![]() |
Ay inanmıyorum Diyarbakır'dan 13 şehit haberi var, nasıl canım yandı şimdi........
|
Ağaç etrafındaki oturma gurubu muhteşem hele çiçekler çok yakışmış elinize sağlık. Çok zevkli ve yaratıcısınız.
|
Sevgili arkadaşlarım, tanık olduğum feci kaza arkasından ertesigünü atölyenin bilgisayar sistemi söküldü, evde ki kullandığım laptop kuzenlerimin torunlarının hışmına uğradıktan sonra bir türlü kendine gelemedi, zaten büyük bilgisayarımı da daha önce halletmişlerdi:) telaşlardan bir türlü atölyeden gelen bilgisayarı kuramamıştım ama şimdi kendime çalışma odası yaptım, yumurcaklara yasak artık:D:D:D kapı daim kilitli.
Sevgili Berrinb teşekkür ederim. Pamuk kedicik için endişe ediyorum, yaz bitecek sonra dışarıda kalacak eve sokamıyorum. Yaşlı kedim onu görünce içeride fenalaşıyor, uzun süre kendini toparlayamıyor, onu hiç üzmek istemiyorum, kızlarımdan biri o artık. Sevgili Periş çok teşekkür ederim Sevgili Sevim hanımcığım, zamanım evdede kalmamaya başladı, gün yetmiyor. Bir koşturmadır gidiyor:) Sevgili Gülsu teşekkür ederim, bahçeme hoş geldiniz. Sevgili Bettyyciğim,çok kötü bir gündü, o an gözümün önünden hiç gitmiyor. Sevgili Fatma Sunay teşekkür ederim. Ağaçlar. net sayesinde ufkumuz açılıyor. İyi ki buradayız. |
Ablacığım özel mesaj kutun dolu galiba nasıl olduğunu nerelerde olduğunu sormak için mesaj attım bir türlü gitmedi. Ama iyi olduğunu öğrendim:)
|
1 Eklenti(ler)
|
Hacer'ciğim, atölyeyi kapatmak zamanımı aldı, yoruldum hemde hüzünlendim. Bu işler bitince yazlığa çocuklarla birlikte gittim, yeni geldim. Giremediğim için farkında değilim canım.
|
Hayırlısı olsun ablacığım zaten zorluyordu atölye seni:)
|
Fatoş hanım;
Size bir şey soracaktım, özel mesajla ulaşamadım. Galiba mesaj kutunuz dolu. Bana bir ara ulaşır mısınız? |
Sevgili Fatoş iyi olmanıza sevindim lisiler harika görünüyor maşallah...
|
Fatoş ablacığım forum Sen siz çok sessiz bak bekleyenlerin ne çok dön artık:)
|
Fatoş hanım, yaşadığınız acı olay için çok üzgünüm, inanın çok merak etmiştim, iyi olmanıza çok sevindim.
|
Hacer'ciğim atölye benim ayağımı bağlamaya başlamıştı, çocukların, eşimin yanlarına gidemiyordum, işten eve gelince ev bomboş sadece kedilerim, herşey üstüme geliyordu, bir kaç günlüğüne dahi ayrılamıyordum, böyle daha iyi olacak gibi. Artık yaşlandım, evde pek fazla yanlız kalmak istemiyorum.
|
Alıntı:
|
Sevgili Periş teşekkür ederim. Lisiler ve bahçenin fotoğraflarını yükleyemedim. B.kasasını değiştirdim herhalde ondan yükleyemiyorum. Boyna kurcalıyorum, bakalım yapabilecekmiyim:)
|
Alıntı:
|
Sevgili Fatoş, seni ve güzel bahçeni özlemiştik. Yeniden hoş geldin. Aynen, ağaçlar.net insanda sıkıntı stres bırakmıyor. İyi ki buradayız. Candan sevgiler...
|
Sevgili Satı hanımcığım teşekkür ederim, o gün eğitim uçağındaki çocukların tercihlerini yapıp, kendi hayatlarını feda edip denize çakılışlarını gördük. Evlerin üstünden uçaktan atlasalardı kurtulacaklardı.
|
Sevgi'ciğim dediğin gibi iyi ki buradayız, fotoğraflarımı yükleyemiyorum, umarım başarırım. Ben de sizleri özledim. Arada sesini duymak güzeldi, canım arkadaşım.
|
sıkıntılı olduğum zaman ağaçlar. net e girdiğimde bütün sıkıntılarımı unutuyorum, iyi ki sizleri bulmuşum. Sitemize çok teşekkür ederim.[/QUOTE]
Fatoş Hanım , Özlettiniz kendinizi. Galiba hepimiz için yaz ayları daha yoğun geçiyor. Güzel bahçenizin ve çiçekleriniz resimlerini seyretmek çok keyifli oluyor.Bekliyoruz, Yukarıda alıntıladığım sözleriniz benim için de geçerli. Selamlar.Sevgiyle kalın. |
Fatoşcuğum lisilerin fotoğraflarını heyacanla bekliyorum:)
|
Kendi telaşlarımdan, sizlerin bahçelerine de bakamadım uzun zamandır.
Hayatında değişiklikler olmuş. Artık dinlenip, sevdiklerimizle ve bitklilerimizle mutlu mesut yaşayalım hep beraber canım. Şimdi, kolları sıvarsın o bahcede sen, bayrağıda kaparsın vallahi:) Yeni yaşamında mutlu olasın. |
Sn Fatoş,
Hayat gailesi, memleket değiştirme uğraşları derken (ki daha İzmir'e taşınma işi gerçekleşemedi, bayramdan sonraya inşallah) doğru dürüst siteye girip rahat rahat inceleyemiyorum. Ben sizin atölyenizi ziyaret edemeden kapatmışsınız. Sizi zorluyordu herhalde bir bakıma iyi olmuş, evinizin, ailenizin tadını çıkarırsınız doyasıya, ne güzel. Bahçenizdeki oturma köşeniz çok hoş olmuş, lisiler, liliumlar, glayöller çok güzel, kedicik çok şeker, keşke bakabilsem, evde bir tane goldenimiz var o da Allahtan çok iyi huylu, anca başa çıkıyorum. Boş kaldım ne yaparım demeyin, bahçe sizi çok güzel oyalar, mutlu günler, güzel uğraşlar dilerim. |
Alıntı:
Özlettiniz kendinizi. Galiba hepimiz için yaz ayları daha yoğun geçiyor. Güzel bahçenizin ve çiçekleriniz resimlerini seyretmek çok keyifli oluyor.Bekliyoruz, Yukarıda alıntıladığım sözleriniz benim için de geçerli. Selamlar.Sevgiyle kalın.[/QUOTE] Sevgili Farezya, dediğiniz gibi yaz ayları daha yoğun geçiyor, günler uzun dahi olsa bazen gün yetmiyor:) Bu yeni bilgisayara yüklenilen yeni programları çözebilsem bahçe ve çiçeklerimin resimlerini yükleyebileceğim. Sevgilerimle.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
iyi dileklerin hepimiz için geçerli olur. inşallah. Nerde bende o enerji bayrağı kapabileyim, bayraklı bahçeleri seyrederek mutlu oluyorum canım, ben yavaş yavaş arkanızdan gelirim :) Sana kolaylıklar diliyorum. Sevgilerimle . |
Alıntı:
Artık yorulmuştum, evim de vakit geçirmeye hasret kalmıştım. Şimdi gelen ve gidenlerle vakit geçiriyorum. iyi dilekleriniz için teşekkür ederim size de Allah kolaylık versin. Sevgiyle kalın. |
Alıntı:
|
Fatoş ablacığım,
sizin bilgisayarda Picasa programı varmı? Yoksa, google'dan indirip, kurun. (Bu program, google'nın kendi ücretsiz programı). Bu program ile bir kaç tıklamayla, fotoğraflar küçülüyor, karanlık fotoğraflara ışık eklenebiliyor, kontras ayarı yapılabiliyor. Küçülttüğünüz fotoğrafları, otomatikman bir klasöre kopyalayıp, yüklemeye hazır hale getiriyor. Ayrıca, format atılan bilgisayarlarda eğer fotograflar format atılmayan bölümde silinmeden duruyorsa ve bu fotoğrafları bulamıyorsanız, bu program bulamadığınız o fotoğrafları'da bulup ortaya çıkarıyor. |
Fatoşcuğum iyi dileklerin için teşekkür ederim. Sizlerin desteği yüreğimi güçlendiriyor. İyi ki varsınız.
|
Alıntı:
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, inşallah yerleşince sizlerle görüşmek isterim. Güzel bahçenizi görüp, sizden bilgiler almak beni mutlu eder, dostlar sayesinde mutlu olacağız inşallah, sağlıklı, güzel günler dilerim. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:13. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025