![]() |
5 Eklenti(ler)
Dün kiracılarına gittik, bahçeye bizimkiler çim ektirecekler,onu konuşmak için.
Eklenti 202256 Eklenti 202257 Eklenti 202258 Eklenti 202259 Eklenti 202260 |
Gelinlere de birer çapa verir, onlarıda yarıştırırız :))
Ayy kendimden korktum:)) |
Bu evin kiracısı olmak varmış. Ne şanslılar offfff
|
Hangi devirde hangi geline çapa veriyorsun cemo hanım...
|
Valla Cemo'cuğum, gelinler kayınvalide toprağından olurmuş, biz anlaşırdık gibi geliyor, bizdeki sevgi bitkilerimizden belli oluyor, çok yakın arkadaş olurduk herhalde, ya da bunlar deli deyip onlar bizden çekinirlerdi :p
|
Gelin alırken sececez, bakalım toprak ve bitki seviyor mu. Yoksa almayız:))
Soran olursa tabiii, sevgili Fikret kardeşim:)) Damat seviyor şanslıyız, inşllah gelinlerde bizim topraktan olur Fatoşcuğum:)) Bitkiler burun kıvıran birini düşünemiyorum da:)) |
İnşallah Cemo'cuğum:)
|
3 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
Soğanlılar harika olmuş arkadaşım, ellerine sağlık:) |
Ablacığım çok güzel görüntüler kızını karşında görünce yaşadığın sevinci tahmin ediyorum çok sevindim senin adına :) Artık Cemoyla damatları yarıştırın ama marangozluk konusunda seninkinin eline su dökemez gibime geliyor:)))
|
Sevgili Fatoş'cuğum, önce gözün aydın, sonra Allah kavuştursun. Ne güzel, çocuklar sürpriz yapmışlar. Nasıl sevindiğini tahmin edebiliyorum. Her zaman sevin, hep sevin, üzüntüler senden uzak olsun, güzel arkadaşım.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Vallahi bilemem artık zaman gösterecek damatlar ne yapacak:) Eğer çocukların vakitleri olursa ellerinden geleni yapacaklardır ama ben onlara kıyamam. |
Alıntı:
|
Fatoş Hanım;
Belliki duygu yoğun günler geçirmişsiniz. Ayrılık olmasa çok güzel ama yinede sevginin en yoğun hissedildiği anlar yaşamışsınız. Dilerim gelecek yıllar size, sevdiklerinizle, içinde ayrılığı olmayan veya çok az olan birliktelikler nasip etsin.:) |
Teşekkür ederim Orhan bey, güzel duygu yüklü bir kaç gün geçirdik ama küçük kızımız uzaklardaydı. Yine de Allaha şükür, sağlık olsun.
|
Fatoş hanım ne güzel supriz olmuş,siz anlatırken benim süpriz gitmelerimde annemin mutluluğu gözümün önüne geldi ,gözünüzde ki o mutluluğu tahmin edebiliyorum.
Allah kavuştursun.Ne hoş insansınız,yazdıklarınızın çoğunu okudum.Allah herkese sizin gibi kayınvalide,dost,arkadaş nasip etsin.Bu arada yanılmıyorsam yörük olduğunuzu okudum ben de yörük kızıyım sizin gibi:) |
Alıntı:
Aynen katılıyorum , bilseydim ben talip olurdum :):) |
Allah kavuştursun fatoşcum güzel bir süpriz yapmışlar size çiçeklerde enfes elinize saglık...
|
Fatos hanım galalarınız cok guzel gorunuyor , sardunyalarda annemın favorı cıceklerıdır , ıkısınıde bu bahar ekdım , gala yumrularından suphelı olsamda ınsallah sızınkıler gıbı acar benımkılerde :-) emegınıze saglık
|
Alıntı:
Babam Kozak yaylası kızıl keçili yörüklerinden, şimdi bende merak ettim:) siz hangi yöredensiniz? Bende yörük kızı olduğum için gurur duyuyorum. Sevgilerimle. |
Teşekkür ederim, sevgili Burak.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
hemen hemen aynı zamanda dıkmısız fatos hanım , 5 renkde bende var ama , oyle kupkuru durdurkca ne yapacagımı bılmıyorum acıkcası , umarım acarlar :-) |
Fatoş hanım üzülmeyin gene gelirler. Böyle süprizler çok güzel oluyor. Bahçeyle uğraşırken çoçukların hasretliğini bir nebzede olsa unutmaya çalışırsın. Damatlarınızında kıymetini bilin herkes arıyor bulamıyor. Sevgiyle kalın.
|
Teşekkür ederim Fatma hanım, artık gözlerim yollar da olacak:) Dediğiniz gibi sabahları erkenden bahçeyle uğraştığım gün daha iyi geçiyor:)
|
5 Eklenti(ler)
Geçen gün bizim bahçenin önündeki yeşil alanda gezinirken yabani zambak cinsini gördüm ama tam olarak çıkaramadım, çok güzeldi.
Eklenti 202945 Eklenti 202946 Eklenti 202947 Eklenti 202948 Eklenti 202949 |
5 Eklenti(ler)
Aynısefaların altında renkli gala yumrularım var, eşim büyük zevkle aynı sefa dikmiş. Geçen sene saksıya ektiğim çilekler bu sene daha iyi görünüyor. Lilyumlar kendini göstermeye başladılar.
Eklenti 202953 Eklenti 202954 Eklenti 202955 Eklenti 202956 Eklenti 202957 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:10. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025