agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   hanndan / bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/24070.htm)

hanndan 16-10-2011 19:23

3 Eklenti(ler)
Turuncu boncuklu........ nertera

hanndan 16-10-2011 19:24

2 Eklenti(ler)
Beşi bi yerdeler......

hanndan 16-10-2011 19:28

3 Eklenti(ler)
böğürtlen ve yaprağının kokusunu sevdiğim kadifeler

hanndan 16-10-2011 19:30

2 Eklenti(ler)
Kızaran sarmaşıklar

hanndan 16-10-2011 19:35

1 Eklenti(ler)
Süs kabakları yakın zamanda toplamayı düşünüyoruz

hanndan 16-10-2011 19:36

1 Eklenti(ler)
Yağmur sonrası yıkandı bahçe

hanndan 16-10-2011 19:41

1 Eklenti(ler)
Yağmur sonrası en çok sevinenler.
Bahçeyi alan etmesinler diye kümesinde dar alanda olan tavuklar özgürce dolanıyorlar bahçede.Yalnız kızımı sevmediler,geçen hafta kızım önce horoz arkada kovaladı sonrada tırnaklarını geçirdi bacağına.Nurdan bi süre ağlamıştı.:(

Periş 17-10-2011 09:16

Sevgili handan,menekşelere bayıldım nertera pek çıtıpıtı maşallah bögürtlen ve kadifenin görünüşü enfes,gazanyalar harika horoz ve tavukların keyfi yerinde kızınız için üzüldüm horozun kovalamasını iyi bilirim çoçukken benide kovalamıştı çok korkmuştum çok geçmiş olsun her şey gönlünüzce olsun ellerinize o güzel yüreğinize sağlık Sevgiler...

dünyam1 17-10-2011 16:39

sevgili handan büyükçe küp yanlardan çıkıntılı olan fiyatını öğrenebilir miyim ?küpü bulursam yediveren çileklerden dikip yetiştirmek istiyorum.şimdiden küpün her tarafı kırmızı çileklerini hayal ediyorum:)

sevim4 18-10-2011 09:05

Sevgili handan,menekşelerin çok güzel turuncu saksıdakı çiçeği çok merak ettim çok hoş.
Bahçende hala çiçekler var renk renk hepiside birbirinden güzel ellerine sağlık.

hanndan 18-10-2011 09:37

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Periş (Mesaj 870539)
Sevgili handan,menekşelere bayıldım nertera pek çıtıpıtı maşallah bögürtlen ve kadifenin görünüşü enfes,gazanyalar harika horoz ve tavukların keyfi yerinde kızınız için üzüldüm horozun kovalamasını iyi bilirim çoçukken benide kovalamıştı çok korkmuştum çok geçmiş olsun her şey gönlünüzce olsun ellerinize o güzel yüreğinize sağlık Sevgiler...

Sevgili periş,teşekkür ederim.kızımda büyüdüğünde unutamayacağı bir anı olacak demekki, sizde unutamamışsınız.
Saygılar Sevgiler....

hanndan 18-10-2011 09:43

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi dünyam1 (Mesaj 870690)
sevgili handan büyükçe küp yanlardan çıkıntılı olan fiyatını öğrenebilir miyim ?küpü bulursam yediveren çileklerden dikip yetiştirmek istiyorum.şimdiden küpün her tarafı kırmızı çileklerini hayal ediyorum:)

Sevgili dunyam1, 45tl ye almıştım.bu modelin 1 boy büyüğü var.büyük olana daha güzel olur çilekler.Bundaki yan çıkıntıları küçük.Birde şunu farkettim plastik olan saksılarda su kaybı olmuyor,ama küpleri daha sık sulamak gerekiyor,kullanam arkadaşların görüşleri nasıl bilmiyorum **** benmı yanlış değerlendirdim.Güzel olur aslında salkım salkım sarkan çilekler,bende mi denesem acaba

hanndan 18-10-2011 09:47

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sevim4 (Mesaj 870870)
Sevgili handan,menekşelerin çok güzel turuncu saksıdakı çiçeği çok merak ettim çok hoş.
Bahçende hala çiçekler var renk renk hepiside birbirinden güzel ellerine sağlık.

Sevim Hanım, turuncu olan nertera,minik minik topları var.Bunlar gerçekmi diye kaç tanesi kurban gitti zavallıların:( sevgiler......

dünyam1 18-10-2011 22:40

Teşekkürler Handancığım Adanada küp bulursam hemen yapacağım, tabi ki hemen siz de yapın biz de görelim geliştikçe çok hoş görünür eminim..

Satı Uğurtan 18-10-2011 23:10

Sevgili hanndan, bahçen çok güzel tavukla oroza gün doğmuş özgürce geziyorlar:)
Süs kabakları harika benimkilerde daha dalda ne zaman toplanır bilmiyorum, nertera bitkisine bayıldım çok farklı hiç görmemişim çok hoş sevgiler.

ATASEVEN 18-10-2011 23:56

çok huzurlu bir mekan tebrikler

Uzaylı 19-10-2011 10:34

Sevgili Handann; 757. mesajdaki fotoğrafı gördükçe defalarca maaşallah demekten kendimi alamadım. Kenarlardaki çiçekler sanırım zinya. Harika bir bordür olmuş. 758. mesajdaki fotoğrafta horozun maaşallah odukça albenili. Sanırım Susex cinsi. ben de zamanı gelince kısmetse bu türden horoz ve tavuklardan düşünüyorum. Her şey çok güzel handancım. Ağız tadıyla keyfini çıkarmanızı dilerim. Çiçeklerin prensesine de sevgiler...

Adil 19-10-2011 16:12

Handan hanım menekşeler çok sağlıklı ve harika görünüyorlar.Güzelliklerine baktıkça ,insana yaşama sevinci veriyorlar.Renkleri çok güzel.Bahçenizde cıvıl cıvıl olmuş,ellerinize sağlık.

hanndan 19-10-2011 17:28

Sevgili dünyam1,yediveren çileklerden deneyeyim bende,inşallah güzel olurlar.

Sevgili satı uğurtan teşekkür ederim,nerterayı ilk kez yetiştiricem,tohumları var üzerinde inşallah paylaşma fırsatım olur.

Sevgili ataseven,çok teşekkür ederim.

Sevgili uzaylı,evet onlar zinnya,soğuga rağmen renkleri canlı henüz.Güçlü çiçeklermiş.Bahçelerde olması gereken bir çiçek diye düşünüyorum.Horozumuz sussex cinsi evet.Çok asil bi duruşu var :) sevgiler........

Sayın Adil Bey,çok teşekkür ederim,menekşelerdeki renk ahengi çok hoşuma gidiyor,onları her sabah zevkle seyrediyorum.Dediğiniz gibi yaşama sevinci veriyorlar.

hanndan 19-10-2011 17:29

2 Eklenti(ler)
Dahlia

hanndan 19-10-2011 17:32

1 Eklenti(ler)
Sevgili gultar,çok teşekkür ederim.su sümbülü

Adil 22-10-2011 14:26

Handan hanım bu dahliyaların bir çeşidi var bende 3 çeşit çiçek açıyor.Aynı dalda sadece kırmızı ,sadece beyaz ve yarısı kırmızı yarısı beyaz olarak çiçekler açıyor.Fazla bakım istemeyen çok güzel bir çiçek.Dahliyalar dünyasını aslında keşfe çıkmak lazım.Çok farklı çeşitleri olmakla beraber.Harikada görselleri var.Saygılar selamlar.

hanndan 24-10-2011 18:51

Sayın Adil Bey, 1 köktemi 3 çeşit çiçek açıyor?
Mor dahliya 2 çeşit açıyor mor ve beyaz karışıklı ve sadece mor açtı.Hayran kalmıştım.Dediğiniz gibi keşve çıkmak lazım.
Geçen sene ablamın gönderdiği dahliya tohumlarını çimlendirip toprağa yerleştirdik,malum kış gelince bitkileri sökerken dahliyanın kökünde yumruların oluştuğunu farkettik,ne yapacağımı bilemedim,2 gündür çardakta kuruması için bıraktım ama solgun görünüyorlar.Ufacık bir tohumdan yumru oluşmuştu,,,,,,,of of daha neler öğrenicem.
Saygılar

fatma sunay 24-10-2011 19:21

Hanndan'cığım menekşeler harika çok güzeller. İstanbul'dayken bizimde her renginden vardı okadar güzel açıorlardıki yodan geçenler yapma çiçek zannediyorlardı. Fakat buraya gelme işi olunca bütün çiçeklerimizi dağıttık.
Dahliyanın rengi muhteşem. Bu sene bahçedekilerini sökmemeye karar verdim. Çünkü çok zaman alıyor başka işler kalıyor. Toprak üstünden kesip at gübresi koyacağım bakalım ne olacak. Hepsinin tohumunu ayrı ayrı aldım. Seneye kalırsa artık hiç yerlerinden sökmem.

Selam ve sevgilerimle.....

hanndan 25-10-2011 17:41

Sevgili Fatma Hanım,menekşeleri çok seviyorum,camın önünde bir saltanat sürdürüyorlar gibi.
Dahliyaları bende sökmek istemiyorum.bahara kadar muhafaza edemem diye korkuyorum.glayorleri söküp talaş içine koydum,dahliyalar henüz yerindeyakın zamanda sökeriz.Siz bu sene deneyin, bende ona göre bundan sonra yaptığınız gibi yaparım.
Tohum aldım demişsiniz, bu dahliyalarda tohum oluşmadı cinsi farklı o zaman,ablamın gönderdiği tohumlardan sanırım sizdekiler.Sevgiler

hanndan 26-10-2011 14:37

3 Eklenti(ler)
Süs kabakları,bazılarının üzerinde doludan kalma eserler var :(

hanndan 26-10-2011 14:40

4 Eklenti(ler)
Haftasonu kızımla birlikte tohumları ayırdık,kızım çok mutluydu tohumlarla uğraşırken :D
Lablab,
cosmos
kudret narı tohumları.

hanndan 26-10-2011 14:42

1 Eklenti(ler)
Glayor soğanı birçok yavrumuz var,talaşın içerisinde bahara kadar inşallah muhafaza edebiliriz.

Selehattin 67 26-10-2011 14:43

hanndan hanım selamlar süs kabaklarının yarısı yeşil yarısı sarı benim kabaklar ise tamamen sarı oldu birtanesinin altında bir yeşillik var nedenini biliyormusunuz acaba

hanndan 26-10-2011 14:46

3 Eklenti(ler)
Gece, krağı düşmesi ile 1 günde değişen bahçemizin çehresi:( dahliya :( zinnya :(
Çok miktarda tohumu olupta alamadığımız zinnyalar.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 02:06.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025