![]() |
Çok güzel hele de gallalar...
|
Bodrum papatyaları güzelliklerini yaymaya başlamışlar. Harika görünüyorlar:)
|
Teşekür ederim sevgili Rodoslu, İzmir de beyaz galalar her zaman neşelidir.
|
Alıntı:
|
Fatoş Hanım gözün aydın, Allah kavuştursun. Evine güneş doğmuş. Bahçen daha da güzelleşmiş.
|
5 Eklenti(ler)
Eklenti 202962
Eklenti 202963 Yabani lupin Eklenti 202964 geçen sabah eşim çimlerin arasından birşeyler çıkmış kökleyim mi diye sesleniyor, hayret hiç sormaz dı:) Birde baktım geçen sene diktiğim lilyumlar, soğanlarını toprakta bulamamıştım. Eklenti 202965 Eklenti 202966 |
Teşekkür ederim, Fatma hanım o gün geldiğinizde bıraktığınız clematis çeliklerin birinde dip tarafından patlamış ne çok sevindim bilemezsiniz.
|
Ben de sevindim.
Son koyduğunuz fotoğraflardaki acı bakla önceki yıllardan mı yoksa sonbaharda mı ektiniz? Ben de tohum ektim ama çok nazlı fidecikler halinde. Adam olacaklarını sanmıyorum. En son fotoğraf da Ters Lale galiba. |
5 Eklenti(ler)
İlerde taşınacağımız Urla daki evimizin iki dönüm olan bahçesine geçen sene 50 den fazla meyva ağacı fidanı dikmişti, o kadar küçüktüler ki çimler biçilirken kazaya uğramasınlar diye yanlarına biriket koymuştu. Çocuklar geldiğinde orayada uğradık.
Eklenti 202991 Eklenti 202992 Eklenti 202993 Eklenti 202994 Eklenti 202995 |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Ablacığım bahçelerin hepsi birbirinde güzel enişte sonunda kendine bir bahçe bulmuş galiba. Güle güle oturun:)
|
Canım daha oturamadık, dört yıl önce almıştık, orası şehirden uzak diye kızlar istememişti, küçük kız da evlenirse o zaman taşınacağız, enişten o bahçeyle ilgilenmesine ilgileniyor ama benim çiçeklerimi de rahat bırakmıyor:)
|
Fatos hanim lupininizin acip gecmek üzere olan ciceklerini ve kötü olan yapraklarini keserseniz birkac kez ciceklenir. Bir tane cicegi tohumluk olarak birakabilirsiniz tabii.
|
Sevgili fatoş eline emegine saglık çok güzel olmuşlar enişte bey nekadar bahçe işleriyle ugraşsada sizin çiçeklerle ugraşmak kadar zevkli olamaz sizi sinir etmek hoşuna gidiyordur belki...
|
Fatoş hanım enişte sana nispet ediyor baksanıza nasıl çalışıyor.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Ceylanlarım yavaş yavaş açmaya başladılar
Eklenti 203280 Bu sardunya bodur cinsinden, yaz kış üzerinde hep çiçeği varEklenti 203281 Eklenti 203282 Bodrum papatyalarından morla beyaz tozlaşmış biri pembe beyaz, diğeride tamamiyle pembe olmuş. Eklenti 203283 Eklenti 203284 geçen seneden dökülen çörek otlarının tohumları çimlenip gelişmişler. |
Off ya bu bahçeyi ne kadar çok özledim:( Alacığım hepsi de çok güzel bodrum papatyaları tozlaşınca daha bir güzel olmuş ve harika ceylanlar görünmüş çok güzeller:)
|
Fatoş'cuğum, sardunyalar çok güzel, benimkiler yerinde sayıyor. Geçen sene çörek otu olan yerde de hiç bir kıpırtı yok.:( Seninkiler yakında açarlar.;)
|
Çiçeklerini bende kıskandım maşallah çok güzeller. Sizin sevginizle açmışlar.
|
Ben, bu bahcede baharı yaşayıp, ısınıyorum.
Heryer rengarenk, içim ısındı şimdi. Dışarısı yine buz, pencerelerden rüzgarın ıslık senini dinlerken, bu görüntüler iyi geldi bana:) |
Hacer'ciğim bizlerde sizi özledik, tatilde gelsenize, çok memnun olurum.
|
SDurul'cuğum, sadece o sardunyam bu kış canlı kaldı, diğerleri yapraklarını döktü ,son bir aydır sakızlarla birlikte yapraklanmaya çiçeklenmeye başladılar. Bir ara hepsini kaybediyorum sandım. Havalar ısınınca hepsi çoşacaklar. Çörekotunu çok kuytu ve devamlı güneş alan yere dikmiştim herhalde onun etkisi var.
|
İnşallah ablacığım kısmet bakalım:)
|
Teşekkür ederim, Fatma hanım, çiçeklerimiz havalar biraz ısınınca kendilerine geliyorlar.
|
Sevgili Cemo, aslında İzmir'in havası pek belli olmuyor. Bu sabah şiddetli rüzgar, yoğun sağanak yağmur vardı, hava da ayaz oldu. Gün içinde ısı farklılıkları çok fazla gibi ama az kaldı, bahar kendini göstermeye başladı:)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:18. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025