agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   hanndan / bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/24070.htm)

Periş 25-04-2011 16:41

Sevgili hanndan ellerine saglık kızının eli degdiyse inanıyorum çok güzel olacak civcivler çok tatlı maşallah...

hanndan 25-04-2011 19:44

Burak Bey,teşekkür ederiz.....
Allahtan kızımda seviyor toprakla uğraşmayı,bahçedeki taşları, yabani otları topladı durdu.

hanndan 27-04-2011 17:28

5 Eklenti(ler)
Bahçemiz için aldığımız yeni bitkilerimiz,
yer orkideleri ve karanfiller......

hanndan 27-04-2011 17:30

2 Eklenti(ler)
Bu çiçeğimizde gecen seneden dökülen tohumlardan büyüyenler.kışa dayanıklı bi bitkiymiş,sevdim seni turuncuuuuuuuuu........

hanndan 27-04-2011 17:31

5 Eklenti(ler)
Bunlarda salonumuzda bulunan çiçeklerimiz.

hanndan 27-04-2011 17:32

1 Eklenti(ler)
..............

gilan 27-04-2011 17:45

Turuncu -> aynisefa :)

hanndan 27-04-2011 17:50

Teşekkürler sevgili gilan. Adını bilmiyordum, faydasınıda. meğer yaradan bize ne çok nimet vermiş.doğaya saygı sonsuz efendim.

Periş 27-04-2011 18:21

Çok güzeller maşallah...

h.pekşen 27-04-2011 18:30

sevgili handan hanım.yeni üyeyim mesajları yeni gördüm hayırlı olsun umarım bahçeniz istediğinizden daha da güzel olur güle güle oturun.

ciceksever70 27-04-2011 18:35

Sevgili hanndan, bitkiler insani ne kadar pozitif enerjiyle dolduruyor degil mi? Ben evde biraz yorulup bunaldim mi kendimi bahceye atiyorum. Bitkilerime bakmaktan onlarla konusmaktan hic bikmiyorum.

hanndan 27-04-2011 19:12

Burak bey,çiçeklerin arasından selamlar :)

Aramıza hoşgeldiniz h.pekşen,
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

hanndan 27-04-2011 19:14

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ciceksever70 (Mesaj 793401)
Sevgili hanndan, bitkiler insani ne kadar pozitif enerjiyle dolduruyor degil mi? Ben evde biraz yorulup bunaldim mi kendimi bahceye atiyorum. Bitkilerime bakmaktan onlarla konusmaktan hic bikmiyorum.

Aynen öyle çiçeksever70, ne zaman umutsuzluğa düşsem kendimi yalnız hissetsem hemen yanlarına gidiyorum.saatlerce bi yaprağa baktığım bile oluyor bıkmadan usanmadan.onlar benım sessiz arkadaşlarım.bazen suya yazdığım mektupları onlara okuyorum:) ah bide yaz gelsede renklense her yer.......

berrinb 27-04-2011 19:50

Sevgili hanndan arkadaş ,yeni çiçekleriniz çok güzel güle güle büyütün,yukarıdaki satırlarınız,banada hiç yabancı değiller,iyi yapıyorsunu,bitki,çiçek müzik aşkı insanın ruhunu dinç tutar,mühim olanda bu değilmidir.Ellerinize sağlık efendim.

Dudi 27-04-2011 19:51

Salon çamınız bir harika, nazar boncuğu takın ona :)

ciceksever70 27-04-2011 19:52

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hanndan (Mesaj 793436)
Aynen öyle çiçeksever70, ne zaman umutsuzluğa düşsem kendimi yalnız hissetsem hemen yanlarına gidiyorum.saatlerce bi yaprağa baktığım bile oluyor bıkmadan usanmadan.onlar benım sessiz arkadaşlarım.bazen suya yazdığım mektupları onlara okuyorum:) ah bide yaz gelsede renklense her yer.......

Burasi da biraz sogudu. 25 derecelerden 17 dereceye indi. Geceleri 10 derecelerde. Domateslerimi balkona cikarmistim bozulurlar diye korkuyorum. Büyük saksilara aktardigim icin tekrar eve alma sansim da yok. Umarim yakinda isinir yine. Bu bahcivanlik böyle iste. Insana rahat vermiyor. Doguma gidince bir hafta bahcemi nasil birakacagim diye kara kara düsünüyorum. Dönüste de amelyatli olacagim icin pek bir is yapamayacagim.

hanndan 27-04-2011 20:00

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi berrinb (Mesaj 793466)
Sevgili hanndan arkadaş ,yeni çiçekleriniz çok güzel güle güle büyütün,yukarıdaki satırlarınız,banada hiç yabancı değiller,iyi yapıyorsunu,bitki,çiçek müzik aşkı insanın ruhunu dinç tutar,mühim olanda bu değilmidir.Ellerinize sağlık efendim.

Evvet sevgili berrinb aynı duygulardayız ne güzel.

hanndan 27-04-2011 20:03

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Dudi (Mesaj 793468)
Salon çamınız bir harika, nazar boncuğu takın ona :)

Sevgili dudi salon çamımız 3 senedir bizimle bende onu çok seviyorum. yaz kış büyümeye devam ediyor :)

hanndan 27-04-2011 20:07

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ciceksever70 (Mesaj 793469)
Burasi da biraz sogudu. 25 derecelerden 17 dereceye indi. Geceleri 10 derecelerde. Domateslerimi balkona cikarmistim bozulurlar diye korkuyorum. Büyük saksilara aktardigim icin tekrar eve alma sansim da yok. Umarim yakinda isinir yine. Bu bahcivanlik böyle iste. Insana rahat vermiyor. Doguma gidince bir hafta bahcemi nasil birakacagim diye kara kara düsünüyorum. Dönüste de amelyatli olacagim icin pek bir is yapamayacagim.

Fideler büyükse bişey olmaz, etkilenmez İnşallah.
doğum yakın desenize, bellimi cinsiyeti. Allah analı babalı büyütsün ne güzel yeni bi fidan geliyor, yolu açık olsun. bakın 1 haftanız sıkıntılı olur evlat için bitkiler için hemen kalkmak isteyeceksinizdir eminim.

Sevgi Durul 27-04-2011 20:12

Sevgili hanndan, yeni bitkilerinizi güle güle, güzel günlerde büyütün. Salon çamınız ve diğer bitkileriniz çok çok sağlıklı ve güzel görünüyorlar. En son fotoğraftaki fil kulağından ben de dikmiştim, fakat yaşatamadım. Sizinkine maşallah.

ciceksever70 27-04-2011 20:17

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hanndan (Mesaj 793480)
Fideler büyükse bişey olmaz, etkilenmez İnşallah.
doğum yakın desenize, bellimi cinsiyeti. Allah analı babalı büyütsün ne güzel yeni bi fidan geliyor, yolu açık olsun. bakın 1 haftanız sıkıntılı olur evlat için bitkiler için hemen kalkmak isteyeceksinizdir eminim.

Tesekkür ederim sevgili hanndan güzel dilekleriniz icin. Cinsiyeti sürpriz olsun istedik ögrenmedik ama iki erkek cocuktan sonra bir kiz fena olmazdi. Dogum Agustos ayinda, yani ekilen sebzelerin toplanacagi, tohumdan yetisen ciceklerin acacagi zaman... Neyse 1 haftada fazla bir sey kacirmam herhalde. Dönüste bebisle bahcenin tadini cikaririz artik. Sevgiyle kalin...

hanndan 27-04-2011 20:20

Sdurul,teşekkürler.
Filkulağı büyümek için direndi aslında hiç sorun çıkarmadı.her gün çevirmek zorundayız güneşe doğru yön alıyor hemen.vilmorin in çiçeksiz bitkiler için olan besininden veriyorum ayda 1 kere onunla daha da geliştiler.

fatma sunay 27-04-2011 20:20

Sevgili Hanndan yeni çiçekleriniz çok güzeller. Boncuklarda çok güzel olmuş Kemaliye ye gider gitmez evdeki boncukları böyle değerlendireceğim. Bahçede değişik ve ilginç olan dekorlar çok hoşuma gidiyor.

hanndan 27-04-2011 20:31

Teşekkürler Fatma hanım,bende nerde ne görsem acaba buna ne ekebilirim **** asıl dekor yapabilirim diye düşünüyorum. tutku oldu bende. köyde örken derlerdi kalın iplerle boncukları değerlendirebilirsiniz.

füsunANK 27-04-2011 20:33

http://www.agaclar.net/forum/attachm...1&d=1303918154

Bu aynısefalar biraz yaramaz yalnız sevgili handan . Dağılmadığı yer kalmıyor. İstemediğiniz yerde de çıkabilir. :) Bizde ilk yıllarda vardı. Bahçenin her yerine dağılmıştı. Çevrelemekde fayda var derim:)

fatma sunay 27-04-2011 20:35

Ben evin holüne yere boncuklardan camlı bir pano yaptım çok güzel oldu. Elimde çok boncuk var böyle değerlendirebilirim.

hanndan 27-04-2011 20:40

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi füsunANK (Mesaj 793507)
http://www.agaclar.net/forum/attachm...1&d=1303918154

Bu aynısefalar biraz yaramaz yalnız sevgili handan . Dağılmadığı yer kalmıyor. İstemediğiniz yerde de çıkabilir. :) Bizde ilk yıllarda vardı. Bahçenin her yerine dağılmıştı. Çevrelemekde fayda var derim:)

Füsun hanım gecen seneden savrulan tohumlar belirmeye başladı.bi sürüde tohum vardı,3 hafta önce bütün tohumları ektik,çimlendiler. bu kadar çıkacağını bilseydim ekmezdim. sonuç olarak :) bi sürü aynısefalarımız olacak.

hanndan 27-04-2011 20:41

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi fatma sunay (Mesaj 793512)
Ben evin holüne yere boncuklardan camlı bir pano yaptım çok güzel oldu. Elimde çok boncuk var böyle değerlendirebilirim.

Fatma hanım nasıl da güzel olmuştur camlı pano resmi varmı?

fikreteren 27-04-2011 22:25

Sayın hanndan 183 deki lırmızı ve sarı renkli yer orkidesi değiğiniz bitki nin gerçek adı varmı. Sanki sarı renkli mimiluse benziyor gibi.

hanndan 27-04-2011 22:46

Fikret bey,cicekleri aldigimiz satici yer orkidesi dedi,bende oyle yazdim.siz dedikten sonra resimleri karsilastirdim evet onlar mimulus.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:44.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025