![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Fatoşcuğum özel mesajlarına bakar mısın?:)
|
Ah canım, bazen oraya hiç bakmıyorum, seni de çileden çıkardım:D:D:D
|
Sevgili Fatoş ablacığım beni bu sene de orta yerimden çatlatmaya yine devam edeceksin anlaşılan:)Satı,Cemo,Uzaylı,Orhan hocam,SDurul hocam ve Fatoş ablam varken birincilik flamasını hiç bir zaman alamıyacağım ne olacak benim halim:)
|
Canım kardeşim, diğer arkadaşları bilemem ama ben bahçeyi arap saçına çevirmek için eşime karşı savaş veriyorken hiç bir zaman birincilik flamasını göğüsleyemem elim de değil ne bulursam ekiyorum, sonra eşim bahçeye girip temizlik yapıyor:(, bu bahçe hiç bir zaman bir düzene giremeyeceğe benziyor:)
|
SDurul hanım, ve annem çok teşekkür ederim bu güzel karşılamanız için, sonunda dayanamadım aranıza katıldım, Ankara'ya taşınırken annemin nakliyecileri ekarte edip kamyona doldurduğu çiçeklere şimdi balkonumda bakmaya çalışıyorum,iyi ki almış saksıları... ben daha işin başındayım gerçi.. bu aralar fotoğraf makinamda bir sorun var ama 1 hafta 10 güne kadar ben de çiçeklerimin fotoğraflarını paylaşabilirim sanırım :)
evet anne, haftaya görüşeceğiz zaten, ama tekrar söylüyorum bahçenin mahşallahı var, ellerine sağlık, öpüyorum seni... |
Sevgili Fatoş hanım, clematis, kırmızı gül ve gece mumu harika bayıldım, gece mumu geç kaldı diyorsun, işte İzmirle aramızdaki fark, benimki daha hiç açmadı sevgiler her şey gönlünce olsun.
|
Alıntı:
Not: balkon sayfasında seni ve çiçeklerini bekliyorum, canım;) |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
gecemumu
Eklenti 216995 bahçedeki güllerden portakal renklisi Eklenti 217007 Sevgili eşim nasıl budamışsa geçen seneden beri aynı boyda olan beyaz clematisim. Eklenti 217008 mutfak penceresindeki saksılar, daha gözüme kestirdiğim pencere pervazları var ama alıştıra alıştıra saksılarımı dizeceğim:D Eklenti 217009 Bunlarda atölyeden aşırılıp bahçeye konanlardan. Eklenti 217010 |
Of of renklere bak :D ne güzel bir bahçe ellerinize sağlık ;)
|
5 Eklenti(ler)
Merdivendeki sardunyalarım biraz meşe ağacının gölgesinde kalıyor ama geçen sene sıcakları daha rahat atlatmışlardı.
Eklenti 217026 Eklenti 217027 Eklenti 217028 Bu güngüzellerini sevgili Mutlu bey göndermişti, merakla açmalarını bekliyorum. Eklenti 217029 Bunlarda atölyeden gelen sardunyalarım. Eklenti 217030 |
Alıntı:
|
Fatoş'cuğum, güzelliklerle hoş geldin arkadaşım. Sevgiler...
|
5 Eklenti(ler)
O kadar çok saksım var ki artık çareyi bahçe korkuluklarına asmakla buldum eşimin bütün itirazlarına rağmen:p
Eklenti 217033 Kaplumbağ saksıma ektiklerim çiçeklenmeye başladılar. Eklenti 217034 Eklenti 217035 kırmızı minyatür gülüm ve sevgili Gönül hanımın verdiği sarı sardunya Eklenti 217036 Bu alacalı mineyi ekmemiştim geçen sene kırmızı ve beyaz mineler vardı, şimdi hayretle onlara bakıyorum nereden çıktılar diye:rolleyes: Eklenti 217037 |
Alıntı:
|
Sayın Fatoş, herşey çok güzel, dizayn, renklerin uyumu ve fotoğraflar.
|
Fatoşcuğum biraz ara verdiğin için merak etmeye başlamıştım. Kızınla , ailenle hasret giderdiğine çok sevindim canım:) Bizimle yine güzel çiçeklerini ve fotoğraflarlarını paylaşıyorsun, teşekkürler:) Ellerine, yüreğine sağlık:)
|
1 Eklenti(ler)
Fatoşcuğum küçük kızın çiçek bile açtı:) Tekrar teşekkür ederim:)
|
Sayın fatoş; Bahçe sayfanıza girdiğimde her defasında hayran oluyorum inanın. En renkli bahçelerden biri sizinki. Bakmaya doyamıyorum. Son paylaştığınız güllerin formları, merdivendeki o sardunyalar enfes. Güle güle büyütün...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
not: o minik nasılda kısa sürede büyüyüp bol yapraklanıp çiçek açmış, benimkiler ise yaprakları az ama üzerileri çiçek dolu, neden yaprakları az diye meraklanıyorum. Güle güle büyüt canım |
İnanmıyorum yaa deyivermişim fatoş hanımcım sardunyalar bir başka güzel sizin bahçenizde;) Gece mumu benim bir türlü büyütemediğim pembecik:)
Güllerin rengi çok güzel çiçek çiçek olmuşlar. Emeklerinize sağlık :) |
Alıntı:
|
Teşekkürler Sevim hanım sardunyalar diğer çiçeklerden daha kolayıma geliyor. Gece mumu yerini sevdi mi kolay gelişip yayılıyorlar, onlara pek bir şey yapmıyorum, geçen sene üç kök ekmiştim koca alanı kapladılar.
|
Fatos hanim her seferinde cok güzel cok güzel yazip kendimi tekrar etmeyeyim diyorum ama masallah cicekleriniz birbirinden güzel. Bu yil bahce sahiplerini sevindiren bir bahar gördük sanirim.
|
Sevgili Çiçeksever, bu sene baharı doya doya yaşadık, hepimizin çiçeklerinin neşeleri yerinde.
Bende sizin bahçenin meraklılarından biriyim, bu sene sizin bahçe dahada renkli olacak:) Yeni bir hayat aranıza katılacak ama bir abla, anne olarak artık bahçe işlerine ara verip dinlenmeniz lazım biliyorum elinde değil ama mutlaka yapmalısınız çünkü dünyanın en güzel çiçeği gelecek:) Bütün kalbimle her şeyin yolunda olmasını diliyorum. Sevgiler. |
5 Eklenti(ler)
Sarı sardunya daha çok minik:)
Eklenti 217314 Üç renk bodur sandavilla kırmızı, açık pembe, koyu pembe. Eklenti 217315 Eklenti 217316 Eklenti 217317 bu da sarmaşık olanı. Eklenti 217318 |
5 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:58. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025