![]() |
Sevgili arkadaşım, yine her zaman ki gibi her şey çok güzel. Gönlünün güzelliği çiçeklerine yansımış.:)
Arkadaşlara gönderdiğin çiçekler de çok şık olmuş. Bana da kaldı mı?;) Sevgiyle kal... |
Sayın Fatoş,
Bahçeniz çok keyifli. Biraz geçte olsa güzel bahçenizin aldığı güzel ödül için sizi tebrik ediyorum. Sağlık içinde bahçenizin güzelliklerini yaşamanızı temenni ediyorum. |
3 Eklenti(ler)
Alıntı:
Sevgilerimle. Eklenti 401728 Eklenti 401729 Eklenti 401730 Bazı fotoğraflar nedense yan çıkıyor :o |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 401732 |
1653-2 nolu gül müthişmiş. Elinize sağlık.
|
1 Eklenti(ler)
Teşekkür ederim. O gülü dört gün önce kuzenim getirdi.:) Benim bahçeden aylar önce beyaz gülümden çelik almıştı beyazlarla birlikte iki gül fidesi bu renk açmış bir tanesini bana getirip bunlarda nereden çıktı diye sorunca bahçede daha önce arkadaşımın saksıya çelikleyip getirdiği iki saksımı da yanlışlıkla almış olduğunu anladım tabii gelince de bende geri vermedim hala saksı da biraz büyüsün bahçeye geçireceğim. Bana da çok değişik geldi.
Eklenti 401794 |
Sevgili Fatoş hanım, bahçenizin hayranıyım hepsi çok güzel hepsi çok bakımlı maşallah ellerinize sağlık, çok huzur verici, sağlıkla mutlulukla tadını çıkarın.
Son eklediğiniz çiçeğin ismi nedir acaba, çok şeker bişeymiş. Sevgiler. |
1 Eklenti(ler)
Sevgili Aheste , güzel dileklerin için teşekkür ederim:)
Sorduğun bitki çok yıllık suyu güneşi seviyor adı diasca . Kışın dışarıda kalabiliyor, çoğunlukla da çiçekli. Sevgiler. |
Maşallah maşallah; Fatoş Hanım hem size, hem bahçenize, hem bitkilerinize, hem gönlünüze maşallah. Herşey gönlünüzce inşallah.
|
1 Eklenti(ler)
|
Fotoğrafları yüklerken seçtiğiniz fotoğrafa sağ tıklayın "saat yönünde döndür"e tıklarsanız normal şekilde yüklemiş olursunuz.
Kolay gelsin. |
Cep telefonundan yüklüyorum , bu telefonun bazı özelliklerini hala çözemedim :o
|
Sevgili Fatoş Hanım, teknoloji bizleri aştı gidiyor, çözebilene aşk olsun. Yüklemeniz gereken fotoğrafı yüklemeden önce telefonda düz hale getirmeniz gerekiyor. Kolay gelsin.
|
5 Eklenti(ler)
Telefonda düzgün görünüyor aktarınca bazıları çıkıyor .
Eklenti 403111 Eklenti 403112 Eklenti 403113 Eklenti 403114 Eklenti 403115 Clematislerin çiçekleri büyük olmaya ve artmaya başladı. |
Sevgili Fatoş Hanım, ne yapalım canınız sağolsun... Clematisleriniz gerçekten çok güzel görünüyorlar, maşallah onlara...
|
Sağa da dönse, sola da dönse süper güzellikler. Ben hala çevirtemiyorum foto.ları..kendim çevriliyorum:)) O bile yüzel yan yatıp bakıyorum:))
|
Clematisleriniz süper görünüyor ellerinize sağlık. Sanki sülükler de çiçeklerin tadını beğenmiş. ;)
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 404202 |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 404212 |
4 Eklenti(ler)
Alıntı:
Birde tatlı cadım var çiçeklerimle ilgilenen:p Eklenti 404223 Eklenti 404224 Eklenti 404225 Eklenti 404226 Sutera ve latinime bir haller oldu evrim geçirmiş gibiler:rolleyes: |
büyülendim .... tebrikler..
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:29. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025