![]() |
Fatoş hanım geçmiş olsun.cana gelmesin.
|
Çok üzüldüm fatoş ablacığım. Geçmiş olsun. Henüz bahar aylarının ortasında olduğumuz için, ben'de yakında toparlayacaklarını düşünüyorum.
|
Teşekkür ederim, Fikreten bey, çok şükür diyoruz. Allah daha kötüsünden korusun.
|
Sağol, Ayazkentli oğlum,dediğin gibi baharın başındayız toplarlar,olmazlarsa yeniden başlıyacağız, başlığımızı ihmal ettiğimin farkındayım ama sen varsın ,gönlüm rahat, teşekkür ederim.
|
Fatoş Hanım eşim yanımda ah yazık, şuraya bak diye diye bakıyoruz fotoğraflara. Üzülmeyin diyeceğim ama biz bile burada üzüldük.
Canınız sağolsun. |
Çok üzüldüm Fatoş hanım. Ama sağlık olsun, havalar ısındığında yeniden toparlanacaklardır. İyi ki eşiniz bazılarını eve götürmüş. Hiç olmazsa onlar kurtulmuşlar.
|
Teşekkür ederim, Vildan hanımcım, bayağı üzüldüm, çoğunu tohumdan ,çelikten yetiştirmiştim, bugün esas yerlerine aktaracaktım, kısmet değilmiş, sağolun.
|
Fatoş hanım büyük geçmiş olsun, durumu görünce çok üzüldüm. Bir çoğunun toparlanacağını düşünüyorum. Bahçeniz çok daha güzel olacak. Daha kötüsü de olabilir di.
|
Teşekkür ederim, SDurul'cuğum, ben de toparlanacaklarına inanıyorum,eşim de bana takılıyor '' O çiçekleri taşıdığım için bana teşekkür etmelisin, bana kızdığın için Allah razı gelmedi'' dedi , galiba haklı. Sevgiyle kal.
|
Çok teşekkür ederim, Sezgin bey toparlanacaklarını bende umuyorum, daha kötsü de olabilirdi, sağolun.
|
Fatoş Hanım,
Bitkiler vurgun yemiş gibiler.Her fotoğrafı açışta yüreğim sizinki kadar sızladı. Doğaya karşı koyamıyoruz. Ne varki doğa teşekkürü de bilir, biraz uğraş vereceksiniz ama, onlar kısazamanda yine size gülümseyecekler. sağlıkla kalın. |
Sevgili Fatos hanim,
gecmis olsun.Bahar basi oldugu icin cabuk toparlarlar diye ümid ediyorum Inaninki cok üzüldüm |
Çok teşekkür ederim, sevgili Hozat,kırılıp kopan dalları çelikledim inşallah tutarlar.
|
Teşekkür ederim, sevgili Uemue ,onlara bayağı emek vermiştim, sağlık olsun.
|
Fatoş abla, çok çok geçmiş olsun, gerçekten de evlerimizin orada sadece şiddetli yağmur vardı. Çok garip bir durum. Doğa artık bizimle dalga geçiyor sanki. Bir de küller, asit yağmurları çıktı başımıza. Son derece çaresiziz doğa olayları karşısında.
Sağlık olsun, sizin sevginizle onlar tekrar canlanacaklardır buna eminim. |
Teşekkür ederim ,Didem'ciğim, tesellim evin orada dolu yağmaması.
|
Fatoş hanımcığım en iyisi sizde kocanızın sizden aşırdığı çiçekleri siz de ondan aşırın nasıl olsa sizin çiçekleriniz atölye tekrar çiçeklenir o zaman:p
|
Sevgili Fatoş hanım, dolu' nun vermiş olduğu zararı maalesef önleyebilmek için keşke elimizden birşeyler gelseydi. Buraya da dolu, yağmurla karışık yağdı. Bir an çiçeklerin hangisini almalıyım diye panik yaşadım. Neyse ki çok zarar görmediler. Sizin adınıza çok üzüldüm, geçmiş olsun.
|
Sevgili Günebakan, hiç fena fikir değil ama bugün yine bahçede sağlam kalabilen iki çiçeğimi kökledi , düşünebiliyormusun bende evden çiçekleri aşırmaya başlarsam tam gazetelik oluruz,olan çiçeklere olur, zavallılar şaşkına dönerler, ev için bir yığın çiçek ısmarladım,korkarım onlar gelmeden bahçede yer kalmıyacak, yaşlandıkça çocuklaşıyoruz
|
Sevgili Ozbey teşekkür ederim, yağan doludan çiçeklerinizin etkilenmediğine sevindim. Burada yağan bayağı etkiliydi,sağlık olsun.
|
Gerçekten çiçeklerinize çok üzüldüm, büyük geçmiş olsun.. en kısa zamanda eskiisinden güzel olmaları dileğiyle
|
Güzel dilekleriniz için teşekkur ediyorum, Ciğdem hanım, sağolun.
|
Sevgili Fatoş Hanım geçmiş olsun, gerçekten insan emek verince üzülüyor, ama ilk önce sağlık. Mevsim çiçeklerinizin toparlanmaları için çok uygun, hele sizde bu çiçek sevgisi ve azmi olunca, kısa sürede eskisinden daha güzel olacaklardır. Bahçenizde ailenizle birlikte huzurla, uzun yıllar yaşayın, sevgiler:)
|
Sevgili Füsun hanım , iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum ,iyi ki sizleri, ağaçlar. net 'ti tanınıdım. Kocaman bir aileye sahip oldum, sizlerin sayesinde çok şeyler öğrendim. Ağaçlar.net'i çok seviyorum, sevgiler...
|
Sevgili Fatoş hanım, bahçe toparlandı mı? Yeni fotoğraflar bekliyoruz.
Krizantemler de çimlendi. Papatyalar iyi görünüyor. Fotoğrafını çektim, yükleyeceğim. Sevgiler... |
SDurul'cuğum bahçe yavaş yavaş toplanıyor, üstü kapalı verandadaki çiçeklerim açmya başladı, beyazlı,mor küpem, latinler, annanemin mor karanfili, ismini bilemediğim bir bitkim açtı, bahçedeki gala, bodrum papatyaları, gazanyalar acemhalıları,sardunyalar 45dakika süren dolu dayağına rağmen kısa süre de kendilerini toparladılar,saksılarına aktardığım ömürsüz çiçek,katmer gelinciğini bahçedeki maydonoz , marul,dereotu fidelerini kaybettim, düğme dalyalar topraktan boyunlarını çıkarmış bahçede çalışmaya başlıyamadım, dünürlerim Çanakkale'den geldiler, bir ara bulursam bahçeyi toparlıyacağım. En çok krizantemle, fundanın çiçeklerini merak ediyorum , başlarına bir şey gelmeden çiçeklerini görürüz
|
5 Eklenti(ler)
Doludan sonra bahçe yavaş yavaş kendini toparlamaya başladı. Toparlanmaya başlayan çiçeklerimin ve yeni aldıklarımın fotoğrafları...
Eklenti 141368 Kuşadası'ndaki yazlık komşumun gelin tacı sarmaşığının aynısını aldım,aşağıdaki hali gelişmiş olan görüntüsü. Eklenti 141369 Doludan kurtulup ancak bu kadar açabilen hazeran çiçeğim. Eklenti 141370 Eklenti 141371 Az hasarla doludan kurtulan ve keyfi yerinde olan küpe çiçeğim. Eklenti 141372 |
5 Eklenti(ler)
Eklenti 141373
Eklenti 141374 minyatür güllerim Eklenti 141375 Eklenti 141376 Yeni aldığım ateş ve mine çiçeklerim, bunları evimizin bahçesine dikeceğim. Eklenti 141377 |
5 Eklenti(ler)
Cam güzelleri.
Eklenti 141378 Eklenti 141379 Portakal renkli, küçük çiçekli sardunyam. Eklenti 141380 Eve dikeceğim, ama atölyede keyfini sürmek için birkaç gün tutacağım sundavilla sarmaşığım. Eklenti 141381 Eklenti 141382 |
5 Eklenti(ler)
Eklenti 141383
Eklenti 141384 Yeni gelen lisi fidelerim, onlar da evin bahçesine dikilmek için bekliyor, bunlardan 35 kök var... Eklenti 141385 Latin çiçeği Eklenti 141386 Karanfillerim. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:41. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025