![]() |
Alıntı:
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Mühim olan onun ve sizin sağlığınız, bahçe herzaman olur. Ankara'da bu sene ısınamadı bir türlü, hep yağmur, hep serin. Domatesler çok büyümedi ise üzerlerini geceleri naylonlasanız mı acaba? Belki biraz korur. |
1 Eklenti(ler)
Sayın Selahattin Yılmaz ve malbman ın ücretsiz tohum paylaşımından gelen altın çileklerim. 2.transferlerini yaptık, yavaş yavaş dışarıya alışmaları için sabah dışarı çıkarıp akşam çardağa alıyorum.2 gündür yeni yerlerindeler sağlıklı görünüyorlar şimdilik.
|
1 Eklenti(ler)
bugün hava yine soğudu çimlendirdiğim bitkiler üşümesin diye barbeküyü yaktım onlara :p
|
4 Eklenti(ler)
3 haftadır saksıda olan bitkilerimizi bugün en sonunda yerlerine yerleştirdik,
öğleden sonra yağmur yağdığı içim çim ekimi yine ertelendi şimşir,taflan,melissa ve adını öğrenemediğim çalımız :rolleyes: |
Barbeküde mangal da istemiştir canları belki? :D
Melisa güzel kokulu çiçekleri olan, kolonya çiçeği de denen melisa mı? Eğer oysa Ankara'da kışı çıkaramaz ki. :( |
Daha mangalı haketmediler,gerçi garipler napsın bi gün yüzü görmediler,
evet kolonya çiçeği melisa 2 tane aldım pembe ve maviymiş.güneye dikildi.kışı çıkaramazmı :( olmazsa sonbaharda saksıya alırız, |
Şimdi görünce ben yanlış mı biliyorum acaba diye kontrol ettim de -9 dereceye kadar dayanır demiş.
http://davesgarden.com/guides/pf/go/2128/ Pervane çiçekli yasemin -12'ye kadar olmasına rağmen dayanamadı. Şubat başında 2 haftalık çok soğuk bir dönem oluyor ya, o arada sıcaklık -15, -18 gibi değerleri görüyor. Ben dayanacak mı diye denediğim pek çok bitkimi o dönemde kaybettim. |
ah Ankara ah,,,,,olmazsa sonbahar gibi saksıya alır çardağa koyarız,**** ben şimdiden bi çelik alayım seneyede onu dikerim, bi sirkülasyon sağlamış oluruz
|
2 Eklenti(ler)
Kaktüsüm çiçek açtı,daha önce bir çok kez kaktüsüm oldu ama ilk kez çiçeğini gördüm.sabahtan akşama kadar resmini çekiyorum.şimdiden 50 yi geçti resimleri, utanmasam hep onun resmini ekliycem :p
|
3 Eklenti(ler)
Yeni misafirlerimiz bahçemizi renklendirdiler.
|
3 Eklenti(ler)
Turuncu baston gül :D
|
Çok can alıcılar sevgili handann :)
|
Sevgili Dudi, inanın seçerken 'bu daha güzelmiş hayır hayır bu daha güzel' diye diye zorla seçtim. kasımpatı bodrum papatyasıda aldık ama onların resmini sabah çekicem.
|
Bahçeniz çok güzel maşallah.
|
Serkan Bey teşekkürler,
|
Baston güller harika görünüyor özellikle turuncu olan. Güle güle büyütün:)
|
Sevgili günebakan , çok hoşlar yaaaaaa ilk bastonlarımız, pembe olan çok güzel kokuyor ama turuncuda koku yok malesef :(
|
Alıntı:
|
Onunda güzelliği yeter Handan hanım:) Birşey sormak istiyorum baston güller budanıpmı bu şekli almış acaba?
|
Evet çok albenisi can alıcı bi görüntüsü var, yapı marketlerden üstüne kuru bi çiçeği yapıştırılmış şekilde almıştım yıllar önce onu sever dururmuşum .meğerse ne güzellikler varmışta haberim yokmuş, kaktüs çeşidim çok az şimdi bide merak başlayacak diye korkuyorum.
demek makinenin pili olsa neler olacak...... |
Alıntı:
|
sayın hanndan kaktüsünüzün çiçeğini görünce imrendim maşallahı var çok hoş inşallah daim olur
|
Sayın r.ali inşallah bakabilirim. özenle suluyorum, her fırsatta başındayım fazla ilgidende kaybedecem diye korkuyorum.formdan kaktüsler bölümüne bakın harika çiçekler var.
|
Baston güllerin çok güzeller güle güle büyüt. Bahçen gün geçtikçe güzelliğini artırıyor. Kemaliye ye dönünce boncuklu panomun resmini yüklerim size.
|
Teşekkür ederim bir tane kendiliğinden baston gül olmaya niyetli bir gülüm var da acaba onu bu şekli verebilirmiyim diye düşünüyordum:)
|
Tesekkur ederim Fatma Hanim, yavas yavas renkleniyor bahcemiz,ayrica sabrida ogreniyorum.panoyu merakla bekliyorum eminim bi guzellikle karsilasacagim. Sevgiler.......
|
Alıntı:
Elinizden kurtulacagini sanmiyorum. |
1 Eklenti(ler)
Kaktüs çiçekleri bir başka güzel handan.
Bahcemden sana kaktüs çiçeği yolluyorum, sevgiler. |
Oy oyyyy bu ne guzellik boyle.cok tesekkur ederim ablacim, ne guzel acmis. Sayfami senlendirdin benide sevindirdin ablacim, hoscakal
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:08. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025