![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
Tam çıtırık maşallah. |
Fatoş hanım ;
sizin glayör'leri görünce benimkileri kontrol ettim ,çiçek sapı görünmüyor hala. Renkli gala'lar da çok güzel açmış .Ben de bir tane var sabırsızlandım şimdi :) |
Fatoş Hanım;
Son fotoğraflara baktımda haziran başında çekilmiş. Aynı türden bitkiler daha buralarda açamadılar. O, geçen yıla göre keyifsiz dediğiniz sardunyanın keyifli halini arayıp bakmaya zamanım yok. Keyifsiz hali buysa. Renk renk galalarınız çok güzel. Gerçi sizin bütün bitkileriniz bakıml ve güzel ya. Sağlık ve mutlulukla keyfini sürün. |
Ablacığım nerelerdesin umarım kötü birşey yoktur.
|
Ben dün görüştüm, bu aralar misafiri olduğu için pek giremiyor. Kendisi iyi.
|
Teşekkür ederim Sevgi hanım'cığım iyi olmasına sevindim:)
|
Sevgili fatoş bahçe yine tablo gibi,herşey muhteşem görünüyor.Sağlıkla keyfini çıkarın:)
|
fatoş hanım şeftalinin kokusu buraya kadar geldi
ne kadar canlı resim o ankarada babam çok dikti ama olmuyor kısa zamanda kuruyor ben de dikeceğim bir kaç bulunsun yine de |
Maşallah her bitkiden denemişsiniz ve başarılı olmuşsunuz. bütün bitkilere sihirli değnekle dokunulmuş sanki... bahçenizi keyifle gezdim...
|
Sevgili arkadaşlarım sizlere vaktin de cevap veremediğim için çok özür diliyorum. Dünürümün rahatsızlanınca onu Çanakkaleden alıp bize getirdik. Bir aya yakın tedavisiyle ilgilendim, bir de evde kullandığım laptop ta afacanların hışmına uğrayınca :( sizlerden uzak kalmak zorunda kaldım.
SevgiliFatma Sunay,sevgili Sevim hanım, Hacer'ciğim çok teşekkür ederim. Hacer, dalihiaların açtı mı? Cemo'cuğum, lupinlerin sonbahara kadar tohumları üzerilerinde kalacak mı acaba. Şimdi oraları kuru otlarla dolu, yangın tehlikesi yüzünden temizlenmeye başladı . Büyük ihtimalle ben mart, şubat gibi fide aramaya oraya çıkacağım:) Sevgili Gilan, çıtırğın ismini sayenizde öğrendim,teşekkürler. Katmerli calibrachoa İzmir'in güneşini sevmedi, gölge ve suyu seviyor. Yerine güneş daha fazla gelmeye başlayınca nerdeyse kaybediyordum, tam vaktinde farkettim. Fatma dündar:Fatoş cuğum, keyifsiz hali buysa... Tam çıtırık maşallah Fatma'cığım, sardunyanın o çirkin halini çektim, tam bir kuru çalı, çiçeklenince çirkinliğini örtüyor:) Nurcan hanım, glayörlerin bütün renkleri açtı ama ben en güzel zamanlarında fotoğraflayamadım ama yinede tek tek çekmişim, bu sene renkli galalar çok keyifli değil açıyorlar ama geçen seneki gibi değiller. Orhan hocam, teşekkür ederim, daha ağaçlar. net i daha tam gezemedim ama sizin bahçenizi gezdim, çok güzel olmuş, ellerinize sağlık. Sevgi'ciğim, beni aradığın için çok teşekkür ederim:) Hacer'ciğim sana da çok teşekkür ederim. Sıkıntılı anlarımda bana çiçekleriyle gelen Füsun'cuğuma da çok teşekkürler. Ayhan bey, şeftalilerimizden bu sene altı kasa topladılar, lafta ben gidip toplayıp fotoğraflıyacaktım ama fırsatım dahi olmadı. Şeftali ağaçlarının yaz boyunca sulama düzenini ihmal etmezseniz, bir de zamanında bordo bulamacı yaparsanız, neden olmasın:) Sevgili Loveflover,çok teşekkür ederim, daha iyileri senin olsun canım. Marjinalmenekşe, teşekkür ederim. Bahçeme hoş geldiniz. |
Bahçenizdeki harikagörüntülere bayıldım.Clematislerin rengi, dahliaların, sardunyaların coşkusu,demirlere sarılan sarmaşık ...hangisine övgüler yağdırsam, şaşırdım.Tabii bu arada en büyük övgüm size.....Mükemmel bir bahçe yaratmışsınız, sıhhatli ve dolgun görüntülü çiçekler , sebzeler ve renkli meyvalarla.....Sıhhat, afiyetle keyfini iyi günlerde çıkarınız.Ellerinize sağlık,Gözlerim ve ruhum bayram etti.....Bu güzel resimler için çok teşekkürler...Sevgiler saygılar.....
|
Teşekkür ederim, Berrin hanım. Bende sizin bahçelerinizi gezince mest oluyorum, bir yandan deniz, bir yandan sizin o güzelim bahçelerinizde ki çiçekleriniz. Boyadığınız araba lastiklerini ve varilinizi çok beğendim ellerinize sağlık.
|
5 Eklenti(ler)
Şimdi bahçemden görüntüler:)
Temmuz çiçekleri: lilyumlarım, Mutlu beye çok teşekkür ederim:) Eklenti 232959 Eklenti 232960 Eklenti 232961 Eklenti 232962 Eklenti 232963 |
5 Eklenti(ler)
diğerleri ve gün güzelleri benim için çok özeller, rahmetli babamı anımsatırlar:)
Eklenti 232964 Eklenti 232965 Eklenti 232966 Eklenti 232967 Eklenti 232968 |
Canım, dünürüne geçmiş olsun.
Lupin tohumu toplarım senin için, sen dert etme. Liliumlar süper acmış. Benim sadece turuncular actı. Beyaz ve pembeler kayıp:( Nereye sokuşturdum kim bile:)) Bu kadar ara verme, bak merak ediyoruz. Sevgilerimle. Benim de, babamı hatırlatan tek çiçek ful:( |
Ablacığım dünürüne geçmiş olsun acil şifalar dilerim soğanlılar süper görünüyorlar. Ablacığım benim soğanlılar bu sene küstü galiba bana ne amarlislerde çiçek var ne bir tanecik lilium da nede dahlialarda ama ümidimi kesmedim bekliyorum:)
|
Cemo'cuğum, teşekkür ederim. Benim de beyaz liliumlarım çıkmadı. Bende onlara ne oldu diye merak ediyorum. Herhalde fazla sulamadan çürüdüler.
Gün güzellerini küçükken hep inatla koparıp saçıma takardım, çiçek sepeti gibi başımı güngüzelleriyle doldururdum:o babamda sen benim çiçeğimsin, seni benden koparırlarsa ben çok üzülürüm, bitkide çiçekleri koparılırsa üzülür derdi. Bu çiçek hep o anları hatırlatır bana:))) aklım sizde kaldı ama hiç fırsatım olmadı, daha sayfaları tam olarak gezemedim, neler olmuş, yeni bahçelerimiz eklenmiş, geziler olmuş, bize(İzmirlilere) suyun altından elektrik gönderilmiş:D Ama bana gelmedi:D:D:D Herhalde suda değildim. |
Canım, boylarını göstermişlerse er geç açacaklar, benim iki dahlia ve üç beyaz lilium hiç çıkmadı, bundan sonrada çıkacaklarını hiç zannetmiyorum.
|
5 Eklenti(ler)
Glayörlerim, biraz geç çektim, bazıları geçmişti.
Eklenti 233077 Eklenti 233078 Eklenti 233079 Eklenti 233080 Eklenti 233081 |
Bir türlü soğanlıların çiçeklerini göremiyorum diye almak istemiyorum ama glayörler harika görünüyor ablacığım herhalde dayanamayıp glayör de alacağım:)
|
Sevgili Fatoş glayörler lilyumlar harika görünüyor ellerinize sağlık...
|
Sevgili Fatoş, yeniden burada olduğun ve güzel bahçeni bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim arkadaşım. Bitkilerinin hepsi çok güzel görünüyorlar. Ama ben dahlialarını daha bir sevdim. Benim buradan aldıklarım yalın kat çıktı. Bir de hastalık geldi, yaprakları, üzerine un dökmüş gibi. Galiba külleme oldular.
Dünürün daha iyidir inşallah. Tüm hastalara, Allah şifalar versin. Sevgiyle kal arkadaşım... |
5 Eklenti(ler)
Devam,
Eklenti 233086 Eklenti 233087 Gülhatmilerin şeker pembesi açtı. Eklenti 233088 clematislerim, villy de iyon ve nelly moiser Eklenti 233089 Eklenti 233090 |
Günebakan'cığım, soğanlılar güneş istiyor, seninkiler yeterince güneş görüyor mu? Güneşi bol olan yere koy, çiçeklerini o zaman verecekler canım.
|
Sevgili Periş, teşekkür ederim:)
|
Alıntı:
Mutlu beyden aldığım,dahlialar çok güzel ama üç tanesi nedense çıkmadı. Üstten sulandıklarında küllenme hastalığına tutuluyorlar. Dünürüm, kızımla birlikte Çanakkaleye döndü,ayağa kalktı ama bundan sonra kendine çok dikkat edecek, yanında devamlı yardımcı olacak biri tutuldu, gittikçe daha iyi olacak aslında kocasından endişe ediyorum, çok üzüldü, tansiyonu ve şekeri çıktı:( Dediğin gibi tüm hastalara, Allah şifalar versin. Sevgiler. |
Fatoşcuğum bu sayfaya bahçenin yeni güzelliklerini eklediğini görünce çok sevindim:) Küpeler, clematisler, dahlialar, gün güzelleri, liliumlar, galayörler, hepsi ayrı güzel canım:) Ellerine, yüreğine sağlık:)
|
5 Eklenti(ler)
Bazı aileler yazbaşında çocuklarına oyuncak diye yavru kedi veye köpecik alıp tatile giderkende sokağa bırakıyorlar. Atölyenin bahçesine gelen kedicik açlıktan ve susuzluktan bitap haldeydi. Civar veterinerlerden birine sorduğumda bir aile kediciği getirmiş ısrarla kısırlaştırmak istemiş sokağa çıkıyor diye.Telefon edildiğinde biz yazlıktayız döndüğümüzde hamile olup bebek istemediğimiz için kısırlaştırıp sokağa bıraktık dediler. Bende onu alıp bizim evin bahçesine getirdim artık eskisi gibi atölyeye gidemiyorum ama asla onlara geri vermeyeceğim. Onu kendi yavruları gibi sevecek bir aile arıyorum:) Çünkü eve sokamıyorum 18 yaşını dolduran kedim strese girip ölmesini istemiyorum:(
Eklenti 233120 Eklenti 233121 Eklenti 233122 Eklenti 233123 Böyle de uyunmaz ki tatlım:p Eklenti 233124 |
Oyy, Oyy! Çok da güzel pozlarını yakalamışsın canım:) Kıyamam ben ona:) İçim gidiyor ama, bizim evin durumu malum, 2 kedi, 1 yaşlı köpek:) İnşallah en kısa zamnda kediciğe bir yuva bulunur arkadaşım:)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:25. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025