![]() |
Alıntı:
Rengârenk bahçende sağlıkla yaşa arkadaşım. Çiğdemler çok hoş, ben de almıştım fakat yaşatamadım. Bir daha saksıya soğanlı mı hayır. Gözümün önünde olsunlar diye bir çok canı heba ettim.:( |
1 Eklenti(ler)
Fatoş Abla (diyebilir miyim?),sihirli elleriniz bahçenizi harikalar diyarına çevirmeye başlamış bile.Sağlıklı,bol çiçekli güzel günler diliyorum.Size Kozak'tan bir manzara gönderiyorum.Saygılar.
Eklenti 385787 |
Canım, teşekkür ederim:) hepimiz bahçelerimizde sevdiklerimizle birlikte sağlıkla, mutlulukla yaşayalim arkadaşım:))
Bu sene soğanlıları ekip sonrada çok ilgilenecek vaktim olmadı. Çiğemlerin soğanlarini bahçeye dikersen daha iyi olur. Geçen yıl benimkiler de iyi olmamıştı tahmin ediyorum soğanları gelişmemişti. Bu yıl daha iyi oldular. |
Sevgili Müge, tabii diyebilirsin:)) Ne güzel ne hoş geliş böyle:)) Canım toprağımin kokusuyla hoş geldin:))
|
:eek: :eek: Çok çok güzel, bakmaya doyamıyor insan. Ağaç altında ki o muhteşem kuytu da benim için de yudumlayabilir misiniz çayınızı.. :) İçim açıldı inanın, Cennet gibi maşallah.. ;)
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili Sudenur, senin için hemen çay yapıp içiyorum. Keşke burada olsaydınız birlikte içerdik, yanlız da pek olmuyor. :)) Sevgiler.
Eklenti 385815 |
Tepsi güzel çay güzel bahçe hepsinden güzel valla:)
|
Ah Hacerim, İzmir'de olsaydın :)) Eskisi bahçe de olurduk.
|
Alıntı:
|
Ben de canım:))
|
Çiçek renkleri birbiriyle gayet uyumlu ve harika fotoğraf kareleri.Ellerinize sağlık kolay gelsin.
|
Uyumlu ve bakımlı güzel bahçen de bahar tüm güzelliğini sunmuş Fatoş arkadaşım.Keyifli ,güzel günler olsun inşallah.
|
Teşekkür ederim Adil bey. Aslında bazılarını doğaçlama ekiyorum, bazıları tohumdan veya geçen sene toprakta unutulmuş soğanlılar oluyor şansıma:))
|
Hülya'cigim, bahar başında hüzünlü olurum ama bahçe renklenmeye başladı mi tabiatin ahengi , ritmi bana yaşam sevinci verir. Hülya'cigim bahçelerimizde çocuklarımız, torunlarımiz ve sevdiklerimizle birlikte güzel günler geçirelim sevgili arkadaşım :)
|
Sayın Fatoş hanım maşallah maşallah nasıl güzel bir bahçe ...
Bahçe harika ,bitkiler harika ,düzen harika emeklerinize sağlık... |
Alıntı:
:D Teyzenize ben de güldüm; havanın kokusunu da çok sevmiş... :) Allah'ım sağlık sıhhat versin kendisine inşallah. |
Sevgili Fatoş hanım, sanatkar ruhunuz tepsinizden de anlaşılıyor, ağaç kovuğu bile dekoratif. :) Şık tepsinizde ki o güzelim çayı yudumlayabilmeyi öyle çok isterdim ki, komşunuz olsaydım her fırsatta bahçenizde alırdım soluğu.. :rolleyes: ;)
|
bahçeniz çok hoş. Sevgiler
|
Bahçeniz çok güzel. Bu ödülü çoktan hakediyorsunuz. Hayırlı olsun.
|
5 Eklenti(ler)
Bugün Güzelbahçe bahçecilik kursu öğrencileriyle Fatoş hanımın evini ziyaret ettik. Bahçesi gerçekten çok güzel. Çiçekler ışıl ışıl. Peyzaj dizaynı mükemmel. Clematisler ve Türk laleleri şahane. Geçen yıl aldığı birincilik ödülünü hakketmiş.Torun çok tatlı. Abdurrahman bey hoş sohbet. Davet ve lezzetli ikramlar için teşekkür ederim :) .
Bahçecilik kursu ev ziyaretleri/ Fatoş hanım - YouTube Eklenti 391245 Eklenti 391246 Eklenti 391251 Eklenti 391247 Eklenti 391248 |
Fatoş hn. bahçenizi siz yayın yaptıkça geziyorum. Herşey muhteşem emeklerinize sağlık. Bahar gelincede daha da bir güzelleşmiş. Sağlıklı günlerde keyfini çıkarınız.
Torununuza MAŞALLAH, ALLAH bağışlasın. Çiçek tarhının bordürlerinde nasıl malzeme kullandınız. yakın çekim olmadığı için tam belli olmuyor. Bende çiçek tarhı yapacağım nasıl malzeme kullanacağıma karar veremedim. Ahşap bordur kullanmak istemiyorum zamanla çürüdükleri için. Cevap için şimdiden teşekkürler.:) |
Ayy bu çok güzel olmuş videoyu açınca Fatoş ablam hoşbulduk dedim yaa nasılsınız diye sorulan soruya biz iyiyiz siz nasılsınız diye karşılık verdimm:))))))
|
Ahhh o girişteki ceylanlara sardunyalara bittim muhteşemler Ablacığım ayrıca torunu az da olsa gördük maşallah çok tatlı yaa:)
|
Tebrikler..
Fatoş hanım,ne kadar güzel ve düzenli bir bahçe, emekleriniz boşa gitmemiş,sağlıkla mutlulukla tadını çıkarmanızı dilerim...
|
5 Eklenti(ler)
Bu güzel Clematis'ten çelik almamıza müsaade ettiğiniz için ayrıca teşekkür ederim.
Eklenti 391322 Eklenti 391323 Eklenti 391324 Eklenti 391327 Eklenti 391328 |
Alıntı:
O gün şiddetli bir fırtına vardı aslında bahçe de ağaçların altında oturmayi planlanmıştık Nihal hocamızla bir dahaki sefere orada hep birlikte piknik yaparız. Benim ve ailem için inanılmaz güzel bir gündü. Sizin gibi sevdiğim doğa aşığı dostlarımla birlikte olmak çok güzeldi. Bu günü ölümsüzlestirdiginiz için size minnettarim. Hele clematis, laleler hakkında arkadaşlarımıza bilgi aktarımıniz bir harikaydi. Sizleri tekrar bahçemize bekliyoruz:)) |
Alıntı:
Bahçe bordurlari aslında eski bir binanın tadilatı sırasında çıkarılan kiremitleriniden onları ortadan keserek bahçe de kullandım bana sıfır maliyeti oldu. Ben çok memnunum iki yıldır kullanıyorum. |
Merhabalar Fatoş abla,az önce videoyu izledim.Eviniz,bahçeniz çok güzel.Allah sevdiklerinizle güzel ve sağlıklı günler geçirmek nasip etsin.Evinizin en güzel çiçeği ise torununuz.
Pazar günü toplantıya gelecek misiniz?Eğer bir aksilik çıkmazsa ben gelmeyi istiyorum.Tanışırsak çok sevinirim.Saygılar. |
Size bahar değil, yaz gelmiş Fatoş:)
Ağaç gölgesindeki begonyalara vuruldummmm. O şık tepside, bir kahve uzatırmısın buraya doğru:) Bordür cok güzel olmuş. Dün köyün içinden gecerken, eski bir binanın çatısında bu kiremitlerden gördüm. Bir daha ki geçişimde bir sorayım verirler mi? Artık gözüm çatılarda gezer dururum ben:) Çok ama cok güzel bahcen. Sağlıkla bıcırık torunun ve cocuklarınla mutlu yaşa. |
Fatoş Hanım,
Utanarak söylüyorum, bahçenizi bugün keşfettim...Ellerinize sağlık, harikalar yaratmışsınız. Ödülünüz için ayrıca kutluyorum. Lalelerinizi, kapının yanındaki ceylan sardunyayı ve bahçenin odak noktası meşe ağacınızı özellikle çok beğendim. Türkiye'nin hemen her tarafından görev yapmış Orman Müh. bir babanın kızı olarak misafirlerden birinin "meşe ağacını ilk defa görüyorum" ifadesi beni gülümsetti. Torununuz da çok tatlı maşallah... Bahçenizi merakla takipteyim. Sevgilerimle |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025