![]() |
5 Eklenti(ler)
gala
Eklenti 134367 ıtır Eklenti 134368 petunyalarım Eklenti 134369 Sarkan beyaz- pembe küpe çiçeği Eklenti 134370 Tohumdan yetişdirdiğim sardunya fideleri Eklenti 134371 |
5 Eklenti(ler)
kraliçe papatyası fidesi
Eklenti 134375 ömürsüz çiçek Eklenti 134376 renkli krizantem fidesi Eklenti 134377 mavi maviş Eklenti 134378 mor-pembe küpe çiçeği Eklenti 134379 |
Merhaba,Didem hanımcım, birbirimize çok yakın olmamıza rağmen görüşemiyoruz,mutlaka bekliyorum. Çan sarmaşığı fidelerinin saksısı fırtınada devrildi ,ama yeni ektiğim tohumlar çimlenmeğe başladı, toplantı da sellukanın ne tohumunu ne de fidesini alamadım, bir karışıklık oldu,kızım kemeraltından iki yaşların da gelişmiş selluka satın alıp hediye etti,onu da evin bahçesine düzenleme bitince ekeceğim
|
5 Eklenti(ler)
tohumdan yetiştirdiğim latin çiçekleri
Eklenti 134380 ömürsüz çiçek fidesi Eklenti 134381 tohumdan ektiğim çan sarmaşığı fidesi, ilk ektiklerim kazaya uğramıştı, bunlar ikinci ektiklerim... Eklenti 134382 kalanchoe çiçeklerim Eklenti 134383 Eklenti 134384 |
Fatoş hanım bir fotoğraftaki bitkinizin adını sormuştum önceki mesajlarda ama atladınız sanırım :) biliyorsanız cevapalayabilirmisiniz?
|
Sevgili Ankara, sevgili Sevim hanım ,nergis için teşekürler, yavaş yavaş bu unutkanlık ben de çoğaldı, hadi hayırlısı...
|
5 Eklenti(ler)
mor petunyam, petunyam ve petunyam...
Eklenti 134385 Eklenti 134386 Eklenti 134387 Eklenti 134388 pembe gazanyalar Eklenti 134389 |
Sevgili Fatoş, ağaçlar net' e hoşgeldiniz. Bahçenizdeki çiçekler birbirinden güzel, keyfini sürmenizi dilerim.
|
3 Eklenti(ler)
Kış günü çiçeklerle coşan, şimdi de tohuma kaçan şeboy
Eklenti 134390 Geçen sene tohumdan ektiğim ama adını birtürlü öğrenemediğim çiçeğim Eklenti 134391 Eklenti 134392 |
Alıntı:
Bende de o kadar çok selluka oldu ki, çan sarmaşığı tohumlarını öldürünce hırsımdan tekrar dikmiştim şimdi 18 tane selluka fidem var. Keşke daha önce haberim olsaydı 3-5'ini size verirdim, ne yapacağım ben onca fideyi. Ama 2 yıllık sellukanın da tadına doyum olmayacaktır o da ayrı tabii. Hem kızınız getirdiği için de tadı başka olur şimdi. Bahçenizdeki tüm çiçekler beni çıldırttı. Bakmaya doyamadım. Muhteşem olmuşlar, yeni gelenleri de dört gözle bekliyorum. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle.. |
Alıntı:
|
Davete icabet gerekir zaten Fatoş hanım en kısa zamanda gelmey çalışıcam:)
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
gazanyalarım
Eklenti 134394 Eklenti 134395 Eklenti 134396 Kızımın bahçeye çelikten ektiği karanfil Eklenti 134397 Geçen seneki soğanlardan çıkan glayör Eklenti 134398 |
Alıntı:
|
Sevgili Fatoş, manzaranız, kediniz, bahçeniz, çiçekleriniz hepsi çok güzeller. Sağlıkla keyfini sürün inşallah. İnsanın baktıkça bakası geliyor.
|
1 Eklenti(ler)
Beyazlı-kırmızılı glayör
Eklenti 134399 |
Teşekkkür ederim sevgili gilan :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili Fatoş bahçeniz çok güzel çiçekleriniz mükemmel çok sağlıklılar. Bahçenizde bayağı dolaştım çiçeklerinizi kokladım çok beğendim. Sevgiyle büyütmüşsünüz ,onlar da size güzel çiçekleriyle teşekkür etmişler :)
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
[QUOTE=Didem;611554]Hay Allah, buranın fırtınası da bir fena oluyormuş gerçekten, ben bile uçabilirdim yani. Üzüldüm çanlara ama yeniden çimlenmişler neyseki. Belki birini sizden çalabilirim :
Sevgili Didem'ciğim bu fotoğrafların çoğunu sabah çektim ,hiç rüzgar yoktu, şimdi öyle rüzgar varki camlar deniz suyu serpintisi oldu,astığım petunya nerdeyse uçuyordu, aşağı indirdim, evin oraları bu kadar esmiyor, çanların biri senin onun da saksısı aşağıda, akıllandım artık. Sellukaların ikisine talip olabirim.Sevgili Mehmet bey atölyeye geldiğinde sellukanın olabilceği bir iki yer göstermişti oraya ekebilirim sevgiler... |
Alıntı:
|
Teşekkür ederim Sevgili Fatoş
|
Fatoş Hanım, çiçekleriniz çok hoş. :)
Özellikle petunya resimlerinin hemen altındaki genel bahçe görüntüsü çok hoşuma gitti. :) Bir de ıtırın yaprakları ne kadar güzelmiş öyle... |
Sellukaların ikisine talip olabirim.Sevgili Mehmet bey atölyeye geldiğinde sellukanın olabilceği bir iki yer göstermişti oraya ekebilirim sevgiler...[/QUOTE]
İki selluka size gelmeyi bekliyor o zaman.. ;) |
Teşekkür ederim sevgili gilan ,ıtırın yapraklarını sütlaç yaparken ocaktan indirmeye yakın içine atıyorum, tatlının aroması güzel oluyor. Baharda hepimizin bahçesi uyanıyor, keşke bahar olsa tüm zamanlar. SEVGİLER...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:11. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025