agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   hanndan / bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/24070.htm)

gilan 01-05-2011 15:10

Güllerin ikisi de birbirinden güzelmiş. Pembe olan Isparta gülüne benziyor. :)

Bu arada bodrum papatyası da Ankara kışına dayanmaz, haberiniz olsun. :)

hanndan 01-05-2011 20:06

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mandalinci (Mesaj 795423)
Bayıldım, bayıldım güllerinize, gözümüz gönlümüz açıldı.

şirinelerim onlar.

hanndan 01-05-2011 20:15

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Akhisarlı (Mesaj 795453)
Handan hanım ,Bahçeli eviniz çok güzel meyve ağaçlarınızın yeni çiçek açmış hallerini gördüm ne güzel. anlayabildiğim kadarı ile evinizin çevreside güzel Seyrek yapıda bahçeli evler . sehir hayatını bende sevmiyorum binalar üstüme üstüme geliyor sanki daral geliyor biraz daha zamanım var . gideceğim buralardan bende bahçemde yaşamak istiyorum gök yüzünde yıldızları görmeyeli kaç zaman oldu .otobüs şöförlerinin ilerleyelim beyler fırçasından bıktım .Etimesguttan Ankaraya bir saatte gidilir mi her akşam sabah insanlar bir kulaklık takmış biner binmez uykuya dalıyorlar işe gideken belliki kimse mutlu değil ama mecburlar güzel evinizde mutluluklar diliyorum size Bütün çiçekler güzeldir ismini bilmediğim 9 daki sarı çiçekle kırmızı beyaz çiçek çok güzel birde kaktüs çiçeği

Çok teşekkür ederim Akhisarlı.
evimizin etrafında dediğiniz gibi seyrek bahçeli evler var.bizim olduğumuz adada başka bahçede yok.sakin buralar, bi korna sesi bile yok.7 aydır burdayız öyle alıştım ki buraya. uzun zamandır Ankara merkeze gitmedim geçen hafta yapımarkete gittik ahlatlıbeli geçince yokuş aşağı inince sanki boğuldum birden aman yarabbi bu nekadar araba böyle dedim. sanki yıllardır buradaymışım gibi geliyor. şehir çok kalabalık ve dediğiniz gibi herkes mutsuz. kalabalık bile stress...... sabah kuş sesleriye uyanmak çok güzelmiş. İnşallah sizde en kısa zamanda dilediğiniz bahçeye kavuşursunuz.
9 daki nergizin bi çeşidiymiş.

hanndan 01-05-2011 20:19

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi gilan (Mesaj 795582)
Güllerin ikisi de birbirinden güzelmiş. Pembe olan Isparta gülüne benziyor. :)

Bu arada bodrum papatyası da Ankara kışına dayanmaz, haberiniz olsun. :)

Sevgili gilan,
pembe olan ısparta gülüymüş,evet bildiniz :)
bende Anakarada yaşamayanlarımı seviyorum ne :(
gerçi fazla almadık 6 kök,bi çeşit olsun dedik.ama ya renkleri görüncede dayanılmıyorki, tohumu oluyormu onun tohum alır yeniden devam ederiz olmazmı.

hanndan 01-05-2011 20:21

1 Eklenti(ler)
japon gülü tomurcuğu,bu sabah çektiğim bi resim

hanndan 01-05-2011 20:23

3 Eklenti(ler)
ve,,,,,,,,,,,öğleden sonra sanki selamlarcasına gülümsüyor değilmi........

hanndan 01-05-2011 20:27

4 Eklenti(ler)
Kümesin duvarına asmak için aldığım hercai, sulandığın problem olur diye üzümlerin demirine astık, burdada güzel duruyor

hanndan 01-05-2011 20:29

3 Eklenti(ler)
ithal kasımpatılarımız,yaz ayında da açıyormuş ;-)

hanndan 01-05-2011 20:30

5 Eklenti(ler)
şunun renklerine bakıpta almamak olurmuydu

hanndan 01-05-2011 20:32

4 Eklenti(ler)
,,,,,,,,,,,,,,,

hanndan 01-05-2011 20:34

3 Eklenti(ler)
fesleğen, ve seracıdan hediye ama adını bilmiyorum :o
ve çimen ekilmeden önce son hal.......

hanndan 01-05-2011 20:37

1 Eklenti(ler)
Çiçek poşetinden düşen arı,sanırım yolda yaralanmış, uçamıyo, zarar vermek istemedim çiçeğin üstüne koydum, bi süre seyrettim ,yaralı haliyle bile polen toplamanın derdindeydi :(

serkan_istanbul 01-05-2011 20:42

Harika çiçekler renk renk. Maşallah.

hanndan 01-05-2011 20:45

Serkan Bey,
yaradan ne güzel yaratmış, çeşit çeşit.

berrinb 01-05-2011 21:16

sayın Hanndan yeni çiçekleriniz çok güzeller,kasımpatları yazın açıyorlarsa daha da güzel diyeceğim.Hercai askınıza bayıldım,renkleri harika.Fesleğen ve adını bilmediğim bitki diyerek yazdığınız çiçeğibüyük bir saksıya dikip yüksek bir yere koyarsanız ,büyüdüğnde çok dekoratif duruyor.aşağıya doğru sarkıyor.Renkli baharlar dilerim efendim.

günebakan 01-05-2011 21:33

Bodrum papatyaları harika yazın açan kasımpatılarına bayıldım güle güle büyüt sevgili handan acaba fiyatları nedir?

hanndan 01-05-2011 21:44

Sevgili berrinb,
kasımpatıları aldığımız yer yazında çiçek açacağını söyle ama umarım açarlar.keşke daha önce resmini ekleseydim, yorumlarınızı uygulardım bugün toprağa dikmiştik onu, olmazsa dediğiniz gibi onu tekrar saksıya alsam olurmu ki?

Sevgili günebakan,
teşekkürler,beğenmeniz sevindiriyor beni:)
kasımpatıları 8tl ye aldım.

hoşcakalın......

bettyycim 01-05-2011 22:04

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hanndan (Mesaj 795787)
fesleğen, ve seracıdan hediye ama adını bilmiyorum :o
ve çimen ekilmeden önce son hal.......

Hepsi harika Handan hanım, birinci resim Sedum Sieboldii :D

hanndan 01-05-2011 22:09

Verdiğiniz bilgiler için çoooooook teşekkür ederim bettyycim, verdiğiniz isimden görsellerden baktım da ne güzel çiçekleri varmış.
Berrinb nin tavsiyesi üzerine yer değişikli yapmam şart oldu artık çok güzel sarkıyormuş.

Gülbeşeker 01-05-2011 23:10

yeni evinizde güle güle oturun kısa bir sürede bahçenizi güzelleştirmişsiniz Allah kolaylık versin

gilan 02-05-2011 10:34

Japon gülünün bu tek katlı ve kırmızısına bayılıyorum. Diğer renkleri ya da katmerli olanları bunun yanına bile yaklaşamıyor bence. :)

Bodrum papatyalarının da özellikle beyazı çok hoşuma gidiyor. O içinin lacivert renginin yarattığı tezat ne kadar hoş. :)

Bir de poşetten çıkan arıya dair yazılarınız çok hoşuma gitti. Doğa sevgisi her yerden kendini gösteriyor değil mi?

hanndan 02-05-2011 11:59

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Gülbeşeker (Mesaj 795968)
yeni evinizde güle güle oturun kısa bir sürede bahçenizi güzelleştirmişsiniz Allah kolaylık versin

Sayın gülbeşeker,güzel dilekleriniz için çok teşekkürler. yaradan cok güzel yaratmış bizlerede sunmak düşüyor.

hanndan 02-05-2011 12:04

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi gilan (Mesaj 796133)
Japon gülünün bu tek katlı ve kırmızısına bayılıyorum. Diğer renkleri ya da katmerli olanları bunun yanına bile yaklaşamıyor bence. :)

Bodrum papatyalarının da özellikle beyazı çok hoşuma gidiyor. O içinin lacivert renginin yarattığı tezat ne kadar hoş. :)

Bir de poşetten çıkan arıya dair yazılarınız çok hoşuma gitti. Doğa sevgisi her yerden kendini gösteriyor değil mi?

Bu kırmızıyı yeni aldık,1 sene önce turuncu almıştık.kırmızının asilliği başkaymış.sanki gülümsüyor gibi bi ifadesi var.

Bodrum papatyaları çoook güzel dayanamadım aldım. dediğiniz gibi beyaz olan çok hoş.bide yapraklarının dışıda lacivert.

Sabah ilk işim o çiçeğin yanına gitmekti, Yaralı arı ölmüş.......... :(:(

hanndan 02-05-2011 13:53

2 Eklenti(ler)
Naneler,bunlarda bizim ilk ürünlerimiz ayıklandı yıkandı kurutulmak için çardağa yol aldılar ,şimdiden kışa hazırlık :p
üstteki koyu renkli olan mentollü nanemiz 2 sene önce adanadan geldi,değişik bi tadı var.

MİRBE 02-05-2011 13:55

Handancım,
Çok güzel bir bahçe eline sağlık, sağlıkla büyüsün tüm çiçeklerin sağlıkla keyfini sür..

Yağmuru yedim biraz kırgınlık halsizlik var 2 gündür yatıyorum ilk fırsatta kargonu göndereceğim.

hanndan 02-05-2011 14:06

Sevgili Mirbe, teşekkürler İnşallah renklenecek bi türlü bitmedi düzen kuramadık herşey ortada kalabalık bi görüntü var şimdi bahçede,bugün yine esiyor savuruyor yağdı yağacak gibi,hayırlısı umutla bekliyorum güneşi.
geçmiş olsun sizede, kargonun acelesi yok yeterki siz iyileşin:)

Sevgi Durul 02-05-2011 14:16

Sevgili hanndan,
İthal kasımpatılar, menekşeler, kırmızı japon gülleri bahçeni şenlendirmişler. Geçen sene yapraklarını döken kırmızı Japon gülümü, sürgün vermesini beklemeden attığım için hala üzülüyorum. Arkadaşların dedi gibi en güzeli kırmızısı. Sevgiler...

hanndan 02-05-2011 15:00

SDurul,çimenle kesişen yerleri renk renk çiçeklerle cümbüş yapıyoruz,aslında sıra sıra gitmesi daha güzel olurdu ama bu sene böyle çeşit çeşit olsun istiyorum.güzel olur umarım:)
Turuncu olan japongülü bizim kışında içerdeydi yaprağını hiç dökmemişti, çiçeğide sürekli vardı.nasip değilmiş demekki size kırmızı:(

ciceksever70 02-05-2011 15:26

Ne güzel cicekler, hizla bahcenizi donatiyorsunuz. Bodrum papatyasi gecen yil ben de almistim tohumlarini da topladim ama cimlenmedi. Cicegi cok güzel. Ne güzel bir heyecandir yeni bahce hazirlamak... Biz yillardan beri ilk kez bu yil esimle bahceye bakip, nihayet büyük ölcüde istedigimiz gibi oldu, diyebiliyoruz. Yine de sürekli gözüme düzeltilecek bir yerler takiliyor.

nurguldk 02-05-2011 16:29

Bodrum papatyaların harika Handancım. Ankara kışını geçiremiyor maalesef ama tüm yaz boyunca öyle bir coşuyor, yayılıyor ki, sen bile inanamayacaksın. Eh bu görüntü için de seneye tekrar almak değer aslında :)

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:44.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025