agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   Fatoş / Bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/19392.htm)

bettyycim 14-07-2011 20:01

Ay inanmıyorum Diyarbakır'dan 13 şehit haberi var, nasıl canım yandı şimdi........

fatma sunay 18-07-2011 15:41

Ağaç etrafındaki oturma gurubu muhteşem hele çiçekler çok yakışmış elinize sağlık. Çok zevkli ve yaratıcısınız.

Fatoş 11-08-2011 16:17

Sevgili arkadaşlarım, tanık olduğum feci kaza arkasından ertesigünü atölyenin bilgisayar sistemi söküldü, evde ki kullandığım laptop kuzenlerimin torunlarının hışmına uğradıktan sonra bir türlü kendine gelemedi, zaten büyük bilgisayarımı da daha önce halletmişlerdi:) telaşlardan bir türlü atölyeden gelen bilgisayarı kuramamıştım ama şimdi kendime çalışma odası yaptım, yumurcaklara yasak artık:D:D:D kapı daim kilitli.

Sevgili Berrinb teşekkür ederim. Pamuk kedicik için endişe ediyorum, yaz bitecek sonra dışarıda kalacak eve sokamıyorum. Yaşlı kedim onu görünce içeride fenalaşıyor, uzun süre kendini toparlayamıyor, onu hiç üzmek istemiyorum, kızlarımdan biri o artık.

Sevgili Periş çok teşekkür ederim

Sevgili Sevim hanımcığım, zamanım evdede kalmamaya başladı, gün yetmiyor. Bir koşturmadır gidiyor:)

Sevgili Gülsu teşekkür ederim, bahçeme hoş geldiniz.

Sevgili Bettyyciğim,çok kötü bir gündü, o an gözümün önünden hiç gitmiyor.

Sevgili Fatma Sunay teşekkür ederim. Ağaçlar. net sayesinde ufkumuz açılıyor. İyi ki buradayız.

günebakan 11-08-2011 16:26

Ablacığım özel mesaj kutun dolu galiba nasıl olduğunu nerelerde olduğunu sormak için mesaj attım bir türlü gitmedi. Ama iyi olduğunu öğrendim:)

Fatoş 11-08-2011 16:39

1 Eklenti(ler)
Lisilerimden bir görünüm.

Eklenti 239752

Fatoş 11-08-2011 16:48

Hacer'ciğim, atölyeyi kapatmak zamanımı aldı, yoruldum hemde hüzünlendim. Bu işler bitince yazlığa çocuklarla birlikte gittim, yeni geldim. Giremediğim için farkında değilim canım.

günebakan 11-08-2011 16:57

Hayırlısı olsun ablacığım zaten zorluyordu atölye seni:)

Orhan Özbilgiç 11-08-2011 17:37

Fatoş hanım;
Size bir şey soracaktım, özel mesajla ulaşamadım. Galiba mesaj kutunuz dolu. Bana bir ara ulaşır mısınız?

Periş 12-08-2011 10:59

Sevgili Fatoş iyi olmanıza sevindim lisiler harika görünüyor maşallah...

Yücel Canpolat 12-08-2011 11:29

Fatoş ablacığım forum Sen siz çok sessiz bak bekleyenlerin ne çok dön artık:)

Satı Uğurtan 12-08-2011 12:37

Fatoş hanım, yaşadığınız acı olay için çok üzgünüm, inanın çok merak etmiştim, iyi olmanıza çok sevindim.

Fatoş 12-08-2011 15:48

Hacer'ciğim atölye benim ayağımı bağlamaya başlamıştı, çocukların, eşimin yanlarına gidemiyordum, işten eve gelince ev bomboş sadece kedilerim, herşey üstüme geliyordu, bir kaç günlüğüne dahi ayrılamıyordum, böyle daha iyi olacak gibi. Artık yaşlandım, evde pek fazla yanlız kalmak istemiyorum.

Fatoş 12-08-2011 15:53

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Orhan Özbilgiç (Mesaj 846204)
Fatoş hanım;
Size bir şey soracaktım, özel mesajla ulaşamadım. Galiba mesaj kutunuz dolu. Bana bir ara ulaşır mısınız?

Mesajları silmeyi hep unutuyorum:) telefonla görüştüğümüze memnun oldum. Sevgili eşinize sevgi ve selamlar.

Fatoş 12-08-2011 15:59

Sevgili Periş teşekkür ederim. Lisiler ve bahçenin fotoğraflarını yükleyemedim. B.kasasını değiştirdim herhalde ondan yükleyemiyorum. Boyna kurcalıyorum, bakalım yapabilecekmiyim:)

Fatoş 12-08-2011 16:09

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Yücel Canpolat (Mesaj 846486)
Fatoş ablacığım forum Sen siz çok sessiz bak bekleyenlerin ne çok dön artık:)

Yücel kardeşim, bu son seneler hayatımda çok değişikler oldu, bu son aylar daha da hızlandı bazen tuhaf şekilde ne yapacağımı bilmeden vaktim geçiyor, bilgisayar problemlerim oluyor bu yüzden de giremiyorum, bende sizleri çok seviyorum, sıkıntılı olduğum zaman ağaçlar. net e girdiğimde bütün sıkıntılarımı unutuyorum, iyi ki sizleri bulmuşum. Sitemize çok teşekkür ederim.

Sevgi Durul 12-08-2011 16:14

Sevgili Fatoş, seni ve güzel bahçeni özlemiştik. Yeniden hoş geldin. Aynen, ağaçlar.net insanda sıkıntı stres bırakmıyor. İyi ki buradayız. Candan sevgiler...

Fatoş 12-08-2011 16:25

Sevgili Satı hanımcığım teşekkür ederim, o gün eğitim uçağındaki çocukların tercihlerini yapıp, kendi hayatlarını feda edip denize çakılışlarını gördük. Evlerin üstünden uçaktan atlasalardı kurtulacaklardı.

Fatoş 12-08-2011 16:33

Sevgi'ciğim dediğin gibi iyi ki buradayız, fotoğraflarımı yükleyemiyorum, umarım başarırım. Ben de sizleri özledim. Arada sesini duymak güzeldi, canım arkadaşım.

Hülya 12-08-2011 19:46

sıkıntılı olduğum zaman ağaçlar. net e girdiğimde bütün sıkıntılarımı unutuyorum, iyi ki sizleri bulmuşum. Sitemize çok teşekkür ederim.[/QUOTE]

Fatoş Hanım ,
Özlettiniz kendinizi.
Galiba hepimiz için yaz ayları daha yoğun geçiyor.
Güzel bahçenizin ve çiçekleriniz resimlerini seyretmek çok keyifli oluyor.Bekliyoruz,

Yukarıda alıntıladığım sözleriniz benim için de geçerli.

Selamlar.Sevgiyle kalın.

acemifüsun 13-08-2011 17:02

Fatoşcuğum lisilerin fotoğraflarını heyacanla bekliyorum:)

cemo 13-08-2011 19:35

Kendi telaşlarımdan, sizlerin bahçelerine de bakamadım uzun zamandır.
Hayatında değişiklikler olmuş. Artık dinlenip, sevdiklerimizle ve bitklilerimizle mutlu mesut yaşayalım hep beraber canım.

Şimdi, kolları sıvarsın o bahcede sen, bayrağıda kaparsın vallahi:)

Yeni yaşamında mutlu olasın.

mandalinci 13-08-2011 23:07

Sn Fatoş,

Hayat gailesi, memleket değiştirme uğraşları derken (ki daha İzmir'e taşınma işi gerçekleşemedi, bayramdan sonraya inşallah) doğru dürüst siteye girip rahat rahat inceleyemiyorum.

Ben sizin atölyenizi ziyaret edemeden kapatmışsınız. Sizi zorluyordu herhalde bir bakıma iyi olmuş, evinizin, ailenizin tadını çıkarırsınız doyasıya, ne güzel.

Bahçenizdeki oturma köşeniz çok hoş olmuş, lisiler, liliumlar, glayöller çok güzel, kedicik çok şeker, keşke bakabilsem, evde bir tane goldenimiz var o da Allahtan çok iyi huylu, anca başa çıkıyorum.

Boş kaldım ne yaparım demeyin, bahçe sizi çok güzel oyalar, mutlu günler, güzel uğraşlar dilerim.

Fatoş 17-08-2011 11:28

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi farezya (Mesaj 846622)
sıkıntılı olduğum zaman ağaçlar. net e girdiğimde bütün sıkıntılarımı unutuyorum, iyi ki sizleri bulmuşum. Sitemize çok teşekkür ederim.

Fatoş Hanım ,
Özlettiniz kendinizi.
Galiba hepimiz için yaz ayları daha yoğun geçiyor.
Güzel bahçenizin ve çiçekleriniz resimlerini seyretmek çok keyifli oluyor.Bekliyoruz,

Yukarıda alıntıladığım sözleriniz benim için de geçerli.

Selamlar.Sevgiyle kalın.[/QUOTE]

Sevgili Farezya, dediğiniz gibi yaz ayları daha yoğun geçiyor, günler uzun dahi olsa bazen gün yetmiyor:)
Bu yeni bilgisayara yüklenilen yeni programları çözebilsem bahçe ve çiçeklerimin resimlerini yükleyebileceğim. Sevgilerimle..

Fatoş 17-08-2011 11:31

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi acemifüsun (Mesaj 846934)
Fatoşcuğum lisilerin fotoğraflarını heyacanla bekliyorum:)

Füsun'cuğum, geçenlerde Urla'ya gelmişsin keşke bana da uğrasaydın, bekliyorum sizleri.

Fatoş 17-08-2011 12:20

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi cemo (Mesaj 846974)
Kendi telaşlarımdan, sizlerin bahçelerine de bakamadım uzun zamandır.
Hayatında değişiklikler olmuş. Artık dinlenip, sevdiklerimizle ve bitklilerimizle mutlu mesut yaşayalım hep beraber canım.

Şimdi, kolları sıvarsın o bahcede sen, bayrağıda kaparsın vallahi:)

Yeni yaşamında mutlu olasın.

Cemo'cuğum, oğlunu askere yollamışsın, Allah kavuştursun. Hayırlı teskereler dilerim, canım. Sende telaşlı bir yaz geçiriyorsun ama güzel telaşlar.

iyi dileklerin hepimiz için geçerli olur. inşallah.

Nerde bende o enerji bayrağı kapabileyim, bayraklı bahçeleri seyrederek mutlu oluyorum canım, ben yavaş yavaş arkanızdan gelirim :)

Sana kolaylıklar diliyorum. Sevgilerimle .

Fatoş 17-08-2011 13:38

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mandalinci (Mesaj 847037)
Sn Fatoş,

Hayat gailesi, memleket değiştirme uğraşları derken (ki daha İzmir'e taşınma işi gerçekleşemedi, bayramdan sonraya inşallah) doğru dürüst siteye girip rahat rahat inceleyemiyorum.

Ben sizin atölyenizi ziyaret edemeden kapatmışsınız. Sizi zorluyordu herhalde bir bakıma iyi olmuş, evinizin, ailenizin tadını çıkarırsınız doyasıya, ne güzel.

Bahçenizdeki oturma köşeniz çok hoş olmuş, lisiler, liliumlar, glayöller çok güzel, kedicik çok şeker, keşke bakabilsem, evde bir tane goldenimiz var o da Allahtan çok iyi huylu, anca başa çıkıyorum.

Boş kaldım ne yaparım demeyin, bahçe sizi çok güzel oyalar, mutlu günler, güzel uğraşlar dilerim.

Sevgili Mandalinci, İzmir' e gelişlerinizi yazlık, galiba mandalin bahçeniz ziyaretleri olarak sanıyordum. Kararınız hakkınızda hayırlı olsun, herhalde Urla civarına taşınacaksınız inanıyorum ki İzmir de çok mutlu olacaksınız . Sizin bahar sonunda yazlığa giderken bana geleceğinizi umut etmiştim Artık İzmir de olacaksınız evime ve bahçeme her zaman beklerim.

Artık yorulmuştum, evim de vakit geçirmeye hasret kalmıştım. Şimdi gelen ve gidenlerle vakit geçiriyorum. iyi dilekleriniz için teşekkür ederim size de Allah kolaylık versin. Sevgiyle kalın.

acemifüsun 17-08-2011 13:39

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Fatoş (Mesaj 848261)
Füsun'cuğum, geçenlerde Urla'ya gelmişsin keşke bana da uğrasaydın, bekliyorum sizleri.

Canım, mecburi bir geçmiş olsun ziyaretiydi. Havalar biraz serinlesin, ben de çok istiyorum:)

ayazkentli 17-08-2011 14:04

Fatoş ablacığım,

sizin bilgisayarda Picasa programı varmı?
Yoksa, google'dan indirip, kurun. (Bu program, google'nın kendi ücretsiz programı).

Bu program ile bir kaç tıklamayla, fotoğraflar küçülüyor, karanlık fotoğraflara ışık eklenebiliyor, kontras ayarı yapılabiliyor. Küçülttüğünüz fotoğrafları, otomatikman bir klasöre kopyalayıp, yüklemeye hazır hale getiriyor.

Ayrıca, format atılan bilgisayarlarda eğer fotograflar format atılmayan bölümde silinmeden duruyorsa ve bu fotoğrafları bulamıyorsanız, bu program bulamadığınız o fotoğrafları'da bulup ortaya çıkarıyor.

cemo 17-08-2011 19:52

Fatoşcuğum iyi dileklerin için teşekkür ederim. Sizlerin desteği yüreğimi güçlendiriyor. İyi ki varsınız.

mandalinci 17-08-2011 22:31

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Fatoş (Mesaj 848300)
Sevgili Mandalinci, İzmir' e gelişlerinizi yazlık, galiba mandalin bahçeniz ziyaretleri olarak sanıyordum. Kararınız hakkınızda hayırlı olsun, herhalde Urla civarına taşınacaksınız inanıyorum ki İzmir de çok mutlu olacaksınız . Sizin bahar sonunda yazlığa giderken bana geleceğinizi umut etmiştim Artık İzmir de olacaksınız evime ve bahçeme her zaman beklerim.

Artık yorulmuştum, evim de vakit geçirmeye hasret kalmıştım. Şimdi gelen ve gidenlerle vakit geçiriyorum. iyi dilekleriniz için teşekkür ederim size de Allah kolaylık versin. Sevgiyle kalın.

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, inşallah yerleşince sizlerle görüşmek isterim.

Güzel bahçenizi görüp, sizden bilgiler almak beni mutlu eder, dostlar sayesinde mutlu olacağız inşallah, sağlıklı, güzel günler dilerim.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 02:13.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025