agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   hanndan / bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/24070.htm)

cemo 13-09-2011 20:53

Canım, sefalar sarmış seni ne güzel. Hayatın sefayla dolsun bundan sonra.
Çiçekler tadında kal emi.

berrinb 18-09-2011 16:31

Aman Tanrm , ben bu görüntülere bayıldım,Sevgili Handann.....Görmeyeli bahçeniz ne kadar güzelleşmiş...Mor dahlialarınız aklımı başımdan aldı nerdeyse...633 . mesajınızdaki o kırmız pat çiçeğin ismi nedir..Ne kadar güzelmiş..İlk defa görüyorum ...Sarmaşıkların sardığı demirlerin arasından eviniz muhteşem görünüyor...Morların arasında pembe ev...Maşaallah diyorum...İyi günlerle oturun...O beyazlar Alisyum mu görüntüler hepsi harikaydı ...Kızınız en güzel çiçek canım ne kadar mutlu görünüyor bahçenizde....Keyifli günler...Ellerinize gönlünüze sağlık canım...sevgilerimi bıraktım bahçenize.........bbb.....

ide 19-09-2011 00:33

Sevgili Handan bahçeniz içimi açtı... Allah sevdiklerinizle huzurla oturmayı nasip etsin...Çiçek resimlerinizi dosyama aldım, gerekli yerlerde kullanmak için izin istiyorum, bu güzellikleri herkes görebilmeli:)

hanndan 20-09-2011 11:02

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Adil (Mesaj 858885)
Sayın handan
Makro çekimleriniz (yakın) çok başarılı.Çiçekler adeta canlanmış ekrandan çıkacak gibi duruyor.Benimde en çok sevdiğim çekim modu Makro çekimdir.Fotoğraftaki teferruatları gözler önüne seriyor.Fotoğraftaki konuyu adeta yaşıyor insan.Emeğinize, ellerinize sağlık.

Sayın adil bey, teşekkür ederim.yakın detaylar bana cokkk şey anlatır hep,sanki içlerinde ayrı bir dünya var ve beni içine çekiyor.

hanndan 20-09-2011 11:10

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi cemo (Mesaj 858897)
Canım, sefalar sarmış seni ne güzel. Hayatın sefayla dolsun bundan sonra.
Çiçekler tadında kal emi.

Sağolasın ablacım, sefalar renk renk cok guzeller, yakıştılar bahçe tellerıne.Ama öğleden sonra görmek zor güzelliklerini.
Sevgiyle kal ablacım........

hanndan 20-09-2011 14:01

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi berrinb (Mesaj 860483)
Aman Tanrm , ben bu görüntülere bayıldım,Sevgili Handann.....Görmeyeli bahçeniz ne kadar güzelleşmiş...Mor dahlialarınız aklımı başımdan aldı nerdeyse...633 . mesajınızdaki o kırmız pat çiçeğin ismi nedir..Ne kadar güzelmiş..İlk defa görüyorum ...Sarmaşıkların sardığı demirlerin arasından eviniz muhteşem görünüyor...Morların arasında pembe ev...Maşaallah diyorum...İyi günlerle oturun...O beyazlar Alisyum mu görüntüler hepsi harikaydı ...Kızınız en güzel çiçek canım ne kadar mutlu görünüyor bahçenizde....Keyifli günler...Ellerinize gönlünüze sağlık canım...sevgilerimi bıraktım bahçenize.........bbb.....

Teşekkür ederim sevgili berrin hanım, çiçeklerin güzelliği bizlere sergilemek düşüyor :)
633 mesajdaki çiçeğin adını bende unuttum, sevgili Sdurulun gönderdiği tohumlardan çıkan güzeller.Tohumlarından size de gönderirim.
Beyzalarda alisyum evet cok sevdiğim bi bitki,kokusu ve görüntüsünü çok seviyorum.Bir daha ki dönemde alisyumları fazlasıyla görmek istiyorum,bahçeye hoş koku yayıyor.
Güzel sözleriniz için cok teşekkür ederim.Sevgileriniz bahçemde, hissetti çiçeklerim ve ben ,

hanndan 20-09-2011 14:08

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ide (Mesaj 860602)
Sevgili Handan bahçeniz içimi açtı... Allah sevdiklerinizle huzurla oturmayı nasip etsin...Çiçek resimlerinizi dosyama aldım, gerekli yerlerde kullanmak için izin istiyorum, bu güzellikleri herkes görebilmeli:)

Teşekkür ederim ide,
Rabbim huzuru cümlemize nasip etsin.
İzin ne demek memnuniyetle alabilirsiniz, sevinirim.

hanndan 20-09-2011 14:16

.........ayni dili konuşuyor olabilmemiz ne güzel,,,,,,,adını bilmediğimiz insanlarla sıcak bi muhabbet doğuyor içimizde ve bu beni çok mutlu ediyor.İyiki agaclar.net üyesiyim, iyiki doğayı seviyorum, iyiki sizler varsınız.........

Cuma günü ziyaretimize gelen sevgili Ayşe Özdil Hanım , sevgili Sabah Hanım , sevgili Müjgan Hanım , sevgili Nevsune Hanım ve sevgili Feriha Hanım beni nasıl mutlu ettiğinizi anlatamam,iyiki tanıdım sizi.
Sevgiler....

hanndan 20-09-2011 20:47

2 Eklenti(ler)
Sevgili mirbenin göndermiş olduğu beyaz mavişlerim.

hanndan 20-09-2011 20:51

4 Eklenti(ler)
Sevgili mirbenin göndermiş olduğu üçüz çiçeği.

hanndan 20-09-2011 20:56

3 Eklenti(ler)
Karışık çiçek tohumlarından çıkan ismini bilmediğim çiçekler,çokkkk güzeller.

Sevgi Durul 20-09-2011 21:18

Sevgili hanndan, bu fotoğraftaki bitkinin adı, galliardia-gayret çiçeği. Sevgiyle...

hanndan 20-09-2011 21:54

teşekkürler sdurul,bi gayret açtı durdu demek adından geliyo gayreti......cok güzeller.

Uzaylı 23-09-2011 09:57

Sevgili handan; Benim maviş de bir güzel oldu üzeri çiçek dolu sarktı, ama ben fotoğraflayamadım. O ara çok koşturuyordum. Gözüm ilişse de hep erteliyordum. Bir gün baktım çiçekleri geçmiş. Tüh dedim. yetişemedik. Seninki beyazmış, benim eflatun gibi idi. Çok güzel. Ben bu çiçeği çok sevdim. Güle güle büyüt çıtı pıtı çok kibar...

Adil 24-09-2011 09:28

Handan hanım. Üçüz çiçeği dikkatimi çekti çok farklı bir görüntüye sahip.Çiçeklerin ve yaprakların renkleri harika.Yani görüntü mükemmel.Bir botanik bahçemin olmasını ve bu güzel çiçeklerin bu bahçemde olmasını çok isterdim.Hayalim bu .Fakat ne kadarına sahip olabilirim veya başarabilirim bunu bilemiyorum.Fakat gayreti içinde olacağım.Dünyamızda okadar güzel bitkiler ,ağaçlar ve çiçekler varki insan gördükçe içi gidiyor.Hayalimdeki o güzel bahçeyi kurabilmek için elimden geleni yapmaya çalışacağım.Bu benim hayalim.Sanat ı ve doğayı çok seviyorum.Galiba bu benim genlerime işlemiş.:)
Güzel çiçeklerinizle ve sevdiklerinizle sağlık sıhhat ve mutluluk dolu günler diliyorum.
Saygılar selamlar.

Periş 24-09-2011 15:24

Sevgili Handan beyaz mavişe bayıldım üçüz çiçeği harika ellerine emeklerine sağlık sevgiler...

Müjgan 29-09-2011 12:21

Bahçesi güzel, kendisi bahçesinden güzel hatun, ilk kez bakabildim buradan bahçene. Önce gerçeğini görsem de, burada başlangıcından itibaren okumak daha iyi oldu.
Sevgili annene ve o güzelim, dünya tatlısı kızına selam ve sevgiler. Bana verdiği ayçiçeğini kıdım kıdım yiyorum bitmesin diye.:)

füsunANK 29-09-2011 12:42

Handancım herşey harika oldu. Ellerinize sağlık. Uğrayıp son halini görmeyi çok isterdim ama arkadaşların sana geldiği gün , düğün telaşımız vardı katılamadım ne yazık ki. Önümüzdeki yaz çok çok daha güzel olacak bu bahçe biliyorum. Tecrübeler çok şeyi değiştiriyor çünkü ve sende ki azim yeter zaten maşallah. Sevgiler.

hanndan 30-09-2011 07:32

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Uzaylı (Mesaj 862121)
Sevgili handan; Benim maviş de bir güzel oldu üzeri çiçek dolu sarktı, ama ben fotoğraflayamadım. O ara çok koşturuyordum. Gözüm ilişse de hep erteliyordum. Bir gün baktım çiçekleri geçmiş. Tüh dedim. yetişemedik. Seninki beyazmış, benim eflatun gibi idi. Çok güzel. Ben bu çiçeği çok sevdim. Güle güle büyüt çıtı pıtı çok kibar...

Sevgili uzaylı, sahip olmayı cok istediğim bi çiçekti sağolsun mirbenin gönderimi ile artık mavişe kavuştum. Camın önünde sarkan çiçekleri ile yoldan gecenleri geri çevirmekle meşhur bir çiçek :) sizde güle güle büyütün...

hanndan 30-09-2011 07:38

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Adil (Mesaj 862548)
Handan hanım. Üçüz çiçeği dikkatimi çekti çok farklı bir görüntüye sahip.Çiçeklerin ve yaprakların renkleri harika.Yani görüntü mükemmel.Bir botanik bahçemin olmasını ve bu güzel çiçeklerin bu bahçemde olmasını çok isterdim.Hayalim bu .Fakat ne kadarına sahip olabilirim veya başarabilirim bunu bilemiyorum.Fakat gayreti içinde olacağım.Dünyamızda okadar güzel bitkiler ,ağaçlar ve çiçekler varki insan gördükçe içi gidiyor.Hayalimdeki o güzel bahçeyi kurabilmek için elimden geleni yapmaya çalışacağım.Bu benim hayalim.Sanat ı ve doğayı çok seviyorum.Galiba bu benim genlerime işlemiş.:)
Güzel çiçeklerinizle ve sevdiklerinizle sağlık sıhhat ve mutluluk dolu günler diliyorum.
Saygılar selamlar.

Sayın Adil Bey, İnşallah hayaliniz bir gün gerçek olur,zaten bahçeniz doğaya olan sevginiz bir sanat eseri gibi işlenmekte, bu yolda doğru ilerlemeniz severek yapmanız çok güzel.Her dönemde çeşitler dahada artar tecrübeler bunu destekler.Bu dönemde de bahçenizde üçüz çiçeğinizle çeşidinize bir çeşit katarsınız,sevgili mirbenin gönderdiği tohumdu.Bende size gönderirirm tohumundan.sevgiler selamlar.......

hanndan 30-09-2011 07:39

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Periş (Mesaj 862666)
Sevgili Handan beyaz mavişe bayıldım üçüz çiçeği harika ellerine emeklerine sağlık sevgiler...

Sevgili periş cok teşekkür ederim,üçüz çiçeğimde tohumlar var,isterseniz gönderirim.

hanndan 30-09-2011 07:45

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Müjgan (Mesaj 864312)
Bahçesi güzel, kendisi bahçesinden güzel hatun, ilk kez bakabildim buradan bahçene. Önce gerçeğini görsem de, burada başlangıcından itibaren okumak daha iyi oldu.
Sevgili annene ve o güzelim, dünya tatlısı kızına selam ve sevgiler. Bana verdiği ayçiçeğini kıdım kıdım yiyorum bitmesin diye.:)

Sevgili Müjgan Hanım,cok teşekkür ederim,sizin ziyaretinizle şenlendi bahçem. Ziyaretinizle ve sizleri tanımakla çok mutlu ettiniz inanın.Annemde selam ve sevgilerini sunuyor.
Ayçekirdeğini siz yiyin, bitince yenisini koparırız...

hanndan 30-09-2011 07:56

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi füsunANK (Mesaj 864318)
Handancım herşey harika oldu. Ellerinize sağlık. Uğrayıp son halini görmeyi çok isterdim ama arkadaşların sana geldiği gün , düğün telaşımız vardı katılamadım ne yazık ki. Önümüzdeki yaz çok çok daha güzel olacak bu bahçe biliyorum. Tecrübeler çok şeyi değiştiriyor çünkü ve sende ki azim yeter zaten maşallah. Sevgiler.

Sevgili füsun hanım, tecrübeler insana cok şey öğrettiğini daha iyi anlıyorum.Bu sene toprağı tanıdık oda bizi...Bu sene karışık bi resim çalışması ile renklendi bahçemiz.Seneye nasıl bi tablo bekliyor ben şimdiden heyecanlandım yaz için.Bugunde hava soğudu korkuyorum yine yağmurlardan :(
Sizide aramızda görmeyi çok isterdik, ama telaş olunca :(........
ayrıca getirdiğiniz salatalıkların resmini çekemedim.fideleri sebze kısmının ilk girişine diktiğimiz için gelen misafirlerimize sizin salatalıklar nasip oldu,tatlı bir tebessüm ile kulaklarınızı çınlattık.........Sevgiler.

hanndan 30-09-2011 11:05

3 Eklenti(ler)
Melissaaaaaaa, minik minik çiçekleri hoş kokuları ile misk doldu bahçe

hanndan 30-09-2011 11:09

4 Eklenti(ler)
Komşumuzun küçük bir fide şeklinde verdiği melek borusu, boyuna aldanmadan kocaman çiçeği ile hayranım ona.diğer renkleriyle takas yapmak isterim açıkcası beyaza karşılık...

hanndan 30-09-2011 11:11

1 Eklenti(ler)
Melek borusu sanki floresan lamba gibi parlıyor bahçede.

hanndan 30-09-2011 11:23

1 Eklenti(ler)
Nisan ayında yapı marketten aldıgım dahlia, zavallım acemi olan ellerimde cok acı çekti.Cahillik işte ben parmak gibi olan kıısmlarını ayırıp dikmiştim. Fazla olmasın diye bir kök üstünde bıraktığım bu, anca toparladı zavallı kendini. Gazi bunun adı :(

füsunANK 30-09-2011 20:48

Artık yağmurdan falan korkmana gerek yok bence. Bitkilerin, bahçen, toprağın iklime ve bulundukları yere alıştı bu sene ve her zorluğa daha iyi dayanacaklar emin ol. Ve baharda sana gülümseyecek hepsi. Şimdi hepimizin dinlenme zamanı, bitkilerimizinde. :)
Gaziye bayıldım. ;)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hanndan (Mesaj 864879)
ayrıca getirdiğiniz salatalıkların resmini çekemedim.fideleri sebze kısmının ilk girişine diktiğimiz için gelen misafirlerimize sizin salatalıklar nasip oldu,tatlı bir tebessüm ile kulaklarınızı çınlattık.........Sevgiler.

Kimse kimsenin kısmetini yiyemez diye buna deniyor değil mi ? Ben fide getireceğim, o fide büyüyecek ürün verecek ve onu dostlar yiyecek. Hayatın hoş tarafı da bu galiba, sürprizler.
Kulağımı çınlatmanız beni mutlu etti.

Adil 01-10-2011 13:58

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hanndan (Mesaj 864873)
Sayın Adil Bey, İnşallah hayaliniz bir gün gerçek olur,zaten bahçeniz doğaya olan sevginiz bir sanat eseri gibi işlenmekte, bu yolda doğru ilerlemeniz severek yapmanız çok güzel.Her dönemde çeşitler dahada artar tecrübeler bunu destekler.Bu dönemde de bahçenizde üçüz çiçeğinizle çeşidinize bir çeşit katarsınız,sevgili mirbenin gönderdiği tohumdu.Bende size gönderirirm tohumundan.sevgiler selamlar.......

Çok teşekkür ederim handan hanım,çok iyisiniz.
Berrin hanımda bana çiçek tohumu gönderdi.Hepinizden Allah razı olsun.
Herzaman mutlu ve sağlıklı kalın.Saygılar selamlar.

nuray topcu 01-10-2011 15:57

Sevgili Hanndan,evinizi ,bahçenizi ,tüm gelişmeleri ilk sayfadan itibaren gezdim.GÜle güle oturun.Bahçenin ilk halinden şimdiki hali,ne kadar bitki,çiçeksever olduğunuzu gösteriyor.hava şartlarından bayağı madur olmuşsunuz ama yapacak bir şey yok.
Mutlu,huzurlu bir yaşam dilerim.sevgiler.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:42.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025