agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   Fatoş / Bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/19392.htm)

loveflower 11-07-2011 20:24

Sevgili fatoş hanım, hoş geldiniz safalar ve güzellikler getirdiniz,gözlerimiz bayram etti yine sayenizde,fotoğraflardan göründüğü kadarıyla bahçe tablo gibi.

Dünürünüze büyük geçmiş olsun.

Minik kedi çok tatlıymış,umarım en kısa zamanda onu sevecek bir ailesi olur.Biz evde hayvan bakamıyoruz malesef eşimin alerjisi var tüylerine.Ama bahçeli bir evimiz olduğunda inşallah çok istiyoruz,özellikle köpek çok seviyorum ve çok alışkınım.Çocukluğum onlarla geçti,hiç köpeğimizin ve kedimizin olmadığı yılı hatırlamıyorum.

Sevgiyle kalın.

günebakan 12-07-2011 11:12

1 Eklenti(ler)
Ablacığım senin verdiğin beyaz sandığımız maviş te mavi çıktı hem de ölümden döndü ölüyor diye korkudan mı mavi oldu acaba:))))))))

Eklenti 233276

Yücel Canpolat 12-07-2011 11:33

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Fatoş (Mesaj 834223)
Şimdi bahçemden görüntüler:)
Temmuz çiçekleri:

Eklenti 232959

Eklenti 232960

Eklenti 232961

Eklenti 232962

Eklenti 232963

Kuş olup uçsam aha bu diyara konsam,fatoş ablacığım seni unuttum sanma bu aralar işyeri bahçe büyük oğlum'un sözü nişan hazırlıkları malum zaman yetmiyor hastanıza geçmiş olsun diyorum tez zamanda iyileşir inşallah,ama güzelliklerinize güzellikler katmışsınız ellerinize sağlık sağlıcakla kalınız:

fatma sunay 12-07-2011 16:13

Fatoş hanım nihayet güzel çiçeklerinizi yeniden seyretme fırsatı bulduk. Gladyörler çok güzel açmışlar. Zevkle gezindiğim birkaç bahçeden birisi. Yaz dönemi oduğu için işler çok herzaman boş vakit bulunmuyor. Vakit buldukçada ancak birkaç bahçe gezebiliyorum. Sevgilerimle....

Fatoş 12-07-2011 21:56

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi acemifüsun (Mesaj 834566)
Oyy, Oyy! Çok da güzel pozlarını yakalamışsın canım:) Kıyamam ben ona:) İçim gidiyor ama, bizim evin durumu malum, 2 kedi, 1 yaşlı köpek:) İnşallah en kısa zamnda kediciğe bir yuva bulunur arkadaşım:)

Füsun'cuğum, bir önceki yazını fark etmemişim. Sağol arkadaşım.
Pamukcuğa yuva arıyorum, kış gelince de dışarı da kalacak ona üzülüyorum. evdeki yaşlı bebeğimiz için veterineri kontrola geldiğinde pamuku mutlaka evden uzaklaştırmamı söyledi, bende iki kedicik için çok üzüldüm, bakalım ne yapacağım:(

Fatoş 12-07-2011 22:04

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi loveflower (Mesaj 834711)
Sevgili fatoş hanım, hoş geldiniz safalar ve güzellikler getirdiniz,gözlerimiz bayram etti yine sayenizde,fotoğraflardan göründüğü kadarıyla bahçe tablo gibi.

Dünürünüze büyük geçmiş olsun.

Minik kedi çok tatlıymış,umarım en kısa zamanda onu sevecek bir ailesi olur.Biz evde hayvan bakamıyoruz malesef eşimin alerjisi var tüylerine.Ama bahçeli bir evimiz olduğunda inşallah çok istiyoruz,özellikle köpek çok seviyorum ve çok alışkınım.Çocukluğum onlarla geçti,hiç köpeğimizin ve kedimizin olmadığı yılı hatırlamıyorum.

Sevgiyle kalın.

Sevgili Loveflower, çok teşekkür ederim. Aslında bir ay gibi çok ilgilenemedim. Glayörlerin önüne mevsim çiçekleri ekecektim, bir de saksılarımı bahçeye aktaracaktım ama sevgili eşim arkamdan dedektif gibi dolaşıyor:p

Fatoş 12-07-2011 22:14

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Yücel Canpolat (Mesaj 834912)
Kuş olup uçsam aha bu diyara konsam,fatoş ablacığım seni unuttum sanma bu aralar işyeri bahçe büyük oğlum'un sözü nişan hazırlıkları malum zaman yetmiyor hastanıza geçmiş olsun diyorum tez zamanda iyileşir inşallah,ama güzelliklerinize güzellikler katmışsınız ellerinize sağlık sağlıcakla kalınız:

Sevgili Yücel kardeşim, oğlunuza mutluluklar dilerim, Allah tamamına erdirsin, size de kolaylıklar versin. Güzel telaşlar.
Bu telaşlarınız bittikten sonra İzmir'e de sizleri bekleriz. Bende otuzbir yıllık iş yerimi kapatıyorum. İçimde bir burukluk var ama artık yoruldum. Çalışma hayatını bırakınca zaman nasıl geçecek bilmiyorum:)))

Fatoş 12-07-2011 22:26

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi fatma sunay (Mesaj 835029)
Fatoş hanım nihayet güzel çiçeklerinizi yeniden seyretme fırsatı bulduk. Gladyörler çok güzel açmışlar. Zevkle gezindiğim birkaç bahçeden birisi. Yaz dönemi oduğu için işler çok herzaman boş vakit bulunmuyor. Vakit buldukçada ancak birkaç bahçe gezebiliyorum. Sevgilerimle....

Fatma hanım, sağ olun, bende sizin bahçenizi ve Kemaliye'nin güzelliklerini seyretmekten büyük zevk alıyorum, bunun için size çok teşekkür ediyorum. Sevgiler.

Fatoş 12-07-2011 23:06

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi günebakan (Mesaj 834899)
Ablacığım senin verdiğin beyaz sandığımız maviş te mavi çıktı hem de ölümden döndü ölüyor diye korkudan mı mavi oldu acaba:))))))))

Eklenti 233276

Hacer'ciğim, İstanbula giderken sana verdiğim saksıda üç çeşit maviş vardı, biri beyaz diğerleri iki ayrı cins mavi idi. Herhalde diğerleri ölmüş. Bu, Gönül hanımın geçen sene vermiş olduğu mavişten, geçen kış o da saksısından kaybolmuştu, çok üzülmüştüm. Atölyeyi bugün toparlarken farkettim ,yeniden çıkmış ve çiçeklenmiş:)

Fatoş 13-07-2011 00:08

5 Eklenti(ler)
Bahçede oturma alanı düzenlemesi yapıyorum, eşime kalsa orayı kapatıp öyle bir oturma alanı yapmak istiyor, bende açık havada, ağaçların altında çimlerin üzerinde oturmaktan büyük zevk alıyorum. Daha çok eksikleri var.
Eklenti 233480

Eklenti 233481
Gönül hanımın verdiği maviş:)
Eklenti 233482
Dünürümden gelen maviş:)
Eklenti 233483
FÜSUNCUĞUM, tanıdın mı? Senin verdiğin maviş. Sana ve Güler hanıma teşekkürler:)
Eklenti 233484

Fatoş 13-07-2011 00:31

5 Eklenti(ler)
devam
Eklenti 233498

Eklenti 233499

Eklenti 233500

Eklenti 233501

Eklenti 233502

Fatoş 13-07-2011 01:03

5 Eklenti(ler)
gardenya ve Füsun'un küpesi:)

Eklenti 233503

Eklenti 233504

Eklenti 233505

Eklenti 233506

Eklenti 233507

Fatoş 13-07-2011 01:31

5 Eklenti(ler)
devam,,,

Eklenti 233515

Eklenti 233516

Eklenti 233517

Eklenti 233518

Eklenti 233519

ligustrum 13-07-2011 02:31

[QUOTE=Fatoş;835152... Bende otuzbir yıllık iş yerimi kapatıyorum. İçimde bir burukluk var ama artık yoruldum. Çalışma hayatını bırakınca zaman nasıl geçecek bilmiyorum:)))[/QUOTE]
Yeni dönem yaşantınızda sağlıklı günler dilerim. İnşallah burukluk mutluluk olur.

sevim4 13-07-2011 10:10

Sevgili fatoş hanım,okadar zevkli sinizki nereye elinizi deydirseniz orası muhteşem oluyor.
Bahçenizde oturup bir kahvenizi içmek isterdim sizinle o güzellikleri seyretmek muhteşem olurdu.
Mavişler küpeler ortancala hangi birini saysam hepiside çok güzel.
Salıkla tadını çıkar.
Sevgiler.

Uzaylı 13-07-2011 11:28

Sayın Fatoş; Oturma alanınıza bayıldım. Elinize bir bulmaca alıp şöyle sırtınızı dayayacaksınız. Bir yandan da çayınızı yudumlarken derin bir nefes alıp, mis kokular eşliğinde, işte benim dünyam diye gülümseyeceksiniz. Ahhh ahh! Benim daha kaç fırın ekmek yemem lazım acaba? Kendimi çok becereksiz hissediyorum yaa... Çiçekleriniz her zamanki gibi muhteşem zaten. Diyecek başka söz yok. Maaşallah...

Yakup Ünal 13-07-2011 13:05

oturma alanınızdaki kuş yuvasında kuş varmı ?

acemifüsun 13-07-2011 22:00

Fatoşcuğum o kadar güzel fotoğraflar ki... Renkler harika, cıvıl cıvıl bir bahçe:) Paylaştığın için teşekkürler, bu güzelliklerle, içim açıldı:)

Fatoş 13-07-2011 22:37

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ligustrum (Mesaj 835258)
Yeni dönem yaşantınızda sağlıklı günler dilerim. İnşallah burukluk mutluluk olur.

Sn. Ligustrum, bahçemize hoş geldiniz. İşyerimin bahçesinde bırakacağım çiçeklerime üzülüyordum. Benden sonra gelecek olanları kurtur mu diye üzülüyordum. Arka sokakta, bir komşum eşini kaybetmişti, çok üzüntülü idi, atölye geldiğinde, ''biliyorum, çiçek almaya gidememiştiniz, bahçeden çiçek alıp kendi bahçene dikersen içim rahat edecek'' dedim. çiçeklerin büyük bir kısmını verdim. Onun gözlerindeki sevinç beni de rahatlattı. Bu yeni döneme dediğiniz gibi alışırım. Çok teşekkür ederim.

Fatoş 13-07-2011 22:41

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sevim4 (Mesaj 835902)
Sevgili fatoş hanım,okadar zevkli sinizki nereye elinizi deydirseniz orası muhteşem oluyor.
Bahçenizde oturup bir kahvenizi içmek isterdim sizinle o güzellikleri seyretmek muhteşem olurdu.
Mavişler küpeler ortancala hangi birini saysam hepiside çok güzel.
Salıkla tadını çıkar.
Sevgiler.

Teşekkür ederim, canım. Her zaman sizleri beklerim, Sevim'ciğim

Fatoş 13-07-2011 22:52

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Uzaylı (Mesaj 835936)
Sayın Fatoş; Oturma alanınıza bayıldım. Elinize bir bulmaca alıp şöyle sırtınızı dayayacaksınız. Bir yandan da çayınızı yudumlarken derin bir nefes alıp, mis kokular eşliğinde, işte benim dünyam diye gülümseyeceksiniz. Ahhh ahh! Benim daha kaç fırın ekmek yemem lazım acaba? Kendimi çok becereksiz hissediyorum yaa... Çiçekleriniz her zamanki gibi muhteşem zaten. Diyecek başka söz yok. Maaşallah...

Teşekkür ederim ama daha elime bulmaca alıp sırtımı dayayamadım, inşallah bundan sonra siz dostlarımla birlikte çay, kahve eşliğin de oturup sohbet ederiz.
Canım kendine haksızlık ediyorsun, neler başardığını hepimiz görüyoruz üstelik büyük bir bahçede.

Orhan Özbilgiç 13-07-2011 23:15

Fatoş Hanım;
Temmuzla birlikte bahçeniz rengarenk olmuş. Bahçedeki o oturma köşesinde bir ikindi kahvaltısı harika olur.:p Fotoğrafta görüldüğü kadarıyla pek eksik birşey yok gibi. Ama siz bayanlar bazen bizim göremediğimiz ayrıntıları mutlaka farkedersiniz. Siz eksik diyorsanız, eksiktir.
Kedi konusundaki duyarlılığınız ve tavrınızı kutluyorum. Çok doğru düşünüyorsunuz. Vermeyi onlara. Ne kadarda güzel pozlarını yakalmışsınız. Beyazlığı ve temizliği ile bahçenizle adeta bütünleşmiş.
Sevgi ve selamlarımla.

Fatoş 13-07-2011 23:18

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi acemifüsun (Mesaj 836129)
Fatoşcuğum o kadar güzel fotoğraflar ki... Renkler harika, cıvıl cıvıl bir bahçe:) Paylaştığın için teşekkürler, bu güzelliklerle, içim açıldı:)

Sizleri bekliyorum canım, Atölyeyi bir halledeyim hep birlikte bahçede oturduğumuzda daha mutlu olacağım Sevgilerimle .

Fatoş 13-07-2011 23:36

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Orhan Özbilgiç (Mesaj 836168)
Fatoş Hanım;
Temmuzla birlikte bahçeniz rengarenk olmuş. Bahçedeki o oturma köşesinde bir ikindi kahvaltısı harika olur.:p Fotoğrafta görüldüğü kadarıyla pek eksik birşey yok gibi. Ama siz bayanlar bazen bizim göremediğimiz ayrıntıları mutlaka farkedersiniz. Siz eksik diyorsanız, eksiktir.
Kedi konusundaki duyarlılığınız ve tavrınızı kutluyorum. Çok doğru düşünüyorsunuz. Vermeyi onlara. Ne kadarda güzel pozlarını yakalmışsınız. Beyazlığı ve temizliği ile bahçenizle adeta bütünleşmiş.
Sevgi ve selamlarımla.

Teşekkür ederim,Orhan bey.
İnşallah bundan sonra yapmaya çalışacağım, ama arkadaş ve dostlarımla birlikte olursa güzel. Oturma yerlerine minderler dikmem gerekir, biraz daha çiçek o kadar:)
Pamuğu geri vermeyeceğim, çok hareketli yaramaz bir kedicik. Aklı fikri eve girmek istiyor o biraz sorun oluyor, vikyinin üzülmemesi gerek herhalde alışacak. Bende eşinize ve size sevgi ve selamlarımı yolluyorum.

berrinb 14-07-2011 00:39

Sevgili Fatoş, çiçekleriniz harika açmışlar yine ,glayöller mum çiçeğine bayıldım...Dahlialar da onlara keza...Oturma gurubunuz çok güzel görünüyor.O kilim desenli örtü ,yeşillikle çok bağdaşmış..mavişler ve gardenya .....nereye bakılsa harika görüntüler.Beyaz kediniz de çok sevimli bir hayvan..******* onu artık bırakmayınız,çünkü diğer kediniz l8 yaşında ise bu sevimli hayvanı kendinize alıştırmakta yarar var.İleride sizinle beraber kalacaktır. Benim de kedilerim şu anda 2 tane..Üçüncüyü kaybettik.Onlarla avunuyoruz......Selamlar,sevgiler....

Periş 14-07-2011 06:57

Sevgili Fatoş mavişler ortancalar gardenya harika görünüyor maşallah çiçekler coşmuş oturma grubunuza bayıldım ellerinize emeklerinize sağlık sevgiler....

sevim.K 14-07-2011 07:40

Fatoş hanımcım dünürünüze geçmiş olsun merak etmştik sizi. Sonra misafirleriniz olduğunu öğrendik bir parça rahatladık:)

Bahçe yine çok güzel hem çeşitlerle hem renklerle, cıvıl cıvıl:)

Atölyeyi kapatma kararınız düşünülüp taşınılıp alınmış bir karar o nedenle hayırlı olsun demekten başka söylenecek söz yok Fatoş hanımcım. Siz hem sosyal hem aktif bir insansınız mutlaka zamanınızı doğru şekilde geçirmeye devam edeceksinizdir.

Herşey istediğinizce olsun, sevgilerimle:)

gülsu 14-07-2011 09:13

Sn Fatoş hanım muhteşem bir oturma alanı yaratmışsınız. renk renk, cıvıl cıvıl, sevgiyle bezenmiş huzurlu bir bahçe olmuş. sağlıklı güzel günler geçirmeniz dileğiyle.

Fatoş 14-07-2011 19:09

Bugün atolyede üzerimizde uçan eğitim uçağının denize çakılışına şahit olduk, İki genç insanın bizler için kendilerini feda etmelerine şahit olduk. Eve dönerken hala denizde çalışmalar devam ediyordu, moralimiz çok bozuk.

bettyycim 14-07-2011 19:59

Çok üzücü umarım bir şey olmamıştır allah sevdiklerine analarına bağışlar onları :(

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:46.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025