agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   Fatoş / Bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/19392.htm)

Fatoş 19-04-2013 13:14

SevgiliDardane, Yeni Gine, Sudenur , Bebe06, Sudenur çok teşekkür ederim. Keşke yakın olsaydık ta birlikte bahçe de birlikte çay içebilseydik.:)

Fatoş 19-04-2013 13:26

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi günebakan (Mesaj 1140002)
Ayy bu çok güzel olmuş videoyu açınca Fatoş ablam hoşbulduk dedim yaa nasılsınız diye sorulan soruya biz iyiyiz siz nasılsınız diye karşılık verdimm:))))))

Evet, Hacerim, İzmir'de olsaydın sen de kızlarımla birlikte ev sahipliği yapardın, yanımdan ayrılmazdin.
Bahçe deki o sardunyalari bir ay önce biri tarafından kırpilmis daha güzel olabilirlerdi. Kim diye sorma zaten tahmin etmişsindir:))

Fatoş 19-04-2013 13:29

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi neslihan0602 (Mesaj 1140062)
Fatoş hanım,ne kadar güzel ve düzenli bir bahçe, emekleriniz boşa gitmemiş,sağlıkla mutlulukla tadını çıkarmanızı dilerim...

Sevgili Neslihan teşekkür ederim:)

Fatoş 19-04-2013 13:36

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mügem (Mesaj 1140781)
Merhabalar Fatoş abla,az önce videoyu izledim.Eviniz,bahçeniz çok güzel.Allah sevdiklerinizle güzel ve sağlıklı günler geçirmek nasip etsin.Evinizin en güzel çiçeği ise torununuz.
Pazar günü toplantıya gelecek misiniz?Eğer bir aksilik çıkmazsa ben gelmeyi istiyorum.Tanışırsak çok sevinirim.Saygılar.

Sevgili Mügem seninle tanışmayi bende çok istiyorum ama küçük kızımın çeyizlerinin bir kısmını evine taşıyacagiz. İşimiz erken biterse belki:))

Aysel Yavuz 19-04-2013 13:37

Merhaba Fatoş Hanım, sitede gezerken bahçenizi gördüm..Hep hayalini kurduğum biyer..Ben köyde büyüdüm ve sonra şehre taşındım hep yeşile toprağa bahçeli bi eve hasretim..Gözlerim bayram etti..Sizi tebrik ediyorum..

Fatoş 19-04-2013 14:12

Sevgili Ayşe aramıza hoş geldiniz. Bende çiftlikte bağlarda yaylalarda büyüdüm. Sonra hayat şartlarından oralardan uzun müddet ayrı kaldım. Hala şehirden kopamdim ama hala oralara gitme hayalindeyim az kaldığını hissetmekteyim simdilik evimin bahçesiyle avunuyorum.
Insallah sizde bahçeli evinize kısa zamanda kavuşursunuz:) Sevgilerimle

Aysel Yavuz 19-04-2013 14:22

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim..Benim için biraz uzak ama hiçbişey imkansız değildir..Hayatta en çok istediğim şeylerden biri. Birgün olacağına inanıyorum.. :))Şimdilik sizin güzel resimlerinizle hayal kuruyoruz..

Fatoş 19-04-2013 14:48

1 Eklenti(ler)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi cemo (Mesaj 1140789)
Size bahar değil, yaz gelmiş Fatoş:)

Ağaç gölgesindeki begonyalara vuruldummmm.
O şık tepside, bir kahve uzatırmısın buraya doğru:)

Bordür cok güzel olmuş. Dün köyün içinden gecerken, eski bir binanın çatısında bu kiremitlerden gördüm. Bir daha ki geçişimde bir sorayım verirler mi? Artık gözüm çatılarda gezer dururum ben.

Çok ama cok güzel bahcen. Sağlıkl a bıcırık torunun ve cocuklarınla mutlu yaşa.

Sevgili Cemom, kahvemizi hazırladım yanında ki kutuda ne olduğunu tahmin etmişsindir onsuz olmaz diye düşündüm hala bırakmadım da.Şu kahveyi sıcak içebilsek bahçe de:))
Kiremitler banada yetmedi:( yetecekti de ara verdiğim gün dışarı çıktığımda eşim işim bitti diye başkasına vermiş benimde gözüm eski evlerin çatılarında:D
Cemom Sağol, hepimiz güzeller güzeli torunlarımizla çocuklarımızla sağlık mutluluk için de bahçelerimizin keyfini çıkaralım

Hadi kahveleri soğutmayalim:))

Eklenti 392174
Bu fotoğraflar neden yan çıktı anlamadım:)

Fatoş 19-04-2013 14:50

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Aysel Yavuz (Mesaj 1141471)
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim..Benim için biraz uzak ama hiçbişey imkansız değildir..Hayatta en çok istediğim şeylerden biri. Birgün olacağına inanıyorum.. :))Şimdilik sizin güzel resimlerinizle hayal kuruyoruz..

Birgün mutlaka olacaktır:)

Fatoş 19-04-2013 15:04

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi syuksek (Mesaj 1140928)
Fatoş Hanım,

Utanarak söylüyorum, bahçenizi bugün keşfettim...Ellerinize sağlık, harikalar yaratmışsınız.
Ödülünüz için ayrıca kutluyorum.

Lalelerinizi, kapının yanındaki ceylan sardunyayı ve bahçenin odak noktası meşe ağacınızı özellikle çok beğendim.
Türkiye'nin hemen her tarafından görev yapmış Orman Müh. bir babanın kızı olarak misafirlerden birinin "meşe ağacını ilk defa görüyorum" ifadesi beni gülümsetti.

Torununuz da çok tatlı maşallah...

Bahçenizi merakla takipteyim.
Sevgilerimle

Sevgili Syuksek, teşekkür ederim, sitemiz o kadar kapsamlı ki benimde hala görmediğim yerler var:)
Meşe ağacı yaşadığımız yerde bolca var ama palamut ağacı olarak bilindigi için karışıklık oldu:)

Hülya 19-04-2013 16:47

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Fatoş (Mesaj 1141444)
Sevgili Mügem seninle tanışmayi bende çok istiyorum ama küçük kızımın çeyizlerinin bir kısmını evine taşıyacagiz. İşimiz erken biterse belki:))

Fatoş hanım bahçenizi izlemek güzeldi. Bahar da bir gün buluşmak dileğiyle :)

Toplantı erken saatte sanırım. Belki katılabilirsiniz.Sonra da çeyizleri taşırsınız.:)
Selamlar.

Fatoş 19-04-2013 17:01

Hülya hanımcigim, ayarlayabilirsem belki ama çok zor. Perdeci gelecek, beyaz eşya servisi gelecek, evden götürülecekler, Mobilyacılar mobilyaların eksiklerini tamamliyacaklar yarın beni tam bir karmaşa bekliyor:))
Şu İzmir'deki fırtına dinsin önümüzdeki günlerde bahçe de toplanalım Hülya'cığım.

Fatoş 20-04-2013 11:35

5 Eklenti(ler)
Bu saate kadar ev de hapis kaldım:) Lafta sabah erkenden kızın evine eşyalarını taşıyacaktık. Sabahın köründe eşyaları bahçeye indirdim. Onları almaya ne gelen var nede giden. Ustalar ve servislerde akşam üstü geleceklermiş olan bana dışarıda duran eşyalara oldu.
Hah şimdi gelen oldu.:)

Eklenti 392571

Eklenti 392572

Eklenti 392573

Eklenti 392574

Eklenti 392574

Eklenti 392575

Onlar arabalara taşıyıncaya kadar sabah sıkintıdan bahçe dolaşirken çektiğim birkaç kare koyayım dedim.

Fatoş 20-04-2013 12:16

5 Eklenti(ler)
Onları beklerken birkaç tane daha:))

Eklenti 392647

Eklenti 392648

Eklenti 392649

Eklenti 392650

Eklenti 392651

h_dogan 20-04-2013 16:07

Maşallah sıkıldığınızda bu kadar güzel fotoğraf çekiyorsanız normal zamanda nasıl çekersiniz Allah bilir. ;)
Ellerinize sağlık.Çiçekleriniz de düzenlemelriniz de çok güzel.

mügem 20-04-2013 16:52

Hayırlı olsun Fatoş abla.Tatlı telaşlara dalmışsın.Kısmetse görüşürüz,değilse inşallah başka zaman.Saygılar.

Güler 20-04-2013 19:50

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Fatoş (Mesaj 1020774)
bu ödülü hepimizin adına aldım. Ağaçlar. net olmasaydı böyle bir bahçe düzenleyemezdim. İyi ki buranın bir bireyi olmuşum ,çok teşekkür ederim:)

Çok zarif ve ince düşünüşlüsünüz. Bahçenizin ödül aldığını ben de arkadaşımız sabah'ın moderasyondaki yazısından öğrendim.
Fırsat bulup da güzel bahçenizi dolaştığımda bu ödülü hak ettiğinize diğer arkadaşlar gibi ben de gönülden katılıyorum. Kutlarım sizi.

Her şey gönlünüzce olsun, bu güzellikler içinde hep mutlu olun inşallah.

akçabardak 21-04-2013 00:40

Sevgili Fatoş,
Nihayet bahçenize girip ziyaret etmeye fırsat bulabildim. Bahçenizin maşallahı var hepsi de çok düzenli, bakımlı. Sizi tebrik ediyorum, mesajların tamamını okuyamadım ama okuduklarım bana yeterli oldu, her şeyi çok güzel anlatmışsınız. Ortaya çok güzel bitkiler meydana getirmişsiniz.

Renga renk hepsi de çok sağlıklı ve canlılar, ödülünüzü hak ederek almışsınız, hayırlı olsun. Sizlerden öğrenecek çok şeyler olacak, iyi ki ben de katılmışım aranıza.

Bu arada sarı sardunya ilk kez görüyorum, ellerinize emeklerinize sağlık, kedicik te çok şirin.
Paylaşımlarınızı keyifle izledim, sağlıkla, mutlulukla kalın her şey gönlünüzce olsun.

Fatoş 08-05-2013 21:21

1 Eklenti(ler)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi h_dogan (Mesaj 1142018)
Maşallah sıkıldığınızda bu kadar güzel fotoğraf çekiyorsanız normal zamanda nasıl çekersiniz Allah bilir. ;)
Ellerinize sağlık.Çiçekleriniz de düzenlemelriniz de çok güzel.

Çok teşekkür ederim:)

Eklenti 401310

Fatoş 08-05-2013 21:32

2 Eklenti(ler)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mügem (Mesaj 1142038)

Hayırlı olsun Fatoş abla.Tatlı telaşlara dalmışsın.Kısmetse görüşürüz,değilse inşallah başka zaman.Saygılar.

Sevgili Müge telaşlarim bittikten sonra Kozak ta biraz dinlemeyi düşünüyorum o zaman sizinle görüşürüz:)

Eklenti 401312

Eklenti 401318

mandalinleerik 08-05-2013 21:38

Bahçeniz çok güzel. Titizlikle, özenle çalışıldığı belli. Sizi tebrik ederim.

Fatoş 08-05-2013 21:54

1 Eklenti(ler)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1142104)
Çok zarif ve ince düşünüşlüsünüz. Bahçenizin ödül aldığını ben de arkadaşımız sabah'ın moderasyondaki yazısından öğrendim.
Fırsat bulup da güzel bahçenizi dolaştığımda bu ödülü hak ettiğinize diğer arkadaşlar gibi ben de gönülden katılıyorum. Kutlarım sizi.

Her şey gönlünüzce olsun, bu güzellikler içinde hep mutlu olun inşallah.

Teşekkür ederim, Güler hanım.
Sizlerin sayesinde bahçemi daha bilinçli bir şekilde bakmaya çalışıyorum. Sitemize arkadaşlarımıza tekrar çok teşekkür ederim.

Eklenti 401326

milaca2010 08-05-2013 22:03

Maşallah Fatoş hanım; Bahçeniz coşmuş adeta, Clematisleriniz harika!
Güller, Laleler, Sardunyalar herşey çok güzel, emeklerinize sağlık keyifli zamanlar geçirmeniz dileğiyle.
Saygılar sevgiler...

Fatoş 08-05-2013 22:18

1 Eklenti(ler)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak (Mesaj 1142267)
Sevgili Fatoş,
Nihayet bahçenize girip ziyaret etmeye fırsat bulabildim. Bahçenizin maşallahı var hepsi de çok düzenli, bakımlı. Sizi tebrik ediyorum, mesajların tamamını okuyamadım ama okuduklarım bana yeterli oldu, her şeyi çok güzel anlatmışsınız. Ortaya çok güzel bitkiler meydana getirmişsiniz.

Renga renk hepsi de çok sağlıklı ve canlılar, ödülünüzü hak ederek almışsınız, hayırlı olsun. Sizlerden öğrenecek çok şeyler olacak, iyi ki ben de katılmışım aranıza.

Bu arada sarı sardunya ilk kez görüyorum, ellerinize emeklerinize sağlık, kedicik te çok şirin.
Paylaşımlarınızı keyifle izledim, sağlıkla, mutlulukla kalın her şey gönlünüzce olsun.

Sevgili Akçabardak, bahçe sayfama hoş geldiniz:)
Bende sitemizden çok bilgiler edindim hala da öğreniyorum.
Sarı sardunya çok güzel ama bir o kadarda narin ancak iki yıl onunla fazlaca ilgilendim defalarca hastalandı sonunda kaybettim. Sardunya serası olan Gönül hanım sarı sardunyanın çok nazenin olduğunu söylediği için bu sevdadan vazgeçtim:)

Eklenti 401331

Fatoş 08-05-2013 22:28

1 Eklenti(ler)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mandalinleerik (Mesaj 1151480)
Bahçeniz çok güzel. Titizlikle, özenle çalışıldığı belli. Sizi tebrik ederim.

Teşekkür ederim, bahçem de kendim çalışıyorum kimseden yardım almıyorum:) Bu ara elimde olmadan biraz ihmal ediyorum.

Eklenti 401338

Fatoş 08-05-2013 22:36

2 Eklenti(ler)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi milaca2010 (Mesaj 1151501)
Maşallah Fatoş hanım; Bahçeniz coşmuş adeta, Clematisleriniz harika!
Güller, Laleler, Sardunyalar herşey çok güzel, emeklerinize sağlık keyifli zamanlar geçirmeniz dileğiyle.
Saygılar sevgiler...

Sevgili Milca2010 çok teşekkür ederim :) Bende sevgilerimi yolluyorum sizlere.

Eklenti 401356

Eklenti 401357

YeniGine 08-05-2013 23:35

Sevgili Fatoş Hanım; maşallah gülleriniz nekadar güzel olmuşlar. İmrendim açıkçası, ellerinize gönlünüze sağlık. Kolay gelsin.

Fatoş 08-05-2013 23:43

1 Eklenti(ler)
Teşekkür ederim, sevgili Yenigine:)

Eklenti 401375

YeniGine 08-05-2013 23:50

Ben teşekkür ediyorum; gülüm çok mu çok güzel Sevgili Fatoş Hanım, sağolun.

milaca2010 09-05-2013 02:07

Clematislerle gelen sevgilere çok teşekkürler Fatoş hanım'cım.
Dostlukla kalın...

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:54.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025