![]() |
3 Eklenti(ler)
|
Fatoş hanım ;
bitkilerinizin hepsi çok güzel çok sağlıklı. Sarı sardunya olduğunu bile bilmezdim ,ilk kez görüyorum :)) Fotoğraflar da ne kadar net ,ellerinize sağlık. |
Sevgili Fatoş çiçeklerin hepsi birbirinden güzel ve saglıklı maşallah ellerine saglık
|
Ablacığım bu sepetteki mandavil ve sundavilleri çeliktenmi üretin çok güzel görünüyorlar maşallah:) Gazanyalarda harikalar.
|
Güzel dilekleriniz icin cok tesekkür ederim. Kendimi fazla yormamaya calisiyorum ancak bahcenin bazi köseleri o kadar arap saci durumunda ki esimin bitkilerime zarar vermeden oralara girip bicmesi mümkün degil. Ben de yetistirdigim ciceklere zarar gelince cok üzülüyorum, mecbur is basa düsüyor.
Evde de her isini kendi yapan biriyim o yüzden hareketim hic bitmiyor kisa molalar disinda. Ama hamilelik sekerim oldugu icin doktor bol bol hareket etmemi söyledi. Ayni zamanda diet de yapmak zorunda oldugum icin calisirken acligimi unutuyorum:p. Sevgiler. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Nerede ben sandavillada onu hiç başaramadım, bodurları satın aldım, sarmaşık olanını da geçen sene almıştım. |
Fatoş Hanım,
İtiraf edin bu ceylanlar yapma çiçek, değil mi? :p Sarı sardunya, ceylanlar, gazanyalar, sundavillalar, hepsi harika, cıvıl cıvıl! :) |
Alıntı:
Nasıl güzel bir renk bu :) Elinize sağlık, nasıl da dolu dolu açmış.. O kadar zarif duruyor ki ilk anda lisianthus zannettim. |
Alıntı:
Bahçe çiçeklerini çok bilen biri değilim. Sizin bahçeyi ve bir kaç bahçeyi daha takip ederken yeni çiçekleri gördükçe, hele sizdeki renkleri. Hepsinden alasım geliyor. Ama bu sene hedeflerimiz var. İnşallah çeşitlilikte bir dahaki bahar ben de atak yapacağım. Nasip olursa... Sağlıcakla Kalın... |
Alıntı:
|
Alıntı:
ve onun abileri ile bahçende güzel günler sizleri bekliyor. Sevgi ve sağlıcakla kal canım:) |
Alıntı:
onlara iyi baktığını söylüyor ama çoğu çöpten geri gelmişti. Galiba eşime, bak elindekinin kıymetini bilmedin diyerek olanca güçleriyle çiçeklerini gösteriyorlar:):):):) |
Alıntı:
|
Allahım, sardunyanın sarısını da mı üretmişler:)
Yer minelerine bayıldım. Aslında, herbirşeye bayıldım. Kocalar katlettikce, inadına acıyor bizim güzeller. Gözümü dört acıyorum artık:) Sağlıkla, mutlulukla keyfini çıkart bahcenin Fatoş. |
Fatoş hanım merdivenler yığılıvereceğim nekadar güzel açmışlar.. Kırkbirbucuk kere maşallah.. Kaplunbağanında yükü çok güzel ellerinize sağlık...
|
Fatoş ablacığım kutluyorum bahçe balkon merdiven ve atölye çiçek bahçesi elleriniz dert görmesin hep mutlu yaşayın:)
|
Amin, Allahım; Sen Yücel kulunun dualarını kabul et. Komşuda pişer, bize de düşer.
|
Bahçeniz harika .......
Elinize sağlık Sağlıklı mutlu günleriniz olsun |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu aralar kendimi çok iyi hissetmiyorum, verandada oturup eşimin ot yolmasını seyrediyorum ve hiç sesim çıkmadığı için işini tam yapıp benimkilere ellemiyor, bana iyi misin diye hayret ve endişe ile soruyor. Eh artık galiba yolunu buldum:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Bodur dalhialarım
Eklenti 221888 Eklenti 221889 Teyzemden gelen, benim geçen sene kaybettiğim küpelerin çeliklerinden olan küpelerimin bir kısmı, daha beyazını gidip alamadım:) Eklenti 221890 Eklenti 221891 Bu sabah yavaş yavaş beni terk etmeye başlıyan çiçeğim, görkemli halini paylaşamadan edemedim:) Eklenti 221892 |
5 Eklenti(ler)
Mutlu beyden aldığım lilyumlar ve dalhialar açmaya başladılar
Eklenti 221900 Eklenti 221901 Eklenti 221902 Eklenti 221903 Eklenti 221904 |
burası ne kadar güzel. Sayın fatoş ilk sayfada 10. fotoğraftaki çiçeğin adı nedir acaba ? çok merak ettim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:22. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025