![]() |
Sevgili fatoş hanım, hoş geldiniz safalar ve güzellikler getirdiniz,gözlerimiz bayram etti yine sayenizde,fotoğraflardan göründüğü kadarıyla bahçe tablo gibi.
Dünürünüze büyük geçmiş olsun. Minik kedi çok tatlıymış,umarım en kısa zamanda onu sevecek bir ailesi olur.Biz evde hayvan bakamıyoruz malesef eşimin alerjisi var tüylerine.Ama bahçeli bir evimiz olduğunda inşallah çok istiyoruz,özellikle köpek çok seviyorum ve çok alışkınım.Çocukluğum onlarla geçti,hiç köpeğimizin ve kedimizin olmadığı yılı hatırlamıyorum. Sevgiyle kalın. |
1 Eklenti(ler)
Ablacığım senin verdiğin beyaz sandığımız maviş te mavi çıktı hem de ölümden döndü ölüyor diye korkudan mı mavi oldu acaba:))))))))
Eklenti 233276 |
Alıntı:
|
Fatoş hanım nihayet güzel çiçeklerinizi yeniden seyretme fırsatı bulduk. Gladyörler çok güzel açmışlar. Zevkle gezindiğim birkaç bahçeden birisi. Yaz dönemi oduğu için işler çok herzaman boş vakit bulunmuyor. Vakit buldukçada ancak birkaç bahçe gezebiliyorum. Sevgilerimle....
|
Alıntı:
Pamukcuğa yuva arıyorum, kış gelince de dışarı da kalacak ona üzülüyorum. evdeki yaşlı bebeğimiz için veterineri kontrola geldiğinde pamuku mutlaka evden uzaklaştırmamı söyledi, bende iki kedicik için çok üzüldüm, bakalım ne yapacağım:( |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu telaşlarınız bittikten sonra İzmir'e de sizleri bekleriz. Bende otuzbir yıllık iş yerimi kapatıyorum. İçimde bir burukluk var ama artık yoruldum. Çalışma hayatını bırakınca zaman nasıl geçecek bilmiyorum:))) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Bahçede oturma alanı düzenlemesi yapıyorum, eşime kalsa orayı kapatıp öyle bir oturma alanı yapmak istiyor, bende açık havada, ağaçların altında çimlerin üzerinde oturmaktan büyük zevk alıyorum. Daha çok eksikleri var.
Eklenti 233480 Eklenti 233481 Gönül hanımın verdiği maviş:) Eklenti 233482 Dünürümden gelen maviş:) Eklenti 233483 FÜSUNCUĞUM, tanıdın mı? Senin verdiğin maviş. Sana ve Güler hanıma teşekkürler:) Eklenti 233484 |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
gardenya ve Füsun'un küpesi:)
Eklenti 233503 Eklenti 233504 Eklenti 233505 Eklenti 233506 Eklenti 233507 |
5 Eklenti(ler)
|
[QUOTE=Fatoş;835152... Bende otuzbir yıllık iş yerimi kapatıyorum. İçimde bir burukluk var ama artık yoruldum. Çalışma hayatını bırakınca zaman nasıl geçecek bilmiyorum:)))[/QUOTE]
Yeni dönem yaşantınızda sağlıklı günler dilerim. İnşallah burukluk mutluluk olur. |
Sevgili fatoş hanım,okadar zevkli sinizki nereye elinizi deydirseniz orası muhteşem oluyor.
Bahçenizde oturup bir kahvenizi içmek isterdim sizinle o güzellikleri seyretmek muhteşem olurdu. Mavişler küpeler ortancala hangi birini saysam hepiside çok güzel. Salıkla tadını çıkar. Sevgiler. |
Sayın Fatoş; Oturma alanınıza bayıldım. Elinize bir bulmaca alıp şöyle sırtınızı dayayacaksınız. Bir yandan da çayınızı yudumlarken derin bir nefes alıp, mis kokular eşliğinde, işte benim dünyam diye gülümseyeceksiniz. Ahhh ahh! Benim daha kaç fırın ekmek yemem lazım acaba? Kendimi çok becereksiz hissediyorum yaa... Çiçekleriniz her zamanki gibi muhteşem zaten. Diyecek başka söz yok. Maaşallah...
|
oturma alanınızdaki kuş yuvasında kuş varmı ?
|
Fatoşcuğum o kadar güzel fotoğraflar ki... Renkler harika, cıvıl cıvıl bir bahçe:) Paylaştığın için teşekkürler, bu güzelliklerle, içim açıldı:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Canım kendine haksızlık ediyorsun, neler başardığını hepimiz görüyoruz üstelik büyük bir bahçede. |
Fatoş Hanım;
Temmuzla birlikte bahçeniz rengarenk olmuş. Bahçedeki o oturma köşesinde bir ikindi kahvaltısı harika olur.:p Fotoğrafta görüldüğü kadarıyla pek eksik birşey yok gibi. Ama siz bayanlar bazen bizim göremediğimiz ayrıntıları mutlaka farkedersiniz. Siz eksik diyorsanız, eksiktir. Kedi konusundaki duyarlılığınız ve tavrınızı kutluyorum. Çok doğru düşünüyorsunuz. Vermeyi onlara. Ne kadarda güzel pozlarını yakalmışsınız. Beyazlığı ve temizliği ile bahçenizle adeta bütünleşmiş. Sevgi ve selamlarımla. |
Alıntı:
|
Alıntı:
İnşallah bundan sonra yapmaya çalışacağım, ama arkadaş ve dostlarımla birlikte olursa güzel. Oturma yerlerine minderler dikmem gerekir, biraz daha çiçek o kadar:) Pamuğu geri vermeyeceğim, çok hareketli yaramaz bir kedicik. Aklı fikri eve girmek istiyor o biraz sorun oluyor, vikyinin üzülmemesi gerek herhalde alışacak. Bende eşinize ve size sevgi ve selamlarımı yolluyorum. |
Sevgili Fatoş, çiçekleriniz harika açmışlar yine ,glayöller mum çiçeğine bayıldım...Dahlialar da onlara keza...Oturma gurubunuz çok güzel görünüyor.O kilim desenli örtü ,yeşillikle çok bağdaşmış..mavişler ve gardenya .....nereye bakılsa harika görüntüler.Beyaz kediniz de çok sevimli bir hayvan..******* onu artık bırakmayınız,çünkü diğer kediniz l8 yaşında ise bu sevimli hayvanı kendinize alıştırmakta yarar var.İleride sizinle beraber kalacaktır. Benim de kedilerim şu anda 2 tane..Üçüncüyü kaybettik.Onlarla avunuyoruz......Selamlar,sevgiler....
|
Sevgili Fatoş mavişler ortancalar gardenya harika görünüyor maşallah çiçekler coşmuş oturma grubunuza bayıldım ellerinize emeklerinize sağlık sevgiler....
|
Fatoş hanımcım dünürünüze geçmiş olsun merak etmştik sizi. Sonra misafirleriniz olduğunu öğrendik bir parça rahatladık:)
Bahçe yine çok güzel hem çeşitlerle hem renklerle, cıvıl cıvıl:) Atölyeyi kapatma kararınız düşünülüp taşınılıp alınmış bir karar o nedenle hayırlı olsun demekten başka söylenecek söz yok Fatoş hanımcım. Siz hem sosyal hem aktif bir insansınız mutlaka zamanınızı doğru şekilde geçirmeye devam edeceksinizdir. Herşey istediğinizce olsun, sevgilerimle:) |
Sn Fatoş hanım muhteşem bir oturma alanı yaratmışsınız. renk renk, cıvıl cıvıl, sevgiyle bezenmiş huzurlu bir bahçe olmuş. sağlıklı güzel günler geçirmeniz dileğiyle.
|
Bugün atolyede üzerimizde uçan eğitim uçağının denize çakılışına şahit olduk, İki genç insanın bizler için kendilerini feda etmelerine şahit olduk. Eve dönerken hala denizde çalışmalar devam ediyordu, moralimiz çok bozuk.
|
Çok üzücü umarım bir şey olmamıştır allah sevdiklerine analarına bağışlar onları :(
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:46. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025