agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   hanndan / bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/24070.htm)

hanndan 01-08-2011 22:33

1 Eklenti(ler)
Papatyalarımız, güzel bir çekim oldu.

Uzaylı 01-08-2011 22:46

Sevgili Handan; O güzel çiçeklere ben bir de başka açıdan bakıyorum. Tasarımda doğadan esinlenme... O kadar muhteşem çiçekler var ki. Allahım nasıl özenip te yaratmış.
O eflatun çiçeğe bayıldım. 597.mesaj ilk fotoğraftaki detayları muhteşem.

Allahım zıtlıkları bile ne güzel yaratmış. 598. mesaj ilk fotoğraf çiçek içinde çiçek, biri kırmızı, biri sarı...

Çok güzel çekmişsin ellerine sağlık... Güle güle büyüt...

nurguldk 08-08-2011 16:32

Handancım,
Uzun süredir giremiyordum siteye. Maşallah senin bahçede neşeli renkler hiç eksik olmamış. Nasıl da gelişmiş güzelleşmiş herşey. Favorilerin benim de favorilerim :)) Özellikle Gala hem de o rengi muhteşem. Sevgiyle öpüyorum seni..

hanndan 10-08-2011 21:07

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Uzaylı (Mesaj 842996)
Sevgili Handan; O güzel çiçeklere ben bir de başka açıdan bakıyorum. Tasarımda doğadan esinlenme... O kadar muhteşem çiçekler var ki. Allahım nasıl özenip te yaratmış.
O eflatun çiçeğe bayıldım. 597.mesaj ilk fotoğraftaki detayları muhteşem.

Allahım zıtlıkları bile ne güzel yaratmış. 598. mesaj ilk fotoğraf çiçek içinde çiçek, biri kırmızı, biri sarı...

Çok güzel çekmişsin ellerine sağlık... Güle güle büyüt...

Sevgili uzaylı, yaradan öyle muhteşem yaratmışki çiçekler doğa tabiyat insanlar..... Hepsi tasarım harikası. En ufak detayda bile atlama yok, bende onlara baktıkça yaradanı daha bi yakından hıssedebiliyorum.
En ufak bi tohumdan ne güzellikler büyüyor tıpki içimizdeki umut gibi :p
Sevgiler.....

hanndan 10-08-2011 21:13

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi nurguldk (Mesaj 845166)
Handancım,
Uzun süredir giremiyordum siteye. Maşallah senin bahçede neşeli renkler hiç eksik olmamış. Nasıl da gelişmiş güzelleşmiş herşey. Favorilerin benim de favorilerim :)) Özellikle Gala hem de o rengi muhteşem. Sevgiyle öpüyorum seni..

Sevgili nurguldk,uzun bir bekleyişten sonra renklendi bahçem.
Bahçem en güzel zamanlarını yaşıyor şimdi :D bahçemizin ilk çiçekleri; çiçekler bize bizde çiçeklere alışıyoruz.
Sevgiyle bende öpüyorum seni kızını.

hanndan 10-08-2011 21:31

3 Eklenti(ler)
Kurtarma çabalarından sonra kamkatım hayata döndü, yeni filizler verdi ve çiçekleri oluştu. Aşısının altından birçok filiz verdi, önceleri koparmakta çekindim ama aşının altından çıkan filizlerde dikenler oluşunca koparılmaları kaçınılmaz oldu.

hanndan 10-08-2011 21:33

3 Eklenti(ler)
Adını bilmediğim soğanlı çiçekler...

hanndan 10-08-2011 21:37

5 Eklenti(ler)
buz çiçeği,
kırmızı gladius,
çörek otu çiçeği,
yer açelyası,
kadife çiçeği

hanndan 10-08-2011 21:42

1 Eklenti(ler)
Süs kabakları büyüyor

hanndan 10-08-2011 21:45

4 Eklenti(ler)
Zinnyalar çok güzel poz veriyorlar, çokda dayanıklı çiçeklermiş. Seneye bahçede yerlerini bol miktarda alacaklar :p

günebakan 10-08-2011 22:38

Sevgili Handan adını bilmediğiniz soğanlılardan beyaz olan yaz orkidesi çok güzeller:)

Periş 11-08-2011 08:15

Sevgili Handan yaz orkidesi çok güzel yer açelyası çörek otu zinyalar harika görünüyor ellerinize sağlık sevgiler...

hanndan 12-08-2011 09:48

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi günebakan (Mesaj 845931)
Sevgili Handan adını bilmediğiniz soğanlılardan beyaz olan yaz orkidesi çok güzeller:)

Adını bilmediğim ne çok çiçek varmış,sayenizde öğreniyorum.Teşekkürler

hanndan 12-08-2011 09:50

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Periş (Mesaj 846011)
Sevgili Handan yaz orkidesi çok güzel yer açelyası çörek otu zinyalar harika görünüyor ellerinize sağlık sevgiler...

Teşekkürler sevgili periş, yaradan kusursuz yaratmış bizlere sunmak düşüyor.
Sevgiler, hoşcakalın

hanndan 13-08-2011 12:16

5 Eklenti(ler)
Kır çiçeklerini seviyorum :D

hanndan 13-08-2011 12:19

2 Eklenti(ler)
Her sene böylemi olurdu ya, ne çok dolu gördü bahçemiz.Yaz günü yağan doludan kırılan ayçekirdeklerimiz.8 kök ayçekirdeğimiz devrildi :(
bazıları.....

hanndan 13-08-2011 12:23

4 Eklenti(ler)
Bununda adını bilmiyorum,,,,,,,

mandalinci 13-08-2011 22:20

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hanndan (Mesaj 846827)
Her sene böylemi olurdu ya, ne çok dolu gördü bahçemiz.Yaz günü yağan doludan kırılan ayçekirdeklerimiz.8 kök ayçekirdeğimiz devrildi :(
bazıları.....

Uff, hiç kıyanmadım şimdi, 8'i birden, yazık olmuş gerçekten. Ankara'ya ne oldu böyle, yağmur, dolu.

Geçmiş olsun

berrinb 13-08-2011 22:37

Sevgili handann,bahçeniz görmeyeli ne kadar gelişmiş ve renklenmiş.Bahçe çeşmenize bayıldım..Güller, cinyalar, glayöller,hepsi çok güzeldiler...Çiçek tarhlarınız dolup taşmış çiçeklerle ...Kızınızın süslediği ev ağacınız da harika olmuş....Ellerinize sağlık,iyi günlerde keyfini çıkarmanız dileği ile...Selamlar sevgiler....

Cumhur Tonba 14-08-2011 00:12

Merhaba Sayın Hanndan. 609 son fotoğraf. Kadife çiçeği mi? Çaldım. Facebook ta paylaşacağım. Adınızla. Nasılsınız. Küçük bahçevanımız nasıl. Selamlar, sevgiler.

Periş 14-08-2011 13:21

Sevgili Handan kır çiçekleri harika görünüyor sarı çiçekler muhteşem herşey çok güzel ellerinize sağlık sevgiler...

ligustrum 14-08-2011 15:32

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hanndan (Mesaj 845896)
Kurtarma çabalarından sonra kamkatım hayata döndü, yeni filizler verdi ve çiçekleri oluştu. Aşısının altından birçok filiz verdi, önceleri koparmakta çekindim ama aşının altından çıkan filizlerde dikenler oluşunca koparılmaları kaçınılmaz oldu.

Çiminizde ufak boşluklar varken niye hiç yabancı ot çıkmamış ki?
Sağlıklı günler dilerim.

fatma sunay 17-08-2011 15:36

Hanndancığım bahçeni devamlı geziyorum ama vaktim çok az olduğundan mesaj yazamadım. Canım hemşerim bahçenin son haline bende çok üzüldüm insan emek verdiği şeyin yerle bir olmasını görünce dayanamıyor. Neyapalım sağlık olsun bu sene heryer ya çok sıcak ya da çok yağmurlu artık mevsimler değişti. Adını bilmediğin çiçekler çok güzeller sarı papatya gibi olan çiçekten bende de var adını bilmiyorum. Burada belki bilen arkadaşlar yazarsa bende öğrenmiş olurum.

Uğur böceklerinden yaptığınız süsler çok güzel ellerinize sağlık. Zinyaların renk tonlarıda birbirinden güzel görünüyor. Herşey gönlünce olsun sağlıkla kal...

hanndan 18-08-2011 23:23

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mandalinci (Mesaj 847010)
Uff, hiç kıyanmadım şimdi, 8'i birden, yazık olmuş gerçekten. Ankara'ya ne oldu böyle, yağmur, dolu.

Geçmiş olsun

Teşekkürker sevgili mandalinci,acaba ankara gidişinizemi üzüldü :(

hanndan 18-08-2011 23:24

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi berrinb (Mesaj 847023)
Sevgili handann,bahçeniz görmeyeli ne kadar gelişmiş ve renklenmiş.Bahçe çeşmenize bayıldım..Güller, cinyalar, glayöller,hepsi çok güzeldiler...Çiçek tarhlarınız dolup taşmış çiçeklerle ...Kızınızın süslediği ev ağacınız da harika olmuş....Ellerinize sağlık,iyi günlerde keyfini çıkarmanız dileği ile...Selamlar sevgiler....

Sevgili berrinb, ne güzel sözler böyle.Teşekkür ederim,
saygılar, hoşcakalın

hanndan 18-08-2011 23:27

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Cumhur Tonba (Mesaj 847065)
Merhaba Sayın Hanndan. 609 son fotoğraf. Kadife çiçeği mi? Çaldım. Facebook ta paylaşacağım. Adınızla. Nasılsınız. Küçük bahçevanımız nasıl. Selamlar, sevgiler.

Sayın Cumhur Bey,
evet kadife çiçeği, facebook ta kendi sayfanızdamı bende görmek isterim çiçeğimi :)
Kızımda iyi çok şükür,okulların açılmasına az kaldı diye bahçenin tadını çıkarıyor.
Saygılar....

hanndan 18-08-2011 23:28

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Periş (Mesaj 847218)
Sevgili Handan kır çiçekleri harika görünüyor sarı çiçekler muhteşem herşey çok güzel ellerinize sağlık sevgiler...

Teşekkürler sevgili periş, tüm güzellikler sizinle olsun, sevgiler......

hanndan 18-08-2011 23:34

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ligustrum (Mesaj 847261)
Çiminizde ufak boşluklar varken niye hiç yabancı ot çıkmamış ki?
Sağlıklı günler dilerim.

Sevgili ligustrum, yabani ot toplama timi (annem-babam) sürekli çalışıyor.
Gözünüzden kaçmamış,,
Çimimiz iyi çıkmadı 8 karışımlı çim tohumu aldık aralarda boşluklar var,tekrar yama yaptık ama çıkmadılar. Sökmeye kalksak çok zor olacak, canımızı sıkıyor çimler.Süs yoncasını önerdi akrabamızın biri onu mu denesek, çimden yana da şansımız olmadı. Sevgiler......

hanndan 18-08-2011 23:39

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi fatma sunay (Mesaj 848359)
Hanndancığım bahçeni devamlı geziyorum ama vaktim çok az olduğundan mesaj yazamadım. Canım hemşerim bahçenin son haline bende çok üzüldüm insan emek verdiği şeyin yerle bir olmasını görünce dayanamıyor. Neyapalım sağlık olsun bu sene heryer ya çok sıcak ya da çok yağmurlu artık mevsimler değişti. Adını bilmediğin çiçekler çok güzeller sarı papatya gibi olan çiçekten bende de var adını bilmiyorum. Burada belki bilen arkadaşlar yazarsa bende öğrenmiş olurum.

Uğur böceklerinden yaptığınız süsler çok güzel ellerinize sağlık. Zinyaların renk tonlarıda birbirinden güzel görünüyor. Herşey gönlünce olsun sağlıkla kal...

Sevgili Fatma Hanım,
Malum yaz ve ramazan ayı olunca bızde de telaşlı geçiyor zaman. Bende öyle uzun zaman geçiremiyorum nette.
Bahçemizin ilk yılı ilk denemelerimizde de hava şartlarına yenik düştük genelde. hayırlısı diyorum yaradan afatından korusun diyorum.
Uğur böceklerimizde evimizi süslüyor :p
Memleketime selamlar, sevgiler......

hanndan 18-08-2011 23:55

5 Eklenti(ler)
yıldız çiçeklerinin güzelliğine bakın :p

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:43.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025