![]() |
SevgiliDardane, Yeni Gine, Sudenur , Bebe06, Sudenur çok teşekkür ederim. Keşke yakın olsaydık ta birlikte bahçe de birlikte çay içebilseydik.:)
|
Alıntı:
Bahçe deki o sardunyalari bir ay önce biri tarafından kırpilmis daha güzel olabilirlerdi. Kim diye sorma zaten tahmin etmişsindir:)) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Merhaba Fatoş Hanım, sitede gezerken bahçenizi gördüm..Hep hayalini kurduğum biyer..Ben köyde büyüdüm ve sonra şehre taşındım hep yeşile toprağa bahçeli bi eve hasretim..Gözlerim bayram etti..Sizi tebrik ediyorum..
|
Sevgili Ayşe aramıza hoş geldiniz. Bende çiftlikte bağlarda yaylalarda büyüdüm. Sonra hayat şartlarından oralardan uzun müddet ayrı kaldım. Hala şehirden kopamdim ama hala oralara gitme hayalindeyim az kaldığını hissetmekteyim simdilik evimin bahçesiyle avunuyorum.
Insallah sizde bahçeli evinize kısa zamanda kavuşursunuz:) Sevgilerimle |
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim..Benim için biraz uzak ama hiçbişey imkansız değildir..Hayatta en çok istediğim şeylerden biri. Birgün olacağına inanıyorum.. :))Şimdilik sizin güzel resimlerinizle hayal kuruyoruz..
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Kiremitler banada yetmedi:( yetecekti de ara verdiğim gün dışarı çıktığımda eşim işim bitti diye başkasına vermiş benimde gözüm eski evlerin çatılarında:D Cemom Sağol, hepimiz güzeller güzeli torunlarımizla çocuklarımızla sağlık mutluluk için de bahçelerimizin keyfini çıkaralım Hadi kahveleri soğutmayalim:)) Eklenti 392174 Bu fotoğraflar neden yan çıktı anlamadım:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Meşe ağacı yaşadığımız yerde bolca var ama palamut ağacı olarak bilindigi için karışıklık oldu:) |
Alıntı:
Toplantı erken saatte sanırım. Belki katılabilirsiniz.Sonra da çeyizleri taşırsınız.:) Selamlar. |
Hülya hanımcigim, ayarlayabilirsem belki ama çok zor. Perdeci gelecek, beyaz eşya servisi gelecek, evden götürülecekler, Mobilyacılar mobilyaların eksiklerini tamamliyacaklar yarın beni tam bir karmaşa bekliyor:))
Şu İzmir'deki fırtına dinsin önümüzdeki günlerde bahçe de toplanalım Hülya'cığım. |
5 Eklenti(ler)
Bu saate kadar ev de hapis kaldım:) Lafta sabah erkenden kızın evine eşyalarını taşıyacaktık. Sabahın köründe eşyaları bahçeye indirdim. Onları almaya ne gelen var nede giden. Ustalar ve servislerde akşam üstü geleceklermiş olan bana dışarıda duran eşyalara oldu.
Hah şimdi gelen oldu.:) Eklenti 392571 Eklenti 392572 Eklenti 392573 Eklenti 392574 Eklenti 392574 Eklenti 392575 Onlar arabalara taşıyıncaya kadar sabah sıkintıdan bahçe dolaşirken çektiğim birkaç kare koyayım dedim. |
5 Eklenti(ler)
Onları beklerken birkaç tane daha:))
Eklenti 392647 Eklenti 392648 Eklenti 392649 Eklenti 392650 Eklenti 392651 |
Maşallah sıkıldığınızda bu kadar güzel fotoğraf çekiyorsanız normal zamanda nasıl çekersiniz Allah bilir. ;)
Ellerinize sağlık.Çiçekleriniz de düzenlemelriniz de çok güzel. |
Sevgili Mügem seninle tanışmayi bende çok istiyorum ama küçük kızımın çeyizlerinin bir kısmını evine taşıyacagiz. İşimiz erken biterse belki:))
Hayırlı olsun Fatoş abla.Tatlı telaşlara dalmışsın.Kısmetse görüşürüz,değilse inşallah başka zaman.Saygılar. |
Alıntı:
Fırsat bulup da güzel bahçenizi dolaştığımda bu ödülü hak ettiğinize diğer arkadaşlar gibi ben de gönülden katılıyorum. Kutlarım sizi. Her şey gönlünüzce olsun, bu güzellikler içinde hep mutlu olun inşallah. |
Sevgili Fatoş,
Nihayet bahçenize girip ziyaret etmeye fırsat bulabildim. Bahçenizin maşallahı var hepsi de çok düzenli, bakımlı. Sizi tebrik ediyorum, mesajların tamamını okuyamadım ama okuduklarım bana yeterli oldu, her şeyi çok güzel anlatmışsınız. Ortaya çok güzel bitkiler meydana getirmişsiniz. Renga renk hepsi de çok sağlıklı ve canlılar, ödülünüzü hak ederek almışsınız, hayırlı olsun. Sizlerden öğrenecek çok şeyler olacak, iyi ki ben de katılmışım aranıza. Bu arada sarı sardunya ilk kez görüyorum, ellerinize emeklerinize sağlık, kedicik te çok şirin. Paylaşımlarınızı keyifle izledim, sağlıkla, mutlulukla kalın her şey gönlünüzce olsun. |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 401310 |
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 401312 Eklenti 401318 |
Bahçeniz çok güzel. Titizlikle, özenle çalışıldığı belli. Sizi tebrik ederim.
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Sizlerin sayesinde bahçemi daha bilinçli bir şekilde bakmaya çalışıyorum. Sitemize arkadaşlarımıza tekrar çok teşekkür ederim. Eklenti 401326 |
Maşallah Fatoş hanım; Bahçeniz coşmuş adeta, Clematisleriniz harika!
Güller, Laleler, Sardunyalar herşey çok güzel, emeklerinize sağlık keyifli zamanlar geçirmeniz dileğiyle. Saygılar sevgiler... |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Bende sitemizden çok bilgiler edindim hala da öğreniyorum. Sarı sardunya çok güzel ama bir o kadarda narin ancak iki yıl onunla fazlaca ilgilendim defalarca hastalandı sonunda kaybettim. Sardunya serası olan Gönül hanım sarı sardunyanın çok nazenin olduğunu söylediği için bu sevdadan vazgeçtim:) Eklenti 401331 |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 401338 |
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 401356 Eklenti 401357 |
Sevgili Fatoş Hanım; maşallah gülleriniz nekadar güzel olmuşlar. İmrendim açıkçası, ellerinize gönlünüze sağlık. Kolay gelsin.
|
1 Eklenti(ler)
|
Ben teşekkür ediyorum; gülüm çok mu çok güzel Sevgili Fatoş Hanım, sağolun.
|
Clematislerle gelen sevgilere çok teşekkürler Fatoş hanım'cım.
Dostlukla kalın... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:54. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025