![]() |
4 Eklenti(ler)
|
afiyetle meyvelerinide yersiniz işallah
|
Alıntı:
Yalnız değilsin Nurcan hanım'cığım ben de hala köpek görüyorum:D:D |
Yakup bey çok teşekkür ederim. Hoş geldiniz. Urla çok rüzgar alıyor inşallah etkilenip meyveler düşmez:)
|
Alıntı:
Fatoş'cuğum, elma çiçeği harika görünüyor. Meyvelerinizi, sağlıkla afiyetle yemeniz dileğiyle... |
1 Eklenti(ler)
:D:D:D Ben anladım seni Hacer, Orayı bir daha görmek istiyorsun. Tamam canım.
Eklenti 210345 |
Sevgili fatoş hanım, haçer haklı insanın içi açılıyor baktıkca.
|
Ablacığım valla tek gören olsam kendim de bir tuhaflık hissedicem ama bak arkadaşlarda görüyormuş:)))) Bu fotoğraf hani şu resim deki gizli simgeyi bulun var yaa onun gibi olmuş süper yaaa:) Zaten şimdi de yavru köpek gibi görünüyor :)))))))))))))
Neyse sardunyaların güzelliğine dayanamamıştır belki oda:))) |
Köpek bu fotoğrafta görünüyor. Bence de sardunyaları seyrediyor.
http://www.agaclar.net/forum/attachm...9&d=1304624431 |
Alıntı:
Bahçeleriniz çok güzel, ellerinize sağlık. İzmir farkı, meyvelere benimmiş gibi sevindim. Güle güle afiyetle yersiniz inşallah. Atölyeniz Çeşmealtında mı yoksa ben mi yakıştırdım. Yazın izniniz olursa ziyarete gelmek isterim. Mutlu, renkli verimli bir bahar dilerim. |
Sevim'ciğim çok teşekkür ederim canım.
|
5 Eklenti(ler)
Hacer'ciğim, Nurcan hanım'cığım, Sevgi'ciğim, aslında o kareyi göstermek istemedim ama iyice merak ettiğiniz için gösteriyorum, yinede sevimli köpecik olarak hayal edin, sonra bunu sileceğim, tabii başarabilirsem:)
Eklenti 210415 Bu görüntüden sonra sabah çekmiş olduğum birkaç kareyle çirkinliği örteyim:) Eklenti 210416 Eklenti 210417 Eklenti 210418 Eklenti 210419 |
Neyse merakımız gitti ablacığım ama dediğin gibi onu bahçenin güzelliğini seyreden komşunun köpeği olarak hayal etmek daha güzel alttaki görütüler harika son fotoğraf gecemumu çiçeğimi acaba?
|
Alıntı:
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim:) |
Sevgi'ciğim, Hacer'ciğim,o duvarı her yıl baharda boyuyorum, bu sene fırsatım olmadı, yönetime baskı yapıyorum o duvarların bir çaresine baksınlar diye. .Kızdırırlarsa oraya saksı asacağım:D:D:D
Onlar gecemumu biraz gölgede kaldıkları için ancak açtılar. |
Maşallah nazar deymesin sardunya küpe clematise diyecek yok.
|
Sardunyalar öyle durup seyredilmeyecek gibi değil vallahi. İnsan bir baktımı bir daha bakası geliyor. İyide ben niye köpeği göremedim:eek:. Köpek karşı duvardaki kocaman delikten kaçtı galiba. Kim bu bakanlar, niye durmadan bakıyorlar diye ürktü galiba:p
|
Sevgili Fatoş elinize saglık maşallah meyve agaçları sardunyalar ceylanlar çok güzel...
|
Sevgili Fatoş hepsi çok güzeller hele ceylanlara bayıldım nekadar masum bakıyorlar.
|
Senin ceylanları görünce, gidip ceylan alayım diyorum, ama sonra vazgeciyorum. Nedendir bilmem az acıyor ceylan. Neyseki seninkiler içimi acıyor.
|
ellerine sağlık, hepsi çok güzel olmuş anneciğim, hepsine nasıl güzel baktığını çok iyi biliyorum, artık elmalardan gönderirsiniz bize de :))
|
Elif'cim, hoş geldin:) Annen yok herhalde, seni burada görünce, çok sevinecektir. Sevgiler...
|
Fatoş Hanım,
Ben de sizin bahçeyi kaçırmışım anlaşılan.. Ve çok şey kaçırmışım :)) Ellerinize sağlık. Ve sizin bahçeden sonra bana karşıyaka yolu göründü yine.. Pon pon güle hayran kaldım, edinmeliyim. Ceylanlara hiç böyle alıcı gözle bakmamıştım, edinmeliyim :)) Sevgilerimle... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bende sardunyaları bahçemde daha çok sevmeye başladım, Gönül hanıma eskiden daha çok giderdim, Elif gittikten sonra gidemedim, beni kimse oraya götürmüyor, biliyorlar başlarına ne gelecek, orada vakit geçirmekten büyük zevk alıyordum, şimdi bahçedeki sardunyaların üzerine düştüm:) |
Cemo'cuğum, yeni nesil ceylanlar yazında devamlı çiçekli, geçen yaz evdekinlerde hep çiçek üzerlerindeydi. Denemeye değer
|
Cemo'cuğum, yeni nesil ceylanlar yazında devamlı çiçekli, geçen yaz evdekinlerde hep çiçek üzerlerindeydi. Denemeye değer:)
|
Alıntı:
Bütün elmalar sizin olsun tatlım:) önümüzdeki hafta geliyorsunuz herhalde erikler yetişeceksiniz, birlikte toplarız bebeğim. HAA birde toplamaya giderken Gönül hanımada uğrarız oldu mu canım? (yanımıza kimseyi almayız ki arabayı rahat rahat saksı doldurayım:D:D:D:D) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ponpon güller, ceylanlar o güzel bahçenize çok yakışacak. Ankara'ya gelince ilk işim sizi Karşıyaka'nıza gitmek olacak. Beni baya meraklandırdınız:) Sevgilerimle. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:47. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025