![]() |
Fatoş hanımcım merhaba; laleler, sümbüller çok güzel açmışlar. Ben soğan ekmedim bu yıl. Beyaz maviş çelikliyecektiniz. Çelikleyebildiniz mi? Beyaz mavişim olduysa havalar biraz daha ısındığında alab ilirim değil mi? sevgiler:)
|
Alıntı:
Sevgili Fatoş, Ankara'dan dönmeni ve güzel görüntülerin devamını bekliyoruz. Sevgiler... |
Sevgili Burak teşekkür ederim.
Sevim hanım,teşekkür ederim, mavişiler tuttu , onları bir türlü telaşlarımdan gönderemedim, en kısa zaman da göndereceğim, benim bulunduğum bölgeye kargo şirketleri uzak o yüzden arkadaşlara da hazırladıklarım atölyenin arka balkonunu doldurdular. Sevgi'ciğim, döndüm, resimleri yüklemeye çalışacağım. |
Sevgili fatoş dönmenize sevindim maviş çok tatlı bir çiçek hayran kaldım küpeliler ne durumda acaba...
|
Sevgili Burak geçen sene dışarıdan gelen bütün küpelilerimi kaybettim. Bu sene Füsun arkadaşımın getirdiği küpe ile kızımın bana bıraktığı ve geçen sene pazardan aldığım küpeler yaşıyor, bilgisayarım da problem oluştu resim yükleyemiyorum.
|
Alıntı:
Onca işin arasında, arkadaşlarını düşünen güzel insanlardan biri. Habire paylaşıyorsunuz. Sizi kutluyorum. Şu bilgisayardaki sorunu bir çözümleyinde, kış görüntülrinden sonra, İzmir ve doğal olarak bahçenizdeki bahar görüntülerini kaçırmayalım.:) Sağlık ve mutluluk dileklerimle, saygı, sevgi ve selamlarımı sunuyorum. |
Çocuklar gidince bilgisayar özürlü ben onunla başım derde girdi, evdeki bilgisayardan akşam yüklemeye çalışacağım, inşallah onunda beynini yemem:)))
|
ellerınıze saglık fatos hanım , ne kadar guzel bır bahce , darısı basımıza
|
Fatoş ablacığım, hoş geldin. Özlemiştik sizi.
|
Sağ ol, Attillacığım, geldim de resim yükleyemiyorum. Atölyedeki yazıcı bilgisayarın bağlantısından kopmuş, evde de fırsatım olmadı, bakalım bu akşam yüklerim nasipse:)
|
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Ankara'ya gitmeden önce çektiğim çiğdemler.
Eklenti 201211 Eklenti 201212 Eklenti 201213 Eklenti 201214 |
5 Eklenti(ler)
|
Bahçe rengarenk olmuş harika görünüyor. Şu tahta saksılardan birtane de ben de olsa süper olurdu domatesleri ekerdim içine. Ellerine sağlık ablacığım harika görünüyor:)
|
Sevgili Fatoş, çiğdemlerin renkleri ne kadar güzel. Hele çizgili olana bayıldım. Laleler de açmış. Benim geçen sene aldığım laleleri, çiçeği geçince bahçeye dikmiştim. Yeni yeni yapraklanıyor. Bugün bir tanesinde tomurcuk gördüm. Bir bebeğin gelişimini takip edercesine bitkilerle haşır neşiriz. Allah hayır eyleye..
|
Bende, ilk kez bu kadar güzel bir çiğdem görüyorum. Gerçi diğer renklerde güzel ama, mor-ebruli çok hoş.;)
Lalelerde seçkin renklerde. Elleriniz dert görmesin. Teşekkürler.:) |
Hoş geldiniz sevgili Fatoş hanım:) Renkleri de getirmişsiniz:) Çiğdemler, laleler, sümbüller harika, ellerinize sağlık.
|
Hacer'ciğim, o saksılardan bende istedim ama damadın onu yapacak vakti olmadı kendi evimin bahçesine taşımak istedim ama çok ağır olduğu için vazgeçtim, şimdi çiçeklerin, o bahçenin sefasını kiracılarımız sürüyor.Güle güle otursunlar:)
SDurul'cuğum, çocukların bahçesine çiğdem, lale ve diğer yumruları kasım ayın da ekmiştik, evin bahçesine de martın ortasında ektim, lalelerden hiç ümidim yoktu en erken onlar çıktı, tomurcuklarını göstermeye başlamışlar:) |
Sevgili Orhan bey, bu çiğdemleri çocukların bahçesine ekmiştim, benim bahçeye geç ektim, bir iki tanesi yapraklarını gösterdi ama çiçekleri yok bakalım aynı cins mi, bu yıl açacak mı? Ben de meraktayım:)
Teşekkür ederim Füsun'cuğum, döndüm ama buruk bir şekilde bu da geçer:) |
Alıntı:
|
Yücel kardeşim sizleri her zaman bekleriz.
|
5 Eklenti(ler)
Gidecekleri için bahçeye çocuklar yasemin, meyva ağaçlarını dikmekte kararsızlardı sonra geldiklerinde yetişmiş olarak bulacaklarını düşünüp 18 meyva ağacı, 8 yasemin diktiler taşınmadan bir hafta önce.
Eklenti 201280 Eklenti 201277 [Eklenti 201276 Taşındıkları gün onca kalabalığa rağmen sicaplarından biri bütüngün orada onları seyretti,akşam çocuklar arabalarına binip uzaklaşıncaya kadar onları ağacın üzerinden takip etti. Eklenti 201278 Eklenti 201279 |
5 Eklenti(ler)
Gelelim benim evin bahçesine, ben yokken nasıl operasyon yapmış sevgili eşim. Çiçekli bitkiler atılmamış :( ama yerleri değiştirilmiş, altı delik olmayan saksılara aktarılmış mış mış....
Eklenti 201282 Eklenti 201283 Eklenti 201284 Eklenti 201285 Eklenti 201286 |
5 Eklenti(ler)
Erengül ve kızımın verdiği küpelimi delik olmayan saksısıya dikmiş:p su sümbülümüde sudan çıkakarıp saksıya dikmiş:(
Eklenti 201290 Eklenti 201291 Eklenti 201293 Eklenti 201296 Eklenti 201297 |
5 Eklenti(ler)
Saksısıyla üzerinde çiçeği olmayan minik sardunya cinsi olan üç çiçeğimi atmış, ikisini komşum görüp almış ve onda açmış dün onları bana verdi. Attıklarımda çiçek filan yoktu demez mi bize:) Bir tek clematislere elleyemiyor, çünkü onların parasını ona ödetmiştim, dünyanın parasını verdirtin onlarda hep kuru dal diyor ama kökleyemiyor.:dilli:
Eklenti 201299 Eklenti 201300 Eklenti 201301 Eklenti 201302 Eklenti 201303 |
Sevgili Fatoş, nedir bu eşlerden çektiğimiz? Üzerinde çiçek yok diye hiç bitki atılır mı?
İyi ki komşu almış da yazık olmamış, sardunyaya. Geçenlerde ben de on beş gün evden uzaktaydım. Döndüğümde ne göreyim, bitkilerim susuzluktan bayılmış. Hele kışın bile çiçek açan süs biberime çok üzüldüm. Susuzluktan ölmüş. Pencere önündeki kaktüsleri perde açıp kapatırken yerlere düşürmüş. Bir zahmet kaldırmamış bile. Her yer toprak içinde. Neyse sağolsunlar... Arkadaşım küpeler ne güzeller, bir daha almayım demiştim, ama yine küpe alasım geldi. |
SDururul'cuğum geldiğimde Hacer'e anlatmıştım çöpe atıldığını o da komşularına sor demişti , bu konu da umutsuzdum sormadım, yazık kendi getirdi hem de eşime çıkıştı ama üçünçü sardunyam yok onuda başka zaman atmış olmalı, küpenin saksısının altını delmeliyim bakalım nasıl yapacağım.
|
Bahçenize hoşgeldiniz fatoş hanımcım. Çiçeklerde sizin geldiğinizin farkında, neşelenmişler, coşmuşlar:) Eşinize fazla kızmayın hem komşu getirmiş attığı sardunyayı çiçekli çiçekli. Ben bir sürü kaktüs ve sukulentimi kaybettim eşimin zamansız sulaması ,havaların dengesizliği yüzünden. Çok üzüldüm. Çok ağladım. Hala gözlerim doluyor kalan bir avuç sukulent ve kaktüse baktıkça.
|
Sevgili Fatoş çiçeklerin çok güzel olmuş. Sen azimli birisin hepsinin üstesinden gelirsin. Saksıların altından delmen zor olacak acaba enaltın yanından delsen daha kolay olurmu.
|
Ah Sevim hanımcığım yaptıklarına kızmayayım diyorum ama kızıyorum, güllerimi kökleyip yerine erik, badem ekmiş, onlarıda Mutlu beyden aldığım renkli glayörleri ektiğim yere ekmiş, soğanlarını sordum, soğan filan görmedim dedi. Renkli gala yumrularımın üstüne de aynı safa çiçeği ekmiş, Mutlu beyin gönderdiği gün güzeli bitkisine de bunlar ot deyip duruyor:(
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:54. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025