![]() |
Sevgili hanndan yeni evinizde mutlulukla oturun,eviniz de bahçeniz de çok güzel.Yavaş yavaş oya gibi işleyeceğiniz yepyeni bir bahçe,takipte olacağım.Sitedeki bahçesi olan arkadaşların bahçelerinde gezmek hele hele ilk günden başlayıp son haline gelinceye kadar geçen zamanda büyük emeklerle gerçekleşen güzellikleri seyreylemek büyük zevk.Benim gibi bahçesi olmayanlar sizlerin bahçelerini gezerken çok keyif alıyoruz.Eminim bahçeniz yeşerdikçe daha ha güzel olacaktır.Elinize,emeğinize sağlık:)
|
Handan Hanım!
Eviniz de, bahçeniz de çok çok güzel olmuş. İnsanın hayallerine ulaşması kadar ne güzel olabilir ki? Sizi azminizden dolayı tebrik ederim. Bahçeniz için tek tavsiyem SU !!! Hafif bir eğimden bahsediyorsunuz, bu eğimi su yolu olarak da kullanabilirsiniz, bahçenizde statik bir su alanı da oluşturabilirsiniz.. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum.. |
Evinizde güle güle oturun. Çok güzel düzenlenmiş. Bizimde eşimle hayalimiz gölbaşı cevresinden bir arsa alıp ev yapmak. Şimdilik balkon ve terasımızla seviniyoruz.
yeni evinizde Sağlıklı, mutlu huzurlu günler dilerim |
Alıntı:
|
Alıntı:
Çok teşekkürler loveflower, dediğiniz gibi sabırla oya gibi işleniyor.bakalım zamanla bizler nasıl yol alacağız.her zaman bekleriz bahçemize.hoşcakalın |
Alıntı:
dediğiniz fikri bende cok istiyorum,ama sanırım biraz masraflı bi iş o yüzden ertelendi. tavsiyeleriniz için teşekkürler..... |
Alıntı:
|
Tavsiyeleriniz benı iyice heveslendirdi,bugün soğuk kar demeden seraları gezmeye gittik.
|
5 Eklenti(ler)
seradan görüntüler........
|
kar yağıyor.....
1 Eklenti(ler)
bi an kar yağıyor birden bi güneş ısıtıyor......değişik bi hava.
|
5 Eklenti(ler)
aldığımız bitkiler saksılarda dikilmeyi bekliyorlar.
|
5 Eklenti(ler)
devamı.....
|
5 Eklenti(ler)
devamı....
|
1 Eklenti(ler)
mor salkım sevenler için olsun bu resimde:)
|
Sevgili Hanndan bahçen hayırlı olsun bence herşey gittikçe daha güzelleşecek. Ellerinize sağlık kolaylıklar dilerim:)
|
Teşekkür ederim sayın günebakan
|
Aldıklarımızın arasında gül,sarmaşık gül,magnolia,kartopu,mor akasya,şimşir,yerçamı,taflan,mor lavanta,dağ kekiği,biberiye ve mine çiçeği.havaların ısınmasını dörtgözle bekliyorum
|
Sevgili Handann
Bu bitkiler dikilip büyüdüğünde herşey harika olacak. Mor salkım acmış bile, bizde taha tomurcuklar yeni oluşuyor. Keyifle çay yudumlarsınız inşallah, bahcende bu yaz. |
Bir sürü yeni bitkiniz olmuş, hepsini güle güle büyütün. :)
Benim bahçemde başka neler var diye düşündüm de, frambuazlar (ahududu) geldi bir de aklıma. Çoluk çocuk herkesin keyifle yediği bir meyve, onu da düşünebilirsiniz. |
Alıntı:
Sevmek ne demek bayılırım, benim salkımım da 3 senelik. Her açışında nasıl seviniyorum anlatamam. İnşallah, çok çok açar, siz de karşısında çayınızı içersiniz. Bu arada bahçeniz hayırlı olsun, mutlu günler yaşayın içinde. |
Sevgili Hanndan bahçen hayırlı olsun . Sanki sera sizin bahçeye taşınmış gibi. :p
Sizde bitkilerinizde bahçenizde mutlu olursunuz inşallah. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
alırken arabaya sığmadı yolda dedik ne kadar çok şey aldık bahçeyi boğmasın,bahçeyede kaba taslak yerleştirdik az geldi tekrar almamız gerekmiş meğerse:) |
Ahududu alacaksanız,
- yediveren olmasına dikkat edin, - toprak altından ilerleyerek etrafa yayılmakta üstüne yok, buna uygun bir yere dikin. (bizim bahçede çimin her yerinden fırlıyor bu aralar :)) |
Tamam alırken dikkat ederim,çokmu sürgün veriyor ahududu.
|
Harika olacak bahçe elinize saglık seradan aldıklarınız yerleşince muhteşem olur kolay gelsin
|
Alıntı:
Teşekkürler, zevkle, ben de Ayaş-Ortabereket'teki bahçeme beklerim. Kolay gelsin, tadını çıkarın inşallah. |
Sevgili hanndan harika şeyler almışsınız bahçeye,kolay gelsin.Saksılara da bayıdım yanılmıyorsam sevgili cemonun bahçesinde de vardı aynılarından.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:12. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025