER....... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bahçeniz için neler yapabilirim bilemiyorum. Kapalı balkonumda az miktarda kaktüs ve sukulentimle haşır neşirim. Benden istediğiniz, arzu ettiğiniz birşey olursa seve seve elimden geleni yaparım. Lütfen üzülmeyin, sevgilerimle:) |
sevgili handan bu ne güzellikler harika bahçeniz var, her şey mükemmel olmuş,çiçekler harika,Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın .gücünüze güç kuvvet versin ,papaya varmıydı gözüme ilişmedi,bende balkonumda saksıda tropikal meyveler bulup yetiştirmeye çalışıyorum ,inşallah bahçeli evim olduğunda sizlerden fikir edineceğim çok sorularla rahatsız edeceğim :D sağlıcakla kalınız
|
Handan hanım Bahçemize doluda yağsa.Yüzümüze gülümseyen çiçekler, bizler için mutlaka olacaktır.Doluya rağmen hayatta kalmayı başarıyorlar.Bizlere gülümsüyorlar.
Onlarla mutlu olmaya çalışmalıyız.Bardağın herzaman dolu kısmına bakmalıyız. Son yüklediğiniz fotoğraflarınızdaki çiçekler bunu anlatırcasına gülümsüyorlar.Ellerinize sağlık. Trabzondan saygılar selamlar. |
Kasımpatılar harika gözüküyor hanndan sonbahar için çok güzel bir görüntü olacak
|
Hanndan hanım güler ablam gibi kasımpatıları çevirecek bir çit veya plastik bulursanız hem kasımpatılar güzel gözükür [şu anda dahi çok güzeller ] hemde daha toplu gözükur vede ayırıp dağıtması daha kolay olur [tabi kendime pay çıkarıyorum ] selamlar sevgiler
|
Sevgili hanndan,
Yine açar o çiçekler, yeter ki siz üzülmeyin. Hem bir şeyler bitmeden yenileri başlamaz ki. Ne dolular atlattık biz, ne yağmurlar, ne karlar. Hem de olmadık zamanlarda. Eminim, siz gene çok güzel düzenlemeler yapacaksınız, bizler de zevkle seyredeceğiz. |
Alıntı:
2 senedir bahçemizde kasımpatı vardı yalnız mor ve beyaz olanlar bu sene aldıklarımız ithal kasımpatıymış.İnşallah donmazlar. Gül çok güzel evet :) yazın resimlerini fazla çekememiştim yanlarına gidip resimlemem zordu koparmayada kıyamamıştım.Artık yeter dedim ve bir sürü resimlerini çektim. |
Alıntı:
Teşekkür ederim,demeniz bile mutlu ediyor beni.sevgiler..... |
Sevgili Handann cığım, dolu yağışını ne güzel yakalamışsınız...Ama patlar doluya rağmen gayet güzel görünüyorlar...Hele bordo renklisine ben bayılırım...Toprağa diktiğiniz çok iyi olmuş ...seneye sonbahara kadar onlar orada kocaman bir top haline gelirler....İşin güzel yanı kalıcı olmaları.....Bayıldım görüntülere...Sevgiler selamlar canım , Sizi ve kızımızı öpüyorum:))
|
Alıntı:
Hercai almadık henüz.Kış hazırlıklarına başlamadık daha,hercai ve lahanalar alınacak değilmi. Sevgiler....... |
Alıntı:
Paylaşmayı düşünmeniz bile beni mutlu etti.Çok çok teşekkür ederim.sevgiler. |
Alıntı:
Amin inşallah boşa çıkmaz emekler. Papaya yok daha tropikal grubuna giremedim. Ne güzel böyle bi uğraş içindesiniz. adana yöresi bu gruba daha uygundur sanırım gerçi papaya nasıl yetişir hiç bir fikrim yok. Rahatsızlık ne demek seve seve bıldıklerim kadar yardım etmek isterım.Siz benim yaptıklarımı bilseniz........:( bunu rahatsızlık olarak düşünmezdiniz bile. Hoşcakalın |
Alıntı:
Ankaradan sevgiler selamlar saygılar.... |
Alıntı:
Çevirmeyi düşünmemiştim,güler hanımın yaptığı gibi yapalım o zaman bizde.Baharda beyaz,sarı ve mor kasımpatılar yola çıksınlar bahçenize konsunlar.Saygılar,selamlar |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Dolu sonrası
|
4 Eklenti(ler)
menekşelerim
|
Handann cığım menekşelere bayıldım,ne kadar sıhhatliler ve renkleri harika ...beyaz morlu çok güzelmiş....Kasımpatlara gelince canım..Sakın onları alıştığı yerlerden ayırmayınız...Onlar yaz kış duran bir çiçektir..Bende l5 senelik kasımpatları duruyor daha açmadılar açınca resimleyeceğim ...kökten sürgün verir ve siz onları ayırıp başka yerlere dikebilirsiniz...bi sürü kasımpatınız olur...Kışın buzdan bile etkilenmezler...Çok vefalıdırlar...Bu sene yerini hiç bozmayın baharda dipten sürdüklerini göreceksiniz:)) sevgiler....
|
Sevgili hanndan, ilk fotoğraftaki bitkinin yapraklarını dahliaya benzettim, ama çiçeği farklı gibi. Teyit eder misin? Bana gülme lütfen. Daha öğreneceğimiz çok şey var. :o
Dolu sonrası görüntüler çok güzel, üzüldüğüne değmemiş.;) Menekşelerine de bayıldım, bunun rengi ve çekimi çok güzel. Paylaşımların devamında görüşmek üzere... Sevgiler... |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
2 senedirde bizde kasımpatı var yalnız bunların yaprağı ve çiçeği farklı. Bu resimdeki 2 senelik kasımpatı baharda 8 e bölüp farklı yerlere dikildiler.Hoşcakalın |
Alıntı:
Resim eklerken elektrikler gittiği içiin yarım kaldı devam edelim resimlere :D sevgiler......... |
3 Eklenti(ler)
....
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:10. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025