![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Dün çektiğim resimleri fırsat bulupta yükleyememiştim.İlk önce su saatinin ordan bahçeye su verilmeyen kapı girişini ekliyorum.Sol duvarın altında su saati var.Taş döşenmeden önce oradan bahçeye su ve elektrik çekilmesini istedik ama sağolsun mimarımızın dikkatinden kaçmış.YTaşı kırdırmak çok zor ve masraflı olacak.2 gün önce su saatinden yan bağlantı ile bi çardağın oraya bide su saatinin yanına su verildi. Hortumlarla idare edicez.Çim için aldığımız gübrede kapı girişinde kaldı yağmur yağınca ıslandı ve kaldırılamadı. Çirkin bi görüntü kusura bakmayın.:(
|
1 Eklenti(ler)
Artık benimde bi mavişim var,Sevgili Mirbe nin gönderdiği maviş çiçeğim,büyüyecek çiçeklenecek ve yeni sürgünleri benim gibi meraklılara gönderilecek.Veeeeee Mirbe sevgiyle anılacak:p
|
2 Eklenti(ler)
Dün resmini çektiğim japon gülüm.
|
3 Eklenti(ler)
Kamkat ve dünkü tomurcuk japon gülü bugün açtılar,
|
3 Eklenti(ler)
Çörek otu çiçeği yavaşta olsa büyüyor,karnıyarık küpe ektiğim yer açelyası bayada sık ekmişim onu seyreltmem lazım. Küpler bahçede yerlerini alıyorlar bahçe düzene girecekkkk:rolleyes:
|
5 Eklenti(ler)
Mineler nasılda yakıştı küpe.Üst kısımdaki ceylan gözlümde melül melül bakıyor........
|
5 Eklenti(ler)
,,,,,,,,,,,,
|
3 Eklenti(ler)
yer örtücü ve kalanşo,,,,,
|
2 Eklenti(ler)
İlkbaharın istenmeyen manzarasıdır elbette dolu.İnşallah zararı azdır,çok soğuktu bahçeye bakamadım,kapının önünden resim çekebildim........
|
Herşey gittikçe daha güzelleşiyor japon gülünün rengi çok güzelmiş sevgili Handan umarım bahçende herşey istediğin gibi olur:)
|
Sevgili handan, küpler cok şık durmuş. Diktiğin cicekler büyüdüğünde, gözler bayram yapacak. Japon gülü ne güzel acmış. Bu bahcenin yeşerdiği günü görmek için sabırsızlanıyorum.
Girişteki görüntü, bizim bahcede de var. Bir ceksem o kısmın fotoğrafını, benimki güzelmiş dersin.:)) Arkada boş saksıları yığmışım, kepaze bir görüntü. Koyacak yer yok:( |
Alıntı:
|
Alıntı:
Aldığımız çiçekleri bi süre ekemedik, yok soğuk yok yağmur derken ertelendiği sürece bana sinir geldi.Kalabalık yapıyo gibi rahatsız olmuştum şimdide bu gübre....gidip gelip söyleniyorum. eeeeeeee ablacım aldığın o kadar bitkinin saksısı, onları depozitolumu yapsalar ne..... |
Sevgili Hanndan,bahçe biçiminiz ve evinizin rengi konumuna bayıldım diyebilirim,Maşallah güle güle oturun.Bahçe çok büyük ve biçimlindirilmiş,Saksılar da çok hoşuma gitti,o mineler sarrkanlar harika duruyor,Petunyalar,arslan ağızları,renkleri ve keyifleri çok güzel görünüyorlar.Hepsine bayıldım,şu en sondan üçüncü resimdeki Çiçeğinizi tanıyamadım,çok hoş bir çiçek.Ellerine ve yüreğine sağlık diyorum,arkadaşım.Çok zevkalarak dolaştım.Teşekkürler.görüşmek üzere.
|
Sn. handann,
Bahçe harika oluyor, çok emek çekiyorsunuz. Korkarak soruyorum, dünkü dolu bahçeye zarar vermedi değil mi? Çayyolunda gerçekten çok kötüydü, tam o sırada araba kullanıyordum, eve el yordamıyla geldim. |
Sevgili hanndan küplerde çiçekler çok hoş durmuş mavişini güle güle büyüt beyazmı Japon gülün rengide çok güzel ellerine saglık
|
Alıntı:
Ev için çok özenmiştim 2 sene sürdü inşaat. Rengi içinde, renklerle yatıp kataloglarla kalktım çok düşündüm 1 ayda karar veremedim mimar hızlandıralım deyince 1 günde karar verdim, çok güzel oldu benimde içime sindi. Beğenmenize sevindim. Bahçede ilk denemelerimiz,seneye daha planlı ekimler yaparız. Mineleri ilk gün getirdiğimizde ben yanlışlıkla koparttım yoksa daha güzel olacaklardı. Dediğiniz resimdeki kalanşo pembe katmerli.Tekrar teşekkür ederim .Görüşmek üzere |
Alıntı:
Bereketler yağıyor çok şükür, bahçemiz de erteleniyor hep. İnşallah şöyle bi bakıp 'tamamdır bu iş' diyeceğimiz günün beklemesindeyim. Sabah teftişe çıktım hemen, ağaçların yaprakları yerde çiçekleri kırılmış, petunyaların kasımpatıların çiçekleri kırılmış. İçim sızladı resim çekmek gelmedi içimden. Sizin bahçede durum nedir. |
Alıntı:
Dolu çim tohumlarına zarar vermiş mi, bakabildiniz mi. Birşey olmaz, allaha emanet diyelim. |
Alıntı:
Mavişim beyaz, beğenmenize sevindim. |
Alıntı:
Üzülerek evet diyorum, suyun geçtiği yerler yırtmış toprağı gübreyi bile süpürmüş diyim. Yan tarafın çimini ekerken bi yama yapılacak artık. Şimdide öyle gökgürlüyorki, Allahım afatından korusun. |
Üzülme, caresi var nasılsa. Bizim elektirik kablosu gecti cim alandan. Kazılan yer cok çirkin oldu. Tohum attım, 10 günde epey düzeldi.
Mayısta şubat soğuğu var, hayret diyorum. Dışarıda rüzgar var, bizim leylandi sağa sola gidip geliyor. Bahce fenerine bağlamıştım, fener koparsa yandım:))) |
Evet ablacım,artık bizde öyle yaparız.
Taşındığımız zaman buraların kışının zor olduğunu söylemişlerdi ama biz çok şükür rahattık. Ne don gördük nede aşırı soğuk. Mayıs ayı ve halaaaa biz kalorifer yakıyoruz :( Leylandiyi bağlayacak başka bişey yokmuydu fenerin kırılması işleri zorlaştırmazmı. Yağmur başladı :( |
Mavişin hayırlı olsun :) Küpler bahçede harika olmuş. İçinden çiçeklerin sarkınca daha da güzel olacak. Ceylanlara bayıldım. Ben de istiyorum :)
|
Teşekkür ederim nurgülcüm, milim milim takip ediyorum onları, inşallah güzel olacaklar. Ceylanda küpün üstünde olmanın ayrıcalığında, mutlu,,,,,,,,
|
2 Eklenti(ler)
lilyum sağlıkla büyüyor,
mine çiçeğinide yakından resimledim,yaprakları size neyi anlattı. |
Alıntı:
Geçmiş olsun diyorum, açıklıkta olunca maalesef zarar oluyor. Asıl meyve ağaçlarına üzüldüm. Benim bahçemde çim, çam,çalı ağırlıklı bitkilere bir şey olmadı . Allahtan akçaağacım önde saçağın altındaydı, zaten geç sahip oldum, üzülürdüm.. Eve geldiğimde kafamda naylon torba koşarak arka bahçeye çıktım sardunyaları, asmalarımı pergolanın altına çektim. Bugün gene dolu vardı artık Allaha emanet, yalnız yemyeşil ve tertemiz bir görüntü, mis gibi toprak kokusu, hala yağıyor, ben de seyrederek çay içiyorum. |
Maşallah çok güzeller.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:43. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025