![]() |
1 Eklenti(ler)
Papatyalarımız, güzel bir çekim oldu.
|
Sevgili Handan; O güzel çiçeklere ben bir de başka açıdan bakıyorum. Tasarımda doğadan esinlenme... O kadar muhteşem çiçekler var ki. Allahım nasıl özenip te yaratmış.
O eflatun çiçeğe bayıldım. 597.mesaj ilk fotoğraftaki detayları muhteşem. Allahım zıtlıkları bile ne güzel yaratmış. 598. mesaj ilk fotoğraf çiçek içinde çiçek, biri kırmızı, biri sarı... Çok güzel çekmişsin ellerine sağlık... Güle güle büyüt... |
Handancım,
Uzun süredir giremiyordum siteye. Maşallah senin bahçede neşeli renkler hiç eksik olmamış. Nasıl da gelişmiş güzelleşmiş herşey. Favorilerin benim de favorilerim :)) Özellikle Gala hem de o rengi muhteşem. Sevgiyle öpüyorum seni.. |
Alıntı:
En ufak bi tohumdan ne güzellikler büyüyor tıpki içimizdeki umut gibi :p Sevgiler..... |
Alıntı:
Bahçem en güzel zamanlarını yaşıyor şimdi :D bahçemizin ilk çiçekleri; çiçekler bize bizde çiçeklere alışıyoruz. Sevgiyle bende öpüyorum seni kızını. |
3 Eklenti(ler)
Kurtarma çabalarından sonra kamkatım hayata döndü, yeni filizler verdi ve çiçekleri oluştu. Aşısının altından birçok filiz verdi, önceleri koparmakta çekindim ama aşının altından çıkan filizlerde dikenler oluşunca koparılmaları kaçınılmaz oldu.
|
3 Eklenti(ler)
Adını bilmediğim soğanlı çiçekler...
|
5 Eklenti(ler)
buz çiçeği,
kırmızı gladius, çörek otu çiçeği, yer açelyası, kadife çiçeği |
1 Eklenti(ler)
Süs kabakları büyüyor
|
4 Eklenti(ler)
Zinnyalar çok güzel poz veriyorlar, çokda dayanıklı çiçeklermiş. Seneye bahçede yerlerini bol miktarda alacaklar :p
|
Sevgili Handan adını bilmediğiniz soğanlılardan beyaz olan yaz orkidesi çok güzeller:)
|
Sevgili Handan yaz orkidesi çok güzel yer açelyası çörek otu zinyalar harika görünüyor ellerinize sağlık sevgiler...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sevgiler, hoşcakalın |
5 Eklenti(ler)
Kır çiçeklerini seviyorum :D
|
2 Eklenti(ler)
Her sene böylemi olurdu ya, ne çok dolu gördü bahçemiz.Yaz günü yağan doludan kırılan ayçekirdeklerimiz.8 kök ayçekirdeğimiz devrildi :(
bazıları..... |
4 Eklenti(ler)
Bununda adını bilmiyorum,,,,,,,
|
Alıntı:
Geçmiş olsun |
Sevgili handann,bahçeniz görmeyeli ne kadar gelişmiş ve renklenmiş.Bahçe çeşmenize bayıldım..Güller, cinyalar, glayöller,hepsi çok güzeldiler...Çiçek tarhlarınız dolup taşmış çiçeklerle ...Kızınızın süslediği ev ağacınız da harika olmuş....Ellerinize sağlık,iyi günlerde keyfini çıkarmanız dileği ile...Selamlar sevgiler....
|
Merhaba Sayın Hanndan. 609 son fotoğraf. Kadife çiçeği mi? Çaldım. Facebook ta paylaşacağım. Adınızla. Nasılsınız. Küçük bahçevanımız nasıl. Selamlar, sevgiler.
|
Sevgili Handan kır çiçekleri harika görünüyor sarı çiçekler muhteşem herşey çok güzel ellerinize sağlık sevgiler...
|
Alıntı:
Sağlıklı günler dilerim. |
Hanndancığım bahçeni devamlı geziyorum ama vaktim çok az olduğundan mesaj yazamadım. Canım hemşerim bahçenin son haline bende çok üzüldüm insan emek verdiği şeyin yerle bir olmasını görünce dayanamıyor. Neyapalım sağlık olsun bu sene heryer ya çok sıcak ya da çok yağmurlu artık mevsimler değişti. Adını bilmediğin çiçekler çok güzeller sarı papatya gibi olan çiçekten bende de var adını bilmiyorum. Burada belki bilen arkadaşlar yazarsa bende öğrenmiş olurum.
Uğur böceklerinden yaptığınız süsler çok güzel ellerinize sağlık. Zinyaların renk tonlarıda birbirinden güzel görünüyor. Herşey gönlünce olsun sağlıkla kal... |
Alıntı:
|
Alıntı:
saygılar, hoşcakalın |
Alıntı:
evet kadife çiçeği, facebook ta kendi sayfanızdamı bende görmek isterim çiçeğimi :) Kızımda iyi çok şükür,okulların açılmasına az kaldı diye bahçenin tadını çıkarıyor. Saygılar.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Gözünüzden kaçmamış,, Çimimiz iyi çıkmadı 8 karışımlı çim tohumu aldık aralarda boşluklar var,tekrar yama yaptık ama çıkmadılar. Sökmeye kalksak çok zor olacak, canımızı sıkıyor çimler.Süs yoncasını önerdi akrabamızın biri onu mu denesek, çimden yana da şansımız olmadı. Sevgiler...... |
Alıntı:
Malum yaz ve ramazan ayı olunca bızde de telaşlı geçiyor zaman. Bende öyle uzun zaman geçiremiyorum nette. Bahçemizin ilk yılı ilk denemelerimizde de hava şartlarına yenik düştük genelde. hayırlısı diyorum yaradan afatından korusun diyorum. Uğur böceklerimizde evimizi süslüyor :p Memleketime selamlar, sevgiler...... |
5 Eklenti(ler)
yıldız çiçeklerinin güzelliğine bakın :p
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:43. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025