agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   Fatoş / Bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/19392.htm)

Fatoş 27-05-2011 12:10

3 Eklenti(ler)
Çörekotu çiçeği tohuma kaçmaya başlamış.

Eklenti 217332

Eklenti 217334

Eklenti 217333

nurcanaybay 27-05-2011 12:46

Fatoş hanım ;
bitkilerinizin hepsi çok güzel çok sağlıklı.
Sarı sardunya olduğunu bile bilmezdim ,ilk kez görüyorum :))

Fotoğraflar da ne kadar net ,ellerinize sağlık.

Periş 27-05-2011 12:56

Sevgili Fatoş çiçeklerin hepsi birbirinden güzel ve saglıklı maşallah ellerine saglık

günebakan 27-05-2011 13:02

Ablacığım bu sepetteki mandavil ve sundavilleri çeliktenmi üretin çok güzel görünüyorlar maşallah:) Gazanyalarda harikalar.

ciceksever70 27-05-2011 13:31

Güzel dilekleriniz icin cok tesekkür ederim. Kendimi fazla yormamaya calisiyorum ancak bahcenin bazi köseleri o kadar arap saci durumunda ki esimin bitkilerime zarar vermeden oralara girip bicmesi mümkün degil. Ben de yetistirdigim ciceklere zarar gelince cok üzülüyorum, mecbur is basa düsüyor.
Evde de her isini kendi yapan biriyim o yüzden hareketim hic bitmiyor kisa molalar disinda. Ama hamilelik sekerim oldugu icin doktor bol bol hareket etmemi söyledi. Ayni zamanda diet de yapmak zorunda oldugum icin calisirken acligimi unutuyorum:p. Sevgiler.

Fatoş 27-05-2011 13:57

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi nurcanaybay (Mesaj 811532)
Fatoş hanım ;
bitkilerinizin hepsi çok güzel çok sağlıklı.
Sarı sardunya olduğunu bile bilmezdim ,ilk kez görüyorum :))

Fotoğraflar da ne kadar net ,ellerinize sağlık.

Teşekkür ederim Nurcan hanın, geçen sene sarı sardunyanın sakızını görmüştüm, çiçek formları hoşuma gitmemişti, bu sefer Gönül hanım bunu verdi. Bakalım büyütebilecekmiyim bilemiyorum, biraz nazlı gibi.

Fatoş 27-05-2011 13:59

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Periş (Mesaj 811546)
Sevgili Fatoş çiçeklerin hepsi birbirinden güzel ve saglıklı maşallah ellerine saglık

Sevgili Periş teşekkür ederim.

Fatoş 27-05-2011 14:04

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi günebakan (Mesaj 811548)
Ablacığım bu sepetteki mandavil ve sundavilleri çeliktenmi üretin çok güzel görünüyorlar maşallah:) Gazanyalarda harikalar.

Teşekkür ederim Hacer'ciğim.
Nerede ben sandavillada onu hiç başaramadım, bodurları satın aldım, sarmaşık olanını da geçen sene almıştım.

gilan 27-05-2011 15:28

Fatoş Hanım,
İtiraf edin bu ceylanlar yapma çiçek, değil mi? :p

Sarı sardunya, ceylanlar, gazanyalar, sundavillalar, hepsi harika, cıvıl cıvıl! :)

nurguldk 27-05-2011 16:22

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Fatoş (Mesaj 810956)
bahçedeki güllerden portakal renklisi
Eklenti 217007

Fatoş Hanım,
Nasıl güzel bir renk bu :) Elinize sağlık, nasıl da dolu dolu açmış.. O kadar zarif duruyor ki ilk anda lisianthus zannettim.

Uzaylı 27-05-2011 17:00

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Fatoş (Mesaj 811431)
Sevgili Uzaylı, bende sizin azminize hayranlık duyuyorum, koca bahçeyi çekip çeviriyorsunuz, her dem taze sebzeler topluyorsunuz, birde küçük çocuklarınız var Maşallah her şeye yetişiyorsunuz. Bütün istediklerinizin gönlünüzce olması dileğiyle sevgiler canım:)

Bu samimi mesajınıza çok mutlu oldum, teşekkür ederim. Yaptıklarımızı burada anlattıkça, eşim de ben de daha bir azimle çalışıyoruz. Üstelik çocuklarımızı da ihmal etmeden. Biraz yorucu oluyor ama, sonra daha çok keyfini süreceğiz inşallah...

Bahçe çiçeklerini çok bilen biri değilim. Sizin bahçeyi ve bir kaç bahçeyi daha takip ederken yeni çiçekleri gördükçe, hele sizdeki renkleri. Hepsinden alasım geliyor. Ama bu sene hedeflerimiz var. İnşallah çeşitlilikte bir dahaki bahar ben de atak yapacağım. Nasip olursa...

Sağlıcakla Kalın...

Uzaylı 27-05-2011 17:02

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Yücel Canpolat (Mesaj 801688)
Sevgili Fatoş ablacığım beni bu sene de orta yerimden çatlatmaya yine devam edeceksin anlaşılan:)Satı,Cemo,Uzaylı,Orhan hocam,SDurul hocam ve Fatoş ablam varken birincilik flamasını hiç bir zaman alamıyacağım ne olacak benim halim:)

Bu mesajları okudukça mutlu oluyorum. Latife ediyorsunuz. Ben daha çömezin de çömeziyim. Ya ben ne yapıcam...:(

Fatoş 27-05-2011 18:49

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ciceksever70 (Mesaj 811560)
Güzel dilekleriniz icin cok tesekkür ederim. Kendimi fazla yormamaya calisiyorum ancak bahcenin bazi köseleri o kadar arap saci durumunda ki esimin bitkilerime zarar vermeden oralara girip bicmesi mümkün degil. Ben de yetistirdigim ciceklere zarar gelince cok üzülüyorum, mecbur is basa düsüyor.
Evde de her isini kendi yapan biriyim o yüzden hareketim hic bitmiyor kisa molalar disinda. Ama hamilelik sekerim oldugu icin doktor bol bol hareket etmemi söyledi. Ayni zamanda diet de yapmak zorunda oldugum icin calisirken acligimi unutuyorum:p. Sevgiler.

Canım, az kaldı, her şey yoluna girecek hayırlısıyla bu günleri atlatacak, bebeğin
ve onun abileri ile bahçende güzel günler sizleri bekliyor. Sevgi ve sağlıcakla kal canım:)

Fatoş 27-05-2011 19:01

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi gilan (Mesaj 811644)
Fatoş Hanım,
İtiraf edin bu ceylanlar yapma çiçek, değil mi? :p

Sarı sardunya, ceylanlar, gazanyalar, sundavillalar, hepsi harika, cıvıl cıvıl! :)

Vallahi bende inanamıyorum, bu sene o kadar ilgilenememiştim, eşim ben yokken
onlara iyi baktığını söylüyor ama çoğu çöpten geri gelmişti. Galiba eşime, bak elindekinin kıymetini bilmedin diyerek olanca güçleriyle çiçeklerini gösteriyorlar:):):):)

Fatoş 27-05-2011 19:10

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi nurguldk (Mesaj 811674)
Fatoş Hanım,
Nasıl güzel bir renk bu :) Elinize sağlık, nasıl da dolu dolu açmış.. O kadar zarif duruyor ki ilk anda lisianthus zannettim.

Sevgili Nurgül hanım, mart ayında o gül toprak hizasından eşim tarafından budandı ne aşı yeri kalmıştı nede gövdesi toprak üzerinde görünüyordu, şok olmuştum, şimdi böyle güzel olunca seneye bütün güllerimi budamaya hazırlanıyor:)

cemo 27-05-2011 20:09

Allahım, sardunyanın sarısını da mı üretmişler:)
Yer minelerine bayıldım. Aslında, herbirşeye bayıldım.

Kocalar katlettikce, inadına acıyor bizim güzeller. Gözümü dört acıyorum artık:)

Sağlıkla, mutlulukla keyfini çıkart bahcenin Fatoş.

fatma sunay 27-05-2011 20:22

Fatoş hanım merdivenler yığılıvereceğim nekadar güzel açmışlar.. Kırkbirbucuk kere maşallah.. Kaplunbağanında yükü çok güzel ellerinize sağlık...

Yücel Canpolat 28-05-2011 14:59

Fatoş ablacığım kutluyorum bahçe balkon merdiven ve atölye çiçek bahçesi elleriniz dert görmesin hep mutlu yaşayın:)

Cumhur Tonba 28-05-2011 15:48

Amin, Allahım; Sen Yücel kulunun dualarını kabul et. Komşuda pişer, bize de düşer.

cetasule 28-05-2011 16:18

Bahçeniz harika .......
Elinize sağlık
Sağlıklı mutlu günleriniz olsun

Yücel Canpolat 28-05-2011 16:41

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Cumhur Tonba (Mesaj 812142)
Amin, Allahım; Sen Yücel kulunun dualarını kabul et. Komşuda pişer, bize de düşer.

Fatoş ablacığım kaçak Cumhur Abim Zatıalinizin bahçesine girmiş,neyse bu seferlik bağışlayalım bizleri çok ihmal etti ama,naz la değil niyaz la ve dilek le girmiş.Cumhur ağabey hoş geldin safa lar getirdin:)

Fatoş 31-05-2011 18:48

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi cemo (Mesaj 811778)
Allahım, sardunyanın sarısını da mı üretmişler:)
Yer minelerine bayıldım. Aslında, herbirşeye bayıldım.

Kocalar katlettikce, inadına acıyor bizim güzeller. Gözümü dört acıyorum artık:)

Sağlıkla, mutlulukla keyfini çıkart bahcenin Fatoş.

Cemo'cuğum, bana geldiğinde bende inanamamıştım, Gönül hanım da bir iki saksı varmış, keyifleri çok iyi değilmiş bakımdalarmış,bende bakalım gelişimi ne olacak daha çok küçük ve yaprakları her an gidiverecek gibi nazlı, aslında mavi sardunya istiyorum ,Gönül'e gidebilirsem ve orada başka şeylere dalıp unutmassam:) ondan getirtmesini rica edeceğim.

Bu aralar kendimi çok iyi hissetmiyorum, verandada oturup eşimin ot yolmasını seyrediyorum ve hiç sesim çıkmadığı için işini tam yapıp benimkilere ellemiyor, bana iyi misin diye hayret ve endişe ile soruyor. Eh artık galiba yolunu buldum:)

Fatoş 31-05-2011 18:50

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi fatma sunay (Mesaj 811791)
Fatoş hanım merdivenler yığılıvereceğim nekadar güzel açmışlar.. Kırkbirbucuk kere maşallah.. Kaplunbağanında yükü çok güzel ellerinize sağlık...

Fatma hanım çok teşekkür ederim.

Fatoş 31-05-2011 19:00

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Yücel Canpolat (Mesaj 812115)
Fatoş ablacığım kutluyorum bahçe balkon merdiven ve atölye çiçek bahçesi elleriniz dert görmesin hep mutlu yaşayın:)

Yücel kardeşim çok teşekkür ederim, bu yıl atölyenin bahçesiyle hiç ilgilenemedim, çimleri dahi iyice bozuldu artık haftada bir iki gidebiliyorum, o çiçekler geçen senenin çiçekleri, hala beni bırakmadılar:) her şey paylaşılınca güzel oluyor, çocuklar yanımdan ayrılınca artık çalışmak bile istemiyorum, o yüzden oraya pek gidemiyorum ama evin bahçesi daha iyi.

Fatoş 31-05-2011 19:07

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Cumhur Tonba (Mesaj 812142)

Sevgili Cumhur bey hoş geldiniz, sizi bahçemde görünce çok sevindim, kendinizi bizlere çok özlettiniz:) Nerelerdeydiniz ? Bir daha bizleri ihmal etmeyin, hepimiz sizi çok seviyoruz.

Fatoş 31-05-2011 19:12

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi cetasule (Mesaj 812150)
Bahçeniz harika .......
Elinize sağlık
Sağlıklı mutlu günleriniz olsun

Sevgili Şule, çok teşekkür ederim, bende sizin bahçe sayfasına girdiğimde Karadenizin muhteşem güzellikleri karşısında müthiş hayranlık duyuyorum. Sevgilerimle.

Fatoş 31-05-2011 19:20

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Uzaylı (Mesaj 811687)
Bu samimi mesajınıza çok mutlu oldum, teşekkür ederim. Yaptıklarımızı burada anlattıkça, eşim de ben de daha bir azimle çalışıyoruz. Üstelik çocuklarımızı da ihmal etmeden. Biraz yorucu oluyor ama, sonra daha çok keyfini süreceğiz inşallah...

Bahçe çiçeklerini çok bilen biri değilim. Sizin bahçeyi ve bir kaç bahçeyi daha takip ederken yeni çiçekleri gördükçe, hele sizdeki renkleri. Hepsinden alasım geliyor. Ama bu sene hedeflerimiz var. İnşallah çeşitlilikte bir dahaki bahar ben de atak yapacağım. Nasip olursa...

Sağlıcakla Kalın...

Sevgili Uzaylı kardeşim, her şey zamanla rayına oturacak, çok kısa zamanda çok şeyler başardınız dediğin gibi seneye bahar da bütün istediklerini başaracak azmin var. Her şey gönlününüze göre olsun. Sevgilerimle.

Fatoş 08-06-2011 12:39

5 Eklenti(ler)
Bodur dalhialarım
Eklenti 221888
Eklenti 221889
Teyzemden gelen, benim geçen sene kaybettiğim küpelerin çeliklerinden olan küpelerimin bir kısmı, daha beyazını gidip alamadım:)
Eklenti 221890
Eklenti 221891
Bu sabah yavaş yavaş beni terk etmeye başlıyan çiçeğim, görkemli halini paylaşamadan edemedim:)
Eklenti 221892

Fatoş 08-06-2011 12:55

5 Eklenti(ler)
Mutlu beyden aldığım lilyumlar ve dalhialar açmaya başladılar
Eklenti 221900
Eklenti 221901
Eklenti 221902
Eklenti 221903
Eklenti 221904

nesecik 08-06-2011 13:01

burası ne kadar güzel. Sayın fatoş ilk sayfada 10. fotoğraftaki çiçeğin adı nedir acaba ? çok merak ettim.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:22.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025