![]() |
Sevgili hanndan ellerine saglık kızının eli degdiyse inanıyorum çok güzel olacak civcivler çok tatlı maşallah...
|
Burak Bey,teşekkür ederiz.....
Allahtan kızımda seviyor toprakla uğraşmayı,bahçedeki taşları, yabani otları topladı durdu. |
5 Eklenti(ler)
Bahçemiz için aldığımız yeni bitkilerimiz,
yer orkideleri ve karanfiller...... |
2 Eklenti(ler)
Bu çiçeğimizde gecen seneden dökülen tohumlardan büyüyenler.kışa dayanıklı bi bitkiymiş,sevdim seni turuncuuuuuuuuu........
|
5 Eklenti(ler)
Bunlarda salonumuzda bulunan çiçeklerimiz.
|
1 Eklenti(ler)
..............
|
Turuncu -> aynisefa :)
|
Teşekkürler sevgili gilan. Adını bilmiyordum, faydasınıda. meğer yaradan bize ne çok nimet vermiş.doğaya saygı sonsuz efendim.
|
Çok güzeller maşallah...
|
sevgili handan hanım.yeni üyeyim mesajları yeni gördüm hayırlı olsun umarım bahçeniz istediğinizden daha da güzel olur güle güle oturun.
|
Sevgili hanndan, bitkiler insani ne kadar pozitif enerjiyle dolduruyor degil mi? Ben evde biraz yorulup bunaldim mi kendimi bahceye atiyorum. Bitkilerime bakmaktan onlarla konusmaktan hic bikmiyorum.
|
Burak bey,çiçeklerin arasından selamlar :)
Aramıza hoşgeldiniz h.pekşen, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. |
Alıntı:
|
Sevgili hanndan arkadaş ,yeni çiçekleriniz çok güzel güle güle büyütün,yukarıdaki satırlarınız,banada hiç yabancı değiller,iyi yapıyorsunu,bitki,çiçek müzik aşkı insanın ruhunu dinç tutar,mühim olanda bu değilmidir.Ellerinize sağlık efendim.
|
Salon çamınız bir harika, nazar boncuğu takın ona :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
doğum yakın desenize, bellimi cinsiyeti. Allah analı babalı büyütsün ne güzel yeni bi fidan geliyor, yolu açık olsun. bakın 1 haftanız sıkıntılı olur evlat için bitkiler için hemen kalkmak isteyeceksinizdir eminim. |
Sevgili hanndan, yeni bitkilerinizi güle güle, güzel günlerde büyütün. Salon çamınız ve diğer bitkileriniz çok çok sağlıklı ve güzel görünüyorlar. En son fotoğraftaki fil kulağından ben de dikmiştim, fakat yaşatamadım. Sizinkine maşallah.
|
Alıntı:
|
Sdurul,teşekkürler.
Filkulağı büyümek için direndi aslında hiç sorun çıkarmadı.her gün çevirmek zorundayız güneşe doğru yön alıyor hemen.vilmorin in çiçeksiz bitkiler için olan besininden veriyorum ayda 1 kere onunla daha da geliştiler. |
Sevgili Hanndan yeni çiçekleriniz çok güzeller. Boncuklarda çok güzel olmuş Kemaliye ye gider gitmez evdeki boncukları böyle değerlendireceğim. Bahçede değişik ve ilginç olan dekorlar çok hoşuma gidiyor.
|
Teşekkürler Fatma hanım,bende nerde ne görsem acaba buna ne ekebilirim **** asıl dekor yapabilirim diye düşünüyorum. tutku oldu bende. köyde örken derlerdi kalın iplerle boncukları değerlendirebilirsiniz.
|
http://www.agaclar.net/forum/attachm...1&d=1303918154
Bu aynısefalar biraz yaramaz yalnız sevgili handan . Dağılmadığı yer kalmıyor. İstemediğiniz yerde de çıkabilir. :) Bizde ilk yıllarda vardı. Bahçenin her yerine dağılmıştı. Çevrelemekde fayda var derim:) |
Ben evin holüne yere boncuklardan camlı bir pano yaptım çok güzel oldu. Elimde çok boncuk var böyle değerlendirebilirim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayın hanndan 183 deki lırmızı ve sarı renkli yer orkidesi değiğiniz bitki nin gerçek adı varmı. Sanki sarı renkli mimiluse benziyor gibi.
|
Fikret bey,cicekleri aldigimiz satici yer orkidesi dedi,bende oyle yazdim.siz dedikten sonra resimleri karsilastirdim evet onlar mimulus.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:44. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025