![]() |
Sevgili Uzaylı kardeşim teşekkür ederim. Damadım bu tür işleri yapmayı çok seviyor ama Ankara'da apartman katında ne yapacak onu bilemiyorum. Sevgilerimle.
|
Gözlerimiz yollar'da kalmıştı fatoş abla. Hoşgeldin.
|
Sağ ol Atilla'cığım:)
|
Ablacığım çok ara verme ne olur burası terapi gibi gelir sana. Keşke ben orda olsaydım bana da ekecek bahçe çıkardı sonra kiracıda ektiklerimiz sökermiş. Bence siz kiracıya vermeden önce onu sorguya çekin çiçekleri seviyormuymuş bahçeyle uğraşmaktan hoşlanırmıy mış. Hatta bahçe de devamlı çiçek yetiştirmek şartını koşun:))) Ablacığım üzme kendini zaman çok çabuk geçiyor zaten havayolları sağolsun Ankara -İzmir arası 1 bilemedin 1.buçuk saat.
Çok öpüyorum seni. |
Sevgili arkadaşım bahar geliyor, bahçeler seni bekliyor:) Kim bilir yine ne güzeller yetiştirip, bizimle paylaşacaksın?:)
|
Hace'ciğim, keşke burada olsaydın, şimdi sana çok hak veriyorum. İstanbul'a gitme kararınızı duyduğum da sana gönül koymuştum ama ailenin yanında olman çok güzel. Bizim kızın evi tutuldu hem de ilan verdikleri ilk günü, bahçeye çok meraklılar. Bizimkiler martın son haftası Ankara'ya taşınmış olacaklar. Bende seni özlemle öpüyorum canım.
|
Füsun'cuğum daha bahçe işlerine başlayamadım, korkarımki nisanda ancak bahçeyle, tohum işleriyle ilgilenebileceğim.
|
5 Eklenti(ler)
Kasım ayın da kızımla birlikte evlerinin bahçesine ektiğimiz çiğdem, lale ve sümbül soğanları çiçeklenmeye başladılar.
Eklenti 194599 Eklenti 194600 [ATTACH]194601[/ATTACH Bu 3. resimde ki hangi soğanlıydı bir türlü hatırlayamıyorum, çocuklar bana bunun için çok gülüyorlar, lütfen yardım edin bana:o Eklenti 194602 Eklenti 194603 |
5 Eklenti(ler)
|
Fatoş hanım ;
ismini bilmediğiniz soğanlı bitkinizin '' mis zambak ( lilium candidum ) '' olduğunu düşünüyorum. |
5 Eklenti(ler)
Eklenti 194609
Eklenti 194610 Eklenti 194611 Eklenti 194612 Bu çocuk evi yan komşularının küçük kızının havalar güzel olduğunda arkadaşlarıyla oynadıkları oyun eviydi , onlarda işleri sebebiyle evlerini alman bir yaşlı çifte sattılar bu çocuklara nazar değdi, bu yaz bahçeye ortak yüzme havuzu gibi birçok hayalleri vardı, ne olduğunu anlayamadım? Eklenti 194613 |
Çok teşekkür ederim, Nurcan hanımcığım.
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Eklenti 194620
Eklenti 194621 Eklenti 194622 Bilin bakalım benim çan sarmaşığım kimin gazabına uğramış? Bu hale gelmeden önce en az sekiz tane çiçeği vardı mart ayı ne kadar kaldı dedim yani yarın resmini çekecektim. ''Artık duvara tımanmıyacaksın, biz yokken düşersen sonra ne olacak diye yaptım'' dedi sevgili :mad: eşim. Eklenti 194623 Eklenti 194624 |
5 Eklenti(ler)
Eklenti 194625
Eklenti 194626 Eklenti 194627 Bahçede bıraktığım küpeler oldukça sağlıklı, minik yapraklı ceylanların üstü çiçek tomurcukları ile dolu,gecen yaz Günebakanla bahçede çalıların arkasında kendiliğinden çıkmış şeboy fidesi bulmuştuk galiba çiçekleri beyaz olacak, inşallah kokuludur. Eklenti 194628 Eklenti 194629 |
1 Eklenti(ler)
Bu yaramaz geçen sene bahçeye ektiğim bodur karanfillerimi parçalayıp sanki yiyordu. Karanfil katili kediçik.
Eklenti 194630 |
Küpeliniz çok taze ve parlak görünüyor. Dışarda mı duruyor Fatoş Hanım?
|
Hoş geldiniz Ayşe hanım, eşim küçük kızımın alerjisi sebebiyle içeriye bitki koymama izin vermiyor bu yüzden bazılarını kaybediyorum ama küpelilerin hepsinin keyfi dışarıda iyi, tabii oldukça korunaklı bir yere koydum.
|
Ablacığım senin bahçeye bahar gelmiş maşallah hepsi de çok güzeller benim aldığım küpe çelikleri bir türlü köklenmiyorlar seninkiler güzel olmuş ne renk acaba:)
|
Onları geçen yaz pazardan almıştım, sen geldiğinde merdiven başlarındaydı, renkleri beyaz pembe çiçekli, beyaz mor yalın katlı diğeri de kırmızı pembe idi. Yurt dışından gelenlerin hepsini kaybetmiştim bunlar herhalde yerli.
|
Sayın Fatoş çuhalar çok güzeller .Ellerinize sağlık.Güle güle seyredin.
|
Sevgili Fatoş, bahcene bahar gelmiş bile, çok şanslısınız.
Sizdeki güzelliklere bakıp, az kaldı buraya da bahar gelecek diyerek, umudum hevesim artıyor. Daha cok fotoğraf yükle ki, hevesimiz artsın bizimde.:) |
Hepsi birbirinden güzel. hayran oldum...
|
Bahçeniz çok güzel ellerinize sağlık:)
|
Fikret bey çok teşekkür ederim. Çuhaları atölyemin bahçesinden çıkardım, daha toprağa dikemedim. Evin bahçesine renk gelsin diye. İşyerinin olduğu yer bu sene çok poyraz alıyor ve bütün çiçeklerim bozuluyor, böyle devam ederse korkarım eşimin yerine ben çiçekleri eve taşıyacağım:)
|
Sevgili Cemo daha bahar gelmedi ama yavaş yavaş bitkiler de uyanmalar başladı. Bu sene esen poyraz bitkileri çok etkiliyor, geçen sene bu kadar poyraz olmuyordu. Buraya taşınınca hangi rüzgarın bitkilere ne etkisi var öğrendim. Tıpkı balıkçıların yaptığı gibi;)
|
Sevgili Pati ve sevgili Cebeci teşekkür ederim. Aramıza hoş geldiniz.
|
5 Eklenti(ler)
Bu sabah kızımın evine gittim, yavaş yavaş toplanmaya başladılar, birde ne göreyim masanın üstünde güzeller güzeli orkide iki aydır onlarda üst kattaymış ama ben görmemişim:p
Eklenti 194886 Eklenti 194887 Eklenti 194888 Dün iş yerimizi erken kapatıp eve gittim. Bir arkadaşım ne yapıyorsun diye aradı. Bende evde yanlızım canım sıkılıyor dedim, bekle ben yanına geliyorum dedi. Gelirken bana süprizler getirmiş ne kadar çok sevindim bilemezsiniz. Eklenti 194889 Eklenti 194890 |
5 Eklenti(ler)
Eklenti 194894
Eklenti 194895 Eklenti 194896 Eşimle damadım, kiracıların köpekleri için öbür evi satın alanlar laf söyleyince ara sınıra tel örgü çekme işine giriştiler, daha hiçbiri taşınmadan sorunlar başlıyor galiba:( Eklenti 194897 |
5 Eklenti(ler)
Daha ağaçların yapraklarının tamamı dökülmedi,yerler yapraklardan kurtulamadı.
Baklalar pencere pervazını geçmiş üstlerinde çok çiçek var olgunlaştıklarında dalları galiba taşıyamıyacak. Eklenti 194908 Eklenti 194909 Eklenti 194910 Dış bahçe de golden besliyorlardı komşularıyla tutanlar kalsın bizde demişti, biri zehirlemiş zavallıyı, çok üzüldüm:( Eklenti 194911 Bu gün atölyeye geç gittim, kapıya afrika menekşesi bırakmışlar. Kim getirdi bilemedim, notta yoktu ama çok sevindim. Eklenti 194912 not: Menekşeyi Antalya'dan Vahip Dede ve sevgili eşi getirmiş, beni bulamayınca kapıya bırakmışlar,haberim olsaydı daha erken gelir onları karşılardım, geri dönmelerine çok üzüldüm. Menekşe için çok teşekkür ederim. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:07. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025